|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
13.7.2010 13:52:36   
nizy
country- kapo dol , maš več dela kot jaz s 4user posted image

tudi pri nas vročeeee, kar teče z mene user posted image ,sem pa zelo žalostna , ker sem dobila +6kg po poroduuser posted image , hudiča kako naj to zdaj dol spravimuser posted image

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.7.2010 13:54:22   
agha
Najprej vsem hvala za lepe želje za mojo staro mamo. Upam, da bo OK, danes jo peljemo k zdravniku.
Mi smo pa danes stari tri mesece. user posted image In za "rojstni dan" se je naš malček odločil, da so "kravce" fajn stvar, sploh če se iz njih prevališ na hrbet. user posted image user posted image Sem prvič mislila, da je bila pač sreča, pa je fantiček to še trikrat ponovil.user posted image user posted image

Jaz sem bila tudi danes že ob šestih pokonci, ob sedmih pa že na terenu za dobro uro. Ampak tudi ob teh urah se mi je zdelo vroče. Ne vem ali naj zdaj začnem še prej vstajat, da bom lahko sploh šla kaj ven.user posted image user posted image Kdaj pa vi kaj vozičkate? Vidim, da že vse prehajate na športni del, jaz pa kar nekaj oklevam pa čeprav naš mladiček zelo dobro drži glavo.

amelie - meni tudi ni za kuhanje, pa sem vseeno nekaj "skupaj vrgla" in še dodatno segrela stanovanje. Tako da ti predlagam, da se kar držiš tega, da nič ne kuhaš, ker sem poleg hrane kuhana še jaz. user posted image user posted image user posted image

večja kad - naš se tudi stalno zaletava, ker je tako velik ampak tudi tukaj še nismo poskusili kako bi šlo v večji kadi.

Drugače pa kupujemo posteljico (zdaj spi še v zibelki) in kmalu bomo kupovali še stolček za hranjenje. Kje ste vi kupovale posteljice in stolčke, če ste jih že?

< Sporočilo je popravil agha -- 13.7.2010 13:59:41 >

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.7.2010 14:03:46   
nizy
športni del- mi smo že od rojstva v njme , nisem kupovala košare , ker se čist poleži in je super

kopanje- mi se še zmer v banjci kopamo

spanje - spimo od 12ponoč do 8h zjutraj , dojenje in spet spanje do 12 dopoldan user posted image user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.7.2010 14:11:01   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: agha

Drugače pa kupujemo posteljico (zdaj spi še v zibelki) in kmalu bomo kupovali še stolček za hranjenje. Kje ste vi kupovale posteljice in stolčke, če ste jih že?

posteljico smo kupili Merkatorju , zdaj se ti splača , če imaš boniteto za pokoristit,... cene so pa iste kot recimo pikapolonica ,BC itd.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.7.2010 14:33:27   
Anonimen
Brzi javljanje, bom bolj dolga kasneje.

Za seznam:

2.mesec: 4990g, 59,5cm Vse super, vse fajnuser posted image

Lp

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.7.2010 14:45:43   
nincy29
hey hey

mal pokomentiram medtem ko mali spi..

kopanje:smo prešli iz banjice iz previjalne na večjo banjico...je ta kar precej velika in mali zdaj še bolj uživa kot prej.sem pa včeraj prvič prakticirala da sem banjico v kad položila in sem mu do vrha vodo natočila in je mali took uživu.

stolček za hranjenje:ravno danes je prišla reklama od interspara domov in imajo stolček v akciji..tale

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205775

cena 59.99 namesto 109.99 mi bomo kar tegale kupiliuser posted image user posted image

športni del:malemu postaja košara počasi premajhna ampak mislim da še za kak mesec,dva bomo še zmiri kar v košari.

še en otrok
jaz bi takoj imela..ampak bomo še malo počakaliuser posted image

aja pa še eno vprašanje..a še katero od poroda dalje boli spodnji del hrbta?

