|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
18.7.2010 22:48:24   
Mala_princeska
Vsem bolančkom in srečkam user posted image  koš pozitivne energije, pikepok, pujskov, deteljic, dimnikarjev......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alex čestitke korenjaku za 1. svečko,

pa Potty tvojemu tudi, ker sta nekje blizu :-) (me malo datumi zaj*user posted image )

Kaminek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi brez skrbi, nič ti nisem zamerila, le zakaj bi pa ti??? Saj bi jaz tud najprej za otročka poskrbela, pol pa za kaj drugega. Smo rešili in dobili tortico, ob priliki pokažem slikice.

Eno čudno vprašanje: a ima katera od vas, ki ima fantka - kakšne poletne cunjice odveč (mislim na kak body s kratkimi rokavčki in kakšne tanke hlačke)? Bi rada eni kolegici pomagala, pa po štacunah ne vem kje naj iščem, ko so sami dolgi rokavi. Od prej ima punčko (pozimi rojeno), zdej pa poletnega fantka :-) Imela je CR in ne bo še letala po štacunah. Hvala že vnaprej.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
19.7.2010 8:26:19   
5ra8
jutro...

Alex, čestitke čmrlu za prvo svečko user posted image
danes se je pa lažje spalo a?, še mojmu psu se ni dalo zjutraj it na sprehod ko je blo samo 18 stopinj....in je kar spal...... user posted image

novi teden, novim zmagam naproti, drug teden pa že na dopustttt....no sicer šele v četrtek ampak vseeno user posted image  komaj čakamo morje.

živka, srečno danes na pregledu user posted image user posted image

majčica20, da se čimprej pozdravite. Glih mi je u soboto govorila od bratranca žena, da je sine imel 3 dni vročino okoli 40, dohtarji pa niso vedel kao kaj mu je, so mu samo dal svečke pa daleron....in vročina kar ni padla je šla potem nazaj do dohtarja....medtem je po internetu brskala in prebrala da mogoče bi bila lahko 6 bolezen...je vprašala dr. pa je reku, da ne more nič rečt, dokler ne izbruhne 2 faza bolezni....da pa če bo dobil spuščaje po telesu, da je to to...in res...mali dobi zvečer izpuščaje....
Če ona ne bi nič rekla dr., bi pač šla domov, in zvečer verjetno na urgenco ker ne bi imela pojma zakaj so ti izpuščaji...tako pa je hb vedela....ne vem, se mi zdi čudno zakaj dr. ni sam rekel za katero bolezen bi lahko šlo, to mi je mal čudno no....

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 3677
19.7.2010 8:58:37   
vesna_b
ojla
evo, vikend je za nami, pa smo končno dočakali rahlo ohladitev. pa še baje ne bo dolgo trajala... sem pa danes prvič po dveh tednih nase vlekla deko - tanko, ker sem spala sam v majčki, in me je malo hladilo.

še vedno me čaka kupček za likat (bom danes zvečer). še dobro, da smo v pritličju, in smo tudi v najhujši vročini imel "sam" do 26 stopinj notri, je pa res, da smo jedli šele okoli šestih, sedmih. tamala ima v vrtcu kosilo, midva v službi malico, popoldne kako sadje, pa je blo - tako se tudi od kuhanja ni segrelo.

v soboto dopoldne sploh ven nismo šle. sem ji kuhinjo sestavila, pa sam kuha, še spat ni mela časa jit...
zvečer smo šle na pivo in čevapčiče, na veselico, včeraj pa smo šli na kosilo, potem pa še malo na igrala v šmarješke. pa je vikend mimo.

o, živka - morje. je res voda tako topla?

petra, evo, smo prišli skoraj do torka. držim pesti, tako kot vse ostale, se mi zdi...

šesta bolezen - ne, mi je nismo imeli. (še). upam, da tako tudi ostane. majčica, boga tvoja bejba.

nič, pupe, lep začetek tedna, in se kaj tipkamo

čau

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
19.7.2010 9:08:06   
Alex01
Nejc se zahvaljuje za čestitke user posted image

Zdaj, ko to berem, 6 bolezen, naš Nejc je iz torka na sredo postal čisto pikast po celem teledu, razen po obrazu ne. Pa sva bila v sredo na sistematskem, pa je imel rahlo pordelo žrelo, pa te pike in zato ni dobil pikice. Je pa rekel dr, da če ta izpuščaj ne izvodeni po petih dneh, bi ga rad spet videl. Tako, da ga bom verjetno jutri kar peljala nazaj pokazat. Ampak vročine pa ni imel noben dan.

