Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 20:39:04
|
|
|
|
katy83
|
čer Mi smo se danes potepali, pa je mali bil tak utrujen, da se mu zdaj niti zaspet ni dalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 20:43:10
|
|
|
|
katy83
|
Matcar, jaz te ne poznam še dovolj dobro in ne poznam tvoje situacije, ampa tako kot so ti že prej punce povedale, poslušaj sebe, svoje srce in predvsem sama sebe vprašaj če so takšne okoliščine ok za tvoje otroke. Si pa, kot sem že večkrat rekla, carica. Res! Poleg 2 služb, skrbiš za 3 otroke in 1 moškega, videt pa si super. Morda se kdaj tudi počutiš tako, ampak verjemi, da ti bo enkrat ven vdarlo. No, da ne zabluzim, držim pesti, da najdeš moč, da se s tvojim pogovoriš in rešiš nastalo situacijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 20:44:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bi tebe rada videla vsaki dan z njim pa da se boriš vsak dan z enimi in istimi stvarmi. ja...točno tako kot da me ženske cel dan noge vluft in relaks kaj ni tak?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:12:41
|
|
|
|
katy83
|
nič, grem jaz počasi, itak vse tekmo gledate Spijem kapučino, grem trebušnjake delat, pa pod tuš. mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:14:57
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:15:32
|
|
|
|
ly117
|
Moj lump končno zaspal. Mater se je revež manral.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:15:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mene moj najbolj razp...., ko mi reče,da samo jamram......bi rada njega cel dan z otroki vidla..pa kak vse stvari s štacune tovori, pa kak kuha zraven njiju,pa kak dolgo bi porabil,da ju obleče in sploh pripravi do oblačenja ...pa še bi se našlo Ja to tudi mene zanima kak bi se moj znašo, pa imama samo enega.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:16:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, grem jaz počasi, itak vse tekmo gledate Jaz je ne.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:21:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya back.... me to
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:21:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bi tebe rada videla vsaki dan z njim pa da se boriš vsak dan z enimi in istimi stvarmi. ja...točno tako kot da me ženske cel dan noge vluft in relaks ja ne
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:23:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bi tebe rada videla vsaki dan z njim pa da se boriš vsak dan z enimi in istimi stvarmi. ja...točno tako kot da me ženske cel dan noge vluft in relaks kaj ni tak? bi jih rada dobila po ?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:24:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, grem jaz počasi, itak vse tekmo gledate Jaz je ne. jaz tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:24:55
|
|
|
|
botrca
|
Grem pod tuš
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:29:36
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mene moj najbolj razp...., ko mi reče,da samo jamram......bi rada njega cel dan z otroki vidla..pa kak vse stvari s štacune tovori, pa kak kuha zraven njiju,pa kak dolgo bi porabil,da ju obleče in sploh pripravi do oblačenja ...pa še bi se našlo Ja to tudi mene zanima kak bi se moj znašo, pa imama samo enega. Pri nas pa se je izkazalo,da kadar sta sama,ga moj full vse porihta. Ko sem pa jaz doma pa jaz vse delam...Baje,da ko bom v sluzbi bo vse drugace,da sedaj,ko sem pa jaz kao lepo doma, pa naj jaz sama vse porihtam... Kava Lesnik- sem se zatipkala,ne morem v cetrtek,ima mama pregled v UKCju in potem itak,da pride k meni na dolgo obisk Matcar tako so ti ze vse pred mano napisale...Upam,da cimprej porihtata vajino trenutno nesoglasje Rina vazno,da ni bilo se kaj hujsega!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:34:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mene moj najbolj razp...., ko mi reče,da samo jamram......bi rada njega cel dan z otroki vidla..pa kak vse stvari s štacune tovori, pa kak kuha zraven njiju,pa kak dolgo bi porabil,da ju obleče in sploh pripravi do oblačenja ...pa še bi se našlo Ja to tudi mene zanima kak bi se moj znašo, pa imama samo enega. Pri nas pa se je izkazalo,da kadar sta sama,ga moj full vse porihta. Ko sem pa jaz doma pa jaz vse delam...Baje,da ko bom v sluzbi bo vse drugace,da sedaj,ko sem pa jaz kao lepo doma, pa naj jaz sama vse porihtam... No saj se mojadva tudi porihtata. Seveda če je pa mama doma pa te naj mama. Mene samo zanima kak bi bilo če bi bil moj celi dan z njim in delal vse to kaj jaz. In kaki bi bil on na koncu dneva. Samo to.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:35:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bi tebe rada videla vsaki dan z njim pa da se boriš vsak dan z enimi in istimi stvarmi. ja...točno tako kot da me ženske cel dan noge vluft in relaks kaj ni tak? bi jih rada dobila po ? mogoče njej to rata...?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:37:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene samo zanima kak bi bilo če bi bil moj celi dan z njim in delal vse to kaj jaz. In kaki bi bil on na koncu dneva. Samo to. mene tud to zanima.... ...je imel parkrat šanso....pa sta ga baje full utrudle....ampak zgleda je že pozabil
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:38:36
|
|
|
|
arabela*
|
sem se najedla ko slon...zdaj pa si grem nabasat še sladoled ....pa borovnice si bom gor nasipala...aminjami...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:41:33
|
|
|
|
ly117
|
Skoraj pozabla. Matcar
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 21:51:58
|
|
|
|
botrca
|
Saraya čestitke za 19000 objav . Tej že nič ne delaš in si vedno na relax .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 22:03:00
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 22:16:09
|
|
|
|
ly117
|
Botrca nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 22:22:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya čestitke za 19000 objav . Tej že nič ne delaš in si vedno na relax . hvala... ...mater ja...saj še samo tu visim.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?