|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
14.7.2010 17:42:08   
Lara73
v stanovanju imam 30 °C.

user posted image

user posted image tale vaja je menda za trd trebušček. Sem probala, pa ga ne zavrtim več. Včasih smo ga pa po cele ure vrteli.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
14.7.2010 17:43:41   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

K nam pa ne pride patronažna še enkrat pred uvajanjem GH. Zgleda, da imajo to zelo različno.

sej sama ne pride, jo je treba poklicat. Meni je samo rekla, da mora en obisk prišparat za uvajanje GH in naj jo pokličem, ko bo tok stara.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
14.7.2010 20:35:30   
vaney
Mi pa klimo laufamo, da imamo 25-26 stopinj, nočem manj, da ni preveč razlike med zunaj in noter...pri nas je bila prej ploha, ampak vse skupaj glih 15 minut, glih toliko, da je še bolj soparno ratalo in da smo lažje dihali notri kot zunaj v senciuser posted image

Še nekaj sem hotela o uvajanju GH, sploh mleka...ne vem, kako naj bi se mleko in mlečni izdelki uvajali šele okrog enega leta ali še kasneje, če pa je v vrtcu vsako jutro mlečni zajtrk, po spanju pa dostikrat za malico mleko, skuta, jogurt...pa med tudi dobijo, pa salame, hrenovke, jajca...in to 11 mesecev stari user posted image , tako da je vseeno fajn, če je otrok navajen že jesti mlečne izdelke in piti mleko, drugače zna biti kriza, ko dobijo na krožnik nekaj, kar prvič vidijo (gres, polenta, kaša, riž, občasno čokolino, koruzni kosmiči....). Tako, da pretiravati in predolgo odlašati, sploh, če bo šel otrok v vrtec, spet ni dobro...samo toliko za info...
Sicer pa sama do zdaj še nisem naletela na mamico, ki ne bi želela, da njej otrok uživa kravje mleko (alergije so izvzete, seveda) ali otroka, ki mleka ne bi želel jesti.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
14.7.2010 21:52:36   
punsha
Tale vročina je pa čisto nora user posted image . Mali sploh ni mogel zaspati, pa čisto premočen, čeprav ga imam le v bodiju brez rokavov. Potem sem ga pa kar dol odnesla, v stanovanje mojih staršev (sta ravno na dopustu), ki pa imata v spalnici prav fletno hladno. No tam je pa zaspal. Bom videla kako bo spal. Jutri greva pa spet kar na Bled, pa še moja sestrična. lepo v senco, pa fino pri vodi. Po vsej verjetnosti se bom tudi jaz malo namočila. V tej vročini me kar vleče k vodi user posted image

Glede mleka. Sem se s patronažno pogovarjala o tem (da smo mi ob kravjem mleku zrasli), pa je rekla, da po 8 mesecu čisto počasi in res po malo lahko začnem. Ok, je rekla, da tega sedaj nebi smela rečt, tako da je bilo to čisto neuradno, se pravi da jaz nič ne vem o temuser posted image . Ampak nekaj pa res ne vem...katero mleko pa se da? Glede na to, da so ga včasih zalivali z vodo, je gotovo bolje da je manj mastno al kako? Pa nekje sem brala da alpsko mleko? Kako je s tem, katerega?

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
14.7.2010 23:05:04   
valentinčica30
Protina mi bomo 6 stari šele 2.7. Tudi obe tamali sta pri 5 sedeli ko doktorici. Sicer pa so otroci različni. Moj že prav lepo zmaže en obrok, seveda pa je zjutraj in zvečer najbolj vesel flaške mleka, ki je še zmeri zakon.

Stolčki-mi mamo kr trip-trap še od malih dveh. Se je pri njiju super obnesel, pa ga mamo zdej tut. Sta ga malo že zmatrali in ko ga ta odnuca ga lahko samo še skurmouser posted image user posted image user posted image .

