nimanorwen
|
ČESTITKE SOLIS IN ANI čudovito! upam, da je šlu vse lepu in prou ... sm nekm hitr madonca, a se je že kr začel al kaj žabica13 - sej veš, kaj je moj recept za neubogljive tipe (in nasplošno, če me kdo jezi) - z lato po buči ne res no, zdej pa res ni več neki full cajta ostal ... kr za solis mu povej mrde se bo mou prestrašu, bo prec use zrihtou ooooo - uživej v masaži ... kdaj začneš s prakso? jest mam tu tše en bon od roj dneva za masažo (in to za nosečnice prosim lepo), ampak kr nemam cajta it Masha_M - mene moja g ni nikamr pošiljala. tk da ne vem, pomoje sploh ne bom šla. tut omenila ni. morm še svojo mati mou za nasvet uprašat. ne da se mi rint nikamr, kamr ni nujno, ker sm doma bogu iza nogu in ful časa rabm, da km pridem. limma - vi pa niste kr tako, 5:30 upam, da se ti pred porodom rata še kšn dan naspat, pol bo še kej prej k 5.30 BK355 - ti pa maš pestro nosečnost ... dobr, da si že skor na konc, sej zdej bo vse ok a za spol vesta? imena izbrana? drugač na kolpi je blu itak spet super, sm pomoje sm zaklučla za letos, ker full slabu vožno prenašam, ker me rebra bolijo k . pa tuk mi buši skus otrdeva, da sm popustila svojim načelom (ne maram jemat kakršnihkoli dodatkov, vitaminov itd.) in zdej pijem magnesol in je full dobr, bi lhk tiste tablete kr z jezikom lizala, sploh ne bi rabila vode (no sej ubistvu sm tut jih, dokler mi ni začela kri iz jezika tečt mater sm usekana, skrajn cajt, da grem rodit, da se bom mou zreslna ) ... pa zdej me je tale solisina novička tk iz tira vrgla, da si grem prec torbo prštimat. pa cd si morm zapečt- rammstein in metallica, da bo šla lažje vn srečno vsem na pregledih , se tipkamo mou ksnej!
|