živka in petra - en kup pikapok, da bo vse ok na pregledu

za vse bolančke en kup pikapok

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
19.7.2010 11:55:20   
rea27
nejček..happy b day še od nas!!!!

6 bolezen ali r. infantuum - ja, mis mo je mel..nič posebnega, malo vročin, pikice do 3 dni, mine,...sploh ne veš...ni panik, nč k zdravnikom hodit...

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
19.7.2010 12:05:16   
kaminek
ojla,

danes naša Patricija ni bila cepljena, ker je bubana. spet ji iz noska teče, ponoč nismo nč spal, grozn.

in ta vreme, sm tuk jezna, enkrat tko, drugič spet drgač. k bi blo skoz do 30 st. in nič več, ker smo pol k cote.

za vikend smo bli pr mojih starših in je šel mož pomagat v hosto drevesa podirat. in je pršu čist mokr in "izmozgan" domov. popoldne pa slabost, bruhanje, glavobol. me je kr panika mal grabla, ker to njemu ni podobn. grooozn. in ta vročina. ampak jst lohk še tolk tupim mu u glavo, ne vn hodt, ne se fizično naprezat ob takih vročih dnevih, a on nč. zdej je pa vidu. me je blo tko strah, da ga neb kakšna kap doletela. bog ne dejuser posted image user posted image user posted image

drgač pa po starem, v službo, domov itn. pa je tedn takoj konc.

alex; še od mene vse najboljše za nejčev rd. mal pozablauser posted image

5ra8; držimo pesti zate in za tvojo pikico. mislimo nateuser posted image user posted image

kako mama rea???ti super mamiuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
19.7.2010 12:06:23   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaminek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi brez skrbi, nič ti nisem zamerila, le zakaj bi pa ti??? Saj bi jaz tud najprej za otročka poskrbela, pol pa za kaj drugega. Smo rešili in dobili tortico, ob priliki pokažem slikice.

Eno čudno vprašanje: a ima katera od vas, ki ima fantka - kakšne poletne cunjice odveč (mislim na kak body s kratkimi rokavčki in kakšne tanke hlačke)? Bi rada eni kolegici pomagala, pa po štacunah ne vem kje naj iščem, ko so sami dolgi rokavi. Od prej ima punčko (pozimi rojeno), zdej pa poletnega fantka :-) Imela je CR in ne bo še letala po štacunah. Hvala že vnaprej.....

počutla sm se zelo slabo in še zdej občutm krivdo, sam nism mogla.

žal nimamo še pubeca, da bi mel kakšne cunjeuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 3682
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 12:08:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3683
19.7.2010 12:32:18   
Alex01
Nejček in mami se zahvaljujeta user posted image user posted image . Ob priliki prilimam kakšno slikco. Bolj ko ga oblačim v "fantovsek barve", bolj mu vsi govorijo da je punčkauser posted image

In men se ful nič ne dopade ta vročina, ki je bila prejšnje dni user posted image . Pa menda spet prihaja in po napovedih bo avgust "peklensko vroč", menda napovedujejo 22 dni vročineuser posted image . Ko bi vsaj ponoči padla temperatura, da bi lahko vsaj malo shladili hišo.

kaminek - en koš pikapok za Patricijo user posted image

živka - tudi za tvojo Tajo en koš pikapok, pa da bi se samo uredilouser posted image

rea - kako pa kaj pri vas? so krčki kaj ponehali?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
20.7.2010 0:01:25   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

počutla sm se zelo slabo in še zdej občutm krivdo, sam nism mogla.

žal nimamo še pubeca, da bi mel kakšne cunjeuser posted image

neeeeee nooooooo res nič zamerila ....

sem že pozabila user posted image user posted image user posted image pa ne pogrevat več te župe oki doki? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.....

mene pa zvija ker je jutri menda šefe na vidiku user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
   [Brisano sporočilo]
20.7.2010 9:32:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3686
20.7.2010 16:27:44   
rea27
helou..

ekola, pa smo tudi mi danes od pediatra. Nam je uspelo priti mirno tja in nazaj..in to z obema..Moram resnično pohvalit svoja otroška, ker sta tako pridkana..Seveda, Eva ima svoje napade trme in uveljavljanja svojih pravic in metanja po tleh ko temu ni tako, Mark pa pač joče zaradi krčev, tako da ne bat..imamo še vedno Full House :)
No, naš mali Marki ima že kar 55 cm (je zrasel kar za 5 cm) in celih 5400g!!!! Je jedec in pol. Hvala Bogu ima mami dovolj mleka, se je pa seveda zgodilo, da je prišel en dan, ko ga ni in ni bilo od nikoder.takrat pa smo dali flašo..
Seveda imamo še kar precej močne krčke, ki jih na žalost tudi BioGaia niti Antiflat niti kakršnekoli kapjice ne omilijo. A se tolažim s tem, da bo kmalu tudi teh težav konec..