Koliko kapljic D vitamina dajete otrokom. Mi imamo samo 2. Pravi da smo ogromno zunaj in da je lepo čvrst, mečava se mu super zapira in da več ni potrebno. Pri prvih dveh sem jih pa po 9 dajalauser posted image

Punce uživajte v vročini.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
15.7.2010 7:57:28   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Mi pa klimo laufamo, da imamo 25-26 stopinj, nočem manj, da ni preveč razlike med zunaj in noter...pri nas je bila prej ploha, ampak vse skupaj glih 15 minut, glih toliko, da je še bolj soparno ratalo in da smo lažje dihali notri kot zunaj v senciuser posted image

Še nekaj sem hotela o uvajanju GH, sploh mleka...ne vem, kako naj bi se mleko in mlečni izdelki uvajali šele okrog enega leta ali še kasneje, če pa je v vrtcu vsako jutro mlečni zajtrk, po spanju pa dostikrat za malico mleko, skuta, jogurt...pa med tudi dobijo, pa salame, hrenovke, jajca...in to 11 mesecev stari user posted image , tako da je vseeno fajn, če je otrok navajen že jesti mlečne izdelke in piti mleko, drugače zna biti kriza, ko dobijo na krožnik nekaj, kar prvič vidijo (gres, polenta, kaša, riž, občasno čokolino, koruzni kosmiči....). Tako, da pretiravati in predolgo odlašati, sploh, če bo šel otrok v vrtec, spet ni dobro...samo toliko za info...
Sicer pa sama do zdaj še nisem naletela na mamico, ki ne bi želela, da njej otrok uživa kravje mleko (alergije so izvzete, seveda) ali otroka, ki mleka ne bi želel jesti.

no, otroci tak grejo v vrtec ne prej kot z 11m, tako, da to ni problem. mlečne izdelke pa lahko začneš dajat že prej - okrog 9-10m, problem je smao mleko. no, mi smo tak nardili, da je tik pred vrtem bolj ali manj že vse po malem sprobala, ampak naša tudi ni težavna glede hrane - poje čisto vse, kar ji daš... le po kom je ... user posted image
mi imamo tud 29C v stanovanju user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
15.7.2010 7:59:34   
MATEJKA_
puncha - polnomastno mleko - 3,2 ali 3,5 al kak je že zdaj to, pa po možnosti ne alpsko, ampak navadno - sveže. (no, ne mislim tisto ravno pomolzeno user posted image ). enako velja za jogurte, skupte ipd - nič dietnega - vse mora biti polnomastno.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
15.7.2010 8:08:16   
MATEJKA_
tisto kar preberete na kozarčkih - od 4m dalje ipd., to je pač tak - v zda ponekod tako hrano že kar skoraj takoj po rojstvu začnejo dajat, tak da so tu možne precejšnje debate, ko pogledaš kaki so...
jaz se pač držim, da pred 6m nič, razen če bi dr zaradi kakih zdravstvenih težav priporočala. pol pa lepo vse počasi, mleko, in ostale alergene zadeve pa bo dobil čim kasneje. saj pravim, naša je celo prvo sladkarijo dobila okrog 11m (in to v letalu na poti v grčijo), nič prej, nekateri pa že 6m ali 7m dajejo pol smokije (naša še jih sploh ni jedla do zdaj pa je že 2l stara), kekse ipd. vsak pač dela po svoje, jaz se pa držim tega, da dam otroku čim bolj zdravo hrano, da ga že zdaj ne obsodim na debelost, prebavne motnje ipd. to še tak pol kasneje poleg pride.

kar se pa tiče debelosti dojenčkov - dokler so šesamo na mleku, se to ne šteje, ko se bodo začeli konkretno gibat - plazit, hodit itd., bodo te šlauheke v trenutku skurli, ne se bat. ampak ko pa enkrat začneš z Gh, pa je treba malo le gledat, da le-ta ne vsebuje preveč praznih kalorij (takih, ki ne pomagajo pri rasti in razvoju, ampok se poznajo le na kg). no, pa ne mislim, da mora zdaj bit vse bio. jaz sem kupovala normalno sadje in zelenjavo, ampak čim bolj pestro in več doma skuhane hrane - kupljene kozarčke (sadje, ker zelenjavnoih in mesnih ni marala - so imele tak umeten okus, da je blo enostavno grozno že povohat) smo imeli za kaki izlet ali za na kako pot, do babic in dedkov pa sem si zadevo kar nesla v termoski ali v lončku in tam pogrela. (zelenjavo in meso).

