|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
12.7.2010 11:08:43   
nadka30
no jaz sem prvič rodila 30.8 in takrat je bil cel september še full lep in vroč in za domov sem jaz našo punco imela oblečeno takole; plenička, body tanek z dolgimi rokavi + jopica in spodaj žabice ter kapica taka tanka in to je vse.Je pa res bila potem še cela jesen full lepa in dokaj topla.
Punce da vam povem od 14.7 naprej ima spar 25% bonus na vse drobne pripomočke za dojenča; flaške, dude, grizala, mislim da na vse firme je pa sigurno na avent in nuk-sem vidla slikico v reklami, tako da punce splača se počakat do sredeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
12.7.2010 11:13:10   
mala2001
Spet huda!

Dejte mi prosim povedat kako se lahko zgubi v bajti ta velika vreča baby oblekic?!

Preiskali smo vse, pa je ni... Pri tašči sem pustila eno vrečo oblekic, ko smo se selili v stanovanje in zdaj jo ni.... Ali jo je pomotoma dala ciganom, ko je za staro mamo pospravlala ali jo je komu dala.... ona pravi da jo ni... pa kak se lahk zgubi taka velika stvar...

Evo pa nimam skori nič  za user posted image ....user posted image user posted image user posted image , od svakinje sem dobila tudi nekaj bez veze... ne sanja se mi kje bi to blo, mogoč je svakinja komu dala....

In zdaj grem lahko spet vse na novo kupovat.... ne vem če bi začela razbijat al tulit.... mojga pa itak ne interesira to preveč.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
12.7.2010 11:46:03   
tejči28

user posted image Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

12.7. benika-diabetolog
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja,benika-posvetovalnica
19.7. meri15031981
20.7. tinkatonka,sanje2,benika-APN
21.7. bambinca,zalcy
22.7. hanizali,nenka7,archie
23.7. cresisy
26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala
28.7. laliela
30.7. tejči28
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.
04.8. tpmc,mala2001
05.8. lenca78

user posted image     UZ pregledi    user posted image

14.7. maca29
20.7. tinkatonka
,katrinka
28.7. laliela
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc

user posted image      CTG      user posted image

20.7. benika
22.7. hanizali
23.7. cresisy
03.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
12.7.2010 12:10:05   
tejči28
Same lepe trebuščke sem videla po slikah.user posted image user posted image

Mene ta vročina ubija,za nič mi ni čez dan,pol pa zvečer delam vse in padem crknjena v posteljo.

Jaz sem rodila 8.9. in je bilo zelo toplo še.Tak da sem dominika oblekla v eno tanko bombažno majčko na preklop in hlačke,pa mu je bilo v avtu še ful prevroče,ker še nismo imeli klime v avtu.Se je celo pot v avtu jokal,da sma bila oba že čisto nervozna.To je tak,ko nimaš izkušenj in upoštevaš tisto kar ti rečejo v bolnici.  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
12.7.2010 12:38:05   
5ra8
septembrke, a je bila mogoče ker na pasjem pikniku u soboto?

ena je bila tam z lušno majčko: štorklja pride septembra al neki takega... user posted image  

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
12.7.2010 12:39:14   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

ena je bila tam z lušno majčko: štorklja pride septembra al neki takega... user posted image  

jaz! pisalo pa je Storklja me prinese jeseni user posted image .

Katera pa si bila ti?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
12.7.2010 12:42:09   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Katera pa si bila ti?

hahaha...ja ja točno....sem vedla da te bom tle najdla user posted image user posted image user posted image
jaz sem bila s huskyem user posted image  
pišuka je svet majhen user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
12.7.2010 12:47:31   
archie

Katera pa si bila ti?

hahaha...ja ja točno....sem vedla da te bom tle najdla user posted image user posted image user posted image
jaz sem bila s huskyem user posted image  
pišuka je svet majhen user posted image

caki, caki, tamje bilo ene 5 huskijev user posted image . jaaaaaaaaaaa, slovenija je majhna user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
12.7.2010 12:58:11   
5ra8
Ja ja...4, Alba, Luongo, Choha pa Lex :) user posted image

pol si mela ti belo majco z oranznimi rokavi?

