|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
14.7.2010 9:51:55   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

5ra8 - Al se mi je zdelo, da si bila ti! Zakaj se niste ustavili? Ko sem jaz ugorovila, da si bla ti, si bila že mimo. PA sem si rekla , pa kaj pa če ni bla, pa bi jaz kričala za njo, pa ne bi bila taprava. Tak, da prosim, da se naslednjič USTAVIŠ!user posted image . Ja, z Alexom sva zalivala rože, Nejček je pa pri očku na gugalnici spal user posted image

Jah ne vem, sem pol še ene 2x pogledala nazaj, pol sm si rekla, mogoče sploh to nisi ti user posted image user posted image  in smo šli naprej. Ne vem zakaj mam jst v glavi da maš ti temne lase? Mogoče me je še to malo zbegalo user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.7.2010 9:53:44   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

5ra8 - Al se mi je zdelo, da si bila ti! Zakaj se niste ustavili? Ko sem jaz ugorovila, da si bla ti, si bila že mimo. PA sem si rekla , pa kaj pa če ni bla, pa bi jaz kričala za njo, pa ne bi bila taprava. Tak, da prosim, da se naslednjič USTAVIŠ!user posted image . Ja, z Alexom sva zalivala rože, Nejček je pa pri očku na gugalnici spal user posted image

Jah ne vem, sem pol še ene 2x pogledala nazaj, pol sm si rekla, mogoče sploh to nisi ti user posted image user posted image  in smo šli naprej. Ne vem zakaj mam jst v glavi da maš ti temne lase? Mogoče me je še to malo zbegalo user posted image user posted image

Trenutno ima neki med rjavo in blond user posted image user posted image user posted image user posted image , sem imela pa že vse barve menda na glavi user posted image user posted image user posted image . Drugače pa sem lahk to samo jaz, tašča je "mal starejša"user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
14.7.2010 10:38:55   
cukr07
Tale vročina je postala pa res ubijalska, še celo zame, ki imam rada poletje.user posted image
Naš Lenart je zadnje dneve tak tečko, da sploh ne vem kaj mu je. Bog varuj da nima ves čas nekoga na vidiku, se začne tako dret, da je joj. Jaz za to krivim vročino in možnost, da bo dobil prvi zobek, ker smo še vedno brezzobi.
Počasi sem se začela psihično pripravljat na službo, ker čez slab mesec že štartam na polno.user posted image  Sej pomojem bom kr hitr not padla in uskladila službo z družinskimi obveznostmi.......sam skrbi so pa vseeno prisotne.

Nič, bodite lepo in se držite v senčki ob kakšni hladni pijački.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 11:15:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.7.2010 12:35:34   
majch
Čau bejbe

Princeska: pujske in pikepoke in vse take stvari za tvoje živčke.

Rea: objem

Zmajčica: mislim, da tast in tašča dobro vesta, da gre življenje dalje. Itak, da vaju bosta pogrešala, vendar držim pesti, da zbereš pogum in greš domov in obrneš nov list. Bodo vsi razumeli, čeprav morda ne bodo najbolj srečni. Ampak, to je tvoje življenje. Go for it.

Cukr: uživaj v zadnjih zdihljajih porodniške. Joooj, Lenart je pa tak cukr! Babe, ta bo še za oženit.

5ra: navijamo za močan utrip in brcajočo bebo.

Vsem skupaj pa...hladno pijačo. Ne Čbelca?

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.7.2010 13:38:29   
rea27
mmmmmm, mljask majch...na eno tako bomo pa res morale it..kaj praviš..in seveda vse ostale...Moramo se babe kej dobit..

Smo pa tudi mi že ene dva dni porazno utrujeni, tako da je Evica 1. včeraj zvečer šla k babici (moji mami) prespat..mi je bilo kar malo hudo. Je bil pa MArk cel dan in cel večer na mojih rokah, razen tistih 45 min ko sem šla malo na kolo, da glavo mal skuliram...in potem, čim sem prišla domo, sem ga dobila serviranega pod nos, češ, pri menise ne umiri...hudir so ti dedci včasih...
Ma, moj dragi miško ima krčke da me kap, nikakor noče bit drugje kot v naročju ,tako se edino potolaži in malo spi..Nikamor ne morem ne na wc, ne jest, ne pit, ..nič..in tole stanje je čisti safr..noro, vam povem..tako, da se prav veselim, da bo naslednji teden star že 2 meseca, potem pa še enega in smo na konju..no, ja, močnoooo upam...Drugače je pa izjemno pridkan, tudi nasmeje se mi že...kako se stopiiim...Po drugi strani pa Eva sedaj preživlja obdobje trme in protestiranja...ampak v huuudi obliki...tako, da zgleda da moram stalno neki p***it na njo..amak drugače, kot da dvignem glas ne gre, sploh me ne ferma..čist me ignorira...greeeeeeem

