|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
11.7.2010 21:30:43   
žabica13
Uh, punce jaz sem malo brez besed še zdaj! Saj je bilo za pričakovat da se bo počasi začelo, a ko se začne zares vseeno malo preseneti. Upam da bo s Solisino Ano vse v redu in da bosta kmalu doma.

Ups, sem še zdej tako zmedena da ne vem kaj ste že ostale pisale user posted image  

Mayci super da ste lepo praznovali, pa še dan je bil zelo lep!

Tudi pri nas smo praznovali, od mojega oče je imel rojstni dan imel, pa smo malo piknika naredili. Tako da je šel dan kar hitro mimo. Jutri pa spet nov teden!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
11.7.2010 21:51:45   
mayci
Sem prej pozabila napisat: še točno en mesec do PDP user posted image user posted image !
V sredo se mi pa porodniška začne. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
11.7.2010 21:53:19   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Punce malo prej sem dobila sms:

11.7. ob 18.56 je na svet prihitela Ana, težka 2310 g. LP, solis[/b]

[b]Drage avgustovke očitno se je začelo zares! Draga Solis, čestitke ob rojstvu tvoje male Ane, in upam da bosta obe čimprej doma!

Solis, iskrene čestitke za Ano... user posted image  Lepo se "rihtajte" in čimprej domov... Pa oglasi se še kaj, ko se boš lahko, mi tukaj sami firbci...

Ja tudi jaz sem kar malo v šoku... Saj se doma ves čas pogovarjamo, kdaj se bo začelo. Ampak zdaj pa zares! user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
11.7.2010 21:58:16   
Malena29
Pozdravček še iz moje strani po dolgemmm času :)

Pa seveda čestitke Solis :) user posted image

Morem reči da tudi mene prime pa me mine ko pomislim da gre te dni zares :) Moj se vrnil iz kratkega oddiha in danes zjutraj v postelji rekel...Zdaj pa gre zares kajne user posted image
Občutek me daje da z mojo pupiko ne boma dočakale PDP 1.8. ampak da bo kaj prej.
Čeprav bom rekla da se ne morem pritoževat prav nič, ker mi je od sedaj bilo vse ok...zdaj le natekanje nog in kg in okornost...a še kar ne dam miru in ne  morem bit pri miru...pa res se mi zdi da gnezdim te dni :) user posted image

Tudi jaz sem bila na brisu za streptokok B pri Dr.Miglarju in mi je sporočil da sem negativna :)
Torej samo še čakanje na dan D user posted image

No upam da kmalu spet izvemo kako lepo novičko da je katera povila otročka user posted image

Malo prej sem izvedela da je kolegica dobila hčerkico rok pa je imela na 1.8. kot jaz in je vse ok user posted image ...Ni lepšega :)

No še tipkam kaj...pozdravček vsem in posebej avgustovkam 2010 user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
11.7.2010 23:33:33   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: mayci
Sem prej pozabila napisat: še točno en mesec do PDP user posted image user posted image !
Hehe, tudi zame, tudi zame. ;)

Drugače imam pa dve vprašanji. Ali so vaši ginekologi vas poslali na test za streptokok preko ZZZS, ste šle samoplačniško ali sploh ne?

In pa kdaj/če sploh so vam naredili vaginalni UZ? Že preventivno oz. informativno tam okrog 24. tedna, šele zdaj proti koncu?

Meni namreč moj ginekolog do danes še ni naredil vaginalnega UZ, da bi ocenil stanje MV, niti po tem, ko sem bila v 26. tednu hospitalizirana zaradi prezgodnjih popadkov. Prav tako pravi, da se za streptokok ne testira, razen če so prisotni znaki okužbe ali je bil test pozitiven v prejšnjih nosečnostih. Na test za sladkorno me je poslal šele ko sem na pregledu imela vrednost sladkorja čez vse meje visoko, ni me pa poslal sam od sebe preventivno, niti na mojo izrecno prošnjo in izražen sum, da bi utegnila imeti sladkorno.