ah, spet sem zabluzla, grem jest...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 15.7.2010 8:11:06 >

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
15.7.2010 10:45:41   
vaney
matejka, saj mišljeno je bilo za otroke, katerim mamice nameravajo mlečne izdelke in samo mleko uvajat šele po 10., 11. mesecu, za ostale pa sploh ni panikeuser posted image

Naša madam se je najedla (sem ji zmešala en frutek jabolko-hruška, ker glih nisem imela svežega doma in dodala pol banane in je vse pojedla), zdaj pa spi...

Aaaaa, kdaj se bo ta vročina umirila??? Že zjutraj ob 7.15, ko sem Anžeta peljala v vrtec, je bilo 29 stopinj, groza, kaj bo šele čez dan?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
15.7.2010 10:58:11   
Tinca Malinca
Mene pa nekaj zanima - a je že katera poskusila dat borovnice -  ali tudi te štejejo za "jagode"?
Jaz imam take lepe, sladke, nabrane na vrtu ... pa me zelo mika, da bi jih s kakšno banano zmešala in dala tamali za jest.

Pa še eno vprašanje - a sadje kuhate ali user posted image ponudite kar surovo? Jaz ga najraje skuham, pa še malo riževih kosmičev primešam, da je bolj gosto. Zaenkrat smo za res sprobali samo jabolko in hruško, vse iz domačega sadovnjaka in ji je zelo všeč ... Je pa na vrtu še toooliko stvari - maline, ribez, breskve, nektarine ... user posted image , ah, lepo postopno...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
15.7.2010 11:01:31   
Tinca Malinca
Glede uvajanja mleka in mlečnih izdelkov pa mene resno skrbi. Mi bomo verjetno s tem kar dolgo čakali, ker ima moj user posted image intoleranco na laktozo in me je kar malo strah ... No ja, jaz pojem kar ogromno enih mlečnih izdelkov, pa tamala nima kakšnih težav, čeprav se ves čas dojiva (no, razen tistega enega obroka GH).  

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
15.7.2010 11:03:27   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

matejka, saj mišljeno je bilo za otroke, katerim mamice nameravajo mlečne izdelke in samo mleko uvajat šele po 10., 11. mesecu, za ostale pa sploh ni panikeuser posted image

Naša madam se je najedla (sem ji zmešala en frutek jabolko-hruška, ker glih nisem imela svežega doma in dodala pol banane in je vse pojedla), zdaj pa spi...

Aaaaa, kdaj se bo ta vročina umirila??? Že zjutraj ob 7.15, ko sem Anžeta peljala v vrtec, je bilo 29 stopinj, groza, kaj bo šele čez dan?

saj vem, jaz npr. ne bom melak dala pred 10m, mlečne izd. pa nekje okrog 9m.

jo, pri nas je že tud tak grozno vroče - imam že 28C v stanovanju.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
15.7.2010 11:06:35   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Mene pa nekaj zanima - a je že katera poskusila dat borovnice -  ali tudi te štejejo za "jagode"?
Jaz imam take lepe, sladke, nabrane na vrtu ... pa me zelo mika, da bi jih s kakšno banano zmešala in dala tamali za jest.

