Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 22:45:27
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz počasi proti postelji. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 22:47:46
|
|
|
|
Sacherca
|
Lahko noc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 22:56:54
|
|
|
|
arabela*
|
jeeee....gooooll
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 23:06:11
|
|
|
|
arabela*
|
in zmaga.......
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.7.2010 23:06:34
|
|
|
|
arabela*
|
tak...zdaj pa grem spat
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 0:42:36
|
|
|
|
sami0804
|
Evo,končno sem se uspela pregrist skozi vso pisanje zadnjega tedna... Prispeli ob šestih,skočili k tašči na večerjo,oprala in obesila dva pralna stroja cot,razpakirala( zakaj, hudiča, vedno tolko stvari vlačim zraven?? ) prebrala mariborčanke za nazaj (tudi septemberčke z zanimivimi komentarji o morju ),zdaj pa grem počasi proti postelji... .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 8:13:08
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 8:34:20
|
|
|
|
Sacherca
|
Vroce dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 8:35:04
|
|
|
|
arabela*
|
jutro Eh...spala skoraj nič.....še ob treh sem rogovilila naokoli in mojemu družbo delala,ko je kavico pil....Pa vroče mi je bilo Zdaj pa sem si kofe privoščla in malo neta
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 8:41:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 zakaj, hudiča, vedno tolko stvari vlačim zraven?? jaz pa sem tak turist,da samo najnujnejše na morje....))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 8:42:06
|
|
|
|
arabela*
|
sami0804...velkome
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:23:39
|
|
|
|
katy83
|
morgen. Kaj pa to, ko je T spal od 20.30 do 5.00, se najedel in spal dalje do 8.00? Očitno je včeraj res bil full utrujen od vsega letanje po obiskih. Drugače pa sem jaz bla že ob 22.uri v postelji, pa sem se vstala, da sem tekmo pogledala do konca. Itak mi je blo vseeno kdo zmaga, ker nobena od teh ekip ni ravno moj favorit. no, pa vseeno bravo Španija. Pa bravo Paul, ,ki je vse izide tekem pravilno napovedal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:24:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 zakaj, hudiča, vedno tolko stvari vlačim zraven?? jaz pa sem tak turist,da samo najnujnejše na morje....)) tega bi se jaz tudi rada navadla, pa vedno vzamem vsega boga zraven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:29:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Eh...spala skoraj nič.....še ob treh sem rogovilila naokoli in mojemu družbo delala,ko je kavico pil....Pa vroče mi je bilo Hehe,sma že dve .Ob pol treh se je S.zbudila in se potem skoraj do štirih premetavala in nekaj jamrala.Ko je pa ona spet zaspala,sem se pa jaz čisto prebudila in sem do petih zijala v luft... mislim,no...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:32:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kaj pa to, ko je T spal od 20.30 do 5.00, se najedel in spal dalje do 8.00? Očitno je včeraj res bil full utrujen od vsega letanje po obiskih. Priden Timotej,le tako naprej (pa ne se potem "pokvarit" tak kot sta se moja dva )
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:33:39
|
|
|
|
katy83
|
toto moje dete je pravi . že celo jutro se mi smeji.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:35:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kaj pa to, ko je T spal od 20.30 do 5.00, se najedel in spal dalje do 8.00? Očitno je včeraj res bil full utrujen od vsega letanje po obiskih. Priden Timotej,le tako naprej (pa ne se potem "pokvarit" tak kot sta se moja dva ) zanimivo, da res full berem, kako se potem spremenijo. No, tudi jaz upam, da bo še naprej tak, al pa ok 1x na noč še gre, ostalo pa je že...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:36:39