Ker na splošno spada med bolj neangažirane in jeb*vterske zdravnike, zdaj res nisem več sigurna, ali so nejgovi postopki korektni ali pa samo špara in ga boli briga za vse skupaj. user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
12.7.2010 7:38:07   
Tinky
Dobro jutro,

sem še v šoku....a se je začelo al kaj????!?!!

SOLIS, čestitke za pupo, čimveč prespanih noči in veliko cartanja vam želim!!!

Danes vstopam v 38. teden, punce moje, še 20 dni do PDP. Me že stiska!

Sem samo na hitro prebrala, več napišem kasneje. Gremo zdej malo na zrak, dokler smo lahko sploh zunaj, ker kasneje postane že tko soparno, da se ne da niti dihat!

< Sporočilo je popravil Tinky -- 12.7.2010 7:39:44 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
12.7.2010 8:23:20   
limma
Dobro jutro,

solis, čestitke za rojstvo Ane!!

Danes je dedi odpeljal hčerko in sem mislila, da bom lahko počivala (včeraj mi je bilo slabo in sem bruhalauser posted image , pa še nisem čisto "prava"), ampak me je user posted image prosil, če grem z njim uredititi ene stvari... tako, da ne bo veliko od počitka. Imam pa kosilo že kuhano user posted image Vstali smo namreč že 5.30 user posted image

Še kasneje kaj pokomentiram.

Lep dan vsem!

Še to: naslednji pregled imam 14.7.

< Sporočilo je popravil limma -- 12.7.2010 8:24:22 >

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
12.7.2010 8:57:00   
žabica13

user posted image

user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
12.7.2010 8:57:26   
BK355
Dobro jutro user posted image !

Najprej hvala za dobrodošlico na forumu. user posted image Po vikendu je sedaj malo več časa, zato se ponovno javljam.
Če na kratko nekaj zapišem o sebi... Čakamo najinega prvega otročička user posted image , seveda vsi veseli in polni pričakovanja.

Ko se je konec aprila začel poznati trebušček (prej nobenih slabosti, težav), sem se sploh zavedala, da je vse to resnično, vendar se je porod in vse skupaj zdelo še tako daleč. No, v 30. tednu mi je začel otrdevati trebuh, zato sem pristala na bolniški, za lajšanje pa Buskopan tablete in Magnesol. No, v 33. tednu je ginekologinja ugotovila, da je moj MV dolg samo še 1 cm user posted image , zato še bolj strogi POČITEK, brez namakanja v vodi, plavanja, hitre hoje itd. Ginekologinja me je kar prestrašila, da se že kar nekaj dogaja, čeprav CTG ni pokazal popadkov. Potem smo večkrat opravili CTG (brez popadkov), sedaj pa čakamo, da dopolnim ta teden 37. teden, potem pa lahko naš user posted image pride na svet.
Verjetno bom pa še po roku skakla okoli s trebuščkom in čakala na user posted image ... user posted image No, samo da bo naše dete zdravo.

Aja, prejšnji teden sem nabavila porodni gel DIANATAL, tako da je že pripravljen v torbi za porodnišnico. Upam, da v Ljubljani ne bo problema pri uporabi tega gela in da bo dejansko nekaj pomagal.

Danes grem v laboratorij (urin), pregled pa imam 19.7.

Masha-M Meni je moja  ginekologinja doslej pri vsakem pregledu naredila vaginalni UZ, tako je tudi ugotovila, da imam skrajšan MV.

Čestitke Solis za pupo. user posted image

No, uživajte za sedaj še v hladnem poletnem jutru... user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
12.7.2010 9:31:56   
uršula83
Solis čestitke za hčerkico! user posted image  user posted image

Ma očitno je sezona odprta, men se pa zdi da je še tuk delč...

U četrtk pa na mooooooooooorjeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  - končno! user posted image

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
12.7.2010 9:32:56   
žabica13
uh, dobro jutro!