Pa še eno vprašanje - a sadje kuhate ali user posted image ponudite kar surovo? Jaz ga najraje skuham, pa še malo riževih kosmičev primešam, da je bolj gosto. Zaenkrat smo za res sprobali samo jabolko in hruško, vse iz domačega sadovnjaka in ji je zelo všeč ... Je pa na vrtu še toooliko stvari - maline, ribez, breskve, nektarine ... user posted image , ah, lepo postopno...

borovnice lahko brez problema daš - bodi edino previdna pri količini - zapirajo. pri nas sadje še lep čas ne bo na sporedu (zelenjava -  žita- meso - sadje). bom pa ga na zečetku definitivno kuhala. za dop. malico bom tud dodajala malo kosmičev (riževi, pirini, ovseni,...), za popoldsansko pa obratno - sadje dodala kosmičem (več kosmičev, manj sadja). 

Neposredna povezava do sporočila: 4163
15.7.2010 11:08:48   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Glede uvajanja mleka in mlečnih izdelkov pa mene resno skrbi. Mi bomo verjetno s tem kar dolgo čakali, ker ima moj user posted image intoleranco na laktozo in me je kar malo strah ... No ja, jaz pojem kar ogromno enih mlečnih izdelkov, pa tamala nima kakšnih težav, čeprav se ves čas dojiva (no, razen tistega enega obroka GH).  

no, jaz laktoze samo med nosečnostjo nisem prenašala, ampak ni tak problem, dobiš danes že cel kup izdelkov brez laktoze in to po razumni ceni. naš user posted image  pa ima očitno alergijo na beljakovine KM, zato bo to tud hudič...

Neposredna povezava do sporočila: 4164
15.7.2010 11:09:45   
mucica2

glede vročine jaz sploh ne bom nč kej razlagala kolk mamo, sam zamislite si da smo v bloku čisto pod streho doma, ni izolacije, tako da se res skoraj skuhamo....pa še klime nimamo....vsej ventilator malo vklopimo da je vsej malo boljše....komaj čakam da te vročina popusti...

mi še nč ne uvajamo GH, sm pa včeraj odprla eno kašico pa sm jo jst pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image , sm pa ji dala čist malo na žličko, vsej da je probala, malo se je kislo držala, pa malo pluvala ven, tako da se mi zdi da še ni čisto pripravljena, tako da bom še počakala...pa sej 20. bo šele 5 mesecev stara....mamo še čas...

nč grem se kuhat naprej user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4165
15.7.2010 11:52:57   
Kati81
mi smo bili danes 2. cepljeni, naša teža pri 5 mesecih in 14 dni je 9.300g in dolgi 70cm. Vse ok in je rekla najh kar tako nadaljujemo z gosto grano kot sem zdaj.

Drugače je pa pr nas v Lj v stanovanju 28 stopinj, za znoret, komaj čakam da gremm nazaj v Izolo kjer mamo klimo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
15.7.2010 12:53:12   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

mi smo bili danes 2. cepljeni, naša teža pri 5 mesecih in 14 dni je 9.300g in dolgi 70cm. Vse ok in je rekla najh kar tako nadaljujemo z gosto grano kot sem zdaj.

Drugače je pa pr nas v Lj v stanovanju 28 stopinj, za znoret, komaj čakam da gremm nazaj v Izolo kjer mamo klimo.

Vava, ste pa kar konkretni!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
15.7.2010 12:55:24   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

glede vročine jaz sploh ne bom nč kej razlagala kolk mamo, sam zamislite si da smo v bloku čisto pod streho doma, ni izolacije, tako da se res skoraj skuhamo....pa še klime nimamo....vsej ventilator malo vklopimo da je vsej malo boljše....komaj čakam da te vročina popusti...

mi še nč ne uvajamo GH, sm pa včeraj odprla eno kašico pa sm jo jst pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image , sm pa ji dala čist malo na žličko, vsej da je probala, malo se je kislo držala, pa malo pluvala ven, tako da se mi zdi da še ni čisto pripravljena, tako da bom še počakala...pa sej 20. bo šele 5 mesecev stara....mamo še čas...

