nimanorwen
|
sm mislna sm mou prebrat, pa mi je kr reno prvzdiglnu - kai1 - mislm pa kaj je s temi ginekologi? a so mou danerečemkaj? in še, da te niso hotli uzet? mislm kuga jim pa je????? ok, sej pomoje sicer ni nč resnga, sm p**** že zrd tebe kot OSEBE bi te mogli uzet. k valda zdele prot konc smo bl živčna in tk naprej. prou ne morm vrjet. upam, da te jutr uzamejo notr, da boš lepu pomirjena joj, k berem tele grozlivke, se še bl zavedam, kuk mam srečo s svojo g! tut sicer vidim, da mamo ful različne g ... mene je vaginalno pregledala nazadnje januarja, tkt, k sm slikico dobila (vaginalni uz), od tkt naprej pa nč več ... enkat umes sm jo uprašala, če me bo še kej (da bi se lhk temu primerno odkocinila ), pa je rekla, da to čist na konc, če je sploh treba. tk da prou zanimiv. mrde zato, k nimam nobenih problemov? in spacebaby - to, da ti nč ne pove, je pa mislm jest ne vem no. sm res predobrga navajena zgleda drgač pa le počivej, dokler lhk, pol bo konc te muzke jomi - ma ja, jest si bom kr svojo ljubo muzko zapekla. k radia express v tistih težkih ( ) in lepih trenutkih res ne bi. še manj pa kej "pomirjujočka" ala enya al pa kšni potočki al pa kej - to me čist znervera dobri stari trdi ritmi za pogum in to bo to ... itak je jamesov glas full ušeč in jo čist pomirja - to sva mojim ugovovla tk, da k špila na ps3 komade od metallice, je bl mir k sicer boga ooooo ... nej čimprej mine pa nej te čim manj matrajo! žabica22 - vidim, da si mela zelo pester vikend zdej pa počivej, nej kr tvoj puca. k če boš preveč aktivna, boš še bl zatekala. glede kil se lhk vsaj tolažiš, da se ti voda nabira, ker pač zatekaš. jest čist nč ne, pa sm glih tk na 17 plusa. tk da maš še srečo če tk pogledaš in pa pridn , da se je prou namonterou lenny1 - za torbo ... jest še torbe nimam ... ampak važn, da mam cd zapečen mayci - evo, tut preveč žuriranja nej faj ... no, sm da je zdej ok tamau ... se bo že še utrdu jest mam pa tuk muh u bajti, da bom živčnga fasala. pa še ena mačka je tečna k skus neki javka pa mjavka pa še sama ne ve kaj bi rada. zdej grem pa mou igrce pimplat, se beremo kej še zvečer ne it nč rojevat tacajt
|