Spet ena tipična poletna noč za mano - vroče, lulat, zgaga, vroče, lulat, zgaga....zdej me pa vse nekaj čudno šraufa tam v bušiju. Prav hecno se počutim, malo me tišči, malo špika in krče dela, tako da grem spet v ležečki. Sva zmenjena z našim fantom da še en mesec mora v bušiju počakat. Potem kaj več napišem.

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
12.7.2010 9:37:06   
nimanorwen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE SOLIS IN ANI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čudovito! upam, da je šlu vse lepu in prou ... sm nekm hitr madonca, a se je že kr začel al kajuser posted image

žabica13 - sej veš, kaj je moj recept za neubogljive tipe (in nasplošno, če me kdo jezi) - z lato po bučiuser posted image user posted image user posted image ne res no, zdej pa res ni več neki full cajta ostal ... kr za solis mu povej user posted image  mrde se bo mou prestrašu, bo prec use zrihtouuser posted image
ooooo - uživej v masaži ... kdaj začneš s prakso? jest mam tu tše en bon od roj dneva za masažo (in to za nosečnice prosim lepo), ampak kr nemam cajta ituser posted image
Masha_M - mene moja g ni nikamr pošiljala. tk da ne vem, pomoje sploh ne bom šla. tut omenila ni. morm še svojo mati mou za nasvet uprašat. ne da se mi rint nikamr, kamr ni nujno, ker sm doma bogu iza nogu in ful časa rabm, da km pridem.
limma - vi pa niste kr tako, 5:30user posted image upam, da se ti pred porodom rata še kšn dan naspat, pol bo še kej prej k 5.30user posted image
BK355 - ti pa maš pestro nosečnost ... dobr, da si že skor na konc, sej zdej bo vse okuser posted image  a za spol user posted image  vesta? imena izbrana?user posted image

drugač na kolpi je blu itak spet super, sm pomoje sm zaklučla za letos, ker full slabu vožno prenašam, ker me rebra bolijo k user posted image . pa tuk mi buši skus otrdeva, da sm popustila svojim načelom (ne maram jemat kakršnihkoli dodatkov, vitaminov itd.) in zdej pijem magnesol in je full dobr, bi lhk tiste tablete kr z jezikom lizala, sploh ne bi rabila vodeuser posted image  (no sej ubistvu sm tut jih, dokler mi ni začela kri iz jezika tečtuser posted image user posted image mater sm usekana, skrajn cajt, da grem rodit, da se bom mou zreslnauser posted image ) ... pa zdej me je tale solisina novička tk iz tira vrgla, da si grem prec torbo prštimat. pa cd si morm zapečt- rammstein in metallica, da bo šla user posted image  lažje vnuser posted image
srečno vsem na pregledihuser posted image user posted image user posted image , se tipkamo mou ksnej!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
12.7.2010 9:44:28   
spacebaby
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Uuuuuaaaaaauuu, čestitke za Solis!   user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Jap, začelo se je......

< Sporočilo je popravil spacebaby -- 12.7.2010 9:45:17 >

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
12.7.2010 9:47:12   
žabica 22
Jutro user posted image

Solis iskrene čestitke ob rojstvo hčerkice Ane, želim vam čim več cartanja in čim več naspanih noči user posted image

Vglavnem jezna sem kot ... user posted image user posted image user posted image user posted image napišem cel roman hočem oddat post  in me ven vrže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vas bom potem pokomenterala, ko pridem od g če bom pri volji, ker kot kaže danes ni moj dan user posted image .