nč grem se kuhat naprej user posted image

Mah moja pa kar rada je kašico, tud po žlički. Zdaj tud že kar zna jest po žlički, ve, da mora dol požreti. Tako da sem včeraj ji naredila eno tako skodelico, jo je pojedla, pa sem mogla še eno naredit, ker je bil jok. Sem pa nehala komplicirat, tako da tud ne vem, kolk mililitrov poje, ker kar v skodelici (jo je dobila za darilo - iz Ikee) naredim, nimam pojma kolk je to ... pa tud zmešam kar po filingu kašico, ne tako, kot gor na škatli piše. Če jeva na žličko, naredim bolj gosto, če pa po flaški pa mal manj gosto. Ful jo ma rada, sem prav zadovoljna, čeprav, je pa pacarija ...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
15.7.2010 13:01:51   
Jada82
Ja, drugač je pa noro vroče .. ni za ven it. Mi imamo hb klimo, čeprav, če bi mene poslušali, ko sva prenavaljala stanovanje, je ne bi imeli. Dobro, da me niso user posted image Sicer še vedno kaže 27 stopinj na termometru, ampak ne vem, je kar hladno, fajn je.

Jaz zdej tud tamalo dam vsaj 1krat na dan spat v posteljico čez dan .... najprej se mal premetava, pol pa kar zaspi. Pridna je! Včer mi je spala samo dopoldne v posteljici okoli 1 ure, pa pol popoldne zunaj pol ure ... jao.... samo je bla še kar dobre volje. Zadnje čase se ful ful ful veliko smeji, pa naglas. Pa zdej je že tko vesela, ko moj user posted image pride iz službe, ful se ga že razveseli! Prav fajn, sva oba kar srečna!

Dons ponoč sem 3krat vstala ... ni bilo krize. Ob polnoči je prvič jedla, pol okol 3h se je premetavala, jo je pomoje zeblo, ker ponoči se pa kar shladi, tko da sem jo kar pokrila s kovtrčkom in je fajn zaspala, pol pa še okol 5h jedla. Pa sva spali do 8h. No, ona še dalj, do ene 9h user posted image user posted image user posted image

Punce, a ko se morate ve ponoči zbujat, a pol takoj nazaj zaspite, al traja? Joj, bolj kot je proti jutru, več časa jaz rabim, da zaspim, tud po 1 uro user posted image Zoprno je to! A že kera razmišlja, da bi user posted image dala v svojo sobo spati ponoč? Jaz bom poskusila iz nedelje na ponedeljek, ko ima moj nočno, če bo kakšna kriza. Mogoč ji bo pa pasal, ne vem ....

Jao, zdaj sem za ponoči 2krat uporabila plenice Lionstar (sem dobila vzorčke). Prvo noč je blo ok, dons pa so tud te premočile, čeprav se mi zdijo nekak bolj kompaktne kot Pamperske ... ne vem, neki se morm spomnit ..... kere so res fajne, tko za ponoč?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
15.7.2010 13:04:39   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

user posted image Se kar bojim nazaj v Lj it. Tudi mi smo v Izoli pod klimo.. Sem bila zdaj par dni pri Delfinu na plaži in gledala, kje bi te vidla, pa te nisem nič slišala, da bi se za Kajo drlauser posted image Mobi pa sem doma imela. Kdaj boste spet v Izoli? Mi gremo v nedeljo nazaj v Lj in bomo pol spet čez 10 dni nazaj.

Sadje pa jaz skuham, ker še nisem ziher, če lahko dam surovo - bom nasl. teden patronažno vprašala.

Jada82, sem večkrat nate pomislila, ker si pravila, da imate takšne težave z jokom... A je že kaj boljše? Moja prijateljica je 2m fantka pred 1 tednom h bioenergetiku peljala in je rekla, da je po 1 tednu za 80% boljše. Pa da ne bo pomote - jaz n isem za neke kvazi čira čare, samo očitno to pomaga...

Nič, šibam do konca papico skuhat (kuhana breskva + hruška + kosmiči 4 žita od Alnature + malo mojega mleka).

