|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
10.7.2010 6:44:27   
anju
jutrouser posted image
Roberta69 super da sta nehala takouser posted image glede dojenja modrčkov, pripomočkov imam podobne izkušnje kot ti. čim manj vsega. čeprav je blo na začetku težko se navadit na fizično omejenost zaradi tega, mi zdaj ni nič žal. naš se je dojil na vsaki 2 uri, občasno celo na uro. potem je malo podiral kupčka malo pospal in se naprej dojil... flaške ni šans ni hotel, dude tudi ne in nismo silili več. sm bla pač flaška in duda:) in je blo prav lepo. enkrat in edinkrat sem šla zvečer ven kao žurat in to je blo lanskega septembra (se pravi je imel skor 2 leti in pol) na 10 obletnico mature. ko me je moj poklical še pred 9 zvečer da je začuda brez težav zaspal. tako da sem si privoščla ena dva kozarčkauser posted image in prihod domov sredi noči:))) sem šla prej na kak večerni rojstni dan ampak sta me v večini počakala, največkrat je mulček jokal v sobi, mislim izsiljeval. je poskusil tatita zizat, ma so ga dlake motleuser posted image hja, in se še zgodi, da me enkrat vmes ne pogleda furbasto ampak priiiijaaazzzno in prav lepo reče "mama, bi zizouuser posted image " ma ne mu dat Roberta, če tako naredi! čeprav je po eni strani po tolikem času dojenja kak kot nek poklon da ni pozabil te prijetnosti...

caroline1 user posted image glede na opisano boš verjetno res rabila operacijo po porodu. včeraj mi je za podobno situacijo povedala ena stranka nono za vnukovo mamo. s fantkom je vse ok, čeprav so se celo nosečnost neki bali, pač zaradi njenega slabega počutja. menda ima tudi cevko. fantek še nima enega meseca in čakajo kako bo z dojenjem, da se ne poruši. jo bojo pa operirali.
ena je po tretji punčki šla operirat kilo, ko je imela mala cca 3 mesece, pa sta z dojenjem potem kar uspešno nadaljevali dokler je mala hotela, tako da se verjetno da tudi to.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
10.7.2010 10:06:47   
Roberta69
Anju, ma ja saj če dolgo in brezobremenjeno (tukaj mislim, da se otrok lahko doji, kadar pač hoče user posted image ) dojiš, si res duda in flaška user posted image , ampak jaz moram reči, da niti slučajno nimam občutka, da to kdaj ne bi bilo v redu in mislim, da je bilo dojenje do takrat, ko je to pač želel, zelo lepa popotnica zanj v življene, saj dojenje od koristi s "kemijske" plati prinaša še mnogo več s čustvenega vidika... Sem pa totalno presenečena, da se je kar naekrat tako lepo zaključilo, se še spomnim, ko sem pred časom brala, kako sta šla vi2 proti koncu... Drugače pa moj mali še vpraša za mleko, ampak ne toliko da bi pil, ampak kar tako in ko sem mu jih pokazala, se je samo prislonil zraven in nasmehnil, kakor da bi rekel: "Sem vesel, da sem jih imel, zdaj pa jih z veseljem predjam bratcu user posted image ".

Včeraj je pa drugače našega škrata čist metalo. Čez dan ni spal niti pet minut, popoldne je preživel z babico in prišla sta okoli 21 (mi je bilo že čudno, da še ni dol padel, ponavadi utrujen vedno zaspi že v avtu), potem pa ni nikakor zaspal do 23.30 user posted image , nato se je pa že čez dve uri zbudil in kar ene pol ure jokal, naju oba zbudil, vlekel za roke, da naj gremo v dnevo sobo, kar orng jokal, z nogami udarjal ob posteljo, skratka groza, pa sploh nimam pojma, kaj mu je bilo user posted image HB je potem spal do jutra, ampak samo do 7-ih user posted image

Jaz imam spet delovni vikend, user posted image je šel v hribe, škrat pa z babico novim dogodivščinam naproti. Upam, da ta teden uspemo vse poštimat in gremo naslednji vikend že na morje user posted image . Drugače bo pa naslednje poletje tako in tako naše user posted image (porodniška in to).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
10.7.2010 19:14:40   
Pokora
O kakšno zatišje je danes tukaj gor. Se pozna da vas je že veliko odrinilo na dopust.

Majabar, kako je bilo na baby shower-ju? Je približno tako kot vidimo v filmih?

