|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
11.7.2010 10:12:25   
marta82
Rina user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
11.7.2010 10:17:25   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
11.7.2010 10:20:46   
ly117
Končno prišla do svoje doze user posted image , da malo k sebi pridem. Ata že veselo kuha kosilo, L pa gleda no bolj posluša TV Golica. Mu ta domača muzika zelo ugaja.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
11.7.2010 10:33:48   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ata že veselo kuha kosilo, L pa gleda no bolj posluša TV Golica. Mu ta domača muzika zelo ugaja.

bravo za atija in L user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
11.7.2010 10:34:36   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Podpis.

še en podpis.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
11.7.2010 10:35:35   
botrca
Tak, jaz sem pa končno zajtrkovala. Jabolčni zavitek je pečen, Jan se igra. Še malo pa greva na en kratek sprehod, ker pol pa moram kuhat.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
11.7.2010 11:16:58   
katy83
Sem že odvisna. Ne morem brez vas. user posted image
no, pozdravljene.

Mi smo danes ležali v postelji do 10-ih vsi trije, pa se smejali, cartali, pačli...skratka po dolgem času skupaj preživeli jutro. user posted image

Danes se imamo namen malo kalužit v našem malem bazenčku, pa malo gremo k pradedeku od tamalega, pa  morda še kam.

kava lešnik - meni zaenkrat paše četrtekuser posted image , v bistvu katerikoli dan, če ne pride kaj vmes. user posted image

botrca - jaz sem za oni stolček spraševala, ampak pravijo punce, da je v Leclerku za 10€ menda, pa ga bom kr vzela. Hvala vseeno. user posted image

Rina - ojoj, bogi tvoj user posted image . user posted image user posted image user posted image  naj se čimprej to porihta. user posted image

Sacherca - hvala za kavico user posted image

Želim vam lepo nedeljo, polno veselja, ljubezni in predvsem razumevanja. user posted image
Se zvečer kaj "čujemo". user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
11.7.2010 12:05:13   
arabela*
Danuser posted image

Zunaj je pekel......lepo tistim,ki so sedaj na morjuuser posted image ......sedaj pa ne bi imela nič proti eni hiški in bazenu.....user posted image

Lenta je konec,včeraj smo še za zadnje šli malo naokoli,pa na bandidosa in pražene mandeljne...bo pa mir spet..user posted image  user posted image user posted image ..do drugega leta.....

gremo se počasi sporihtat in ka tašči na kosilouser posted image

Glede kavice....drug tedn sicer imam avto...ampak upam da bom ko pridem nazaj kje parking najdla...ker tu pri nas v mestu je groza od groze s temi avtiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
11.7.2010 15:57:35   
matcar
Dan!

Jaz v četrtek lahko samo dopoldan,popoldan namreč delam v Š.Sem pa ko zombi že,spim nič,jem nič.Gor me držijo protibolečinske tablete pa kafe in čik.
Moj je na ignoru,sma se včeraj konkretno zgrabla,tak da ne vem,kaj bo še iz tega sranja.Če me keri vpraša,sem kuj za ločitev.
Tak,sem se malo razpričala.Se tipkamo še kaj zvečer,če bom sposobna.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
11.7.2010 18:27:21   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!

Jaz v četrtek lahko samo dopoldan,popoldan namreč delam v Š.Sem pa ko zombi že,spim nič,jem nič.Gor me držijo protibolečinske tablete pa kafe in čik.
Moj je na ignoru,sma se včeraj konkretno zgrabla,tak da ne vem,kaj bo še iz tega sranja.Če me keri vpraša,sem kuj za ločitev.

user posted image user posted image user posted image  Matcar, kot sem ti že enkrat, ko sta imela "krizo" rekla - prespi vso stvar, premisli in naredi tako, da bo zate najbolje, posledično bo to dobro tudi za otroke, ker čutijo napetost in nezadovoljstvo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
11.7.2010 19:10:18   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!

