|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
8.7.2010 11:46:03   
BabyKitty
lil_ čestke za dva pikca... boš pa mela dela v naslednjih letih user posted image user posted image drugače se pa ne obremenjuj s tem, kar je G rekla... PDP skače gor pa dol za 2 tedna... ni to nič takega... mogoče sta se malo kasneje vgnezdla in ker sta 2 je pač hormon takoj poskočil in se pokazal na testku... vglavnem brez skrbi!

donna22 hitr kondicijo nabrat, da jo boš lahko lovila user posted image

Glede dvojčkov je pa mene tako skrbelo, da bosta 2 user posted image ker jih je kar nekaj v družini dvojajčnih... in mi je babi vedno govorila, da ker je imela ona 2 jih bom imela tud jst user posted image kok sm se oddahnla k je na UZ vidla sam enga pikca  user posted image pa bi jih bila zelo vesela, če bi že zaključevala faks... tako me pa še en letnik čaka user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 451
8.7.2010 11:51:04   
zaljubljena23
lil iskrene čestitke in to za dvojno srečouser posted image user posted image user posted image user posted image Kar se pa tiče odstopanj...Pa ti lahko rečem tole, jaz sem ravno zadnjič povprašala o tem mojega G, ker na vsakem UZ do zdaj, se mi datum PDP-ja spreminja...In je dejal, da tolerirajo odstopanja do 14 dni...Tako da strah pusti...Boš videla, da bo vse ok..Saj veš kako so te meritve na UZ... Aja, a srčka ste že slišali?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 452
8.7.2010 15:23:54   
pinky86
Uuuu lil, to pa je bilo presenečenje user posted image Čestitam!! Pri nas v bloku imamo dvojčka - fantka in punčko. Zdaj sta bila stara 1 leto in sta dobila prva kolesa, tako da to mlado družinico vsak dan vidim, kako ju mamica in oči - vsak enega, peljeta malo naokrog, tamaledva sta pa itak čist happy user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 453
8.7.2010 19:04:48   
Eva19
lil iskrene čestitke za dvojčke user posted image user posted image user posted image to bo pa pestro user posted image
uf, sem komi najdla kej časa, da se mal javim. tamala je že cel gavnar ratala user posted image user posted image user posted image je kr neki dela z njo čez dan, moj ma pa čez en mesec okroglih 30 in mu delam scrapbook, če veste kaj je to. in to je tok dela, za enkrat sem pri izbiranjui slik od rojstva do danes, različnih dogodkov, prijateljev, družina... osnutke si delam kaj bom zraven dopisala. material sem naročila že, veliko ga imam pa že doma, ko dobim razvite slike pa samo akcija. 3 tedne časa imam user posted image če mi rata lep, ga bom takoj naredila še za mojo lio user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 454
8.7.2010 20:08:21   
zaljubljena23
eva, ti si se pa lotila podviga user posted image user posted image Moj ma novembra 30-ko...Pa bo še treba napet možgančke, kako ga presenetit..Naš pikec je nastal mesec dni prepoznouser posted image user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 455
8.7.2010 20:48:43   
pinky86
Punce, danes sva pa skoraj že kupila voziček - Quinny Speedy - sem ga našla na bolhi, ful lep...pol sem pa še mal na Ringaraja prebrala in ma ful pomanjkljivosti user posted image tko da ga niti nisva šla gledat...bova kar ostala pri Bebe Confort High Trek user posted image

Lejte kaj sem našla:
http://www.youtube.com/watch?v=p1WuC4L2vAE

http://www.dailymotion.com/video/x9tri1_poussettemagazine-depliage-de-la-be_people

A NI SUPER user posted image

Eva, drugače pa bo tole super darilo, tako zelo osebno in z veliko truda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 456
8.7.2010 21:14:59   
BabyKitty
pinky86 si pa hitra z vozičkom... jaz se tako spravljam... user posted image pa še finančno trenutno ne gre skozi user posted image ker je toliko stroškov s stanovanjčkom user posted image glede high treka mi je pa ful dober... samo ne zraven košare user posted image res mi tok smešno štrli tista palica vn user posted image

Eva19 si razmislila kaj o fotoknjigi... meni so fotoknjige zakon... jih stalno naročam user posted image iz vsakega potovanja eno... pa zadnjič sem se spravla in vse slike iz otroštva skenirala in naredila tako debelo fotoknjigo user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 457
8.7.2010 21:48:44   
anity_1
Pa da se še jaz malo javim..
sa5i
, po branju sodeč je bil porod zelo naporen- sem se kar malo prestrašila.. Upam, da je bolečina hitro minila in da ste ok user posted image A si mogoče uporabila oni gel, ki ga uporabljajo pri porodu?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.7.2010 22:43:29   
lil_
donna22 upam da res ni razloga za strah. zaenkrat zgleda kot da so enojajcni, je pa ginekologinja rekla da je se prehmal, in je cist mozno da se opna med njima se ne vidi...tko da to bomo zvedl kasnej. zgleda je res igra narave...ker v sorodu jih nimava. sej bi biv tut men en dovol, k ti pa povejo da sta dva, si jih pa ful vesel.