|
|
|
|
katy83
|
Sami, kje ste bili na morju? Krk? Kak je blo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:41:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zanimivo, da res full berem, kako se potem spremenijo. No, tudi jaz upam, da bo še naprej tak, al pa ok 1x na noč še gre, ostalo pa je že... Saj bo.Vsi starši se tak sekiramo glede tega spanja,pa da nas ful rabijo,pa da nimamo niti minute za sebe,pa še sto stvari,pol pa naenkrat ugotoviš,kak so samo stojni,da si še samo pomočnik v njihovem življenju in kasneje opazovalec...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:45:30
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 morgen. Kaj pa to, ko je T spal od 20.30 do 5.00, se najedel in spal dalje do 8.00? Očitno je včeraj res bil full utrujen od vsega letanje po obiskih. Drugače pa sem jaz bla že ob 22.uri v postelji, pa sem se vstala, da sem tekmo pogledala do konca. Itak mi je blo vseeno kdo zmaga, ker nobena od teh ekip ni ravno moj favorit. no, pa vseeno bravo Španija. Pa bravo Paul, ,ki je vse izide tekem pravilno napovedal. waauu, to pa je fajn :) Naša M. je že ob 5 zjutraj bila auf in smo se mogli igrat.. ob 7 je nazaj zaspala, zdaj pa še kar spi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:49:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zanimivo, da res full berem, kako se potem spremenijo. No, tudi jaz upam, da bo še naprej tak, al pa ok 1x na noč še gre, ostalo pa je že... Saj bo.Vsi starši se tak sekiramo glede tega spanja,pa da nas ful rabijo,pa da nimamo niti minute za sebe,pa še sto stvari,pol pa naenkrat ugotoviš,kak so samo stojni,da si še samo pomočnik v njihovem življenju in kasneje opazovalec... ja verjetno bo res tako.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:49:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 morgen. Kaj pa to, ko je T spal od 20.30 do 5.00, se najedel in spal dalje do 8.00? Očitno je včeraj res bil full utrujen od vsega letanje po obiskih. Drugače pa sem jaz bla že ob 22.uri v postelji, pa sem se vstala, da sem tekmo pogledala do konca. Itak mi je blo vseeno kdo zmaga, ker nobena od teh ekip ni ravno moj favorit. no, pa vseeno bravo Španija. Pa bravo Paul, ,ki je vse izide tekem pravilno napovedal. waauu, to pa je fajn :) Naša M. je že ob 5 zjutraj bila auf in smo se mogli igrat.. ob 7 je nazaj zaspala, zdaj pa še kar spi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:53:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, kje ste bili na morju? Krk? Kak je blo? Jap,Krk...Šilo ... Saj ne vem,kje naj začnem Šli smo na slepo izmed treh možnosti izbrali po prvi oceni najslabšo,za kar je kriv moj mož (itak so vedno dedi krivi,ne),ki pa se je potem po naši ustaljeni praksi razvila v prav lep kratki! dopust. In že razmišljamo,kdaj gremo spet...v Šilo, ofkors Aja,Katy,se mi zdi,da si se ti par strani nazaj pritoževala nad peščenimi plažami.Istega mnenja sem bila jaz,trdila sem,da je najboljša kombinacija zunaj prod,notri pa mivka (kot imajo,mimogrede,v Sol Polynesii ),ampak sedaj je mulc star pet let in drobiž in mu kvalitet prodnate plaže nekak ne uspevam več predstavit kot najboljše in tako se sčasoma pač ukloniš volji močnejšega . Šilo mi je pa všeč,ker imaš dopoldan res dosti sence na plaži,popoldan smo pa hodli bolj pozno na plažo in čofotali tudi do devetih. Eh,sem napisala celi roman...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 9:55:46
|
|
|
|
Lenči_
|
Danes pa imamo pregled in 2 ceplenje. upam, da ne bomo čakali tak dolgo kot zadnjič , pa še taka vročina ko je . Ob 3 pop. smo naročeni. V največji gužvi in vročini... grrr... Hm,.... a ima katera kak pameten predlog, kak bi jaz začela hujšat oz. nehala jest vse kaj mi pod roke pride??!? Stanovanje imam za pospravit pa ne upam, da male ne zbudim. Jooj.. kak jamram
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?