|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
13.7.2010 21:54:32   
Tinca Malinca
Jaz tudi ne prenesem komentarjev v stilu: predebela, razvajena ... pa to non stop poslušam! Res jih imam že zadosti. No, višek je bil včeraj, ko je moja babica vprašala, zakaj primešam v sadno kašico zraven še riževe kosmiče, če je pa tamala že itak taaaaaaaako debela in da moram pazit, kaj je, ker je itak že preveč debela in se potem težko premika naokoli ... pa da bo v razvoju zaostala, če bo tako debela (pa ima 6,5 kile).
Halooooooooooo! Mi je dvignilo pritisk na 200. Ampak saj, kot pravi Zvesta, skozi eno uho noter, skozi drugo ven.

To, da je razvajena poslušam dnevno od mojih vsak dan - ker pač joka, ko je lačna in če ne skočim isto sekundo, pade v histerijo. Če je to razvajenost, potem je res razvajena ... user posted image .
Komentarjev na mojo postavo je bilo že v času nosečnosti en milijon, ker se nisem praktično nič zredila (je bilo dovolj zaloge od prej), zdaj pa tudi nisem bistveno drugačna kot pred porodom - samo trebuha je manj ... in imajo sploh razne tete ne vem kaj vse za povedat... Če bi vsi pometali pred svojim pragom, bi bilo ravno prav user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
13.7.2010 21:55:46   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Mi smo z uvajanjem GH začeli dober teden pred 6. mesecem, do takrat pa polno dojen. Mleko pa ne steče takoj. Mora nekajkrat potegniti, da začne teči.

Vaney očitno nas vsi opazujejo in vsak ima kaj za pripomnit. Meni je tudi včeraj mož povedal, kar mu je pač rekel kolega...da imam pa trebuh. No ja, imam 47kg (ja komot bi lahko imela kak kg več) in 164cm.Je se pa pač postava s porodom spremenila. Pač je vse bolj mlahavo user posted image , ampak jaz sem s seboj prav zadovoljna. Če pa je on shujšal iz 140 na 95kg pa tud vreduuser posted image . To je pa to, ko ima vsak toliko za povedat. Mi je prav vseeno, čeprav se te včasih kar malo dotakne.

Naš fant je pa prejle takooo kakal. Sedaj res slabo kaka, pa tako se napenja, da je ves vijoličen v obraz. Sem ga dala spat, pa naenkrat zavpije, potem pa kar gleda in leži. Ponavadi se obrne in zaspi. Pridem čez čas spet pogledat, on še kar gleda. No takrat sem pa zavohala kaj ga matrauser posted image . Ga odvijem, pa on spet pritiska. Dobro da sem imela spodaj plenico. No jo pospravim, in pripravljam novo, pa on spet kaka. In to tako veliko...na brisačkouser posted image . Sem bila pa prav vesela, samo da je le kakal user posted image . Potem je pa takoj zaspal, samo polegla sem ga.

Punsha, če ima pa kdo tvojo postavo za komentirat, potem je pa res nekaj narobe z njim.
user posted image user posted image user posted image Enej! Zdaj bo pa lažje spančkal user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
13.7.2010 22:02:35   
Lara73
danes sem napisala že en spis, pa mi je vrglo ven user posted image
pa ponovimo: mislim, da nas kar vse najbolj osrečujejo nasmehi naših malih navihančkov. Ugotovila sem pa, da kar naprej nekaj čakam: najprej, da jo prvič vzamem v naročje, poten prvi nasmehec, zdaj čakam prvi pravi objemček, potem besedo mama,... kar nikoli mi ni zadosti user posted image

še da povem kakšna navodila uvajanja GH so tukaj v naših krajih. Prejšnji teden je bila na obisku patronažna in je dala en list. Kratek povzetek:

-začnemo med 5. in 6. mes.
-prva je zelenjava, brez soli, lahko olje (olivno,..)
-nadaljujemo s sadjem, brez sladkorja, sadje nastrgamo (ne vem zakaj ne zmiksano)
-meso po 7.mesecu 2-3× na teden, dodano zelenjavi
-jajce-rumenjak po 6.mes
-mleko po enem letu, izdelki pa po 7. mes.

Nekako tako.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
13.7.2010 22:06:20   
Lara73
kaj potem šele govorijo čez mojo postavo.... no ja, mami mi pove direkt, mož pa tudi. Za ostale me ne zanima. Imajo pa prav. Shujšat bo treba. Razlezla sem se ko puj.... Volje pa kar ni user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
13.7.2010 22:07:40   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Mi smo z uvajanjem GH začeli dober teden pred 6. mesecem, do takrat pa polno dojen. Mleko pa ne steče takoj. Mora nekajkrat potegniti, da začne teči.