Roberta, mogoče je pa vašega malega luna metala. Ne vem sicer kakšna je bila, samo pri nas je takole kar dežurni krivecuser posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
10.7.2010 22:37:21   
anju
Roberta69 mi2 kar vztrajava da mulček spi pop. včasih tudi pogojujeva ... malo groziva:))) sej najtežje se je naučil zaspat brez zizike podnevi. ma se je in spi tudi po 3, 4 ure. js pa tuduser posted image

no, zdej vas pa pozdravljam, odrinemo za 3 urce:)

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
10.7.2010 22:48:05   
Najki
Caroline1, v bistvu moras potrpet skozi nosecnost, dokler ne odstranijo kamnov? Pa moras veliko pit in jemat stvari za odvajane? Ker v tem primeru jagode ful delujejo. Al ne smes ledvic obremenjevat? Saj oktober bo tu mimogrede, upam da se potem tega hitro znebis in se prepustis starsevstvu.

Dudo sva tudi midva mislila preskocit, pa je imel ful krckov in sploh je prvi mesec veliko jokal od lakote, predno smo zaceli dodajat, ker pac ni dobro vlekel. Dolgo sva sicer vztrajala v pomirjanju, saj se da pomiriti skozi krcke, samo se mu je zacela popkovna kila vecat od toliko joka in sva se odlocila za dudo po dveh ali treh mesecih, da se mu ne bi poslabsala, ker dude se lazje odvadi kot kilo popravlja. In se je odvadil dude kaksen mesec nazaj dobesedno cez noc.

Zibka ful pomaga pri uspavanju ja. Mi smo ga imeli not do enega leta, ker je zelo dolga in globoka, da je lahko stal notri. Se je pa se moj dedek v njej zibal. Samo ce je ne bi imela, je ne bi sla kupovat, sploh te danasnje, ker so po moje samo za pol leta oziroma doklar se ne znajo usesti. Pa drage so sploh skupaj s posteljnino. Ce bi morala za dojencka kupit postelico, bi vzela cimvecjo z ograjo in nastavljivo visino, da bi mi dolgo trajala.

Anju popoldan ti spi 4 ure?! Nas kvecjemu opoldan, pa se to ce je kaj bolan. Zaspi od 11-13h pol ure gor ali dol, popoldansko spanje pa ze zdaj ukinja. Prej pa je spal najvec eno uro od 16-17h. Se mu zdi totalna izguba casa spat, ce je pa kaj zanimivega bo pa sploh preskocil spanje cel dan, pa se zvecer bo potegnu do 23h, dokler ne bo dobesedno zaspal sredi dogajanja. Pa se tecen ne bo zaradi nespanja...

Js se grem zvrnit v postlo, da ne bom od zehanja racunalnik pojedla user posted image . Mirno noc!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
11.7.2010 12:07:36   
Pokora
Naš mulo je star dobra štiri leta, pa še vedno rabi spanje čez dan. V vrtcu jim ga počasi ukinjajo (jeseni ko gre v večjo skupino, pa sploh ne bojo več spaliuser posted image ), tako da je kadar ne spi, je popoldne tečen kot driska! Čez vikend gre pa vedno spat in spi v glavnem po 3 ure skupaj. Včasih tudi 4 - po mojem prinaša not tedenski minus. Bomo videli kako bo zdaj, ko en mesec ne bo v vrtcu - našo enoto zaprejo in je odprt samo dežurni vrtec...

Ampak danes je pa res en vroč dan! Sem ob 10h šla na vrt nabrat blitvo, pa sem bila v trenutku vsa prešvicana. Mislim da se bom kar notri zadrževala do popoldneva!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
11.7.2010 16:03:27   
majabar
Oj!

Midva pa včeraj nisva mogla spati doma, ker so prošli popoldne pobijati mrčes. Ne vem, kako se reče, v glavnem cel predel mesta so 'zastrupili' z enim dimom, vse domove in dvorišča. So sicer rekli, da se lahko ponoči vrnemo, a smo zaradi otročkove varnosti raje prespali pri starših od dragega.
Smo imeli pa predvčerajšnjim Baby Shower. Res so se potrudili, vse okrasili z modrimi baloni in okraski. Dobila sva kar nekaj daril, majčke, bodyje, pumpico za nosek, nogavičke, igračke, navijaški dres od Španijeuser posted image . Bilo nas je okrog 20 in so pojedli cca 8kg mesa. OJOJ!! Nisem uspela nič speči, najina pečina ne dela in tudi časa ni bilo. Pa drugič. Pripravili so tudi en kviz, da smo se vsi poučili o dojenčkih. Jedli smo tudi nekaj podobnega, kot je Frutek in ugotavljali, iz česa je. Ampak tu je ta hrana tako zelo sladka! Je v Sloveniji enako? Tu je itak vse sladko, navadnega jogurta sploh ne dobiš.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
11.7.2010 19:51:16   
BLOOM 1
Evo mene,po dolgem,dolgem časuuser posted image .