Eva je pridna, lepo napreduje, ima tudi že 8 zobkov, no ja, osmi ravnokar rine na plano pa je zato malo cendrasta...

drugače pa..se veselimo novim podvigom in dogodivščinam, edino kar mi pa res ni všeč..moje kile!!!! Pri Evi sem bila že po njenem drugem mesecu fit za vola ubit!!!
Zdej pa kr ne in ne in ne...morda me ti krči malo zmozgajo in nimam takega veselja vozičkat z njim, ker mu ne paše ležat na hrbtu, v voziček ga pa na trebuh ne morem dat...

Morje - ja po 10.8. bomo tudi mi menda še kaj skočili, ker imamo do takrat hude obveznosti. Bomo menda končno začeli mali razširjati našo hišo, tako, da bosta tudi Mark in Eva dobila svoji sobici, če bo le vse po sreči...

oki doki, grem na "trebušnjake" potem pa na bicikl, ker danes je Eva kar pri babici ostala po kosilu, Mark pa pančka in tako naj tudi ostane, dokler pride moj dragi domov, potem pa hitr en džiro hehehhe

lepo bodite, pa če bo katera kdaj za na pedalčka, se naj javi, v dvoje je lepše heheheh

aja, pa seveda da moram pohvalit našega malega...je spal od 22 do 5 h zjutraj in potem še do 7h...ma je mami čist na zeleni veji...

čauči....o fuj, kako mi je to bljak izraz ehehheheheheheh

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3687
21.7.2010 9:29:02   
majch
Buongiorno, prinčipese...

ste se že kaj ohladile? Malo boljše je, ane?

Evo, pri nas nič kaj novega...z Živiko sva doma, v glavnem bolj na hladnem....zdaj se počasi pripravljamo za dopust. Odhajamo 31. za 1 teden, tako da...če bi Živa vedela, bi se ji zrolalo, ker je čisto nora na vodo. Je iz bane ne dobiš, kaj šele iz bazena, tako da pričakujem, da ji bo fajn na morju.
No, vmes moram menda spet tortice pacat...je reku moj, da če sem za vse jih delala, moram za njega 2user posted image  no tako...Ma, bo hitro konec tega poletja...

mejte se..

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 11:54:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
21.7.2010 12:14:20   
rea27
živka, večino tehle stvari najdeš v lj v trgovini Marks and Spencer...imamo točno take bodije in nogavičke, sem pa videla še nekaj stvari...mislim pa, da so cene kar primerljive z napimi, saj je funt malo dražji od evra...tako, da...smo na istem..

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3690
21.7.2010 12:24:37   
vesna_b
ojla, pupe
pošiljam en "sparjen" pozdravček
evo, poročam - ena runda zlikana, danes še ena runda, pa sem gotova. ha ha ha
mam savno v dnevni zvečer. sam kaj, ko sem po savnanju zmeraj lačna... ej, lahko rečem, da likanje ni dobro za moje kilograme... he he

no, vročini ne uidemo, bomo pa videli, kaj bo za vikend...

živka - super, da ste imeli zadnjič na morju toplo vodo. potem se je kar ohladila, ja, na 18  stopinj. pismo, to pa so spremembe.
aja, na tej strani še nisem naročala, sem pa preko ebay-a. in bom še...

pretvorbe, če ne drugače, pa najdeš na netu - vsaka banka ima tečaj objavljen.

aja, če katera rabi...
prodajam oblekico, svečano, za punčko (18-24 mesecev, čeprav naša jo je nosila pri dopolnjenih 2 letih)
krem bele barve, z rdečimi rožicami + klobuček
naša je bila v njej par uric, na poroki - oblekica kupljena preko ebay-a iz Anglije...

Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 12:43:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
21.7.2010 12:54:54   
vesna_b
ha ha ha
živka pol smo pa nekje na istem z likanjem... he he he

aja, oblekca je pa takale:
http://cgi.ebay.com/Baby-Girls-2-pce-Rosebud-Dress-Set-3-6-months-/160375939394?cmd=ViewItem&pt=UK_Wedding_Clothing&hash=%257B%2522Page%2522%253A%2522%252Fposhtotz-store%252Fm.html%253F_trkparms%253D65%2525253A12%2525257C66%2525253A2%2525257C39%2525253A3%2525257C72%2525253A3018%2526_dmd%253D3%2526_npmv%253D3%2526_trksid%253Dp4263.c0.m14%2526_vc%253D1%2526_pgn%253D7%2526hash%253Ditem255726a142%2522%257D

Neposredna povezava do sporočila: 3693
21.7.2010 13:03:16   
5ra8
hej dečve user posted image

vesna_b lepa oblekca user posted image

da poročam, včeraj na pregledu smo vidli user posted image  user posted image

Sem se kar oddahnila res. Veliki smo za 6t 4dni, 5mm, očitno je prišlo do kasnejše oploditve..in je bilo prejšnji teden res prezgodaj da bi se karkoli videlo.

rok imamo pa 11.3.

joj, upam da se do druzga tedna kej voda segreje, ko gremo mi na morje user posted image
že komaj čakaaaaaaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 13:13:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.7.2010 13:34:09   
majčica20
je bila katera že na Pašmanu? mi se naslednji teden odpravljamo tja, če bo z našim zdravjem vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.7.2010 13:42:49   
vesna_b
petra, čestitke!!!! user posted image
res sem zate tako vesela - sedaj pa le uživaj v user posted image

ne, na Pašmanu pa še nisem bila

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.7.2010 14:09:45   
Alex01
PETRA user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem šla včeraj mimo tvoje hiše user posted image user posted image user posted image user posted image  in ugotovila, da nisi nič poročala kako je bilo na pregleduuser posted image

rea - user posted image user posted image user posted image  za tvoja pridna otročička. Jaz bi rade volje kolesarila s tabo, kolikor mi bo dopuščal čas ampak imam strah, da te ne bom mogla dohitevatuser posted image

Se pridružujem še jaz s preveč kguser posted image . Takoj po porodu 12 dol, teh viška 10 pa noče doluser posted image user posted image user posted image . Samo še kakšnega dodatnega hočejouser posted image user posted image user posted image

Mi smo bili par let nazaj na Ugljanu, pa smo šli 3 x na Pašman ima moja sodelavka vikend dol. Če se ne motim prav mesto Pašman. Je pa dol ob obali en kamp, kjer je veliko novomeščanov dol. Meni je blo zelo všeč in Ugljan in Pašman. Sem se pogovarjala z eno žensko, ki hodi že vrsto let na Pašman in to robinzonske počitnice in so ful ful zadovoljni.

Mi tudi že odptevamo do morja, sej bo , vsak časuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.7.2010 14:26:09   
vesna_b
he he he
jaz sem se sedaj nehala obremenjevat s kg, ker bomo šli v nove boje, da še kakega dobim...

pol pa akcija...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.7.2010 17:13:27   
cukr07
Alex z veliiiiikooooo zamudo (pa vseeno) čestitke za prvo svečko.user posted image
Petra čestitke za user posted image , držim pesti da bo vse tako kot mora bit.user posted image

Jaz imam tudi čedalje večjo željo, da bi bila še enkrat nosečka, vendar sva se z možem odločila da počakava toliko, da Lenart začne ponoči malo boljše spat, ker imamo še vedno nočna premetavanja in vstajanja in sem kakšen dan zjutraj bolj utrujena kot zvečer, ko grem spat.

Tudi jaz odštevam dneve do morja in dneve do moje vrnitve v službo (točno danes čez tri tedne bo moj prvi delovni dan).

V ponedeljek je imel Lenart testiranje za alergije in rezultat je tak, da je kožni test še vedno pokazal alergijo na jajca, na mleko pa ne. Sedaj čakamo še izvide krvi, da vidimo kako je z alergijo na mleko in če bodo OK, mu bom poskusno začela dajat mlečne izdelke.

Težave s kilogrami........jaz sem menda ena redkih, ki s tem nima problemov - vsaj zaenkrat hvala bogu še ne. Sem imela en mesec po porodu enako kilažo kot pred zanositvijo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.