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
15.7.2010 13:07:26   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Jada82, sem večkrat nate pomislila, ker si pravila, da imate takšne težave z jokom... A je že kaj boljše? Moja prijateljica je 2m fantka pred 1 tednom h bioenergetiku peljala in je rekla, da je po 1 tednu za 80% boljše. Pa da ne bo pomote - jaz n isem za neke kvazi čira čare, samo očitno to pomaga...

Nič, šibam do konca papico skuhat (kuhana breskva + hruška + kosmiči 4 žita od Alnature + malo mojega mleka).

Ja, smo bli mi tud pri bioenergetiku, ja, hehehe. Najprej je blo boljše, pol ne ... zdaj pa, kaj pa vem ... kot kakšen dan .. se pa res veliko bolj smeje in ja, če prav pomislim, manj joka user posted image user posted image user posted image
Smo bli ene 5krat pri njemu. Včer smo mel pa kontrolo in je pomeril energije in so super! Ker na začetku jih je mela čist v kuser posted image . Tako da ... kakor kol že, sem ful zadovoljna, tud če joka (čeprav boljš, da ne, seveda), je vsaj zdrava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
15.7.2010 13:11:27   
Zofy
aja, pa še glede stolčka - mi mamo tudi od Stokke trip trapa. Smo imeli za Julijo in smo kupili še enega za Mateja. Sem pa kupila preko enega gospoda, ki nove in zapakirane za 70€ prodaja. Če koga zanima, naj javi, bom preko ZS cifro poslala (gospod je iz Lj).

Kar se pa uvajanja mlečnih izdelkov tiče, pa bom jaz počalala do 11m (za mleko). Jogurte in sir in skute lahko menda prej? Pri Juliji sem kupila kar AM in skuhala npr. gres na vodi in bolj na redko in pol dodala notri primerno št. meric AM. In je to super jedla. Tako sem pripravljala polento, ajdovo kašo, kus kus, kvinojo, gres, riž itd itd.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
15.7.2010 13:15:40   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Punce, a ko se morate ve ponoči zbujat, a pol takoj nazaj zaspite, al traja? Joj, bolj kot je proti jutru, več časa jaz rabim, da zaspim, tud po 1 uro user posted image Zoprno je to! A že kera razmišlja, da bi user posted image dala v svojo sobo spati ponoč? Jaz bom poskusila iz nedelje na ponedeljek, ko ima moj nočno, če bo kakšna kriza. Mogoč ji bo pa pasal, ne vem ....

Jao, zdaj sem za ponoči 2krat uporabila plenice Lionstar (sem dobila vzorčke). Prvo noč je blo ok, dons pa so tud te premočile, čeprav se mi zdijo nekak bolj kompaktne kot Pamperske ... ne vem, neki se morm spomnit ..... kere so res fajne, tko za ponoč?

Jaz dojim in ponavadi ga pripopam na zizo in takoj zaspim zraven. SAmo mislim, da je tega luksuza konec, ker se toliko obrača ponoči in pol brca vame ali pa v moža, da se ne da več spat. In danes sem ga dala nazaj v posteljo in je rabil več kot pol ure, da je zaspal. In sem se čisto prebudila in rabila še pol ure, da sem zaspalauser posted image . Pol ob 5h pa sem ga kar pri sebi pustila, pa je spal dalje, jaz pa tudi.
V svojo sobo pa ne more, ker smo še vedno stlačeni v 2 sobnem stanovanju in iščemo kaj za kupit, pa je kriiiiza. Ampak najprej bo šla v svojo sobo Julija.
Glede plenic pa so meni kar najboljše Hoferjeve. Sem bila nekaj časa na pamperskah, pa dosti bolj premočijo. Hoferjeve meni niso niti 1x premočile. Pa tui po pamperskah je imel Matej ful rdečo ritko, po hoferjevih pa nikoli. Tako da sedaj samo še te uporabljam.

Aja, pa super, da je deloval bioenergetikuser posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 15.7.2010 13:16:39 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
15.7.2010 13:19:45   
Kati81
user posted image

moj plavalec.

user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
15.7.2010 13:21:50   
Kati81
Takole pa glodamo jabolko

user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?