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 13.7.2010 14:46:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.7.2010 14:54:37   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

če misliš bolečine v križu potem mene , ko sem nekaj časa v prepognjenem položaju komaj vstanem , sem zadnjič našga klicala naj tamalo vzame ko sem jo kopala se nisem mogla dvignit z njo v naročjuuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.7.2010 14:57:22   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

če misliš bolečine v križu potem mene , ko sem nekaj časa v prepognjenem položaju komaj vstanem , sem zadnjič našga klicala naj tamalo vzame ko sem jo kopala se nisem mogla dvignit z njo v naročjuuser posted image

evo točno to..kdaj mi pritečejo solze od bolečin..pred porodm nisem nikoli imela teh težav..

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.7.2010 15:00:53   
amelie
nincy, jaz crkavam od bolečin v križu. Zjutraj nič ne boli, do večera pa že komaj hodim user posted image  Se mi je tud že zgodilo, da nisem mogla ne naprej ne nazaj. Bi rada čim prej trebušne mišice utrdila, da mal križ razbremenim, ampak se še ne počutim čisto ok okoli šivov, da bi si upala nekaj ful telovadit ...

country, kapo dol user posted image  super se rihtate. Moj Žigec je totalno nezahteven dojenček, pa si niti slučajno ne znam zamisliti, da bi bla dva. Saj vem, da se vse da, če se mora, ampak vseeno ste mame dvojčkov prave carice user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.7.2010 15:24:21   
babyloverka

oh ljuba ženska pa še kako me boli user posted image
najbolj občutim ko ga držim ko se kopa in ga potem hočem dvignit user posted image
se mi je pa že dvakrat zgodilo, peklenske bolečine v enem delu trebuha, sumim jajčnik. take bolečine da sem se skoraj jokala in ugotavljam da je to takrat ko kaj bolj težkega dvignem in mogoče malo bolj nerodno. nazadnje je bil kriv kovček ko smo prišli iz morja.

in ja, komaj sedaj mi je jasno, kako hudo je, ko je mama bolana. rad bi poskrbel za svojega otroka 100% in ko ne gre je hudo user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.7.2010 15:36:15   
nizy
imamo kar podobne težave user posted image

babyloverka tudi mene neki spodaj boli ,komaj čakam pregled, ker do zdaj še nisem bila na poporodnem, ga mam 26. bom malo jamrala pri G.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
13.7.2010 16:27:40   
legenda_m
vroče vroče in še enkrat vroče. verjetn ste že ugotovile ane

mnja mi2 se kuhava. tamau bi se skoz nosu po rokah četud mu je vroče. pije pa hm deci čaja na dan, plus to da mu mejčkn bol redk mlek nardim kot pa je v navodilih. 10ml. dodatne vodice. pa vseen je tko na 3 ure. ritem mava prbližn tko kot  tintin. sm kr zadovoljna.

bolečine v križu. punce djte dvigvat tko, da kadar se je treba sklont da se v kolenih spustite nižje (btw je fina vaja za stegnske mišice) bo pol man bolel. mam tud jst podobne bolečine (no zdj jih je manj), ampak sam če se napačno sklanjam aja pa ko sedite sedite vzravnano tko trenirate mišice trupa, pa ne met nog pokrčenih, pa men pomaga če sedim, kdr nimam tamauga, na žogi. pa kosmodisk tud pomaga sam ne ga preveč nosit, če ne se mišice polenijo. tko.

