|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
9.7.2010 23:03:10   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubančke.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
10.7.2010 11:23:28   
majčica20
Lani se je rodilo največ Slovenčkov v zgodovini samostojne Slovenije
BRAVO MI.
najpogostejši imeni Luka in Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3602
10.7.2010 18:10:22   
rea27
hoj hej...

eko mamice in bodoče mamice..en lep pozdravček. Kako preživljate to vročino..JAz bom kr tiho, ker sem si poletja takooooo želela, da mi ne bo potem kdo očital: ja, sej sem ti rekel, da ti ni nikol nič prav!!!
No, kakorkoli že, nekaj je bilo potrebno naredit v tej vročini...in mami rea je šla na eno turo z biciklnomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, končno sem odprla kolesarsko sezono..saj zaradi dveh zaporednih nosečnosti in porodov res nisem mogla na bike lep čas...user posted image
No, sedaj pa je bilo, polna mera prvega otvoritvenega kolesarskega dneva...je pasalo ampak sem dobesedno user posted image user posted image
Naredila sem 21 km in sem kar ponosna nase :) Sem dobila eno huge motivacijo, ker sva oba z možitomkupila nova scottova kolesa, z ultra tenkimi gumami, ki so resnično krasna za po cesti...pa oba imava seveda gor še otroške sedežke..prav kjut je vse skupi..priporočam se, če bo kateri zadišal pedalčnik :)

drugače pa..potty..kako je bil next? Je fantom prav?
Majch..se opravičujem za zadnjič, ko sem ti rekla da pridem, a je imel naš ati pacienta, ki je pač samo uletu in se ni dalo naredit nič..tako da sem obsedela doma, polnih rok, z dvema malčkoma...
čebelinko..kje si ti pivska mati...se fuzbal razpleta po tvojih željah? Moji favoriti so žal izpadli...Nemci...user posted image user posted image
škratka..kje delaš pol? Nisem nič zasledila, da si napisla..ali si? No, pa kaj pol..uglavnem, upam, da ti je fino..in da je plača še finejša hehehhehehe
princeska..kako pa tebi vožnja v lj in nazaj...gužva al si zdej ko je AC kej prej tam..meni se zadnjič ko sem bila na razprodajah ni zdelo blazno hitreje...
bbaja...ej, kje si ti...sem bila zdej že ene trikrat v L''occitanu - tebe pa nikjer...
LeeAnn..kako kaj mala Amber? Je pridkana? Pančka lepo ponoči? Mleko? Jo še dojiš?
Alex...ej, mamka alex..kako je? si še vedno na relaciji Br-Nm? Kako fanta?

ostalim lep pozdrav..moram it Marku večerjo dat hehehehuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 10.7.2010 18:12:56 >

rea27

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
11.7.2010 10:18:43   
čebelica01
oi oi rea evo mene - fuzbal ehhh žal so bili moji favoriti tudi nemci ampak so pa včeraj super igrali in tko pristali na tretjem mestu bravoooo. eh nimam časa sploh tle gor viset pa tud ne da se mi .... sej veš meni skoz dogaja tko , da je prou fajn ... z malimi se potepamo , delamo kozlarije  skratka lušno nam je .. ko boš za kak kofe pa pokliči .. in bravo za pedaliranje ;)

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
11.7.2010 21:40:54   
potty
Ja rea, hvala za next....jst sm še vedno zelo zadovoljna z njihovimi cunjami, čeprav so se podražali. Pa pač manj naročiš, pa gre user posted image . Če boš pa jeseni spet kaj naročevala, mi pa prosim mail pošlji in me dregni, ker mail večkrat čekiram, sploh sedaj, ko sem v službi in sem bolj na kratko s časom.

Vidim, da je nekaj novih nosečk tukaj gor, tako da lepo dobrodošleuser posted image user posted image user posted image .

