|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
11.7.2010 22:45:27   
ly117
Grem jaz počasi proti postelji.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
11.7.2010 22:47:46   
Sacherca
Lahko noc user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
11.7.2010 22:56:54   
arabela*
jeeee....goooolluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
11.7.2010 23:06:11   
arabela*
in zmaga.......user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
11.7.2010 23:06:34   
arabela*
tak...zdaj pa grem spatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.7.2010 0:42:36   
sami0804
Evo,končno sem se uspela pregrist skozi vso pisanje zadnjega tedna...

Prispeli ob šestih,skočili k tašči na večerjo,oprala in obesila dva pralna stroja cot,razpakirala( zakaj, hudiča, vedno tolko stvari vlačim zraven??user posted image ) prebrala mariborčanke za nazaj (tudi septemberčke z zanimivimi komentarji o morju user posted image ),zdaj pa grem počasi proti postelji...user posted image .

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.7.2010 8:13:08   
botrca
Jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
12.7.2010 8:34:20   
Sacherca
Vroce dobro jutro user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.7.2010 8:35:04   
arabela*
jutrouser posted image

Eh...spala skoraj nič.....še ob treh sem rogovilila naokoli in mojemu družbo delala,ko je kavico pil....Pa vroče mi je bilouser posted image

Zdaj pa sem si kofe privoščla in malo netauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.7.2010 8:41:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

zakaj, hudiča, vedno tolko stvari vlačim zraven??user posted image

jaz pa sem tak turist,da samo najnujnejše na morje....))user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.7.2010 8:42:06   
arabela*
sami0804...velkomeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
12.7.2010 9:23:34   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

sami0804...velkomeuser posted image

Hvala user posted image ...pa dobro juro...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.7.2010 9:23:39   
katy83
morgen.

Kaj pa to, ko je T spal od 20.30 do 5.00, se najedel in spal dalje do 8.00? user posted image user posted image user posted image  Očitno je včeraj res bil full utrujen od vsega letanje po obiskih.

Drugače pa sem jaz bla že ob 22.uri v postelji, pa sem se vstala, da sem tekmo pogledala do konca. Itak mi je blo vseeno kdo zmaga, ker nobena od teh ekip ni ravno moj favorit. no, pa vseeno bravo Španija. Pa bravo Paul, ,ki je vse izide tekem pravilno napovedal. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.7.2010 9:24:27   
katy83

zakaj, hudiča, vedno tolko stvari vlačim zraven??user posted image

jaz pa sem tak turist,da samo najnujnejše na morje....))user posted image

tega bi se jaz tudi rada navadla, pa vedno vzamem vsega boga zravenuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.7.2010 9:29:06   
sami0804

Eh...spala skoraj nič.....še ob treh sem rogovilila naokoli in mojemu družbo delala,ko je kavico pil....Pa vroče mi je bilouser posted image

Hehe,sma že dve user posted image .Ob pol treh se je S.zbudila in se potem skoraj do štirih premetavala in nekaj jamrala.Ko je pa ona spet zaspala,sem se pa jaz čisto prebudila in sem do petih zijala v luft...user posted image user posted image mislim,no...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
12.7.2010 9:32:46   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Kaj pa to, ko je T spal od 20.30 do 5.00, se najedel in spal dalje do 8.00? user posted image user posted image user posted image  Očitno je včeraj res bil full utrujen od vsega letanje po obiskih.

Priden Timotej,le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image (pa ne se potem "pokvarit" tak kot sta se moja dva user posted image )

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
12.7.2010 9:33:39   
katy83
toto moje dete je pravi user posted image . že celo jutro se mi smeji. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
12.7.2010 9:35:22   
katy83

Priden Timotej,le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image (pa ne se potem "pokvarit" tak kot sta se moja dva user posted image )

zanimivo, da res full berem, kako se potem spremenijo. No, tudi jaz upam, da bo še naprej tak, al pa ok 1x na noč še gre, ostalo pa je že...user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
12.7.2010 9:36:39   
katy83
Sami, kje ste bili na morju? Krk? Kak je blo? user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
12.7.2010 9:41:02   
sami0804

zanimivo, da res full berem, kako se potem spremenijo. No, tudi jaz upam, da bo še naprej tak, al pa ok 1x na noč še gre, ostalo pa je že...user posted image

Saj bo.Vsi starši se tak sekiramo glede tega spanja,pa da nas ful rabijo,pa da nimamo niti minute za sebe,pa še sto stvari,pol pa naenkrat ugotoviš,kak so samo stojni,da si še samo pomočnik v njihovem življenju in kasneje opazovalec...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
12.7.2010 9:45:30   
Lenči_

morgen.

Drugače pa sem jaz bla že ob 22.uri v postelji, pa sem se vstala, da sem tekmo pogledala do konca. Itak mi je blo vseeno kdo zmaga, ker nobena od teh ekip ni ravno moj favorit. no, pa vseeno bravo Španija. Pa bravo Paul, ,ki je vse izide tekem pravilno napovedal. user posted image

waauu, to pa je fajn :) Naša M. je že ob 5 zjutraj bila auf in smo se mogli igrat.. ob 7 je nazaj zaspala, zdaj pa še kar spi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
12.7.2010 9:49:02   
katy83

Saj bo.Vsi starši se tak sekiramo glede tega spanja,pa da nas ful rabijo,pa da nimamo niti minute za sebe,pa še sto stvari,pol pa naenkrat ugotoviš,kak so samo stojni,da si še samo pomočnik v njihovem življenju in kasneje opazovalec...

ja verjetno bo res tako. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
12.7.2010 9:49:43   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

morgen.

waauu, to pa je fajn :) Naša M. je že ob 5 zjutraj bila auf in smo se mogli igrat.. ob 7 je nazaj zaspala, zdaj pa še kar spi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
12.7.2010 9:53:27   
sami0804

Sami, kje ste bili na morju? Krk? Kak je blo? user posted image

Jap,Krk...Šilo user posted image ...

Saj ne vem,kje naj začnem user posted image
Šli smo na slepo izmed treh možnosti izbrali po prvi oceni najslabšo,za kar je kriv moj mož (itak so vedno dedi krivi,ne),ki pa se je potem po naši ustaljeni praksi razvila v prav lep kratki!user posted image dopust.
In že razmišljamo,kdaj gremo spet...v Šilo, ofkorsuser posted image user posted image
Aja,Katy,se mi zdi,da si se ti par strani nazaj pritoževala nad peščenimi plažami.Istega mnenja sem bila jaz,trdila sem,da je najboljša kombinacija zunaj prod,notri pa mivka (kot imajo,mimogrede,v Sol Polynesii user posted image ),ampak sedaj je mulc star pet let in drobiž in mu kvalitet prodnate plaže nekak ne uspevam več predstavit kot najboljše in tako se sčasoma pač ukloniš volji močnejšegauser posted image user posted image .
Šilo mi je pa všeč,ker imaš dopoldan res dosti sence na plaži,popoldan smo pa hodli bolj pozno na plažo in čofotali tudi do devetih.

Eh,sem napisala celi roman...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
12.7.2010 9:55:46   
Lenči_
Danes pa imamo pregled in 2 ceplenje. upam, da ne bomo čakali tak dolgo kot zadnjič user posted image , pa še taka vročina ko je user posted image . Ob 3 pop. smo naročeni. V največji gužvi in vročini... grrr...

Hm,.... a ima katera kak pameten predlog, kak bi jaz začela hujšat oz. nehala jest vse kaj mi pod roke pride??!? user posted image

Stanovanje imam za pospravit pa ne upam, da male ne zbudim. Jooj.. kak jamram user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?