|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
12.7.2010 15:05:57   
mayci
Lenny, potem ste bili pa blizu nas...user posted image V Bistrici je vedno tako osvežilno! user posted image

Ja, res je skrajni čas, da si pripravimo torbe za v P, ker se je na tej temi pričelo dogajat...user posted image Jaz danes kupim samo še lanolin, potem imam pa vse v torbi user posted image .

Smo pa očitno včeraj tako dobro praznovali, da je moj fantič dobil ponoči kar malo vročine user posted image , sem mu jo zjutraj izmerila, ker se mi je zdel topel, pa je imel 37,4. Samo mu je že padla sama od sebe, tako da je brez in normalno živahen. user posted image Bomo videli, kaj bo popoldan in zvečer, upam, da je zadeva zgolj enodnevna..user posted image

Zdaj grem pa malo na kavč, moram prebaviti kosilo, ki ga je danes skuhala zlata tašča.user posted image Tako ali tako pa ne morem nič pametnega početi, ker je za vse prevroče...imamo spet 28 stopinj v stanovanju...

Lep dan user posted image !

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
12.7.2010 15:53:52   
nimanorwen
sm mislna sm mou prebrat, pa mi je kr reno prvzdiglnu - kai1 - mislm pa kaj je s temi ginekologi? a so mou danerečemkaj? in še, da te niso hotli uzet? mislm kuga jim pa je?????user posted image user posted image user posted image  ok, sej pomoje sicer ni nč resnga, sm p**** že zrd tebe kot OSEBE bi te mogli uzet. k valda zdele prot konc smo bl živčna in tk naprej. prou ne morm vrjet. upam, da te jutr uzamejo notr, da boš lepu pomirjena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, k berem tele grozlivke, se še bl zavedam, kuk mam srečo s svojo g!
tut sicer vidim, da mamo ful različne g ... mene je vaginalno pregledala nazadnje januarja, tkt, k sm slikico dobila (vaginalni uz), od tkt naprej pa nč več ... enkat umes sm jo uprašala, če me bo še kej (da bi se lhk temu primerno odkocinilauser posted image ), pa je rekla, da to čist na konc, če je sploh treba. tk da prou zanimiv. mrde zato, k nimam nobenih problemov? in spacebaby - to, da ti nč ne pove, je pa mislm jest ne vem no. sm res predobrga navajena zgledauser posted image  drgač pa le počivej, dokler lhk, pol bo konc te muzkeuser posted image
jomi - ma ja, jest si bom kr svojo ljubo muzko zapekla. k radia express v tistih težkih (user posted image ) in lepih trenutkih res ne bi. še manj pa kej "pomirjujočka" ala enya al pa kšni potočki al pa kej - to me čist znerverauser posted image  dobri stari trdi ritmi za pogum in to bo to ... itak je user posted image  jamesov glas full ušeč in jo čist pomirja - to sva  mojim ugovovla tk, da k špila na ps3 komade od metallice, je bl mir k siceruser posted image
boga ooooo ... nej čimprej mine pa nej te čim manj matrajo!
žabica22 - vidim, da si mela zelo pester vikenduser posted image  zdej pa počivej, nej kr tvoj puca. k če boš preveč aktivna, boš še bl zatekala. glede kil se lhk vsaj tolažiš, da se ti voda nabira, ker pač zatekaš. jest čist nč ne, pa sm glih tk na 17 plusa. tk da maš še srečo če tk pogledašuser posted image  in pa pridn user posted image , da se je prou namonterouuser posted image
lenny1 - user posted image za torbo ... jest še torbe nimam ... ampak važn, da mam cd zapečenuser posted image
mayci - evo, tut preveč žuriranja nej faj ... no, sm da je zdej ok tamau ... se bo že še utrduuser posted image

jest mam pa tuk muh u bajti, da bom živčnga fasala. pa še ena mačka je tečna k user posted image  skus neki javka pa mjavka pa še sama ne ve kaj bi rada. zdej grem pa mou igrce pimplat, se beremo kej še zvečeruser posted image  ne it nč rojevat tacajtuser posted image

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
12.7.2010 16:56:24   
kamelija
Drage souser posted image ! Evo mene nazaj z dopusta! Najprej, Solis - čestitke za Ano!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi mene firbec matra kako je vse potekalo, moram priznat da me je že malo strah, čeprav imam še dober mesec do PDP. Sem pa hotla pokomentirat od Solis G, ker moj je isti - ko pridem me vpraša za počutje, pove da se naj slečem, pogleda, pove da naj se oblečem in če je vse OK, reče - zaenkrat je vse v redu pridite čez 1 mesec. No sem se že navadla, samo da je vse OK!