Kasnga pesota mas pa ti?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
12.7.2010 13:01:13   
archie
jp, to sem jazuser posted image . imela sem pa s seboj bernardinko. in katera huskica je tvoja?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
12.7.2010 13:02:25   
5ra8

jp, to sem jazuser posted image . imela sem pa s seboj bernardinko. in katera huskica je tvoja?

Uf, berncev je blo ene 6 al 7 user posted image  

Moj je Lex user posted image  

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
12.7.2010 13:02:46   
archie
ker lastnico od Albe priblizno poznam, Luongota je imel en moski, od Lexa jih ne poznam, z lastnico Chohe smo se pa ful pogovarjali (ker smo sedeli nasproti). Which of these are you? user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
12.7.2010 13:03:41   
archie
khm...khm.. bernardinec, ne bernc!! user posted image user posted image user posted image
aha, potem se pa nismo nic pogovarjali in se se vedno ne poznamo user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
12.7.2010 13:07:30   
5ra8

khm...khm.. bernardinec, ne bernc!! user posted image user posted image user posted image
aha, potem se pa nismo nic pogovarjali in se se vedno ne poznamo user posted image

uh sori, površno prebrala.
Ne nismo se nič menili, saj pravim, v uč mi je padla tvoja majca...sem si mislna evo tako bi jst mogla zdej met...če bi blo takrat vse ok....in v drugem trenutku...moram napisat post septembrkam če je slučajno na RR tale... user posted image user posted image

bernandinc je bil pa sm eden ne? sta se neki z lexom vohala to vem user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
12.7.2010 13:09:50   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

benika - 120 dni dopusta...o kok sm fous...kje na krku ste pa biliuser posted image

sibam na csd......

Šele zdaj sem videla, da sem se krepko zatipkalauser posted image 10 dni smo bili tam, 10 dni. Se opravičujem. Bili smo pa v Malinski.

no tudi 10 dni je veliko...na malinski pa nisem na krku bila...ostalo pauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

Mene pa zanima če ste razmi9šljale kako boste otroka iz P oblekle? tiste ki ste na začetku septembra. ker če bom jaz imela CR 31.8 bo verjetno še kr vroče zato se mi zdi da če ga oblečem v bodi z dolgimi rokavi in tanke hlačke pa zoknčki tanki je dovolj. drugače se mi bo skuhall. ? tjaša je bila zimska in zdaj sploh nimam občutka.

po mojem je cist ok...mas pa s sabo se kaj ce bi bilo ze hladneje

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30
In vete kaj punce prva avgustovka že carta tako da sedaj smo pa res že čist na koncu .

ulala...ze...ja kmalu bomo me na vrstiuser posted image

razprodaje - zal ne bom sla nic,ni eurckov...dobim zadno porodnisko ta mesec - se od hcerke in mam 2 dni manj pa so mi vzeli 60eur...cist sm besnauser posted image

csd
- uredila vse danes,ful hitr,vprasala se za moza za ocetovskega k ma vec delodajalcev v zadnjem letu,odlocbo za denar - za novorejcka dobim kmalu tako da bo 15.8. ze nakazilo,za porodnisko pa cez kak mesec in pol k so odvisni od zavoda tm so pa cepljeni proti hitrostiuser posted image
pravtako sem oddala papirje za darovanje pop.krvi...najbrz bom kmalu dobila odgovor....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
12.7.2010 13:15:09   
archie

uh sori, površno prebrala.
Ne nismo se nič menili, saj pravim, v uč mi je padla tvoja majca...sem si mislna evo tako bi jst mogla zdej met...če bi blo takrat vse ok....in v drugem trenutku...moram napisat post septembrkam če je slučajno na RR tale... user posted image user posted image

bernandinc je bil pa sm eden ne? sta se neki z lexom vohala to vem user posted image user posted image

jap, edina predstavnica je bila tam.
Saj bo! saj ves, da smo vse ful vesele zate, da vama je uspelo tako hitro nalulat dve crtici!
Glede majice: glede na to, da imam rok precej na koncu meseca in da mislim, da bom rodila se kasneje, nisem hotela kupit Pridem septembra, ampak sem kar vzela Pridem jeseni. user posted image

pridna katrinka! user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
12.7.2010 13:19:00   
katrinka
archie - dobr si se znajdla z napisom - tako v nobenem primeru ne mores zgrasiti a neuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
12.7.2010 13:25:21   
5ra8
archie, ja tud midva sva vesela.
komaj čakava jutri, da vidimo našo malo pikico.