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
12.7.2010 9:54:29   
nimanorwen
žabica22 - kako zelo zelo te razumem, story of my life to z netomuser posted image le pejdi na pregled, pol pa poročejuser posted image  srečno!user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
12.7.2010 9:57:38   
spacebaby
Tako, zdej sm si pa malo opomogla od začetnega šoka, pa lahko še ostale malo pokomentiram user posted image

Masha_M, žal imam tudi jaz tako G, ki mi čisto nil ne pove ali pametnega naredi! Zadnji vaginalni UZ mi je delala v 12 tednu nosečnosti user posted image , ne vem ne, koliko je naš fantek težek, velik, čisto nič. Ona samo pogleda, da ima glavico spodaj, da je plodovnice dovolj in to je to. Pa sem imela precej težav, da ne omenim, da še zdaj vsak mesec začnem malo krvaveti....... Da bi kdaj kaj rekla glede dolžine MV ali kakšnega testa za streptokok B???? Ha!
Pa sem do zdaj imela vedno dobro mnenje od nje, vsi so jo vedno hvalili, sem pa tud od drugih slišala, da se je na zadnja leta pokvarila.
No, vsaj vsak teden imam pregled, da naredi navadni UZ, da vsaj user posted image vidim!

Drugače pa zadnje čase samo spim!!!!! To že sploh ni meni podobno, saj nikoli nisem rabila veliko spanja, še en mesec nazaj sem vsako jutro divjala po hiši od 4ih naprej . Sedaj pa samo pogledam kavč pa sem zaspana user posted image
Dragi pravi, da usklajujem ritem z user posted image , saj samo jem in spim......še dobro, da mi vmes ostane še kakšna minutka, da še kaj naredim. In še bolje, da sem že skoraj 3 tedne nazaj vse pripravila za našega fantka.

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
12.7.2010 10:16:17   
jomi
Solis, čestitke!!!!!! Pa komaj čakamo poročilo kako te je doletelo! :)
Jaz pa sploh še ne razmišljam o tem... Samo pospravljam, pospravljam, pospravljam....
Sicer mam rok med ta zadnjimi, ampak nikoli se ne ve....
Drugače me bo pa tale vročina ubila! Ne prenašam je sploh!!! zjutraj še kaj naredim, popoldne pa totalno crknem!
Ninaroweeen, ti si faca ! Ramstaini in Metallica u porodni?! Bo še kaka babica znorela! Drgač so pa men tud fuul všeč! Pa James ma na isti dan rd kukr jst - sm čist ponosna!!!
Jst tud bolj tako musko poslušam, sam zdej k sm noseča se pa glede muske sploh ne poznam več - prej Metallica, GNR, Alice Cooper, Nightwish, Sepultura.... Zdej pa sam še Jan Plestenjak, Oliver Dragojevič in podobni jokavčki. Čist se mi je obrnil!
A ma kira namen rodit v Trbovljah?
LP

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
12.7.2010 13:03:15   
kai1
oj

Se vam samo malo javim. Sem bila na pregledu in me je skoraj kap. Mala je premejhna za 3 tedne.user posted image Dobila sem napotnico za P, ampak tam so me zavrnili, češ naj se naročim, saj moja G ni navedla NUJNO. Naročajo samo vsak dan od 8-10. Upam, da dobim čimprej termin in , da bo vse ok.
Pa spet se je obrnila na ritkouser posted image

NP 21.7.
kg do sedaj +7,5

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
12.7.2010 13:05:49   
žabica13
kai user posted image user posted image  upam, da bo vse ok, da bi šla še enkrat do tvoje G., da ti dopiše tisti nujno (joj kolko mene taka birokracija razjezi). Drži se in boš videla da bo vse ok.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
12.7.2010 13:25:53   
Marčevka2010
Solis čestitke ob rojstvu Ane. user posted image

Pišuka en teden je bil prej PDP kot moj, me je kar malo stisnilo.user posted image Komaj čakam, da bo napisala kako je šlo, ko bo prišla k sebi.