Sem pa na zadnjem pregledu bila malo slabokrvna - dobila Ferrum sirup in je čisto prebavljiv!

Nimanorwen super za zapečen CD - eno stvar za torbo imaš že pripravljeno! In pa na morju imamo prikolico tako da se res lahko malo zmišlujemo kdaj bi šli. Samo zdaj bo do rojstva user posted image aktualen le še kak enodnevni izlet po SLO. Moram pa sporočiti še lepo novičko, da je imelauser posted image pri fantovi hiši mlade, pa sploh nismo bili sigurni ali je breja, ker je še zelo mlada in je imela majhen trebušček. No in zdaj ima 5 lepih muckov cortkanih da je kej!!!

Žabica 13 super da si sporočila številko - glih prov, ker se je začelo!

Barbet mi imamo tudi psa (Stafforda) in je tudi v hiši pa še scrklan po vrhu. Dlak raje ne omenjam ampak bomo že. Ko se bo user posted image v dnevni igral bomo prej malo posesali pa bo. V spalnico pa kuža nima vstopa. Ljubosumni pa psi znajo biti tako da mu še naprej izkazujte veliko pozornosti pa bo.

Malinov čaj bom tudi jaz pila, ker je to že tradicionalno znano in definitivno ne more škodit, to je tko kot bi bila meto ali pa šipek. Bi pa zdej bolj pasal malinov sladoleduser posted image . Presredka pa se tudi meni ne da masirati.

Aisha meni so noge začele zatekati v 6 mesecu. Se je izboljšalo ko sem prenehala delat ampak tale vročina je spet vse malo poslabšala. Po porodu bo takoj bolje. Pozorne pa naj bi bile če bi zelo zatekale tudi roke in obraz.

Kile - no da vas vse potolažim - jaz sem jih pridelala do sedaj 22!! Pa se ne bašem ne vem kako s hrano, res pa je da nisem zelo aktivna, v tej vročini pa sploh. Ampak mi noben ne verjame da jih imam toliko ker niti ne zgledam edino trebuh je tak, da me moj kliče "kje si moj Jabulani?"user posted image (navdušen fuzbalist pač) Tako da ne vem ali je več ali manj voda - nekaj je prov gotov tud odveč ampak še z vsako ki se je zredila čez 20 ali 30 kil so rekle da je šlo po porodu vse dol. Upam!

Drugače pa resno razmišljam o nakupu klime - tale vročina je za znoret in kako pogrešam že spanje na trebuhu!!!

Tako zdaj pa grem obesit že tretjo rundo perila - se tipkamo

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
12.7.2010 19:30:27   
žabica13
ejla,

uh, danes se mi zdi pa da je bil najbolj vroč dan do zdaj. Sem švicala ko zmešana. Mam en kup cunj za zlikat, samo mi še na kraj pameti ne pade likat v tej vročini. Bi blo fajn zjutraj vstat, aha...ja ja če ne bi bla jaz zaspanka user posted image

žabica22 ti pa si bla pridna čez vikend. Samo vseeno ne pretiravat, glede na tiste popadke izpred meseca dni. A zdaj je vse ok, ali se ti še pojavljajo?

ooooo ti kar počasi, ojoj te je pa že kar nehumano da moraš 1 mesec pred rokom delat pripravništvo user posted image

lenny super za izlet v malo bolj hladne kraje. Paše to zdaj poleti! user posted image  In če ne uredim zdaj se bo potem samo še bolj kopičilo.

sem se pa končno lotila urejanja mojih osebnih računčkov, pa vseh mogočih papirčkov, ki se mi že nevem koliko časa nabirajo v predalčniku. Kaos!!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
12.7.2010 21:02:22   
listek1
ojla punce,

SOLIS ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU TVOJE HČERKICE

Tinky - vse najboljše tvojemu sinčku za 2. rojstni dan user posted image user posted image