Ja, naš Aljaž pa je upihnil prvo svečko in prav na svoj prvi rojstni dan naredil par samostojnih korakov user posted image . Še kakih 14 dni, pa ne bo več mirnih kofetkanj, ker bo treba za tem našim ,,živcem,, letat. Mah ima mali tolk energije kot velika dva skupaj....mah kaj, še več. Ta nam bo dal vetra user posted image .

Služba......sej je dost dela, sploh zdej ko je sezona, ampak mi je pa prav relaksacija za živčkeuser posted image . Grem tako rada tjauser posted image .

Štrumfa user posted image user posted image user posted image  za službo. Upam, da si zadovoljna.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
12.7.2010 7:13:56   
rea27
grozna novica.....najin prijatelj..motorist, je imel včeraj prometno nesrečo pri Senju...Katastrofa...Nimam besed..
Če je kdo poznal Sandija Bregarja iz Šentjerneja...ga ni več...na žalost so ga motorji za vedno vzeli v svoj raj...

rea27

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
12.7.2010 7:33:35   
5ra8
jutrooo bejbe

ena kavica da boste lažje začele teden user posted image
user posted image

kako ste preživele vikend?
mi smo bli na enem pasjem pikniku v soboto....je blo okol 40 psov...res je blo fajn...so se naigrali, zraven je bila še voda...so se nakopali...fino u glavnem user posted image

včeraj pa več al manj relax, sej kaj češ pa delat v taki vročini....

sm da bo hitr pondelk mim.....gremo delaaat user posted image

rea, sem slišala za motorista, mi je znano ime in priimek, samo ne vem kam  bi ga dala user posted image  grozno no user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
12.7.2010 9:18:02   
Alex01
rea - sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
12.7.2010 11:34:49   
vesna_b
rea - tudi od iz moje strani sožalje...

drugače pa - punce, mi smo iz toplic. v četrtek ob enajstih zvečer smo se zmenili, da gremo za vikend v bohinj. tamala je bla čist navdušena, je bila v vodi po uro al pa še več. je pasalo.
so bili tudi brat od mojega, z ženo in tamalim (2,5 meseca), pa smo v soboto popoldne še njega popokala, pa smo šli trenirat, kako bo z dvema vozičkoma, ko bo trebauser posted image  - bo šlo. sploh, če bosta oba spala. sam ja, takrat za tamalo menda ne bomo več rabil vozička...user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
12.7.2010 13:35:41   
potty
......sem, zbrisala, ker.....služba pa to.

< Sporočilo je popravil potty -- 12.7.2010 13:41:42 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 14:44:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu potty)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
12.7.2010 14:47:34   
vesna_b
hm, živka, dopoldne mi ne bo ratalo, če pa boste popoldne še tam, pa pridemo s tamalo kej okoli. no, boš javila

joj, avgust - veš kje je še? sploh ker grem lahko šele po 15., ker moram prej plače naredit...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 14:53:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
12.7.2010 14:57:12   
5ra8
jaz pa čez dva tedna na morjeeeeeeeeee.....komaj čakam..... user posted image

upam da se bo dalo dogovorit z G glede pregleda in NS...da me ne o glih umes naročila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3614
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 15:00:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
12.7.2010 15:11:39   
vesna_b
joj, 5ra8 - sem ti kar mal fovš... upam, da boste mel lepo vreme, in vem, da boste užival

ma saj NS naj bi mela med 11 in14 tednom, a ne, tako da se bo dalo zmenit. pri svojem G se boš pa itak lahko zmenila. ma saj vsak razume, da ti pripada dopust... sploh preden zraste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3616
12.7.2010 17:14:28   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Sej ima zadnja dva tedna kolektivca, a nima, če imaš dr. Klaričevo.

ne ne, kostanjškovo mam. Bom jutr pogledala kdaj ma dopust.

Če me bo po 10.8 naročila bo glih prav za nuhalno...med 11 in 14. tednom bo. Mi pa pridemo 8.8 z morja.

