|
RE: Dolenjke, 3,. del 14.7.2010 9:49:21
|
|
|
|
Alex01
|
Dober dan Mi že iz sistematskega pregleda. Naš Nejček ima 10,80 kg in 80cm. Pikice nisva dobila, ker je čez noč postal ves pikast in tudi žrelo je rahlo pordelo, tak, da zgleda da smo nekje staknili virozo . 5ra8 - Al se mi je zdelo, da si bila ti! Zakaj se niste ustavili? Ko sem jaz ugorovila, da si bla ti, si bila že mimo. PA sem si rekla , pa kaj pa če ni bla, pa bi jaz kričala za njo, pa ne bi bila taprava. Tak, da prosim, da se naslednjič USTAVIŠ! . Ja, z Alexom sva zalivala rože, Nejček je pa pri očku na gugalnici spal En koš zate, VSE BO OK!! Jaz sem bila na prvem pregledu v 5.tednu, ker sem se naročila na pregled, predno sem zanosila , ker je bil že čas, da grem po skoraj treh letih na pregled. In evo, ker ni bilo , naredim test in +. Potem, pa ker sem že imela datum , sem pač šla in mi je sicer naredila UZ. še ni bil viden, tak, da me je potem naročila v 9. tedn. Samo ne obremenjuj se in razmišljaj pozitivno. zmajčica - se strinjam in se podpišem pod vse, kar so ti moje predhodnice napisale. In en koš . princesi - je bila pri meni situacija enaka glede službe. Sem sprejela odločitev v trenutku in dala odpoved in šla drugam. Mislim, da nobene odločitve nisem tako hitro sprejela kot te. In ni mi žal! en koš tudi zate živka - za pregled. Se spomnim, ko je bil Alex pri psihologonji in to takoj po sistematskem pregledu. Cel dopoldan sva bila v ZD, oba že ita vsega in potem še k psihologinji. Sva dobila tak porazen izvid, da sem poklicala v ZD in tako kričala, kot menda še nikoli. Na podlagi prvega srečanja, je mojega otroka ocenila, kot da je "debil". Da lula še v plenice (pa je bil že en čas brez pleničk) da ima dudo (a v svojih treh letih 10 minut ni imel dude). Tako, da sm čisto znorela! Te napake pri Nejcu ne bom ponovila in takoj po sistematskem zagotovo ne bom šla k psihologinji. Tako kot si napisala Živka, že to je problem, ker je dugo okolje in nova oseba. Pa sej se ne smem spomnit Tak, zdej pa kej delat, dokler se še da 3 dni dopusta bo kar pasalo Pozdravček vsem, pa kje v kakšni senčki se zadržujte
|
|
|