Katera me pogreša user posted image .....

Pri nas je fullllllll novega.....

Preselili smo se v novo hišo,nimamo še vse porihtano,ampak smo na svojem in upamo da do oktobra porihtamo vse do konca. Komaj zdaj smo dobili internet....

Morfologija je bila super in sto procentov da bomo imeli user posted image Natana!!!!!

Jutri moram na preiskavo za sladkor,pojutri (13.07) pa pregled.

Na morje gremo pa 7 avgusta,že komaj čakamo......

Slikico našega bušija bom dodala v album,ko bom imela malo več ćasa user posted image

Voziček pa smo izbrali QUINNY BAZZ BLACK & WHITE.

No tkole,moram it .

Lepo se mejte!!!!!

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
12.7.2010 7:51:44   
tinaaleks
Jutro!

Jaz spet v službi, na srečo je mala ozdravela, ker če bi morala biti z njo še cel teden doma zaprta, bi znorela.user posted image

Drugače pa nič novega, vidim da vas je veliko odšlo na dopust, tako da vsem dopustnicam želim lepo vreme, pa čeprav bi jaz raje videla, da bi se pošteno shladilouser posted image .

Ste toliko predebatirale v tem tednu, ko me ni bilo gor, da ne mislim čist nič komentirat. Se bom raje počasi priključila v debato.user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
12.7.2010 8:56:07   
3x mami
jutro!

vikend minil prehitro. vecino sem ga prezivela noter v stanovanju, ki je drzalo prijetno temperaturo. zunaj je bilo prevroce.
da vas mal pokomentiram...

majabar, ja, sam eden je. narocil pa je trosobno stanovanje - ziher je ziher user posted image mah, sem pomerila eno obleko, ki sem jo v drugo nosila pri 34t - in mi ze zdaj ne gre gor, ker me tisci okoli trebuha user posted image zgleda, da ga bom na koncu res s kariolo vozila naokoli...
lusna slikica! a to sta vidva?

potrebscine za dojenje: se strinjam. pocakajte, da boste videle, kaj (ce sploh) boste rabile. edino, kar bi jaz kupila, so nastavki za dojenje (to je par evrov), ostalo pa bi sam pogledala in izbrala - da bi lahko hitro sla kupit, ce bi bilo treba. modercek za dojenje pa tudi - ce ne boste dojile, je to stran vrzen denar. sploh pa se ne more vedet, kako velikost boste potrebovale. jaz bi vzela kakega navadnega zacasnega, potem pa, ko bi se dojenje lepo vneslo, bi nabavila se kaj drugega. prvega pa sem, kljub takrat velikim prsim, dojila z navadnim modrcem.

trst in voznja italijanov. ne vem, s kje mit, da v italiji ni avtosole. seveda da jo imajo, in ravno tako izpit! sam mal drugace poteka. v bistvu opravis teorijo (imas dopolnjenih 18let, seveda), potem pa dobis eno tako posebno dovoljenje ("foglio rosa"), s katerim lahko z nekom, ki ima ze vsaj doloceno stevilo let voznisko, vadis vozit (na avtu mora biti prilepljen en ogromen P). po zelji opravis voznje tudi v avtosoli (da se navadis na teren, avto, pravilno voznjo...). ampak ce te ima doma kdo moznost in voljo ucit, lahko dobis pred prakticnim izpitom bistveno vec prakse in prevozis bistveno vec ur (in se ceneje je).

roberta69, user posted image za odstavljanje!! vama je slo pa res lepo in gladko.

caroline1, kako kaze zdravje? si sla na kontrolo?

zinchy, kako je bilo na poroki? ves, da smo firbci user posted image

oh, bloom1, tebe pa res dolgo nismo brali... user posted image za fantina in za selitev!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
12.7.2010 9:29:36   
Pokora
Kot kaže se nam obeta spet en vroč dan.