Neposredna povezava do sporočila: 3617
12.7.2010 22:02:28   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Sej ima zadnja dva tedna kolektivca, a nima, če imaš dr. Klaričevo.

ne ne, kostanjškovo mam. Bom jutr pogledala kdaj ma dopust.

Če me bo po 10.8 naročila bo glih prav za nuhalno...med 11 in 14. tednom bo. Mi pa pridemo 8.8 z morja.

Mi gremo pa 7.8  na morjeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 13:35:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
13.7.2010 14:42:21   
*zmajčica*
Jooooooj sej me je kr strah začet pisat, k se tuk časa nisem nič oglasila. ma še zmerm sprajmete vmes??

Torej DAAAAAAAAAAAN!

Kako ste. Sej neki sem prebrala za nazaj. Velik pa ne! BOm, obljubim. Sem se danes odločila, da vam kej napišem. K me je ene dva dni nazaj od POTTY mož ošpotal! No sej me glih ni ... Bil je pri meni na špricerčku v bifeju. Pa me je vprašal če RR še kej laufa! haha... Pa sm mu povedala, da sm bl mal gor zadnje čase! Pa mi je reku naj se le oglasim...Haha. POTTY a ti je povedal, da je biu pr meni?? Pa da ga nism prepoznala?! haha...Me on vpraša, če še kej k njim pridem...In ja vsa začudena KAJ, KAM?? Nč mi ni blo jasno...Pa on meni "ja a nis bla ti enkrat pri nas"...Ja spet vsa gotova "Ha, kaj, kje??" Pol pa on "A nis bla enkrt pri Heleni?" Joooooooj točno se pol spomnem. Mi je blo kr nerodno pol. HAha...In za konec še ceu špricer po meji razlije...

Drugač pa Lauriko mam duma neki bubano. Nek virus fasala revica. Smo mel čez vikend obiske (od sestrične hčerkico i sinka) ie tamala mela drisko...Laura pa najbrž od nje pokasirala - ponoči celo noč bruhala, drug dan pa skozi cel dan driska, nč jest, nč pit, ne po rokah bit...Ne znam...Do ju3 zjutraj bom pustila in če zjutraj ne bo bolje šibamo v ZD!

Danes imeli tudi sodišče-razpravo za očetovstvo. Hvala bogu je vse potekalo kot po maslu! Smo bli v 15minutah fertik...Tako da samo še papirje čakam in ma Laura tudi uradno atka!! 

Punce moje pomagajte mi...Neznam kaj naj in kk naj speljem, da bo čim manj prizadetih ljudi! Sej veste da se prej živela pri starših Laurinega atka...in da sem po njegovi smrti tudi ostala tam... Hmmmmmm...zmerem bolj razmišljam da sem nardila napako! Zdej pa nikakor ne morem projt od tam...Ne zdržim več tam. Doma mam mamo, očeta in sestre...Tam pa nič, samo boleče spomine! Izogibam se jih in jim lažem! Nimam volje več tam hodit. Že tretji teden sem doma (pri svojih)...Lažje in lepše mi je z njimi! Uni mi pa mira ne dajo in vsak dan zovarijo in pišejo, če pridem in kdaj pridem i da se jim meša ko nas ni. Ja pi*da...Ja tudi svoje st.mtke i st. fotra ne vidim po leto, dve!! Meša se mi. Rada bi se vrnila domov. Pa ne znam kako jim razložit! Rada bi jim povedala za novega fanta...pa me je strah in enostavno ne najdem besed! Všeč mi je in si resnično želim bit z njemu. Lauro obožuje in jo ma res rad. Tk mi ga je lepo gledat z njo! Domači (razn sestre) ne vejo, da mam fanta. Ne vem kako bi odreagirali?! Bojim se odziva. Sej vem, da ni še leto preteklo odkar Lukata ni. Samo ja sem se sprijaznila, da ga NI in ga NIKOLI ne bo nazaj...Ja pa celo življenje ne morem in ne bom sama. Laura rabi atka...pa čeprav samo nadomestnega!

