|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
12.7.2010 13:02:07   
urskaf
Jst bi se že lani, pa financ minister ne dopušča, pa moj tudi ni najbolj navdušen nad tem.user posted image
Bom začela Loto igrat. user posted image
T.Z., poskušam dihat.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
12.7.2010 13:10:40   
lidik
urskaf ja začni, jaz bom pa stiskala pesti, da ti uspe tudi kaj zadeti. in potem čaw čaw tašča. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
12.7.2010 13:25:29   
lidik
urskaf dej a te razveselim - še samo 90 - krat seveda minus dopust greva delat !!!! Imam prav izračunano? user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
12.7.2010 13:36:43   
urskaf
Čisto prav!!! user posted image
Saj ne vem, če se naj veselim. Tuki imam vsaj super sodelavce, ko se zabavamo in imamo fajn. Doma bom mogla pa gledat tega zmaja. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
12.7.2010 13:38:38   
obcinarka
ojla čveke......... kak vrag je to če ti cel dopoldne ne dela internet!!!!!!.. sm bla kar na trnih, no...... vidim da ste mal obdelale tašče, pa boljše polovice, pa morje, pa cukr test... no mene čaka 20.8, zjutraj ob 8 morm že sedet v čakalnici.. ampak ker mi bojo pol vzeli kri me je že zdej strah če ne bom kam padla... zadnjič namreč mi kri enostavno ni tekla, sem jedla zjutraj nazadnje, pol je blo pa to sredi dopoldneva, pa me je sestra poslala jest, pol je blo pa ok..... drgač je blo pa luštno pr simonittiju... naša bebica raste, kaže da je malce bolj podobna punčki... hahahah-zdej s pa atiju že smeji, smo lepo zdravi, nč se dejansko ne redimo... sam ma toksomoplazmo morm pazit ker sm negativna.... postlica je že parkirana v spalnici,ker zdej preurejava spodnje prostore in nama je vse napoti... tašča pa uhhhhhhhhhhhhhhhh.. v soboto mi je speklo do kraja, pa sem mojmu zvečer povedala vse kar mi je ležalo na duši, pol jo je pa v nedeljo zjutraj postavil na realna tla, ampak smo dosegli užaljenost in smiljenje .. ja kaj pa druzga,.... ampak se ne sekiram več!!!!!!!!!! 
no zdej so pri nas na vrsti previjalne mizice....
user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
12.7.2010 13:45:34   
lidik
urskaf veseli se !!!!!!!!!! sej ti ne bo treba veliko zmaja gledati. Bom te že jaz kam odpeljala, da ti je ne bo treba gledati. user posted image

O obcinarka, a ti tudi 20.8. NO ok, če ne prej, se pa midve spoznava 20.8. ob 8.uri pri stricu filipu. user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
12.7.2010 13:51:46   
obcinarka
no velja.... jaz ti bom pomežiknila, pa bova že vedeli... hahahahahuser posted image  ... a maš tud cukr test???.. mene nekak odbija tole, a kaj češ.. bomo preživeli tud to...

v službi še vedno na polno.. naveličana sm ko h..user posted image .. kakšen recept??

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
12.7.2010 14:01:26   
lidik
ja ja cuker test ja. Kaj tebi je kaj rekla, sledi potem še kakšen pregled, ali je to to? Še imaš kakšen pregled pred tem cuker testom?

Neposredna povezava do sporočila: 1883
12.7.2010 14:03:31   
Oxer
Recepta proti naveličanosti žal nimam, ker se soočam s podobno situacijo.
Mi je pa zdaj lažje v službi, ko je slabost malo popustila. user posted image

Jutri teden grem pa jaz pogledat mojo pikico, da bom potem bolj pomirjena, da je res vse o.k.

Neposredna povezava do sporočila: 1884
12.7.2010 14:08:34   
Anonimen
Recept? Ne vem... jaz odštevam že sekunde ne samo dneve user posted image

drugače pa urskaf in lidik: bosta z mano hodili na vozičkanje takrat ko bosta že doma....

(odgovor članu Oxer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
12.7.2010 14:13:22   
obcinarka
ja cukr test, pa odvzem krvi.. midva bova menda čekirala še bolj intenzivno toksomoplazmo... pa mam vaginalni pregled, pa UZ, kjer je lahko moj dragi prisoten ki komaj čaka, da spet vidi to kot kaže " rožletko".... user posted image ...  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
12.7.2010 14:17:51   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Recept? Ne vem... jaz odštevam že sekunde ne samo dneve user posted image

drugače pa urskaf in lidik: bosta z mano hodili na vozičkanje takrat ko bosta že doma....

