MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney Mi pa klimo laufamo, da imamo 25-26 stopinj, nočem manj, da ni preveč razlike med zunaj in noter...pri nas je bila prej ploha, ampak vse skupaj glih 15 minut, glih toliko, da je še bolj soparno ratalo in da smo lažje dihali notri kot zunaj v senci Še nekaj sem hotela o uvajanju GH, sploh mleka...ne vem, kako naj bi se mleko in mlečni izdelki uvajali šele okrog enega leta ali še kasneje, če pa je v vrtcu vsako jutro mlečni zajtrk, po spanju pa dostikrat za malico mleko, skuta, jogurt...pa med tudi dobijo, pa salame, hrenovke, jajca...in to 11 mesecev stari , tako da je vseeno fajn, če je otrok navajen že jesti mlečne izdelke in piti mleko, drugače zna biti kriza, ko dobijo na krožnik nekaj, kar prvič vidijo (gres, polenta, kaša, riž, občasno čokolino, koruzni kosmiči....). Tako, da pretiravati in predolgo odlašati, sploh, če bo šel otrok v vrtec, spet ni dobro...samo toliko za info... Sicer pa sama do zdaj še nisem naletela na mamico, ki ne bi želela, da njej otrok uživa kravje mleko (alergije so izvzete, seveda) ali otroka, ki mleka ne bi želel jesti. no, otroci tak grejo v vrtec ne prej kot z 11m, tako, da to ni problem. mlečne izdelke pa lahko začneš dajat že prej - okrog 9-10m, problem je smao mleko. no, mi smo tak nardili, da je tik pred vrtem bolj ali manj že vse po malem sprobala, ampak naša tudi ni težavna glede hrane - poje čisto vse, kar ji daš... le po kom je ... mi imamo tud 29C v stanovanju
|