Sem pa dolžna za poročilo iz pregleda. Dobila sem napotnico za ctg, pa poslal me je na UZ, ker je rekel, da imam premajhen trebušček. In da glede na moj zvišan krvni tlak je bolje, da mi naredijo mere, da ne gre slučajno za zastoj rast naše punčke.
No in danes sem imela UZ in naša pupika res zaostaja za 1 teden in pol, pa posteljica se je začela kalsificirat (upam,da sem prou napisala). Plodovnice imam zaenkrat še dovolj. Ima pa cca. 2400 g naša punčka. V četrtek imam spet pregled, ctg, in nimam pojma kaj se bo odločil G. Dones me je pa čisto zvilo, ker res še ne bi šla rodit. No, upam, da v četrtek res ne bo dan D, da bo naša punčka še malo počakala, ker nimam še čisto nič pripravljeno, niti kupljeno..... In sedaj me je začel grabit panika.

za nazaj vas žal nisem prebrala, da bi vas lahko pokomentirala, ne bit hude prosim. Vsaki posebej želim vse lepo in naj vam bo čimmanj vroče. Ste pa ful pridne s pisanjem.

mirno nočko vam želim

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
12.7.2010 21:28:30   
žabica13
listek user posted image user posted image  upam da bo v četrtek vse v redu, in da ne bo potreben še porod. En velik koš user posted image user posted image zate in tvojo punčko!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
12.7.2010 21:35:08   
listek1
žabica13 - hvala ti user posted image  Kako si pa ti kej? Že kaj težko pričakuješ svojo  bebiko?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
12.7.2010 21:35:24   
kai1
Listek, želim ti vso srečouser posted image user posted image user posted image
Koliko časa si pa morala čakat za UZ v P, si se naročila?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
12.7.2010 21:44:54   
listek1
kai1 - klicala sem v petek dopoldan (8-10h naročajo), in sem povedala kako in kaj in mi je samo rekla naj pridem danes ob 10:30. Sem bila pa v Lj porodnišnici.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
12.7.2010 22:29:32   
Ploha
solis: iskrene čestitke!user posted image user posted image

listek; držim pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
12.7.2010 22:34:10   
*miska.mcc*
se opravicujem, ker vdiram....

listek

da te malo potolazim....to je moj namen.
sem avgustovka 2009
moja tamala je v trebuscku vseh 9 mesecev zaostajala. ampak G temu ni posvecala pozornosti.

3 dni pred rokom sem naravno rodila puncko Nino z merami 2.380/49 . nič ji ni majkalo. vse ok. domov sva sli tretji dan po porodu.
ne jemlji tega kot nekaj hudega. bo otrocek ze nadoknadil. nasa pupa je še vedno majhna. ampak je kar malo bajsika. v glavnem, nic, cisto nic ji ne manjka!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
13.7.2010 6:14:12   
Tinky
Dobro jutro

Sem zgodnja, ne?user posted image
Tokrat z razlogom user posted image Ob 8 me čaka ctg in pregled, a že zdej vem, da se bom načakala, ker mi je že G zadnjič omenila, da bo full gužva.
Včeraj sem dobila prvi izvid brisa za streptokok B in je negativen, bomo vidli, kaj bom pokazal še "uradni" pri moji G.

Listek, glede zastoja rasti, kolikor vem je v teh tednih sprejemljivo odstopanje do 3 tedne, tako da to ne bi smel biti problem. Kar se pa kalcinirane posteljcie tiče, a ni ena pred kratkim o tem pisala? JE bila limma morda? ALi celi solis? Da to z drugimi znaki, še nič ne pomeni?
NO, kakorkoli želim ti, da dočakaš 3. avgust kot imaš planiran cr. Pa upam, da Pušenjaka v času dopusta ne bo pojedel kak ljudožerec, kot je sam na MONU zapisal user posted image in da boš v dobrih rokah.

ma veste, da si še nisem pripravila torbe za v P. SKozi neki odlašam. MOž mi teži že cel teden naj si jo pripravim, da me slučajno punca ne prehiti.

Teo se že oglaša, moram it.

Se tipkamo še kaj zvečer, ker popoldne gremo na plažo. Danes baje bo spet en dolllgggg vroč dan.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
13.7.2010 9:00:08   
žabica13
user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
13.7.2010 9:09:55   
limma
Dobro jutro,

ponoči je bilo tako vroče, da ne vem, kaj bi brez klime...

kai user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo vse v redu z vama z user posted image UZjem tudi ni povsem za verjet.. meni so trije različni G namerili različno... 400g razlike v 2 dneh. Prijateljici so dan pred porodom napovedali 3,7kg težko punčko, potem je imela pa 3 kg... tako, da. ... upam, da je tudi pri tebi tako. Drži se!