Tinaaleks, kar paše takole po bolezni jit spet mal v službo, a?user posted image  No samo da je mala ok!

Bloom 1 super za hiško in pa čestitke za fantička!

Majabar, verjetno je res bolje da nista prespala doma, ker če strup pomori mrčes, verjetno ni najbolj prijazen niti do ljudi.
8 kg mesa!!! Sam so pa res hudi mesojedci. Se mi zdi da je pri nas vedno več ljudi ki pojemo manjše količine mesa kot včasih. Tam je pa očitno meso še vedno ta glavna hrana. Pa če je vse tako sladko, a so potem otroci vsi bolj okrogli, al kako? Boš pa sama delala kašice, saj ni težko, sploh pri tej obilici sadja.
Kako je pa na tečaju peke? Še hodiš, al si že zaključila?

3x mami, trosobno stanovanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
12.7.2010 9:41:07   
tinaaleks
Pokora- nikoli si nisem mislila, da bom s takim veseljem prišla v službo.user posted image  Ampak sem že 2,5 tukaj, pa bi že skoraj rada nazaj domov, ker sedet ne morem dolgo, hodt tut ne, ker me takoj začne bolet sramna kost in to tako, da sem že prepirčana da rojevam user posted image . Če bo tako še nadaljna 2 meseca,.... jejejj. Moj je že komentiral, da za izgovor nimam glavobolov kot večina žensk, ampak sramno kost.user posted image  Pa že tako dobi več kot ostali.  Imam pač hiperaktivnega moškega.user posted image

3Xmami- na sreči je moj rezerviral samo 2 sobno stanovanje!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
12.7.2010 10:35:20   
Najki
majabar daj malo vecjo slikico gor, da vaju vidimo poblize user posted image . Poglej, ce se mogoce dobi kefir al pa kislo mleko, tega zihr niso sladkali user posted image . al pa kaksen kozji jogurt.

bloom1! oooo pol ste bili pa res popolnoma zaposleni. fajn, da ste urihtali pred porodom. cestitke za fantka user posted image .

tinaaleks dej si ksn pouster za na stol v sluzbo nesi. pa prucko in imej noge gor, da ne bo tolk pritiskalo na sramno kost.

Mene bolijo misice okoli spodnjega dela medenice in dimelj, recimo kot po jahanju. To me je enako bolelo ze pri prvem in mislim da je od sirjenja medenice. Zjutraj, ko vstanem, mi noge kar narazen vlece par korakov pa mal klecam user posted image , dokler se ne pretegnejo. Tudi ce dolgo sedim v eni pozi. Sej zdej bo vedno vec taksnih neudobnosti, ker otrocki postajajo vse tezji in pritiskajo v vse smeri. Moja mulcica se mi je ze zataknila pod rebra  skoraj decimeter nad popkom... Ce sedim nagnjena naprej, me sploh zbada kt jahac konja, naj se nagnem nazaj ker jo stiskam user posted image .

Aja zjutraj sem imela glukozni test, sem si not dala sok ene limone in je bilo njamsi kot limonada, celo bolj na kislo kot sladko. Priporocam!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
12.7.2010 11:00:59   
nika1
Joj kolk je vroče, ta vikend mi je bil do zdaj najhujši, pa smo v hiški pa blizu je gozd
tako da je v senčki prijetno, pa pomoje je tudi dojenčku v bušiju vroče, skoz brca, sploh ne vem, kdaj kaj počiva....
pa pomoje so mi tudi noge zvečer malo zatečene , no ni še panike...
pa ve oktobrke, kako prenašate to vročino, jaz bi šla kar na bolniško, sej nisem razvajana, samo sploh nimam neke prave delovne energije, vse mi je odveč , taka lena sem...

Včeraj mi je možek kupil no naročil to blazino za dojenje , ki je bila v akciji v BC,
tako da komaj čakam , da jo dobim,
kako pa jo kaj uporabljate za dojenje, tiste ki že imate izkušnjo z njo ?

Kaj pa kaj razprodaje, boste kaj šle, jaz nimam neke prave energije, pa pomoje
so itak bolj poletne stvari znižane, kar pa nam ne pride prav, ker bo bebica bolj kot ne pozno jesenska....