papa

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.7.2010 14:05:35   
5ra8
ej bejbe, a pozna kera ksno firmo u nm al pa okolici da analizirajo kri? pač odvzem krvi? pa da je privat - za plačat. user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 14:05:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 14:07:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.7.2010 14:09:50   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea ti kar hodi športat je dobro za telo in dušo, ura na dan ti pa ja menda pripada.
Kaj pa kakšen sling, da ga daš notri in kaj postoriš po stanovanju in vsaj malo poješ.
Držim pesti za vse vas, da bi ujeli ritem, tudi Evica se bo navadila, trma pa itak slej ko prej pride, da ji le ljubezni ne bo manjkalo, pa bo vse ok.

o, hvala Živka..prijazno od tebe...Kar pa se tiče ljubezni za najina dva cukrčka..to je pa mislim, da edina stvar, ki jima ne bo nikoli manjkala..Kak evro morda, toda moje ljubezni - nikdar!! Tega bo pa vedno na pretek..

Petra..v lj ponavadi zelo dobro analizirajo kri...in tudi več jih je..v nm mislim, da sploh ni privat..Razen če se obrneš na zavod gor na Mej vrtih..morda tam kaj več vedo...drugač pa - lj...

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3635
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 14:10:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.7.2010 14:12:55   
5ra8
medicina dela Aristotel

ne delajo tega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.7.2010 14:16:29   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Petra..v lj ponavadi zelo dobro analizirajo kri...in tudi več jih je..v nm mislim, da sploh ni privat..Razen če se obrneš na zavod gor na Mej vrtih..morda tam kaj več vedo...drugač pa - lj...

ja rea sm pogruntala.
zgleda da pol samo LJ ostane user posted image  pa še tam so samo do 14h. bemo. pa nč med vikendom user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 14:16:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3639
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 14:21:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.7.2010 14:32:18   
5ra8
živka ne. analizo krvi za nosečnost rabim.
se pravi potrditev nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3641
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 14:41:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.7.2010 14:51:25   
5ra8

Sicer ti analizirajo tudi v ZD, če plačaš.

ja ampak za nosečnost spodi laboratorij ne jemlje.  saj tko so rekl ko sem klicala.
zgleda da vsak G sam?

Neposredna povezava do sporočila: 3643
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 15:02:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.7.2010 15:04:43   
5ra8
sem klicala, zato vem da ne delajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3645
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 15:05:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.7.2010 15:39:18   
rea27

Aha, srečno naprej, ampak sej bo vse ok.

ej, sem ti pa pozabla povedat kako fina družinica ste..tko kjut zgledate... lepo!!

petra..če si pa pogruntala pa fino, a ne...:)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3647
14.7.2010 15:56:48   
čebelica01
majch- je tako

živka- tebe sem vidla na jinx in v san sebastianu v petek

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 20:39:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
15.7.2010 9:03:52   
kaminek
zdravo so-forumašice,

najprej mala_princeska: še enkrat se ti opravičujem, mi je blo zelo hudo, ampak nism mogla. user posted image user posted image  je imela patricija virozo, ni sam bruhala, je tud hudo drisko mela, tko da je blo pestro. njej je bolje, pol sm jo pa jst fasala user posted image , sej ni čudn, da je kr jokala, je tud mene orenk zvilo. čist vedno tud jst pokasiram, kr neki. se slišimo, ok? pa brez zamere, če greuser posted image .

ostale:
zmajčica; naredi po svoji vesti, ne oziraj se naokoli. poslušaj svoj srček.user posted image user posted image
5ra8: lepo user posted image  ti želim, da bo vse potekalo tipi topi.
rea: pa ti si suuuuper mami, od kje imaš tolk energije???jst bi bla po moje koma, kaj da bi šla še kolesartuser posted image . bravo tiuser posted image

majch: uživancija 1000 na uro, a ne? me pa na šihtu. ja, na vsacga pride enkrat red, a ne cukruser posted image user posted image . sej se boš hitr notr vpelala, boš vidla.

jst pa zeloo težko prenašam vročino, tko da komaj čakam ohladitev. sam ne vem, kdaj bo, ker ta za vikend, bo sam kratkotrajnauser posted image user posted image

zaenkrat lp, se še kaj oglasim, ob priliki, ker enostavno ne dohitevam zdajšnjega ritma.

čao

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.