vsem hvala za cestitkeuser posted image

babykitty ja zgleda bo velik dela, pa sm misnla da ga bom mela ze z enim dovol user posted image upam da bosta pridno rastla. drugac pa sm jst s faksom na istem kot ti...tut mene se caka zadnji letnik...bi bla tut vesela, ce bi ze zaklucvala, sploh zdej...sam sej nikol ne ves kaj ti po zivlenje prineslouser posted image

zaljubljena23 ja res je dvojna srecauser posted image srcka nismo slisal...se je pa na UZ vidl, kako sta pikici utripale.

res bova mela ogromno dela user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 459
8.7.2010 23:16:21   
pinky86
Babykitty: pa sej niti ni tok smešn no user posted image če je košara gor sploh ne, pri lupinici k je mala pa res sprednje kolo malo ven "štrli", sam lupinice itak ne bova imela te....imava obljubljeno od ene kolegice in bo namenjena vožnji v avtu in prenašanju.

Ja, če bi ga danes kupila, bi bila kar hitra ja...no pa ga nisva...je blo že tko namenjen...naslednjič se bova verjetno spravila "nakupovati" septembra, zdaj bomo itak uživali poletje in težko pričakovani dopust....čez....3 tedne juhej

*nočka* vsem bodočim mamicam, nosečkam in dojenčkom v trebuščkih (lil, tvoja dva bosta imela vsaj družbo teh 9 mesecev - a ni to fino user posted image )

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.7.2010 7:45:55   
Eva19
dobro jutro user posted image sem spet od 6h pokonc, tamala se mi je pa lih pridružla, že pleza po tleh, bo treba počas vn it, pol bo pomoje spet vroče.

babykitty ja, poznam te foto knjige, jih tud midve velikokrat naročava, tud za kkšne bližnje sorodnike za darilo, ampak za mojega user posted image pa hočem sama narest ročno z veliko truda in ljubezni scrapbook, pa še veliko posebnih detajlov dam notr, od njegovih prijateljev in družine sem zbrala misli, ki jih bom not dodala potem, pa polno enih stvari še in mislim da bo veliko lepše, če izdelam ročno. sej mam 3 tedne časa, s tem da imam material že na kupu, zamisel v glavi, tko da, bo že mogl ratat user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.7.2010 7:50:02   
witch
Eva to si mi pa dala dobro zamisel user posted image user posted image bom tudi jaz mogla počasi v tej smeri razmišljati, ker bo moj dragi tudi 30 počasi user posted image
Daj mi povej malo več user posted image na kakšen papir boš delal, kako user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.7.2010 10:00:15   
zaljubljena23
pinky, tole pa je brzina...Hja speedy sem samo enkrat pogledala...Pa delala sem v otroški trgovini in sem videla, kako dejansko sedi malček v njem...No way..Tisto naslonjalo sedeža je full čudno narejeno..Tako, da si se pametno odločila...

lil, glavno da ste ga videli...Jaz tudi nisem slišala srčka na prvem pregledu, samo videla...Slišali smo ga komaj na NS...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.7.2010 10:32:09   
pinky86
zaljubljena: haha sej drugače res še nisva nič kupovala user posted image sam vozičke skos ogledujeva pa sva rekla, če bo kakšna dobra prilika, ga bova pač kupila že zdaj. Ma ja, Speedy mi je bil na videz ful všeč - un ta pisan, svetlo zelen, turkizen, temno siv, potem pa berem da ja, otrok ne sedi lepo notri, skos na stran leze...pa da je strehica premajhna, da moraš nujno kupit še dežnik, pa varovala (tam kjer drži rokice) ni v kompletu, moraš kupit posebej, pa ko zlagaš voziček - kar je spet cela znanost user posted image baje, moraš snet tisto dol in se tut ful težko sname. Pa naslon se težko nastavlja gor in dol - je ena napisala, citiram: "Moram uporabiti obe roki, nogo in še glavo, da ga premaknem." user posted image haha Aja pa še naslonjalo se ne da niti čisto ležeče niti čisto pokonci, tko da sva rekla: ne, tale pa ne bo za naju.

Uuuu mate pa kar malo starejše partnerje od sebe...moj dragi bo čez 10 dni star 25 juhej pa se s kolegi pogovarjajo, da zdaj so pa res že kar stari haha user posted image no tut 30 je men še čista mladost, da me ne bo katera narobe razumela user posted image Drugače bova imela pa prva otročka v naši družbi yei sva tut druge čist navdušila, čeprav imajo nekateri (predvsem punce) še kar nekaj šole za nardit, pa stanovanj še nimajo pa tko...