Vaney očitno nas vsi opazujejo in vsak ima kaj za pripomnit. Meni je tudi včeraj mož povedal, kar mu je pač rekel kolega...da imam pa trebuh. No ja, imam 47kg (ja komot bi lahko imela kak kg več) in 164cm.Je se pa pač postava s porodom spremenila. Pač je vse bolj mlahavo user posted image , ampak jaz sem s seboj prav zadovoljna. Če pa je on shujšal iz 140 na 95kg pa tud vreduuser posted image . To je pa to, ko ima vsak toliko za povedat. Mi je prav vseeno, čeprav se te včasih kar malo dotakne.

Naš fant je pa prejle takooo kakal. Sedaj res slabo kaka, pa tako se napenja, da je ves vijoličen v obraz. Sem ga dala spat, pa naenkrat zavpije, potem pa kar gleda in leži. Ponavadi se obrne in zaspi. Pridem čez čas spet pogledat, on še kar gleda. No takrat sem pa zavohala kaj ga matrauser posted image . Ga odvijem, pa on spet pritiska. Dobro da sem imela spodaj plenico. No jo pospravim, in pripravljam novo, pa on spet kaka. In to tako veliko...na brisačkouser posted image . Sem bila pa prav vesela, samo da je le kakal user posted image . Potem je pa takoj zaspal, samo polegla sem ga.

Punsha, če ima pa kdo tvojo postavo za komentirat, potem je pa res nekaj narobe z njim.
user posted image user posted image user posted image Enej! Zdaj bo pa lažje spančkal user posted image .

punsha: kaj pa je stvojo postavo narobe? Halooo?!?

ja tale GH jim pa da vetra, a ne.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
13.7.2010 22:32:03   
valentinčica30
Ja komentarji.... Jaz se na njih ne oziram. Ja tut mojemu vsi pravijo bunkica in podobno, ampak dokler tako napreduje kot da, je zame super za ostale pa me tak ne briga.
Podobno je z uvajanjem GH, pri nas je bilo zmeri tako, da ko smo začeli smo štartali z vsem kar se je otrokom zluštalo oz. kar so sprejemali. Kar niso smo pač "uvajali". Veliko je bilo komentarjev, da bi mogla čakat pa postopoma, vendar mi je tut P rekla da če otrok dobro prenaša in rad je ni nobenih problemov.
Moja težauser posted image  (to pove vse), je moj problem sej jo morem sama prenašat. Vaney ti pa tvojim sosedam kej kam zatlači, ker glede tvoje postave ni komentarja, kaj pol zame pravijo, da mam zartega velik avto, da svoje kg not spravimuser posted image .

Punce, dejte se čim manj sekirat zaradi opravljivk in kreteenov in uživajte v svojih družinicah. Zase lahko napišem da ko sem zadnjič gledala mojegauser posted image , kak se z malimi igra, sem po dolgem času začutila tisto popolno zadovoljstvo, ko veš da je to to in da si na pravi poti.

No dost filozofiranja, lahko noč.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
13.7.2010 23:39:58   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Hej drugorodke, ki ste zanosile/rodile enega za drugim... Kako vaš trebuh? Se je že kaj učvrstil? Moj je na žalost čisto brez mišic, ohlapen, napihnjen...izgkeda kot da sem v 6. mesecu... Pa ostale?
Zofy - tebi ni treba pisat, ker vem, da si kot manekenka...user posted image

pri meni izgleda kot v 7. mesecuuser posted image . Sem si hotela včeraj kupit nove kopalke, pa sem se skor zjokala v garderobi med pomerjanjem. Sem pa začela ta teden malo telovadit na orbitreku. Ven si še ne upam, da ne bodo mislili, da je slon pobegnil iz živalskega vrta, če bom letala po Mostecu. Pa nujno moram shujšat, ker v službi nosim uniformo in mi je trenutno za 3 cifre premajhnauser posted image

Uživajte, mi gremo kmalu spet na morje, juhuhu

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
14.7.2010 7:53:12   
MATEJKA_
nekak se mi zdi, da ste se prejšnji teden nekaj pogovarjale o stolčkih, pa sem pozabla komentirat - mi imamo za starejšo in tudi že za ta malega tisti leseni A stol od haucka. smo ful zadovoljni, ga res imajo lahko zelo dolgo, vsaj do šole, nekateri celo dlje. dokler pa še ne sme v njem sedet (dokler pač ni sposoben čisto samostojno sedet), pa ga bom hranila v ležalniku - tako sem delala tudi pri ta starejši.

leon se je včeraj uspel s hrbta obrnit na trebuh user posted image . se mi zdi hitro, glede na to, da se je pia komaj pri 7 m.

protina - še polno dojim, Gh začnem uvajat čez 2 tedna - par dni pred 6m. mleko pa včasih priteče takoj, včasih pa malo rabi, odvisno kako polne so prsi.  