Majabar -  lepo , da se vnetje počasi umirja, pa da si uživala na zabavi za bebico,
prav fajn, ker si kar naenkrat dobila toliko uporabnih stvari za njega , fajn a ne ?

lp

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
12.7.2010 11:17:09   
Najki
js se v sluzbi topim, pa v zd na testu glukoze je bila cakalnica neprezracena in zaprta kot savna, sem mislila skup past od vrocine. zunaj je vsaj zrak. klima v sluzbi je na ful pa sploh ne hladi... da ne omenjam da zivim v mansardi s crno streho user posted image tko da mi tud bolniska ne bi pomagala.

blazino za dojenje uporabis tako, da jo ovijes okoli sebe, ko sedis, spredaj ali zadaj ali postrani. Potem pa gor naslonis roko ali otrocka ali oboje, da ti pociva med dojenjem, drugace moras otrocka visoko drzat v eni pozi in ti roke ne drzijo user posted image . pa ne rabis met 5 poustrov ki se ne dajp nastimat prav. potem jo imas lahko med nogami med spanjem v nosecnosti ful pase, pa za ogradit otroka, da se kam ne zvrne. uporabna zadeva.

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
12.7.2010 11:32:11   
tinaaleks
nika- mene tudi vročina ubija. Že tako je ne prenašam, zdej pa mi je že 27C prevročeuser posted image .

Jaz blazine za dojenje nimam, ker pri prvi nisem imela dovolj mleka, da bi dojila, tako da ti bodo druge bolj lahko razložile kako je s tem.

Na razprodaje pa ne mislim it. Saj bi kaj rabla zase, ampak zdaj kupovat, ko je trebuh tako širok se mi zdi brez veze, za malga mam vse že od prve (ne glede na to ali bo fant ali punca, ker imam bolj nevtralne barve).

Sem pa ravno pucala omara in dajala ven stvari, ki jih že dolgo nisem oblekla in na koncu ugotovim, da itak nimam skoraj nič več majčk, ne hlač,... Skratka rabla bi celo garderobo. Dobro da bom jesen preživela doma in ne v službi, ker potem bi bila že nujna it v nabavo.

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
12.7.2010 11:34:05   
3x mami
pri nas v sluzbi je v redu - imamo klimo v sobo (drugace pa pokasiramo sonce skozi cel dan). sam, ko prides ven, te pa kap. ko pridem do avta (in je cel dan na soncu) in se usedem, ze tece iz mene. se hecam, da bi bilo najboljse bit v sluzbi od 9h pa do 17-18h, da mine vrocina...

me pa skrbi napoved za ta teden, upam, da jo kaj spremenijo. zdaj za petek kazejo 36stopinj user posted image jaz se dihat ne bom mogla, pa tudi ce se bom cel dan filala z lubenico.... ajoj, dajte mi dez!!! .....

Najki, a limona nic ne vpliva na rezultate testov? ker to je res fajn pogruntavscina, da ti ni tako nagravzno (nisem imela tega testa, ampak tako kot govorijo o njem...)

razprodaje. ma zase bom vseeno kaj pogledala. ne gledam lih na modo, tako da ce vidim kako ugodno majico-srajco, ki bi jo lahko nosila naslednje leto, zakaj pa ne. sem ze par takih nabavila, pa za res par evrov. drugace pa bomo sli po obutev za starejsega. kaj pretresljiva pa niti ne, ker kupujem bolj takrat, ko rabim oz kar rabim.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
12.7.2010 12:18:29   
Anonimen
Živjo oktoberke,

upam, da vas ne moti, jaz sem sicer lanska oktoberka 09 in vas občasno kar malo preberem, da se spomnem moje nosečnosti in kako smo si podobne :D:D. Upam, da vam tale vročina ne škoduje preveč ??
Sem pa sam hotla rečt, če slučajno kater rabi knjigo : Velika paparica za male papavčke, leto izdaje 98, jo prodajam za 15 € ( nova je cca. 30 €, ampak je leto izdaje 08 ). Pri nas zdaj papamo že skoraj vse ( boste videle kako hitro so stari 9m :D ). Prodam pa še grelec stekleničk Philips IQ, za 20 €. Rabljen je pa cca. 5m. Če slučajno, katera rabi naj mi pove ( na ZS ) pa ji pošljem.
Se opravičujem, če vas moti moj '' upad ''. ;):) pa veliko vode pijte :)