Mene tudi ta vročina matra, da ni res. Sem šla za ob 8 po opravkih, sem se po uri in pol privlekla domov kot kakšna stara mama, čisto me je izmučilo. Sem potem šla za dve uri spat, ker sedet nisem mogla.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
12.7.2010 13:48:46   
ooooo
solis čestitke ob rojstvu prve avgustovke na tem forumu user posted image user posted image

kai user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo vse v redu s tvojo pupo
mayci super za uspelo praznovanje user posted image

masha meni je Mv izmerila na morfologiji in še enkrat v 23. tednu, ker sem imela kratkega... ampak normalno je, da ti ga na morfologiji izmerijo... ampak glede na to, da si imela že popadke bi ti vsaj takrat mogu izmerit njegovo dolžino... ne vem kaj mu ni jasno user posted image glede testiranja za streptokok te res testirajo le v primeru da imaš znake okužbe... tako da velika večina punc gre na samoplačniško testiranje

nimanorwen s prakso začnem kr danes... ma bom šla samo za 3 ure... bo kr dovolj za prvič user posted image pa super da si se faajn imela... kar se tiče torbe za v P jo bom tudi jst hmalu pripravila... al danes al jutri sigurno... zdej je že dovolj odlašanja s tem...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
12.7.2010 13:51:03   
žabica 22
No vglavnem zej vas bom pokomenterala k sem se malo ohladila po tistem prej user posted image

BK355: dobrodošla med avgustovkami. Želim ti lep preostanek user posted image

žabica : samo da sta uživala, to za fantka mi je pa prav hecno kako gledajo user posted image . Danes je ena pri g imela sabo hčerko in je nas nosečke prov hecno skos kukala user posted image . Te čisto zastopim kako ti je ko ga že toliko časa prosiš.

barbet nam je babca v mš rekla da jih lahko že od samega začetka tam notri kopamo, ker so v takem položaju- skrčeni kot v maternici in njim paše.

tiky: malo z zamudo- vse najboljše tvojemu Teotu za r.d.user posted image user posted image upam da ste se lepo imeli in seveda napapali torticeuser posted image

aisha va na istems kilami teko da ne bom komenterala.user posted image V 5 tednih sem šla 3 tednih sem šla 5kg goruser posted image . Kar se pa tiče hormonov bi pa zadnje čase kar skos jokala pa sploh ne vem zakaj user posted image

mayci user posted image za šoping . Everi pa tako ali tako kopnijo. user posted image Sem svojmu zadnič rekla da bom na koncu seštela koliko sva dala za vse skupej pa mi je reku da bolš da ne ker bo drugače v polju pristal user posted image . Sem mu potem rekla da mu lahko sobo rezerveram user posted image .

spacebaby to obdobje sem jaz pred kratkim dala čez tako da te zastopim. user posted image Samo spala bi pa spala. V pojstlo sem šla s kurami moj je pa samo kokodaku da samo spim in da naj grem malo z njim ven na luft user posted image .

kai1 user posted image user posted image držim pesti da bo vse vredu! user posted image user posted image

No vglavnem preden sem 1 post napisala ste že 4 poste oddale pred mano poltem veste koliko sem pisala user posted image . No a enkrat ste samo dva posta napisale user posted image

Da napišem kaj sva midva počela za vikend:

