|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
10.7.2010 17:36:30   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

katy83 sem ti poslala slikici stolcka
=

sem vidla. Super jeuser posted image .
se bova zmenli kak pa kaj, Jaz bi ga imela. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
10.7.2010 17:37:20   
katy83
moram še en post napisat, da bo spet zadnjih 5 objav mojih
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
10.7.2010 18:17:45   
Lenči_
q
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

punce, eno vprašanje

katere avtosedeže imate? Kje ste kupile? Je v Avstriji kaj bolj poceni? Je bolje, da kupim 9-18kg ali 9-36kg?

No, evo moje eno vprašanje. user posted image
ja, kaj hočem, pač sveža mamicauser posted image

Jaz imam tudi maxi cosija pripravljenega že za tamalo (9-18kg). Je pa rabljen. Dobila sem ga od sekice. Pridna sekica user posted image . In tudi sem mnenja, da avtosedež mora biti predvsem varen!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
10.7.2010 18:18:48   
marta82
Evo tako frizurco ima zdaj moj mali lump user posted image :

user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
10.7.2010 18:20:17   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela).user posted image Ful paše k njegovemu karakterju.user posted image

jaz malemu vedno po kopanju irokezico delam. user posted image

hehe... jaz sem danes ravno mojemu predlagala, da bi imel irokezo, ker je imel mokre lase (danes smo se spet kopali na otoku user posted image ) in se mu je tak skupaj zleplo.. je zgledal pravi mačo user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
10.7.2010 18:21:10   
Lenči_

user posted image

luštno ful! :)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
10.7.2010 18:24:33   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela).user posted image Ful paše k njegovemu karakterju.user posted image

hehe... jaz sem danes ravno mojemu predlagala, da bi imel irokezo, ker je imel mokre lase (danes smo se spet kopali na otoku user posted image ) in se mu je tak skupaj zleplo.. je zgledal pravi mačo user posted image user posted image

pa ti niso na otoku nič gnjavli, da je premrzla in preveč klorirana voda za otroka?user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
10.7.2010 18:24:58   
katy83

user posted image

luštno ful! :)

res je doberuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
10.7.2010 19:01:41   
koala
marta luškano!

katy glede avtosedeža, jaz sem mnenja da če prodjalca ne poznaš osebno in zelo dobro, da ni dobro kupovati rabljenega avtosedeža, Moj sine ima MC Priori in se zadovoljno prevaža v njem je za 9-18 kg, ker mi je več ljudi odsvetovalo te kombinirane 9-36.
Kar se pa sedeža za v bano tiče pa ga imajo tudi v Leclercu, (kao Flipper) stane nekaj čez 10 evrov in otroci mojih prijateljic so bili čisto zadovoljni z njimi.

matcar upam da je zobobol minil in da sta se z tvojim zmenla.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
10.7.2010 19:17:36   
Lenči_

pa ti niso na otoku nič gnjavli, da je premrzla in preveč klorirana voda za otroka?user posted image

Ne, je nisem kopala sploh! Se mi zdi, da itak ne bi imela nič užitka od tega. Samo soncu in kloru bi jo izpostavljala. V morju bom jo namakala pozno pop. malo. Kaj to so tebi govorili???

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
10.7.2010 21:13:37   
elevitka
tudi mi imamo zic iz eleclerca za v bano stal je 10 €... in je čist cool (vstran ga ne bom dala ker imamo v planu še enega navihanca v prihodnosti).

avtosedež pa smo kupili romer kidfix z isofixom za atijev avto ( http://www3.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artdid=A001327&wkid=311278788330-19114&ls=e&nocache=1278788330-19114&gesamt_zeilen=Tshowdetail----118156000) kupili pa smo ga v babycentru za 220 €, pa enga čist običnega da ga bom lahko jaz vozila v vrtec in domov od nanie (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=201063) je bla klubska cena. Oba sta pa od 15-36 kg. Prej smo pa imeli tud nanio- smo dobili za darilo (http://www.lovecnacene.si/avtosedez-driver-sp-carbon-pink-nania/m/102848/) od 9-18 kg

