Jada82
|
Jutro! Oz. je že kar dober dan! Da malo pokomentiram: Lara - sem šla včer okol jezera, pa žal nisem nikjer zasledila Monikinega klobučka zgleda ga je že kdo vzel Punsha - ajej, da pa tvojo postavo komentirajo, kao da imaš trebuh ... Meni se zdiš ko trlica ... itak, skoz eno uho notri, skoz drugo ven. Valentinčica - res ste hitri, res, da se že plazi in sedi in vse sorte je!!! Super, ej Bravo! Glede kg otrok se pa sploh ne sekirat, kaj, takšni kot so so, saj otroka ne morš prisilit, da bi jedel manj/več. Klinc jih gleda, tiste k obrekujejo!!!! Joj, jaz mam pa dons kar dela, morm posesat, mal po tleh pomit, pa postelje preoblečt ... pa je takoooo vroče. Pomoje bom kar malo klimo prižgala ... sicer jo redko, sam če hočem kaj naredit, bo pa treba! Joj, naša Iza še kar ne spi Danes sem se zbudila 8krat ponoči - 2krat jest, ostalo pa dudo, ker je jamrala, jokcala, se obračala itd. Ne vem, prej sem mislila, da ji je vroče, včer pa se je zvečer mal shladilo, pa še okno sem mela celo noč odprto, pa je blo kar hudo. Prejšnjo noč je bolje spala .... pol pa skušam zjutraj čim dalj potegnit, ampak to ni to, itak ji morm tud zjutraj skoz dudo notri dajat. Na trebuh se mi še kar ne obrne, smo pa zelo blizu. Zdej ko jo imam v stolčku Bumbo, pa kar hoče ven zlezt Kar napenja se in se odriva gor z nogicami .... ona bi kar šla. Joj joj joj. Zdej ene 2 dni je sicer čez dan malo boljše volje, tako da se kar da ... zgleda vedno nekak uskladimo dan in noč, da ni mami preveč fertik Ja, za stolček za hranjenje sem se pa odločila kar za trip trap, ta lesen. Bom pač počakala, da bo samostojno sedela, do takrat pa bo jedla v ležalniku ali Bumbotu. Saj tudi ležalnik že dam večkrat kar v sedeči položaj, da malo bolje vidi, pa tko ... Ne vem, glede spanja pa mislim, da bom kmal poskusila, da bo spala v svoji sobi, ker jest enostavno res slišim vsak njen premik in sem bla večino noči zbujena. Če bo v svoji sobi, pa bom najbrž potem slišala samo, ko bo jokala za jest al kako? Nekako takole ne bo šlo, ker bom kmal totalna razvalina, če ne bom ornk spala ... zdej se že kar vleče dober teden tole nespanje ... Nič, sem jo dala spat, jest grem pa kaj naredit ... čeprav nimam taprave volje. hm ...
|