še en otrok. ja bi. kmal po rojstvu  sm ful jokala pa govorila da nočm nbenga več, no zdj sm se pa kseb spravla, pa drug druzga sva se navadla in je bolš in ja bi mela. kr kmal, da mam pol mir user posted image user posted image user posted image .

sluz v blatu mi je rekla sestra od pediatrinje, da se do 3 meseca tretira kot nezrelost črevesja. močno močno močno upam, da je pr nm ta varjanta in ne kkšna alergija. ker 25 bo 3 mesece. napenjanje še zmer. krči tud sam ful manj kot prej.

vozičkanje-tkoj ko zjutri poje, ga mal bl po mačje umijem in greva hitr ven, ker konc koncev sva pol čez dan not in ga pol pr naslednjem previjanju mal lepš spucam :). itak ga pa pol še namočim, tko da neki ful umazan ni, pol sva do 11 uzun pol se greva pa not kuhat, ker zuni je še slabš kot not. pa pol greva še zvečer mal če ni nevihte. tko kot učer.

evo to je to.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
13.7.2010 16:41:22   
Anonimen
Evo me, spet, tokrat si bom malo več časa vzelauser posted image Saj vas redno berem, pa se mi potem sploh ne da pokomentirat, pa pravim, da bom drugič, pa potem drugič spet ni časa, ko pa je čas, pa tamal zahteva vso pozornost ali se ravno zbudi, se pokaka... pestro mamouser posted image

Najprej še enkrat pohvalim Sleepy Wrap in obljubim, da potem o tem ne bom več nalagala hihihuser posted image user posted image Super je, resuser posted image

Ponoči bolj malo spimo, ne vem kaj je s tem otrokom... že čez dan malo spi, pa si mislim, ah saj bo pa vsaj ponoči, pa še ponoči ne spi. Nič ne spi, mami nič ne spi, ati pa spi - standard.

Iz petka na soboto šibamo na morje. Jaz grem z malim za 14 dni, mož pa bo prišel med vikendom. Pravi družinski dopust pa bomo okusili konec avgusta/začetek septembra. Upam, da bo na morju kaj bolj normalen in ne bo taka tečka kot doma, ker je apartma res majhen, notri pa se bomo stiskali mali, jaz, moja mami, moj ati, bratec in moji dve kužiuser posted image user posted image user posted image Mah, komaj čakam, da grem. Sem optimistka, tako, da bo sigirno ok - ja, ja, ja...user posted image

mamice z več otroki: svaka vam čast! Res!user posted image user posted image user posted image Jaz še mojega komaj poštimam, kaj da bi imela še kogauser posted image

še en otrok: hmm, ne vem, ne vem. Res ne. Sem vedno govorila, da bova imela 2, ampak sem trenutno ful proti, moj pa ves zagret. Lahko je njemu govorit, ko spi celo noč ko crknjen zajc, jaz pa skos na boku, ker ma mali celo noč mojo joško v ustihuser posted image user posted image user posted image user posted image

kopanje v morju: ne. Se mi zdi, da je za to še prekmalu (najin mali ima itak komaj 2 meseca). Pa še morje je dol (kamor gremo) ful mrzlo, ker so izviri sladke vode z Velebita in, če je 22°C je že luksuz. Drugo letouser posted image

bolečine v križu: hvala bogu vsaj tega nimam. user posted image za vse, ki vas to muči!

strije, celulit, kg: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - mislim, da sem s tem povedala vse. Nakup kopalk: misija nemogočeuser posted image

kopanje: še vedno v banici. Mi je pa mali tok smešen. Vaši vsi brcajo, pa ne vem kaj, moj pa čisto mehak ratauser posted image Ni še nikoli nič pobrcal.

športni del vozička: najin bo še kar v košari, ker je športen del res športen in mora pri najinem vozičku mali že res sedeti, da ga lahko dava noter, tako da... škoda. Mogoče bi se potem vsaj 5m peljal, ne da bi se drl, kot da bi ga nekdo zaklaluser posted image

dopust - še 1x: šibamo v petek - sem že povedala, neuser posted image user posted image Jaz sploh ne vem kako bom stlačila vse v avtouser posted image user posted image Mi je že zdaj slabo, ko pogledam tisti kup pripravljenih stvari, pa po glavno fasungo sploh še šla nisem (pššššš, ne povedat mojemu možu, že tako zelen v glavo rata, ko vidi kaj vse vlačim na kupuser posted image ).