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 14.7.2010 8:07:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 4133
14.7.2010 8:01:32   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

danes sem napisala že en spis, pa mi je vrglo ven user posted image
pa ponovimo: mislim, da nas kar vse najbolj osrečujejo nasmehi naših malih navihančkov. Ugotovila sem pa, da kar naprej nekaj čakam: najprej, da jo prvič vzamem v naročje, poten prvi nasmehec, zdaj čakam prvi pravi objemček, potem besedo mama,... kar nikoli mi ni zadosti user posted image

še da povem kakšna navodila uvajanja GH so tukaj v naših krajih. Prejšnji teden je bila na obisku patronažna in je dala en list. Kratek povzetek:

-začnemo med 5. in 6. mes.
-prva je zelenjava, brez soli, lahko olje (olivno,..)
-nadaljujemo s sadjem, brez sladkorja, sadje nastrgamo (ne vem zakaj ne zmiksano)
-meso po 7.mesecu 2-3× na teden, dodano zelenjavi
-jajce-rumenjak po 6.mes
-mleko po enem letu, izdelki pa po 7. mes.

Nekako tako.

tudi mi podobno:
- začnem s 6m
- prvo zelenjava (kosilo) - korenček, krompir, bučke,... vsako novo živilo probavam 4 dni, pol pa dodam naslednje + par kapljic repičnega olja, brez soli ali začimb na začetku, sol nekje okrog 10,11m, začimbe (peteršilj,...) že prej.
- večerja: mlečno-žitna kašica + par kapljic olja +  žlička sadnega pireja - običajno jabolčnega (zaradi vot. C, ki veže nase železo iz žit)
- meso okrog 7m - 2-3x na teden skupaj z zelenjavo + par kapljic jabolčnega soka (vit., C ,ki veže železo) in repičnega olja (veže vitamine, ki so topni le v maščobi) (kasneje košček masla)
- mleko, ribe, med po 1 letu;
- sladkarije okrog 1 leta.
- popoldanska malica: žitno-sadna kašica + olje
- dopoldanska malica: sadno-žitna kašica (kasneje tudi mlečni izdelki)

naslednji obrok začnem uvajjati šele, ko prejšnjega v celoti poje, brez dodatnega dojenja.

ko pa začnem uvajat, pa ga bom najprej malo podojila, pol pa mu dala kašico - bo že delno sit in pol potrpežljiv glede novih okusov.

žitne kašice kupujem še za ta veliko tudi, zato kar ostajamo pri teh - milupa bio žitni kosmiči. čokolino in podobne sladkane zadeve je naša namreč začela dobivat šele okrog 11/12m, nič prej. zdaj normalno že vse to je, ampak dokler ne poznajo sladkorja, ga tudi ne pogrešajo. kosmiče pa kupujem v mullerju, so precej cenejši kot drugje, drugače so celo cenejši ok kakega čokoli nota, keksolina ipd.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 14.7.2010 8:14:50 >

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
14.7.2010 8:15:22   
MATEJKA_
ma, pa sem se spet razpisala, grem raje user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
14.7.2010 9:07:43   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

kaj potem šele govorijo čez mojo postavo.... no ja, mami mi pove direkt, mož pa tudi. Za ostale me ne zanima. Imajo pa prav. Shujšat bo treba. Razlezla sem se ko puj.... Volje pa kar ni user posted image

pri meni je enako....sem slišala da celo krožijo govorice da sem ponovno noseča....ja tak je...pa sej se sama tud ne počutim dober tako da bo res treba nekaj naredit in shujšat...pa tolk mam lepih cot pa nič mi ni prav...zdej ko je poletje še kar gre ko bo pa zima bo pa kriza...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
14.7.2010 9:27:43   
MATEJKA_
teža: zlato pravilo - 9m gor, 9m dol... verjemite, preverjeno - drži. zato še malo potrpljenja, pa bo. ne še obupat. jaz tud več ne vem, kaj naj oblečem, vse v trebuhu premalo - krila, hlače, majice...

