mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Ja, drugač je pa noro vroče .. ni za ven it. Mi imamo hb klimo, čeprav, če bi mene poslušali, ko sva prenavaljala stanovanje, je ne bi imeli. Dobro, da me niso Sicer še vedno kaže 27 stopinj na termometru, ampak ne vem, je kar hladno, fajn je. Jaz zdej tud tamalo dam vsaj 1krat na dan spat v posteljico čez dan .... najprej se mal premetava, pol pa kar zaspi. Pridna je! Včer mi je spala samo dopoldne v posteljici okoli 1 ure, pa pol popoldne zunaj pol ure ... jao.... samo je bla še kar dobre volje. Zadnje čase se ful ful ful veliko smeji, pa naglas. Pa zdej je že tko vesela, ko moj pride iz službe, ful se ga že razveseli! Prav fajn, sva oba kar srečna! Dons ponoč sem 3krat vstala ... ni bilo krize. Ob polnoči je prvič jedla, pol okol 3h se je premetavala, jo je pomoje zeblo, ker ponoči se pa kar shladi, tko da sem jo kar pokrila s kovtrčkom in je fajn zaspala, pol pa še okol 5h jedla. Pa sva spali do 8h. No, ona še dalj, do ene 9h Punce, a ko se morate ve ponoči zbujat, a pol takoj nazaj zaspite, al traja? Joj, bolj kot je proti jutru, več časa jaz rabim, da zaspim, tud po 1 uro Zoprno je to! A že kera razmišlja, da bi dala v svojo sobo spati ponoč? Jaz bom poskusila iz nedelje na ponedeljek, ko ima moj nočno, če bo kakšna kriza. Mogoč ji bo pa pasal, ne vem .... Jao, zdaj sem za ponoči 2krat uporabila plenice Lionstar (sem dobila vzorčke). Prvo noč je blo ok, dons pa so tud te prem4-9očile, čeprav se mi zdijo nekak bolj kompaktne kot Pamperske ... ne vem, neki se morm spomnit ..... kere so res fajne, tko za ponoč? jst mam tako kot Zofy za ponoč hoferjeve plenice, niso mi še nikol premočle, medtem ko je mela po pamperskah pa čez noč vlažno rit za čez dan pa mam zaenkrat še pampers, pol pa da probamo te sparkije da vidmo kako bo... drugače sm pa včeraj dobila un bon za dm-ove plenice (4-9 babylove), k jih dobiš zastonj, pa bom probala kako bodo se pa te za ponoč obnesle Kje pa si dobila ta bon? to sem izpolnila uno prijavnico v DM-u pa dobiš bon za te plenice in jih dobiš zastonj http://www.babybonus.si/BB,,prijava,prijava_za_mamice.htm Program dm babybonus za starše nudi: - bon za brezplačni prevzem plenic za malčka do 6. meseca starosti
- bone ugodnosti s prihranki ob nakupu izbranih izdelkov, s popusti na določeno blagovno znamko, s popusti zunanjih poslovnih partnerjev
- brošure s koristnimi nasveti in informacijami o izdelkih, prilagojenimi starostnemu obdobju malčka
- darilca ob otrokovem rojstnem dnevu
tele pleničke dobiš zastonj, k dobiš kupon
< Sporočilo je popravil mucica2 -- 15.7.2010 14:40:04 >