(odgovor članu 3x mami)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
12.7.2010 12:44:48   
nika1
Ojla,
sem kar med malico nahitro šla do Name, no sem čisto skuhana, sej imam klimo v pisarni pa veliko vode zraven, da preživim.
V Benetonnu imajo ene par majčk in hlač tudi dolgih znižanih za 30 %, čisto poletne
majčke so znižane pa za 50 %... no vzela sem samo eno kratko in eno majico z dolgimi rokavi za sep.
Za bebico  sem bila bolj ,, pridna,, in sem ji nabavila ene par stvari, kriza pa je res če ne veš kaj bo torej punčka ali fantek , ful teško dobiš kaj nevtralnega , še na belem bodiju je nekaj narisanega v roza ali modrem, drugače pa ni veliko izbira za čisto majhne dojenčke - tu mislim, oblačila z dolgimi rokavimi in iz pliša, ja logično a ne sej so poletne razprodaje...

Najki  - hvala za napotke za blazino, sej približno si predstavljam kako naj si jo naštimam, zdaj moram imeti samo še mleko, da se bomo lahko dojili... pri prvi pupi ni šlo, čeprav je imela ful dober sesalni refleks samo nič ni kaj dosti ven priteklo iz prsi... nažalost...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
12.7.2010 13:02:21   
3x mami
nika1, kaj pa rumena in take barve? drugace, po moje, puncke v modrem so se v redu, fantki v roza pa lih ne pasejo user posted image

tako, odhajam, pa me do cetrtka ne bo. en dan tekanja po uradih in en dan nakupovanja omar, ki nam se manjkajo.
cimmanj vrocine, pa veliko brcik!

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
12.7.2010 13:10:49   
nika1
3 X MAMI, ja sem zdaj imam večinoma rumeno barvo, danes pa sem kupila ene par belih oblekic z nevtralnim potiskom...
sej nisem drugač mnenja, da mora biti pupa čisto roza, samo res pa kar težje dobiš čisto nevtralne stvari oz. oblekice...
uživaj v mini dopustu kot berem bo bolj ,,delovne,, narave,,,

lp

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
12.7.2010 13:11:20   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami
Najki, a limona nic ne vpliva na rezultate testov? ker to je res fajn pogruntavscina, da ti ni tako nagravzno (nisem imela tega testa, ampak tako kot govorijo o njem...)

To z limono mi je svetovala sestra v ginekoloski ordinaciji, tudi v laboratoriju je potrdila, da lahko kar vmesam. Res huda razlika z ali brez limone. Brez sem se15min mucila popit  njh

Komarji - ravnokar sem prebrala nasvet, da ful pomaga citronska trava ali citronska melisa. Meliso das v vrc vode in naokno in odganja komarje. S citronsko travo pa se lahko namazes za ven. Ena jo stre v moznarju, potem pa not namoci vato in se namaze in je ne pojejo komarji. Pa mende pomaga sadika paradajza na oknu, da ne pridejo. Al pa oleandri nasajeni okoli hise, ce je na morju.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
12.7.2010 13:44:42   
tybysy
Sem vse napisala, pa mi je javilo napako. Mah, gremo še enkrat... Saj imam čas. Sem prvi dan na dopustu, ki bo trajal 5 tednov user posted image Me kar razganja, ker še nikoli nisem bila več kot en teden skupaj na dopustu (pa imam 13 let delovne dobe). Sem zjutraj na polno štartala, oprala tri stroje, pomila obe kopalnici, dala zavese dol... Se mi zdi, da moram toliko narediti, da bo še 5 tednov premalo...

Posteljnina - jaz sem najcenejše posteljnine našla na www.galeb.eu in http://www.recinko.si/tekstil-c-791_803.php

Modrčki za dojenje - jaz sem si dva bombažna na zalogo nabavila pri Otto kataloški prodaji. Ker že zdaj nosim košarico D, bom kasneje sigurno potrebovala E, kar se pa ful težko v trgovinah najde; v majhnih krajih pa sploh ni šans.  Pri Otto je velika izbira in cene niso prehude. Modrčka sta bombažna, brez kosti in ful udobna.

Pena/jogi za zibko - morda veste, kako debela mora biti? Sem jih gledala v BC, pa so samo 4 cm debele in ful mehke. Pri Jysk-u imajo 9 cm peno velikosti 100x200, debeline 9 cm za 20 eurov. Sem študirala, da bi kar to kupila in jo razrezala. Za v posteljico bomo pa vzmetnico kupili.

Pokora - kako pa prideš do BC ABC novičk, da že vnaprej veš, kaj bo kateri dan v akciji??

