Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 17:36:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca katy83 sem ti poslala slikici stolcka = sem vidla. Super je . se bova zmenli kak pa kaj, Jaz bi ga imela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 17:37:20
|
|
|
|
katy83
|
moram še en post napisat, da bo spet zadnjih 5 objav mojih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 18:17:45
|
|
|
|
Lenči_
|
q IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce, eno vprašanje katere avtosedeže imate? Kje ste kupile? Je v Avstriji kaj bolj poceni? Je bolje, da kupim 9-18kg ali 9-36kg? No, evo moje eno vprašanje. ja, kaj hočem, pač sveža mamica Jaz imam tudi maxi cosija pripravljenega že za tamalo (9-18kg). Je pa rabljen. Dobila sem ga od sekice. Pridna sekica . In tudi sem mnenja, da avtosedež mora biti predvsem varen!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 18:18:48
|
|
|
|
marta82
|
Evo tako frizurco ima zdaj moj mali lump :
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 18:20:17
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela). Ful paše k njegovemu karakterju. jaz malemu vedno po kopanju irokezico delam. hehe... jaz sem danes ravno mojemu predlagala, da bi imel irokezo, ker je imel mokre lase (danes smo se spet kopali na otoku ) in se mu je tak skupaj zleplo.. je zgledal pravi mačo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 18:21:10
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Evo tako frizurco ima zdaj moj mali lump : luštno ful! :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 18:24:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela). Ful paše k njegovemu karakterju. jaz malemu vedno po kopanju irokezico delam. hehe... jaz sem danes ravno mojemu predlagala, da bi imel irokezo, ker je imel mokre lase (danes smo se spet kopali na otoku ) in se mu je tak skupaj zleplo.. je zgledal pravi mačo pa ti niso na otoku nič gnjavli, da je premrzla in preveč klorirana voda za otroka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 18:24:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Evo tako frizurco ima zdaj moj mali lump : luštno ful! :) res je dober
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 19:01:41
|
|
|
|
koala
|
marta luškano! katy glede avtosedeža, jaz sem mnenja da če prodjalca ne poznaš osebno in zelo dobro, da ni dobro kupovati rabljenega avtosedeža, Moj sine ima MC Priori in se zadovoljno prevaža v njem je za 9-18 kg, ker mi je več ljudi odsvetovalo te kombinirane 9-36. Kar se pa sedeža za v bano tiče pa ga imajo tudi v Leclercu, (kao Flipper) stane nekaj čez 10 evrov in otroci mojih prijateljic so bili čisto zadovoljni z njimi. matcar upam da je zobobol minil in da sta se z tvojim zmenla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 19:17:36
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela). Ful paše k njegovemu karakterju. jaz malemu vedno po kopanju irokezico delam. hehe... jaz sem danes ravno mojemu predlagala, da bi imel irokezo, ker je imel mokre lase (danes smo se spet kopali na otoku ) in se mu je tak skupaj zleplo.. je zgledal pravi mačo pa ti niso na otoku nič gnjavli, da je premrzla in preveč klorirana voda za otroka? Ne, je nisem kopala sploh! Se mi zdi, da itak ne bi imela nič užitka od tega. Samo soncu in kloru bi jo izpostavljala. V morju bom jo namakala pozno pop. malo. Kaj to so tebi govorili???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 21:13:37
|
|
|
|
elevitka
|
tudi mi imamo zic iz eleclerca za v bano stal je 10 €... in je čist cool (vstran ga ne bom dala ker imamo v planu še enega navihanca v prihodnosti). avtosedež pa smo kupili romer kidfix z isofixom za atijev avto ( http://www3.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artdid=A001327&wkid=311278788330-19114&ls=e&nocache=1278788330-19114&gesamt_zeilen=Tshowdetail----118156000) kupili pa smo ga v babycentru za 220 €, pa enga čist običnega da ga bom lahko jaz vozila v vrtec in domov od nanie (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=201063) je bla klubska cena. Oba sta pa od 15-36 kg. Prej smo pa imeli tud nanio- smo dobili za darilo (http://www.lovecnacene.si/avtosedez-driver-sp-carbon-pink-nania/m/102848/) od 9-18 kg
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 21:35:21
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 21:36:47
|
|
|
|
ly117
|
Marta T ima pa res lušno frizurco.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 8:11:29
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 8:12:35
|
|
|
|
botrca
|
Ja takšna sem danes, spali zelo slabo, Jan ga je pošteno biksal. Zdaj pa še vedno spi. Sem na veliki dozi kave, pa mislim da me je glava nehala bolet .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 8:14:33
|
|
|
|
Sacherca
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 8:16:39
|
|
|
|
botrca
|
Katera je omenila stol za kopanje? Mislim, da ga imam samo moram na podstrešje pogledat. Ne bi ga pa prodajala ampak posodila, če se strinja. Marta82 luškana frizurca. Kako si pa ti danes? Te še kuha? Matcar si porihtala moža in zob? Saraya ste še dolgo bili včeraj na lentu? Kak maš pa ti pridni punci. Si vidla kak je moj živahen in nagajiv? Nima mira 5 sekund. Ma saj je prav tak.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 8:17:46
|
|
|
|
Sacherca
|
botrca gres pa popoldan z Janom pocivat pa bo kaj naj recem,mi spimo celo noc ze cela 2 meseca kako je to super marta82 super frizuro ima T katy83 ok,se zmeniva Kava ta teden pri Lesniku -kdaj?? Meni bi najbolj odgovarjal cetrtek, vecina pa naj odloci
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 8:21:46
|
|
|
|
Sacherca
|
Si vidla kak je moj živahen in nagajiv? Nima mira 5 sekund. Ma saj je prav tak. Se mi zdi,da imajo to pubeci v krvi - vsaj vecina. Tudi nas je tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 8:24:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca botrca gres pa popoldan z Janom pocivat pa bo absolutno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 8:26:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Si vidla kak je moj živahen in nagajiv? Nima mira 5 sekund. Ma saj je prav tak. Se mi zdi,da imajo to pubeci v krvi - vsaj vecina. Tudi nas je tak
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 8:26:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kava ta teden pri Lesniku -kdaj?? Meni bi najbolj odgovarjal cetrtek, vecina pa naj odloci zaenkrat je meni vseeno kdaj...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 9:27:37
|
|
|
|
botrca
|
Grem pečt jabolčni zavitek
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 9:28:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 luškana frizurca. Kako si pa ti danes? Te še kuha? Zdaj zjutraj je boljše. Zvečer in ponoči je najbolj kriza. Danes sem žarela, tak da sem sredi noči pod hladnim tušem stala. Upam, da se bo zdaj počasi zboljševalo, drugače bom šla pač do zdravnice, čeprav če je viroza mi itak nima kaj. Pa hvala vsem za pozitivne kritike frizurce.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 10:08:51
|
|
|
|
rina22
|
dan kak ste kaj? jaz sem full slabo kot sem že povedala, smo bli v prlekiji, ker so pri babici od mojega prekrivali streho. in ker seveda se nas nesreča drži ko pijanec plota, je seveda moj mel nesrečo s stružnim strojem (obl mašino) si je pooblal prst, tak da mu je celo blazinico na sredinco vun vtrgalo, pa še malo na kazalcu je tzak fejst, da mu niti šivati niso mogli zdaj pa ma v pon prevezo, tak da ga v pon peljem na prevezo, pol pa ne vem, kak bo mel dalje - to javim v pon, da se pol lahko zmenimo za kavico sem pa še zdaj cela v šoku lepo bodite, pa se tipkamo kaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?