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
10.7.2010 21:35:21   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
10.7.2010 21:36:47   
ly117
Marta T ima pa res lušno frizurco. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
11.7.2010 8:11:29   
botrca
user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
11.7.2010 8:12:35   
botrca
Ja takšna sem danes, spali zelo slabo, Jan ga je pošteno biksal. Zdaj pa še vedno spi. Sem na veliki dozi kave, pa mislim da me je glava nehala bolet user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
11.7.2010 8:14:33   
Sacherca
Dobro jutro

user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
11.7.2010 8:16:39   
botrca
Katera je omenila stol za kopanje? Mislim, da ga imam samo moram na podstrešje pogledat. Ne bi ga pa prodajala ampak posodila, če se strinja.

Marta82 luškana frizurca. Kako si pa ti danes? Te še kuha?

Matcar si porihtala moža user posted image in zob?

Saraya ste še dolgo bili včeraj na lentu? Kak maš pa ti pridni punci. Si vidla kak je moj živahen in nagajiv? Nima mira 5 sekund. Ma saj je prav tak.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
11.7.2010 8:17:46   
Sacherca
botrca  gres pa popoldan z Janom pocivat pa bo user posted image kaj naj recem,mi spimo celo noc ze cela 2 meseca user posted image kako je to superuser posted image

marta82
super frizuro ima T user posted image

katy83 ok,se zmeniva user posted image

Kava ta teden pri Lesniku -kdaj?? Meni bi najbolj odgovarjal cetrtek, vecina pa naj odloci user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
11.7.2010 8:21:46   
Sacherca

Si vidla kak je moj živahen in nagajiv? Nima mira 5 sekund. Ma saj je prav tak.

Se mi zdi,da imajo to pubeci v krvi - vsaj vecina. Tudi nas je tak user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
11.7.2010 8:24:56   
botrca

botrca  gres pa popoldan z Janom pocivat pa bo user posted image

absolutno user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
11.7.2010 8:26:01   
botrca

Si vidla kak je moj živahen in nagajiv? Nima mira 5 sekund. Ma saj je prav tak.

Se mi zdi,da imajo to pubeci v krvi - vsaj vecina. Tudi nas je tak user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
11.7.2010 8:26:42   
botrca

Kava ta teden pri Lesniku -kdaj?? Meni bi najbolj odgovarjal cetrtek, vecina pa naj odloci user posted image

zaenkrat je meni vseeno kdaj...user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
11.7.2010 9:27:37   
botrca
Grem pečt jabolčni zavitek user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
11.7.2010 9:28:13   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Marta82 luškana frizurca. Kako si pa ti danes? Te še kuha?

Zdaj zjutraj je boljše. Zvečer in ponoči je najbolj kriza. Danes sem žarela, tak da sem sredi noči pod hladnim tušem stala.user posted image  Upam, da se bo zdaj počasi zboljševalo, drugače bom šla pač do zdravnice, čeprav če je viroza mi itak nima kaj.user posted image

Pa hvala vsem za pozitivne kritike frizurce.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
11.7.2010 10:08:51   
rina22
dan

kak ste kaj? jaz sem full slabouser posted image kot sem že povedala, smo bli v prlekiji, ker so pri babici od mojega prekrivali streho. in ker seveda se nas nesreča drži ko pijanec plota, je seveda moj mel nesrečo user posted image s stružnim strojem (obl mašino) si je pooblal prst, tak da mu je celo blazinico na sredinco vun vtrgalo, pa še malo na kazalcuuser posted image je tzak fejst, da mu niti šivati niso mogliuser posted image zdaj pa ma v pon prevezo, tak da ga v pon peljem na prevezo, pol pa ne vem, kak bo mel dalje - to javim v pon, da se pol lahko zmenimo za kavicouser posted image sem pa še zdaj cela v šokuuser posted image user posted image

lepo bodite, pa se tipkamo kajuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?