Hladite se in maksimalno uživajte!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
12.7.2010 15:10:14   
Pokora
Sem mislila kako bom cel dan lepo notri na hladnem, potem sem pa dobila od ZZZSja dopis, da moram zaradi bolniške poslati kopijo materinske knjižice. To mi do sedaj ni bilo treba. Upam da ne bo nekih komplikacij glede bolniške, ker jaz dejansko ne smem okoli skakati in res upam da mi podaljšajo. Sem kar takoj pofaxirala kopije, ker baje ravno danes pride na Zavod zdravnica ki obravnava moj primer. Prosim držite pesti da bo vse ok, da ne bom imela sitnosti!

Je pa zunaj res vroče za ponoret! 3x mami, ti privoščim en osvežujoči dežek, ampak brez toče in hudih neviht, prav?

Tybysy, po mojem ABC novičke dobivaš avtomatično če si včlanjen v klub BC. ko boš naslednjič tam, podpiši izjavo. Se splača, ker se kar veliko denarja tja znosi in potem, ko dosežeš določeno vsoto, dobiš dobropis za določen znesek - ni veliko, ampak bolje kot nič.
Pa hvala za linke za posteljnino. Jaz je sicer ne rabim, rabim pa tisto peno za okoli posteljice in je v Recinku res ugodna!

Jaz na razprodaje ne bom šla. Itak ne smem okol skakat, pa še nič ne rabim. Za mladičko bom imela kar oblekce od sina, pa še od dveh prijateljic jih dobim (imata punčke), tako da bo po mojem vsega preveč. Za kompletek iz porodnišnice bom pa kar moža in sina zaposlila da naj kaj izbereta - da se bo malemu fino zdelo da je on izbral oblekice za sestrico - mož mu bo pa seveda sugeriral kaj naj izbere. Po mojem pa ta toplih oblekic itak zdaj ni na razprodajah.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
12.7.2010 19:35:32   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: tybysy
Sem vse napisala, pa mi je javilo napako. Ce javi error, daj desni klik in back, pa te vrne na sporocilo, ga lahko skopiras za varnost in probas se enkrat.

Modrčki za dojenje - jaz sem si dva bombažna na zalogo nabavila pri Otto kataloški prodaji. Ker že zdaj nosim košarico D, bom kasneje sigurno potrebovala E, kar se pa ful težko v trgovinah najde; v majhnih krajih pa sploh ni šans.  Pri Otto je velika izbira in cene niso prehude. Modrčka sta bombažna, brez kosti in ful udobna.
Saj te nocem strasit, samo jaz sem sla iz C na E, torej za 2 kosarici gor, sam najbrz ne bo problem, ce je fajn bombaz.

Pena/jogi za zibko - morda veste, kako debela mora biti? Sem jih gledala v BC, pa so samo 4 cm debele in ful mehke. Pri Jysk-u imajo 9 cm peno velikosti 100x200, debeline 9 cm za 20 eurov. Sem študirala, da bi kar to kupila in jo razrezala. Za v posteljico bomo pa vzmetnico kupili.
Jaz sem kupila v Merkurju tam v jami pri bivsi Astri v LJ, imajo razlicne debeline 200x100, vzela sem debelo 4cm in jo razrezala na ene 4 kose in dala vse v  zibko. Kakor je rasel, sem jih enega po enega ven jemala, da ni plezal cez. Aja pa skozi vse nalozene je angelcare deloval.

Pokora - kako pa prideš do BC ABC novičk, da že vnaprej veš, kaj bo kateri dan v akciji??
Vclanis se v BC klub, pa ti posiljajo na dom, sicer pa jih imajo tudi v trgovini. Za kaksne special akcije posljejo tudi SMS.

Zdejle imam 30,5 stopinj v sobi... Pa avto je prej kazal zunanjo 39 stopinj. Nenormalno.

Sem sla v Leclerc po sluzbi, dokler sem mojega cakala, da me pobere, pa sem kupila dve oblekici 5 EUR vsaka, tak rebrast bombaz in do kolen, za doma in na plazi pri teh nenormalnih temperaturah. Potem pa sem v kupu spodnjega perila nasla eno srckano oblekico za puncko za 6m, svetlo modro z oranznimi rozicami, znizano iz 8 EUr na pol EUR user posted image . Sem rekla ta pa zihr mene caka in kupila prvo stvarcico za puncico. Vec pa ne bom, ker hocem biti 100% da je pupa.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......