Želim ti, da rešiš neprijetno zadevo tako, da boš srečna. Glej na sebe. Tudi za otrokece bo najboljše tako, da bo mamica srečna in zadovoljna! Takrat bodo srečni tudi oni. Veliko slabše je, če družina ne funkcionira tako kot bi morala, kot da se zakonca razideta in sta potem srečna pač vsak na svojem koncu. Ne vem pa kako velika oz. huda je tvoja situacija, zato ti ne znam svetovati kako ukrepaj. To boš ocenila najbolje sama. pa še hugec user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
11.7.2010 19:45:52   
arabela*
Matcar...kaj naj rečem...user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
11.7.2010 19:47:17   
arabela*
Tak...otroci skopani...malo je še čas..tak da puzle zlagata,potem pa bosta tak šle spat...user posted image

Bili na kosilu in pa kasneje še na sprehodu po mestuuser posted image

Potem pa bom tak nogomet gledla..in navijala za Španijo.....ima da zmagauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
11.7.2010 19:50:59   
botrca
Čeruser posted image ,

dan sva preživela kot ponavadi, bila sva zopet sama. Popoldan je bila sestra s tamalim pri nama in je bilo ful fajn. Mala dva sta se igrala, midve pa kavico pili in zavitek jedli. Pa malo domačih malinuser posted image .
Zdaj Jan gleda risanko, pol pa rutina večerja, tuširanje in spanje. Jutri je nov dan in zopet gre v vrtec.

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.7.2010 19:51:11 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
11.7.2010 19:54:49   
botrca
Matcar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če ni za bit, je pa za it. Ti si sposobna ženska in veš kaj in kako lahko greš skozi življenje. Edino kar ti lahko rečem je, da si sama toliko kriva ker si pokazala da zmoreš veliko več kot si lahko priznaš in to moški slej ko prej izkoristi. Ker vidi, da zmoreš veliko potem še več išče in pričakuje od tebe. Če vidiš, da ne moreš tako pa pojdi proč. Ni lahko, si pa v boljši situaciji kot marsikatera. Imaš službo, streho nad glavo kar je pa najbolj pomembno. Oprosti, če sem malo "filozofirala".   

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.7.2010 19:55:57 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
11.7.2010 19:58:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

da zmoreš veliko več kot si lahko priznaš in to moški slej ko prej izkoristi.

drži kot pribito. Probaj malo na relaks....po mojem si ded misli,da ti itak vse sfolgaš...(kar je opazno pri tebi)...zato se niti kaj preveč ne trudi.Probaj malo "pojamrat"......user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
11.7.2010 20:02:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

da zmoreš veliko več kot si lahko priznaš in to moški slej ko prej izkoristi.

drži kot pribito. Probaj malo na relaks....po mojem si ded misli,da ti itak vse sfolgaš...(kar je opazno pri tebi)...zato se niti kaj preveč ne trudi.Probaj malo "pojamrat"......user posted image

točno to sem mislila user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
11.7.2010 20:03:10   
botrca
Pa še nekaj, dokazano je, da moški niso sposobni narest več kot eno stvar naenkrat, ženske pa 3 in več user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
11.7.2010 20:03:57   
arabela*

Pa še nekaj, dokazano je, da moški niso sposobni narest več kot eno stvar naenkrat, ženske pa 3 in več user posted image  user posted image  user posted image .

pa še res jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
11.7.2010 20:05:57   
arabela*
Mene moj najbolj razp...., ko mi reče,da samo jamram......bi rada njega cel dan z otroki vidla..pa kak vse stvari s štacune tovori, pa kak kuha zraven njiju,pa kak dolgo bi porabil,da ju  obleče in sploh pripravi do oblačenjauser posted image ...pa še bi se našlouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
11.7.2010 20:07:00   
arabela*
Nič...gremo tamale spat spravit...pridem kasnejeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
11.7.2010 20:09:36   
botrca
Meni je moj tudi včeraj nekaj pametoval, kaj sem tako stroga in zakaj ga kregam. Pa sem mu rekla, naj bo samo tiho ker ga niti malo ni poleg in ne ve zakaj se gre in naj bo rajši tiho. Pa tudi zadnjič enkrat sem Janu nekaj 100x rekla, pa nič pa se moj začne smejat, pa ga pogledam pa mu pravim, da meni to sploh ni smešno. Bi tebe rada videla vsaki dan z njim pa da se boriš vsak dan z enimi in istimi stvarmi. Mislim, da bi se takoj rajši vrnil v službo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
11.7.2010 20:10:26   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Nič...gremo tamale spat spravit...pridem kasnejeuser posted image

jaz pa mojega lumpija user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
11.7.2010 20:23:22   
arabela*
back....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
11.7.2010 20:24:39   
arabela*

Bi tebe rada videla vsaki dan z njim pa da se boriš vsak dan z enimi in istimi stvarmi.

ja...točno tako kot da me ženske cel dan noge vluft in relaksuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?