|
RE: Dolenjke, 3,. del 20.7.2010 16:27:44
|
|
|
|
rea27
|
helou.. ekola, pa smo tudi mi danes od pediatra. Nam je uspelo priti mirno tja in nazaj..in to z obema..Moram resnično pohvalit svoja otroška, ker sta tako pridkana..Seveda, Eva ima svoje napade trme in uveljavljanja svojih pravic in metanja po tleh ko temu ni tako, Mark pa pač joče zaradi krčev, tako da ne bat..imamo še vedno Full House :) No, naš mali Marki ima že kar 55 cm (je zrasel kar za 5 cm) in celih 5400g!!!! Je jedec in pol. Hvala Bogu ima mami dovolj mleka, se je pa seveda zgodilo, da je prišel en dan, ko ga ni in ni bilo od nikoder.takrat pa smo dali flašo.. Seveda imamo še kar precej močne krčke, ki jih na žalost tudi BioGaia niti Antiflat niti kakršnekoli kapjice ne omilijo. A se tolažim s tem, da bo kmalu tudi teh težav konec.. Eva je pridna, lepo napreduje, ima tudi že 8 zobkov, no ja, osmi ravnokar rine na plano pa je zato malo cendrasta... drugače pa..se veselimo novim podvigom in dogodivščinam, edino kar mi pa res ni všeč..moje kile!!!! Pri Evi sem bila že po njenem drugem mesecu fit za vola ubit!!! Zdej pa kr ne in ne in ne...morda me ti krči malo zmozgajo in nimam takega veselja vozičkat z njim, ker mu ne paše ležat na hrbtu, v voziček ga pa na trebuh ne morem dat... Morje - ja po 10.8. bomo tudi mi menda še kaj skočili, ker imamo do takrat hude obveznosti. Bomo menda končno začeli mali razširjati našo hišo, tako, da bosta tudi Mark in Eva dobila svoji sobici, če bo le vse po sreči... oki doki, grem na "trebušnjake" potem pa na bicikl, ker danes je Eva kar pri babici ostala po kosilu, Mark pa pančka in tako naj tudi ostane, dokler pride moj dragi domov, potem pa hitr en džiro hehehhe lepo bodite, pa če bo katera kdaj za na pedalčka, se naj javi, v dvoje je lepše heheheh aja, pa seveda da moram pohvalit našega malega...je spal od 22 do 5 h zjutraj in potem še do 7h...ma je mami čist na zeleni veji... čauči....o fuj, kako mi je to bljak izraz ehehheheheheheh
|