žabica13, prosim, prosim, če mi na ZS pošlješ tvojo telefonsko številko, ker sem prejle gledala in nimam shranjene (pa sem prepričana, da sem si jo shranila) Hvala user posted image

dreamy, upam, da bo ZO uspešen. S kom si pa zmenjena? Z dr. Pušenjakom?

nimanorwen, sem ti še dolžna odgovor... ne vem, kak je pevec od Moonspell, žal. Meni so tudi Metallica zakon, ampak za poslušat in ne za gledat user posted image Moj user posted image tudi obožuje Jamesov glas user posted image Ko so bili v Ljubljani, mislim, da leta 1998, smo seveda bili na koncertu, klapa - 3 punce in 10 fantov in jaz sem bolj drobna in me je imel ves čas nekdo na ramenih user posted image in sem norela in doživela incident z modercom - mi ga je razneslo user posted image , ampak ni bilo panike - sem lahko tudi brez user posted image Pa eno tako super črno (itak!) majčko sem imela, se še zdaj spomnim.. smo se pa fuuuul smejali user posted image

listek, tudi zate držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinky, lepo se imejte na plaži user posted image

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
13.7.2010 9:16:41   
Zoya27
dobro jutro

najprej.... čestitke solis za Ano.... res ne morem verjet, da se je začelo user posted image user posted image user posted image

listek, meni je na prejšnjem pregledu ugotovila kalcifiniranost posteljice in sem potem prebrala še kaj o tem piše Pušenjak in se malo potolažila, saj je napisal, da dokler otrok ustrezno raste in se odziva na okolico, ni nekega razloga za skrb

imam pa jutri naslednji pregled in  upam, da bom kaj več izvedela od moje G. upam,da bo tudi s teboj in user posted image vse vreduuser posted image user posted image user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
13.7.2010 10:08:09   
sasa36
Pozdravljene so!

Najprej Solis iskrene čestitke in veliko lepih užitkov in cartanja z malo princesko!!!!!user posted image

NE-nisem še šla rodit,čeprav sem vas res malo "zanemarila".Bila sem malo na morju,malo na izletih in domov sem prihajala utrujena,da sem kar padla v posteljo.Komentirala vas bom kasneje,ker sem prebrala za nazaj kar na hitro.
Včeraj sem imela pregled krvi in urina in CTG,in vse zaenkrat kaže vredu-v ČETRTEK imam še zadnji UZ-tako je rekla moja G in me je kar malo štihnalo,ker zdaj pa gre res že zares-smo v 37.tednu.
Najbolj od vsega me moti vročina-hvala tistemu,ki je izumil klimo.user posted image user posted image user posted image

Gnezditveni sindrom-ja,ga imam zadnje tri dni.Vse cotke sem še 1x oprala,zlikala in pripravila v glavnem vse kar je potrebno.Moj user posted image je sestavil previjalno mizico in voziček,okrasil sobico-tako,da ga morem res pohvalit.

Edino,kar mi je še ostalo je posteljica,ki pa še ni sestavljena in še tudi NE BO.Sestavili jo bodo,ko bom jaz rodila.ZAKAJ?
Ker v prvi nosečnosti smo jo sestavili  14 dni prej in jaz sem šla tisto noč rodit,ker se mi je pač zdelo,da v posteljici manjka samo še mala štručka-zato bomo zdaj še malo počakali.

Za tiste pa ,ki imajo malo manjše user posted image user posted image user posted image v trebuščku - nič ne skrbite.Moja hčerka se je rodila z 2500g in 46,pa je zdaj pri 11.letih največja in najbolj razvita punca v razredu.

To je to-zdaj moram nehat počasi-pa se še slišimo!!!!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
13.7.2010 10:58:57   
Marčevka2010
Tudi mene je sedaj malo začelo matrat in si bom prav hitro torbo naštimala, da me kaj ne prehiti. Sicer se mi 5 tednov zdi še daleč, ampak bo kar hitro, če nas prej kaj ne preseneti.

Danes sem dobila nakazilo za paket, jutri greva še v nabavo po zadnje stvari (banjica na stojalu, še kakšna cotka mogoče, termometer, plenice,....). Samo upam, da bom zdržala to vročino. V Lj. je običajno še bolj vroče. Se psihično pripravljam.