No danes nadaljujem...Včeraj me je zmanjkalo!

Danes Laura boljše samo malo tečkasta...Je pa danes mamico zvilo, tako da definitivno kaka virozica! user posted image

Drugače pa LJUBEZEn.........SUPER ena a...user posted image naju ma z Lauro resnično rad! Uživam dvesto na uro in resnično nočem, da mi kdo to pokvari!

Kako pa kaj ostale RR-jevke????

Rea...user posted image je vredu??

Lee Ann? Pa tvoja Amber?? Zadnjič sva se z Matjažem vidla...

Nove user posted image Velik užitkov in lepih trenutkov. In čim lepšo nosečnost!

Nč šibam, pa se še tipkamo!

LP in  user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bubančkom....

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3620
13.7.2010 23:07:51   
Mala_princeska
evo me na raport user posted image user posted image user posted image

skratka praznovanje 1 RD smo prestali, imeli smo se lepo, hvala za vse .... za prečudovita presenečenja

v službi imam napeto.....

namesto da bi ob 17h prišla domov, sem prišla ob 20h in cel halo....

še tašča mi "mori"
sprašujem če se je vredno sekirat in stvari na stranski tir postavljat.....user posted image user posted image user posted image

pa da trpi družina user posted image

mislim na diplomo, ki še ni napisana user posted image  

življenje je kratko, pa se zavemo šele ko koga izgubimo user posted image  - Rea sožalje ob izgubi user posted image user posted image user posted image user posted image

*zmajčica* samo to bom rekla: če se bomo ozirali na druge, bomo vedno trpeli - saj grdo rečeno "vsak mora za svojo rit poskrbet" - težko je, tud jst sem taka da sem raje tiho in trpim v službi recimo, doma pa explodiram, ker sem preveč čustvena.....
če si prepričana da je to to, potem uživaj in se prepusti dogajanju - povej ex.tastu in tašči, da so tam žalostni spomini in da je preveč boleče....najbrž se bojijo, da če greš proč, da laurike ne bosta več videla....

življenje je ena velika preizkušnja v kateri ni zemljevida, krojimo ga sami

danes na poti iz službe sem jokala v avtu....

ker si želim biti z otrokoma, pa izkoristit trenutke, pa uživat, ne pa da sem sama sebi "tečna" zaradi vseh skrbi.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
14.7.2010 8:00:35   
5ra8
jutro bejbe...

Alex01, si zalila včer use rože? user posted image  

zmajčica - kot ti je že princesi rekla, lepo povej ex tašči in tastu, da maš pač pri njih boleče spomine, in da se želiš odselit k svojim nazaj. In pa tudi, da s tem ne boste prekinili stikov, da bosta še zmeraj vidla Lauro. Glede novega fanta pa...ne vem, jaz bi še malo počakala, in ne bi še povedala....ampak najprej stran od tam...to je prvo...čez čas pa tudi za novega fanta....

Mala_princeska - res se ni vredno sekirat za malenkosti, ker potem smo samo slabe volje. Ampak se mi zdi, da tud če rečeš da se ne boš sekiral, se, ne vem...nekako maš to skos v glavi, podzavestno.