Neposredna povezava do sporočila: 4137
14.7.2010 9:40:20   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Hej drugorodke, ki ste zanosile/rodile enega za drugim... Kako vaš trebuh? Se je že kaj učvrstil? Moj je na žalost čisto brez mišic, ohlapen, napihnjen...izgkeda kot da sem v 6. mesecu... Pa ostale?

pri meni izgleda kot v 7. mesecuuser posted image . Sem si hotela včeraj kupit nove kopalke, pa sem se skor zjokala v garderobi med pomerjanjem. Sem pa začela ta teden malo telovadit na orbitreku. Ven si še ne upam, da ne bodo mislili, da je slon pobegnil iz živalskega vrta, če bom letala po Mostecu. Pa nujno moram shujšat, ker v službi nosim uniformo in mi je trenutno za 3 cifre premajhnauser posted image

ti maš pa res smešne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm se spet tako smejala k sm tole brala, hehe

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
14.7.2010 9:41:04   
mucica2
nč mi gremo pa zdej v mullerja v velenje, potem pa malo k moji babici v mozirje user posted image

lep dan vsem

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
14.7.2010 10:09:07   
Lara73
sej men od Monike ni ostalo nič... sem se že prej uspela razlest. Ah....

Tile pogovori o kilah me delajo depresivno, dejmo rajš kej bolj pozitivnega user posted image

Zdej grem pa jest user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
14.7.2010 10:10:44   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

ti maš pa res smešne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm se spet tako smejala k sm tole brala, hehe

tud jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
14.7.2010 10:41:30   
punsha
Naš mali spi, jaz pa premišljujem kaj bi počela. Fino bi mu bilo narediti kaj novega za igrat.Še vedno so mu najbolj všeč stvari ki visijo nad njim in jih on lahko prijemlje in brca. Težava je le, ko ne vem kam naj mu pritrdim. Moram iti malo v hobi in art, pa kupit nekaj barvnega papirja, moosgummi, pa še kaj. Saj kar pogrešam moje ustvarjanje, bo treba spet malo začetuser posted image .

No pa sva spet sama ostala doma. Moji starši so od sobote na morju, mož itak dela, sedaj je paše brat pobegnil na par dni. Meni je potem kar dolgčas. Pa saj ne da bi bili ves čas skupaj, le občutek je drugačen, ko veš, da je še kdo v hiši.

Sedaj se pa prebuja...oh ti motorji ki ga budijo

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
14.7.2010 11:12:23   
Jada82
Jutro! Oz. je že kar dober dan!

Da malo pokomentiram:

Lara - sem šla včer okol jezera, pa žal nisem nikjer zasledila Monikinega klobučka user posted image zgleda ga je že kdo vzel user posted image

Punsha - ajej, da pa tvojo postavo komentirajo, kao da imaš trebuh ... user posted image Meni se zdiš ko trlica ... itak, skoz eno uho notri, skoz drugo ven.

Valentinčica - res ste hitri, res, da se že plazi in sedi in vse sorte je!!! Super, ej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!

Glede kg otrok se pa sploh ne sekirat, kaj, takšni kot so so, saj otroka ne morš prisilit, da bi jedel manj/več. Klinc jih gleda, tiste k obrekujejo!!!!

Joj, jaz mam pa dons kar dela, morm posesat, mal po tleh pomit, pa postelje preoblečt ... pa je takoooo vroče. Pomoje bom kar malo klimo prižgala ... sicer jo redko, sam če hočem kaj naredit, bo pa treba!

Joj, naša Iza še kar ne spi user posted image Danes sem se zbudila 8krat ponoči - 2krat jest, ostalo pa dudo, ker je jamrala, jokcala, se obračala itd. Ne vem, prej sem mislila, da ji je vroče, včer pa se je zvečer mal shladilo, pa še okno sem mela celo noč odprto, pa je blo kar hudo. Prejšnjo noč je bolje spala .... pol pa skušam zjutraj čim dalj potegnit, ampak to ni to, itak ji morm tud zjutraj skoz dudo notri dajat.

Na trebuh se mi še kar ne obrne, smo pa zelo blizu. Zdej ko jo imam v stolčku Bumbo, pa kar hoče ven zlezt user posted image Kar napenja se in se odriva gor z nogicami .... ona bi kar šla. Joj joj joj.
Zdej ene 2 dni je sicer čez dan malo boljše volje, tako da se kar da ... zgleda vedno nekak uskladimo dan in noč, da ni mami preveč fertik user posted image

Ja, za stolček za hranjenje sem se pa odločila kar za trip trap, ta lesen. Bom pač počakala, da bo samostojno sedela, do takrat pa bo jedla v ležalniku ali Bumbotu. Saj tudi ležalnik že dam večkrat kar v sedeči položaj, da malo bolje vidi, pa tko ...