Modrce za dojenje ste si že kupile? Jaz ima sicer dva iz DM-ja, sta mi sedaj prevelika, ampak ne vem ali je dobro še kakšnega vzet ali počakat na kasneje? Ker nimam pojma koliko so dojke večje potem, ko je v njih mleko. Po moje bosta dva za silo dovolj, pa mi gre potem moj še nabavit, če bo treba.

Držte se punce. user posted image Naj vas vročina čim manj matra.
Jaz bom prav kmalu klimo prižgala, ker je vroče postalo tu v mansardi.user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 13.7.2010 11:06:46 >

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
13.7.2010 12:22:46   
žabica13
marčevka2010 te lahko vprašam v kolikem času po izdani odločbi o paketu so ti nakazali denar? Na moji odločbi nič ne piše, kdaj naj bi bilo nakazano, 14 dni mislim da mora it mimo, potem pa ne vem kako so hitri...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
13.7.2010 12:33:07   
kai1
oj souser posted image

Sem bila v P.  UZ mi niso naredili, saj ni bilo nobenega G na voljo. Eden je v 4.n, ki dela z hospitaliziranimi nosečnicami , ostali so na dopustu. user posted image  To je naše zdravstvo. Gužva pa zelo velika. Tako, da moram jutri še 1x tja, da me bo sprejel G iz oddelka.

Upam, da jutri kaj opravim. Se tipkamo

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
13.7.2010 12:36:40   
Tinky
evo mene, sem bla dokaj hitra user posted image

ctg ni pokazal popadkov, moja teža je še vedno ista, se sploh ne redim user posted image , streptokok je negativen, hepatits b je negativen, kri je v redu. Razdalja SF se je v primerjavi s prejšnjim tednom zmanjšala user posted image , je rekla G, da je to full odvisno od lege ploda.

naslednji pregled in ctg imam 19.7.

modrčki za dojenje, kupila sem samo enega, ker ne moreš vedet, koliko se ti bojo dojke povečale (če se ti sploh bojo), tko da sem nabavila isto številko kot nosim sicer.
Po prvem porodu sem bila en mesec v koži Pamele Anderson in modrca sploh nisem nosila, ker so me bradavice full bolele. Nosila sem ozko spodnjo majčko in blazinice za dojenje (meni so najboljše od Chiccota)

žabica13, jaz sem vlogo oddala zadnjega v mesecu in dobila nakazano 13.ga naslednji mesec
na strani csd šiška ti piše kdaj je izplačilo

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
13.7.2010 12:42:06   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

ctg ni pokazal popadkov, moja teža je še vedno ista, se sploh ne redim user posted image , streptokok je negativen, hepatits b je negativen, kri je v redu. Razdalja SF se je v primerjavi s prejšnjim tednom zmanjšala user posted image , je rekla G, da je to full odvisno od lege ploda.

A to so ti vse merili/preverjali v porodnišnici ali pri osebnem ginekologu?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
13.7.2010 12:43:31   
Tinky
Še malo, da pojamram.
Sem tako naveličana nosečnosti in tega trebuha, da komaj čakam, da rodim. Ponoči nič ne spim, sem tečna, zoprna, vsi in vse mi gre na živce. Če bom šla pa čez rok, se mi bo pa dobesedno zmešalo. Zadnji dnevi do poroda so res ubijalski!!!!

Aja, pa babico, ki mi je delala ctg sem povprašala o Dianatal gelu in je rekla, da je zanjo larifari, ker tkivo, ki je nagnjeno k raztrgninam se bo raztrgalo z gelom al brez gela. Je predrag štos za njene pojme. No, skratka ona ga ne priporoča.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
13.7.2010 12:45:05   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

A to so ti vse merili/preverjali v porodnišnici ali pri osebnem ginekologu?

ginekologinja ima ambulanto v porodnišnici

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
13.7.2010 12:45:24   
kai1
Žabica13, preveri, jaz sem danes dobila nakazano iz csd vič.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
13.7.2010 13:14:40   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: kai1

Žabica13, preveri, jaz sem danes dobila nakazano iz csd vič.

js sm tut dons dobila nakazano user posted image  user posted image  user posted image

tkole je: če oddaš do zadnjega v mesecu (npr. js sm oddala 30.6.), imaš nakazano naslednji mesec, se pravi julija, datum nakazila pa je vsak mesec drug, je pa zmr v tednu okrog 15. v mesecu. Če pa oddaš vlogo recimo 1.7., imaš nakazano okrog 15. avgusta, točen datum nakazila za tekoči mesec pa lahko najdeš na csd šiška.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?