potem sem te tud že na FB zasledila. ko pridem domov, te dodam user posted image  
Kašn nick maš pa na pesjanarju? user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
12.7.2010 13:27:19   
Klemcy
Vrooooočeeee za znoret user posted image

Ampak hvala bogu tut jaz danes porihtala na csd. Nakazilo za user posted image  baje dobim 13.8.

archie kaj tisto pasjo evropsko razstavo v Celju misliš, ki se začne konc septembra? Moj user posted image  je direktor tehnične službe na Kinološki zvezi, kar pomeni, da bo razstavo postavil prav on. To je tolk dela z organizacijo, da že zdaj cele dneve laufa okoli in telefonira, pa še za salon doma mora skrbet user posted image . Res je bogi. Bodo pa fajn dinarčki kapnili user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
12.7.2010 13:53:35   
archie
5ra8: na pesjanarju nisem prijavljena.

Klemcy: ja, ja, prav to razstavo imam v mislih. Se sreca, da smo "mi" prvi na vrsti user posted image da mi ne bo treba predolgo odlasat s porodomuser posted image .

Katrinka: saj to je bil moj namen (da ne zgresim z mesecem) user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
12.7.2010 13:59:18   
katrinka

Katrinka: saj to je bil moj namen (da ne zgresim z mesecem) user posted image

meni se kapnl ne bi...lansk let k sm mela pdp konc julija sm mojga hecala naj mi se majico pridem augusta kupi...hehe,no pa je mala vseeno  prisla julijauser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
12.7.2010 14:03:32   
5ra8

Aha pol si se prišlepala z nekom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
12.7.2010 14:12:07   
archie

Aha pol si se prišlepala z nekom user posted image user posted image user posted image

a-a, saj ni nikjer pisalo, da je samo za clane foruma (ali pac??). Poznam lastnico foruma in sem jo vprasala, ce je mozno priti in je rekla ja.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
12.7.2010 14:32:23   
5ra8
ne ne ni, saj pravim da si se prišlepala...saj drugi so tud pripeljali prijatle seboj user posted image

poznas lostnico pa se nisi na forumu? hitro se prjavt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
12.7.2010 14:54:31   
Izabelina
dan!

js sm iz morja... prijetno utrujena me pa boli križ za umret... smo pozabl stou in sm se morala skoz po tleh valjat in na tleh sedet... to pa veste kako je, ko si skoz neki zgrblen pa skrčen, pa ritnice bolije... tko, da nasledna runda morja, ko bo gre stou definitivno z nami user posted image kampiranje samo ni tok utrudljivo kot so mi usi napovedoval... men je to velik boljš kot karkoli druzga...

Ninibo, tvoj je verjetno razočaran... španci pa na pouno slavijo...

drugače mam pa eno uprašanje glede papirjev: sprintala sm si že vse vloge, ampak a jih je treba odnest na csd tam kjer sm prijavljena js al tam kjer je prijavljen moj fant? da ne bomo za brez veze hodil od enga do druzga csdja...

drugače se pa vedno bolj bliža čas naših odhodov v Rim... js sm kr mal vznemirjena že... (čeprou to verjetno še zmer zarad tega, ker ne vem a nama bo ratal use zrihtat do roka al ne)...

kako ste se mele na srečanju? nobene slikce? js sm bla takrt že na poti na morje, sm se pol spomnla, da sm se napovedala na srečanje odpovedala pa nism... no sej bo še prilika...

še tole, kaj mislte o teh pleničkah: http://www.helpy.si/Default.aspx?tabid=145&Type=productinfo&ItemID=1003&CatID=0&parentID=0&mode=dir

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 12.7.2010 15:03:16 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?