Jst sem bla ulčer na UZ, plod je velik za 6 tednov, kar je da recimo OK, glede na to da je bila O konc maja. Utripa še nismo zaznale....spet me je začela panika grabit user posted image user posted image user posted image
Spet mam pregled drug tork......ne vem kako bom zdržala do takratuser posted image
Je pa rekla G, da se ji zdi da bo tokrat vse OK. Iz njenih ust v božja ušesa.....aaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3622
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 8:22:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
14.7.2010 8:42:10   
vesna_b
znajčica - tudi jaz sem spremljala tvojo zgodbo. veseli me, da si šla čez najhujše in verjamem, da ti je bila Laura v veliko pomoč.
joj, to sem jaz mojemu že povedala, da če se (bog ne daj) kaj zgodi, da jaz z otroci ne ostanem pri njih, pa prav ali narobe. prvič zaradi spominov, drugič zaradi tega, ker gre življenje naprej in počasi... prideš do tega, kjer si.
na tvojem mestu bi, tako kot so že rekle, šla domov, za fanta jim pa ne bi povedala. ok, ne rečem, da ne poveš vašim. to ja, sploh če se s tamalo tako lepo razumeta, bo potem tudi k vam domov lahko prišel. ex tastu in tašči pa ne bi šla še govorit, ker bo dost šoka s tem, ko boš šla, boste šle.

5ra8 - vse bo ok. saj itak pravijo, da se pred osmim tednom sploh srček ne vidi oz se zelo redko. verjamem, da se ti bo ta teden vlekel, samo bo pa potem hitreje šlo. boš videla, 9 mesecev bo minilo kot bi mignil...

živka, kako? čakaš petek? ampak tale pregled je pa kar "hud", pismo. me je že sedaj groza, ker naša belih halj sploh ne mara. hm, duda...

čauči

Neposredna povezava do sporočila: 3624
14.7.2010 9:49:21   
Alex01
Dober danuser posted image

Mi že iz sistematskega pregleda. Naš Nejček ima 10,80 kg in 80cm.
Pikice nisva dobila, ker je čez noč postal ves pikast in tudi žrelo je rahlo pordelo, tak, da zgleda da smo nekje staknili virozo user posted image .

5ra8 - Al se mi je zdelo, da si bila ti! Zakaj se niste ustavili? Ko sem jaz ugorovila, da si bla ti, si bila že mimo. PA sem si rekla , pa kaj pa če ni bla, pa bi jaz kričala za njo, pa ne bi bila taprava. Tak, da prosim, da se naslednjič USTAVIŠ!user posted image . Ja, z Alexom sva zalivala rože, Nejček je pa pri očku na gugalnici spal user posted image
En koš user posted image zate, VSE BO OK!! Jaz sem bila na prvem pregledu v 5.tednu, ker sem se naročila na pregled, predno sem zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je bil že čas, da grem po skoraj treh letih na pregled. In evo, ker ni bilo user posted image , naredim test in +. Potem, pa ker sem že imela datum , sem pač šla in mi je sicer naredila UZ. user posted image še ni bil viden, tak, da me je potem naročila v 9. tedn. Samo ne obremenjuj se in razmišljaj pozitivno.

zmajčica - se strinjam in se podpišem pod vse, kar so ti moje predhodnice napisale. In en koš user posted image .

princesi - user posted image je bila pri meni situacija enaka glede službe. Sem sprejela odločitev v trenutku in dala odpoved in šla drugam. Mislim, da nobene odločitve nisem tako hitro sprejela kot te. In ni mi žal! en koš user posted image tudi zate

živka - user posted image user posted image za pregled. Se spomnim, ko je bil Alex pri psihologonji in to takoj po sistematskem pregledu. Cel dopoldan sva bila v ZD, oba že ita vsega in potem še k psihologinji. Sva dobila tak porazen izvid, da sem poklicala v ZD in tako kričala, kot menda še nikoli. Na podlagi prvega srečanja, je mojega otroka ocenila, kot da je "debil". Da lula še v plenice (pa je bil že en čas brez pleničk) da ima dudo (a v svojih treh letih 10 minut ni imel dude). Tako, da sm čisto znorela! Te napake pri Nejcu ne bom ponovila in takoj po sistematskem zagotovo ne bom šla k psihologinji. Tako kot si napisala Živka, že to je problem, ker je dugo okolje in nova oseba. Pa sej se ne smem spomnituser posted image

Tak, zdej pa kej delat, dokler se še dauser posted image

3 dni dopusta bo kar pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem, pa kje v kakšni senčki se zadržujte

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.