V soboto sva bila na pikniku, in sem se prav najedla zelenjave in olimskega sira-(mesa tusi povohala nisem) njam in napila vode user posted image . Spila sem ene 2 litra vode v 4 h na wc sem šla pa samo enkrat user posted image . No ko sva prišla domov je moj pobrusu eno steno do konca v predsobi, ker nama jo je vlaga uničilauser posted image . Sploh nisem nič pucala sem tisti prah kar pustila ker sem itak vedla da bova jutri naprej delala.
No včerej je pa prišel ob 6h zjutri user posted image njegov prjatu da nama je v kuhinji zrihtak do konca pomivalni stroj (eno lukno sta v omarci morala povečat zato da so šle cevi bolj notri in da ste ga bolj notri porinila da ni več tako grdo ven štrlev) in nabil tiste letvice nazaj na omarce (vspodej).
No in potem sta še okrasne letvice prbijala v dnevni in pa v kuhinji, (ker je od mojga polbrat vse potrgal in uničil stanovanje, ko mu ga je moj posodil medtem ko sva midva živela še v ljuser posted image user posted image user posted image - ne bom naprej komenterala ker mi grejo še zdaj lasje pokonci)- no in ko sta to zrihtala sva se midva z mojim spravla tist najin hodnik do konca zrihtat. V glavnem primem mačka da bom začela belt in tam kjer je kitov in brusil že teden dni nazaj je vse skupaj dol padlo user posted image . Nisem smela nič reč ker drugače bi se skregala user posted image ( dva meseca nazaj sem ga prosil da prebeliva komplet stanovanje in zrihtava to steno ampak nič od tega se je raje zdaj spravu delat to ko se že kot tank premikam user posted image sem včasih tako jezna na njega user posted image ). Tako da nama je šele pop. vspelo vse skupaj prebelit user posted image . Da ne govorim kakšen stanovanje sva imela- snežno bel ne glede na to da sa imela vse polepljeno... In sem lepo do pol destih pucala po stanovanju, vmes sem še 2 pralna stroja zlikala in skuhala kosilo, plus to da sva še obiske dobilauser posted image -glih takrat ko ni treba se primajajo... user posted image user posted image   Na koncu se mi ni dalo več držat niti tiste cunje tako da sem šla pod tuš in spat- moram še prah pobrisat...

današnji pregled user posted image : sej ne vem ali naj kaj napišem
Najprej me sestra notri pokliče da sem se stehtala in jo kar prilima na tisti stoluser posted image - v 5 tednih sem šla gor 5kg user posted image . In me pogleda v noge in se zgrozi da kok mam zatečene noge. In ji povem da prva dva tedna po njihovem pregledu so mi kg stale na meru in da sem se v 3tednih toliko zredila in da nekej ni vredu- ker se ne bašem s hrano in ne jem zvečer... In vse skupej presliši me pošlje ven. Čakala sem 1h da sem prišla na vrstouser posted image pridem notri in mi g začne aha ste še tukej po tisth popadkihuser posted image imate še 5 ednov do konca, no sedaj bi pa lahko počasi že prišel ven user posted image . No in ko ji povem za kg kaj se doga me potolaži da se mi fino voda nabera in če me bo glava bolela, če mi bo slab in če bom slabo vidla da moram takoj v p... Poslušale sva srček in celo dobila sem napotnic za p in rešilcauser posted image . Je pa moj user posted image obrnjen z glavico navzdol user posted image .

Nasledni pregled in prvi ctg imam 23.7. user posted image končno bolj pogosti pregledi user posted image .
Upam da mi ne bo spet vsega zbrisalo ker drugače ne bom več pisala. user posted image

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
12.7.2010 13:54:02   
žabica 22
še kg sem pozabila napist za seznam: +17kg user posted image .

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
12.7.2010 14:06:38   
dreamy.
Solis čestitkeuser posted image user posted image

Uf, jaz imam tud sam še 28 dni di PDP..pa v sredo 21.7. mam v porodnišnici zunanji obrat, ker se mali še vedno noče obrnit navzdol...pa naslednji pregled imam 22.7.
Danes smo mel ctg in je bil user posted image majčkeno zaspan prve 20 min se je pa pol mal bolj odzivu in razživel..ja kaj čmo, je bolj len po očituuser posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
12.7.2010 14:39:42   
Lenny1
Drage souser posted image ,

da vas še jaz malo pozdravim... Dopoldne smo se šli sprehajat v Kamniško bistrico in je bilo zelo prijetno. Vsaj kakšnih 6 stopinj manj kot v LJ...

Klical me je en kolega, da je v nedeljo njegova prijateljica rodila 1 mesec prezgodaj v rešilcu iz Paga na Reko. user posted image  

Torej punce, pripravit torbe user posted image , jaz sem jo včeraj končno res.

Ja in kot vedno, zelo lepo vas je brat... user posted image

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?