Ne vem, glede spanja pa mislim, da bom kmal poskusila, da bo spala v svoji sobi, ker jest enostavno res slišim vsak njen premik in sem bla večino noči zbujena. Če bo v svoji sobi, pa bom najbrž potem slišala samo, ko bo jokala za jest al kako? user posted image user posted image user posted image Nekako takole ne bo šlo, ker bom kmal totalna razvalina, če ne bom ornk spala ... zdej se že kar vleče dober teden tole nespanje ...user posted image

Nič, sem jo dala spat, jest grem pa kaj naredit ... čeprav nimam taprave volje. hm ...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
14.7.2010 11:34:49   
protina
hej!

ja za nami je tudi naporna noč.Nismo spali od 1 pa do pol4 zjutrajuser posted image .Ja zdaj pa sem kot zombi.
Sem ji dala malo riževe kašice in ji očitno ni pasala.Eh ne bom več,raje še počakam,ko pridemo iz morja.

Neposredna povezava do sporočila: 4144
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 11:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
14.7.2010 11:38:36   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

user posted image

user posted image user posted image user posted image , njami, še bi mami user posted image .

uh vi ste pa hitri....glede sedenja samostojnega in plazenja.Pa mislim,da še ni 6 mesecev star,a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4146
14.7.2010 12:25:07   
lana08

Zvesta - hvala za CD!

user posted image

jaz sem ga tudi dobila, hvalaaaa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
14.7.2010 13:35:11   
Lenč.i
Zvesta, jaz sem tudi dobila DVD, HVALA. Nisem še uspela pogledat, bom danes.

Lenči  iz decemberčkov (bi pa morala biti februarčica).

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
14.7.2010 16:08:35   
Zofy
Dan!
uh, kako je vroče... mi smo cel dan not, ob 17h pa na plažo in smo 1,5 ure v vodi in pol domov. No, Matej je v vodi po 15-20min, ker pol dobi že čisto nagubana stopala. Uživa pa 100/h in plava kot kaka mala žaba. jaz ga samo v vodo položim (v fredovem obroču) in on že plava kot žaba, jaz pa za njim laufam oz. plavamuser posted image .

Tudi mene najbolj osreči njegov široki nasmešek. In sploh mi je zelo všeč, ker se vsakemu nasmeji na vsa usta. Julija ni bila taka, je nasmehe bolj izbirčno talala, pa je kljub temu danes zelo socialen otrok.

Glede kg pa takole
. Zimska, hvala za komplimente, samo malo pretiravaš user posted image . Mogoče se ti je tako zdelo, ker nisem zajtrka jedla. Sem opazila, da se mi ful pozna, če nič ne jem. V smislu, da imam zjutraj kar ravnega, zvečer pa...user posted image . Ja, pa kaka 2 kg sta tudi še viška. Ampak je res, da 9m gor, 9 dol. Se spomnim, da ko sem šla v službo, je bil trebuh že ornk bolj skrčen. Trd seveda ni bil kot prej (kot da je bil kdaj ful trduser posted image ), zizike pa sem imela kot prazne čajeve vrečke user posted image . Ampak ok. se tolažim, da imam pač 2 sončka (takrat 1). Se je pa meni ful celolita nabralo med 1. nosečnostjo in sicer po celih stegnih in ne samo na ritiuser posted image . Zdaj po 2. nosečnosti pa ga še na trebuhu opažamuser posted image user posted image user posted image . Mah, kaj bi se farbala, sej tudi emšo nekaj velja pri tem, a ne.user posted image

Jaz pa bom nasl. teden, ko bom spet v Lj., poklicala patronažno glede uvajanja GH. Pa vam bom poročala, kaj bo ona rekla. To, da se začne z mesom mi je zelo čudno. Samo so pa tudi Hippove že pripravljene kašice za 4m že z mesomuser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
14.7.2010 16:45:50   
niwci
K nam pa ne pride patronažna še enkrat pred uvajanjem GH. Zgleda, da imajo to zelo različno.

Drugači je pa danes res zelooo vroč dan. Upam da se bo do večera kaj shladilo, ker gremo čene jutri kupit klimo user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?