Upam, da sem vsaj malo vse pokomentirala. Sem bila v kar precejšnjem zaostankuuser posted image

Lepo boditeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 13.7.2010 16:44:30 >

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.7.2010 17:43:30   
Anonimen
Zdravo!
Kako kaj mamice..vaši sončki uredu..mi smo sedaj zdarvi..spimo ,pa zdaj boj slabo ,komaj 9 ur..prej smo spal po 13 ur..saj kakor je vroče ,tak ni nič čudnega ,da se zbujajo tako pogosto,saj moja..
Sedaj pa komenteram..
country čestitke za dvijčke ,koliko so že stari..pa lepo ,da si se javila..
nizy jaz sem imela carskega ,pa me klub temu zelo križ boli ,prej me ni tako ,malo me je....
dopust mi gremo 7 avgusta za 14 dni ,komaj čakam...
kopanje v morju jaz jo ne bo ,ker je premrzla voda iz 37 na 25 je kar velika razlika,mogoče samo nogice pomočit..
kg meni jih je ostalo še 11 ,katastrofa..
športni del vozička smo od vsamega začetka v njemu,se je čisto dol spustil,tak ,da košare nismo rabili...
še en otrok mi še bomo imeli enga ..kdaj pa bomo videli,predolgo ne bomo čakali..
stovček za hranjenje mi smo ga že kupila...
banica za kopanje nam bo kmalu premala,tak ,da bom pol kar v tušu kopali..
hojice ,stojice..boste dajale otroke v njim,čeprav je za nekatere ta tema prehitro ,za tiste ko že imate toliko stare otroke..
prenosna posteljica mi jo imamo in jo bomo tudi zraven na morje vzeli,drugače pa naša spi skozi v kinderpetu,pri nama v postelji sploh noče spati...
Ja lepo se imejte se še pišemo kaj lp..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
13.7.2010 20:36:08   
NATAŠA35
evo, da malo pokomentiram....vroče, vroče, vroče je in mi smo čisto mokriuser posted image user posted image

dopust šele čez en mesec in to od 15-29.08., torej za 14. dni user posted image user posted image komaj čakam...

kopanje v morju jaz ga bom samo v bazenčku kopala in hladila user posted image user posted image , v morju samo nogice, pa še to na hitro...

še en otrok jaz bi tudi user posted image user posted image user posted image , ampak smo zaključili z proizvodnjo user posted image user posted image ...če bi vedela, da bi bila punčka, bi šla kar v akcijo user posted image user posted image

stolček za hranjenje jaz imam jane stolček že od tretjega...je pa ful super, ker potem, ko je otrok večji, lahko sestaviš kot stolček in mizico...

grem se mi je zbudil...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
13.7.2010 21:58:23   
tintin
Bljak je vroče :)

Agha:
stolček za hranjenje in posteljica - absolultno Ikea:) Mi imamo Ikein antilop za hranjenje in je odličen stolček, saj je cel iz plastike in ga lahko magari vržeš v pomivalca...posteljice imajo pa tudi luštne. No mi smo itak Ikea fani, ker imamo tri četrt pohištva iz Ikee...in je naše stanovanje skor kot bi gledal kataloguser posted image

Bravo Arnetu za obratuser posted image

Mi gremo pojutrišnjem na dopustek- avstr koroška...
jutri greva pa z možem po moje darilo za rd....dobim šivalni stroj (sem čisti začetnik in aberveznik za šivanje, ampak imam voljo in ambicije)user posted image