JAAAAAAA..... samo to bo šele novembra. Bo vredu? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
12.7.2010 14:18:38   
lidik
aha obcinarka, torej če prav razumem, je to tvoj naslednji pregled? Vmes nimaš nobenega več. Ker jaz imam tega, o katerem ti razlagaš 19.7. 

Neposredna povezava do sporočila: 1888
12.7.2010 14:19:34   
Anonimen
lidik itak da bo v redu, bom do takrat ravno nazaj v kondiciji user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
12.7.2010 14:22:23   
lidik

lidik itak da bo v redu, bom do takrat ravno nazaj v kondiciji user posted image

zmenjeno. Torej urskaf vidiš - zmaja odpiši !!!! NI časa za njega. Bova vzeli tvojega sončka in bova šle k T. Z. na vozičkanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
12.7.2010 14:25:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

zmenjeno. Torej urskaf vidiš - zmaja odpiši !!!! NI časa za njega. Bova vzeli tvojega sončka in bova šle k T. Z. na vozičkanje.

jaaaaaa!!!! user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
12.7.2010 14:27:07   
lidik
urskaf !!!!!! se strinjaš???? Moraš tudi ti potrditi načrt, glede na to, da sta ti in tvoj Mihec tudi udeleženca. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
12.7.2010 14:27:07   
obcinarka
aha.. ja pol bo pa držal.. no jaz bom takrat v 20t... torej se vsaj vidiva na cukr testu!!!!!!!!!!!!!!!!!.. fajn, bo še ena k bo pila sladko vodo...
sicer pa že komaj čakam, zdej me mal drži, ker je kao spol mogoče viden, pa gledam cunjice... ampak se bom zgrizla in ne bom kupila..
drgač je pa moj reku da če bo punčka,. bo kupu tole previjalno..
http://www.bolha.com/previjalne-mize/prodam-previjalno-mizo-na-kolesckih-s-stirimi-predali-in-omarico-oglas1272249708

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
12.7.2010 14:46:24   
urskaf

urskaf !!!!!! se strinjaš???? Moraš tudi ti potrditi načrt, glede na to, da sta ti in tvoj Mihec tudi udeleženca. user posted image

Jaaaaaaaa!!!! Normalno, da sem za!!! user posted image
Pridema z Mihcem po tebe, pa grema skupaj v Laško na vozičkanje s T.Z. in njenim sončkom. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
12.7.2010 14:50:47   
urskaf
user posted image

PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši

SEPTEMBER
10.  nadka30(30)    (3,user posted image ,1user posted image )   2.8.    Slov.Konjice  user posted image   +9      98
18.  T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )   3.8.        Laško       user posted image    +7    105

OKTOBER

03.  arual2006(?)    (2user posted image ,1user posted image )   14.7. 3D    Celje      user posted image      +9      ?
28.  mami_1979(30)(5user posted image ,4user posted image )   2.8.  Šmarje/Jelšah user posted image      +10  116

NOVEMBER
10.  mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec        user posted image     +5      ?
23.  zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )     ?          Razgor      user posted image    +4       ?
25.  pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?

DECEMBER
15.  urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   11.8.       Grobelno   user posted image   +2,5   100
15.  lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image )19.7.,20.8. Šentjur      user posted image   +2,5    ?
26.  obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )   20.8.       Žalec         user posted image   +1       ?

JANUAR
05.  Arwenko(27)    (1user posted image ,0user posted image )  13.7.         Arclin         user posted image    +0      ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )    ?            
Žalec         user posted image    +2      ?

FEBRUAR
02.  Oxer (?)           (2user posted image ,1user posted image )   20.7. NS      ?            user posted image     ?        ?

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
12.7.2010 14:52:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Jaaaaaaaa!!!! Normalno, da sem za!!! user posted image
Pridema z Mihcem po tebe, pa grema skupaj v Laško na vozičkanje s T.Z. in njenim sončkom. user posted image

zakooon!!!

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
12.7.2010 14:53:15   
lidik
Juhu. Torej zmenjeno. T.Z. torej čakamo na novičko. No čeprav bi te res rada še prej z bušijem videla. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
12.7.2010 14:53:45   
Anonimen
ja bejbe točno.... za ta teden!!!
kdaj?!?!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
12.7.2010 14:55:58   
urskaf
Jst bom ta teden po službi žal težko, ima moj ful obveznosti. Vidve se pa kr zmenita.
lidik, T.Z. je pa ful luštna s trebuščkom, jo moraš videt v živo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
12.7.2010 14:57:43   
Anonimen
no zdej pa zardevam user posted image
škoda, da se ne boš mogla udeležiti urskaf, res user posted image
itak bo pa potem padla še kakšna kavica - tako malce vmes ane user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?