LP!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
13.7.2010 21:59:04   
tintin
Country...super da se tko fajn rihtate!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.7.2010 0:13:57   
NATAŠA35
tintin si me prov nasmejala s tem ikea fanomuser posted image user posted image , ker jaz sem tudi v tem klubuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...vsakič nekaj novega vidim, kar hočem naslednjič kupitiuser posted image user posted image , moj pa samo zavija z očmi

punce jaz pa imam drugo težavo, zatekam v stopala - zgornji deluser posted image , tako da komaj hodim...a ma katera tudi take težave?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.7.2010 7:12:12   
tintin
nataša35...jaz sicer ne zatekam, me pa bolijo stopala pa pop........komaj hodim, pomoje je to od vročine.

ikea fani...ja, mi imamo dejansko res veliko ikeinih stvari...komplet otroško sobo, kopalnico, kuhinjo, 3/4 dnevne pa še kup malenkosti v kuhinji in drugod...vedno se najde kaj za kupit!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.7.2010 8:10:02   
country
Jutro!

Dobro, da sem ob 5h vstala, da sem zluftala stanovanje. Zdaj pa zapiram, ker je že vroče. Tolk sem se veselila bazena, no je pa razprodan za to sezono in ga ne bo več. user posted image  Ičem alternativo...

BOLEČINE V KRIŽU - Mene je g vprašal če me kaj boli, ker se mi je maternica povesila nazaj. Potem mi jo je naravnal. Ko sem pa vprašala če je to kaj narobe pa je rekel da se lahko zagozdi in da boli v križu.

No, zdaj ja pa alarm...

papa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.7.2010 8:49:58   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

tintin si me prov nasmejala s tem ikea fanomuser posted image user posted image , ker jaz sem tudi v tem klubuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...vsakič nekaj novega vidim, kar hočem naslednjič kupitiuser posted image user posted image , moj pa samo zavija z očmi

še jaz še jaz!!!user posted image user posted image  totalni oboževalec ikee in moj lubi totalni sovražnik ikee in ko mu jo omenim se že za glavo prijemlje user posted image  on ne razume moje potrebe po dekoraciji, po spreminjanju,... ampak sem mu že povedala da po sobico za malega gremo definitivno v ikeo user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.7.2010 9:56:17   
NATAŠA35
tako se je z mano začelo...prvo bolečine v stopalih, komaj hodila, sedaj pa se je začelo zatekanje...bo treba malo spremenit življenjski slog, pa malo shujšati, da se bo to lepo končalo user posted image user posted image ...maš prov je od vročine, samo je tole malo neznosno....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.7.2010 10:31:25   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

nataša35...jaz sicer ne zatekam, me pa bolijo stopala pa pop........komaj hodim, pomoje je to od vročine.

tudi mene bolijo stopala , pa sem mislila da zaradi obutve user posted image

ikea- jaz pa nimam niti ene malenkosti iz ikee, verjetno zato , ker še nisem bila v nobeni ikei , še dobr da nisem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.7.2010 10:33:58   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: country

BOLEČINE V KRIŽU - Mene je g vprašal če me kaj boli, ker se mi je maternica povesila nazaj. Potem mi jo je naravnal. Ko sem pa vprašala če je to kaj narobe pa je rekel da se lahko zagozdi in da boli v križu.

kako jo je naravnaluser posted image , pa kateri G , ziher T.user posted image user posted image ,ponavadi ima on take fore, da že na tistem stolu pol dela naredi user posted image user posted image

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.7.2010 11:14:40   
country

IZVIRNO SPOROČILO: country

kako jo je naravnaluser posted image , pa kateri G , ziher T.user posted image user posted image ,ponavadi ima on take fore, da že na tistem stolu pol dela naredi user posted image user posted image

haha

Ne, Drago je bil. Zadeva ni ravno prijetna, izgleda pa tako, da jo s prsti skozi vagino premika, z drugo roko pa čez trebuh tipa... če razumeš. Ojoj ko sem tole prebrala še meni ni jasnouser posted image user posted image

Kako pa to da še nisi bla na pregledu? Jaz sem bla že karnekaj časa nazaj.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.