Srček user posted image sva pa midva tut prvič slišala na nuhalni. Prej sem imela 2 UZ pa smo ga vedno tudi samo gledali - ga je tudi gledati zelo lepo, kako se krči - SAMO DA DELA!!! A od zdaj naprej ga bomo vedno poslušali, a katera ve?!

A ste slišale za Angel Sounds - kakšno imate kaj mnenje o tej napravi?! Meni se zdi ideja dobra, sam je itak ful drag, pa še moj dragi pravi da je brez veze user posted image da ga bova itak kmalu lahko poslušala v živo.

Neposredna povezava do sporočila: 464
9.7.2010 10:37:52   
BabyKitty
pinky86 glede angel sounda... jaz sem bila čisto zagreta, da ga kupim... v tujini je precej ceneje... cca. 30 EUR... potem sem pa razmišljala malo... kaj če en dan slučajno ne najdem utripa, ker se bo pikec malo drugače obrnil... jst bi tako paniko zagnala user posted image vglavnem... na koncu sem se odločla, da ga ne kupim, ker dejansko je uporaben le kakšen mesec, ker potem itq brcat začne in veš, da je tam notri user posted image  

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 9.7.2010 10:38:03 >

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.7.2010 11:07:30   
zaljubljena23
pinky, jaz tudi že spadam bolj med starejše...Sem 25 user posted image user posted image user posted image Meni je vedno nekako ustrezal starejši moški, ne vem no...Se ne bi klapala z enako starim moškim ali pa kakšno leto starejšim..Saj veš, ženske prej odrastemo kot moškiuser posted image user posted image user posted image

pinky, koliko mi je znano, na pregledih, ko se UZ ne dela, G posluša, s podobno napravico kot AS, srčeka....Jaz sem do zdaj imela 3x pregled pri svojem G, pa smo srčeka vedno samo gledali na UZ-ju...Kar se pa o nakupu AS tiče, pa sem istega mnenja kot BabyKitty...Sem bila na začetku tudi zagreta, da to pa morava imeti in sva se kasneje odločila, da ne...Brezveze, ker bi potem samo paničarila in bebici delala še večjo škodo...Itak so pri G mesečno pregledi, pa takrat vidiš, da je z bebico vse ok, potem so že brcike in ni neke potrebe po AS...Vsaj pri meni ne

Neposredna povezava do sporočila: 466
9.7.2010 11:59:05   
pinky86
zaljubljena: ja jst sm pa 24...moj je 8 mesecov starejši od mene, pa sva se takoj ujela. Glede na ostale fante stare 25 je ful zrel in odgovoren res - ga morm pohvalt;)) na začetku najine zveze sem bla še jst bl furjasta od njega - itak ljubljančanka haha user posted image Sem pa mela pred njim ful slabe izkušnje z enako starimi fanti res...sam frendi pa žuranje jst pa nekje na predzadnjem mestu mislm HALLOOOO to sem samo kenslala vse po vrsti user posted image Zdj mi je pa itak NAJLEPŠE user posted image pa še najino pikico pričakujeva, kaj češ lepšega user posted image .

zaljubljena in Babykitty:
sej imata čist prav. Jaz bi tudi delala ful paniko user posted image Drugače sem pa kakšen teden nazaj komaj zvedla za AS tko da bi blo res pozno...bodo kmalu že brcike - Babykitty ti jih verjetno že kaj čutiš ane?! Zdaj sem iskala seznam ker zate zaljubljena nisem vedla kdaj imaš rok, sem našla -  konec decembra, torej jih boš tut kmal čutila al že?! user posted image

Kasneje ko je baby že tok velik, da ga UZ ujame samo še po delčkih, ga eni ginekologi sploh ne delajo več user posted image takrat se posluša samo srček, to vem...čeprav sem za mojo G slišala, da dela UZ do konca nosečnosti, kar se mi zdi ful fino...sej vem, da je za zdravnike naša nosečnost samo statistika, ampak za nas je pa to posebno obdobje in nam vsaka taka stvar lahko ful polepša doživljanje vsega skupaj...tko da ful cenim to, če poteka pregled na malo bolj osebni ravni.

Ste že kaj razmišljaje o načinu poroda?!? Al sem spet prehitrauser posted image - sej jst verjetn še ne bi, pa mi je oči dal eno "ponudbo" tko da sem čist zagrizla v študiranje o vsem tem...

Neposredna povezava do sporočila: 467
9.7.2010 12:07:17   
BabyKitty
pinky86 hehe... brcike čutim ja... upam, da so to brcike no user posted image smotan je k si prvič user posted image ker res neveš kako se kaj občuti user posted image glede UZ pa... naslednji teden je moj zadnji plačan UZ... user posted image je pri moji G taka gneča, da dela res redko UZ-je user posted image bom šla pa semptembra enkrat verjetno še na 3D... no bomo videli kako bo šlo finančno... Glede poroda pa... EPIDURALNA! user posted image če mi jo bodo hotl dat, ker sem imela skoliozo... Tega me je najbolj strah... da mi je ne bodo hotl zrihtat user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 468
9.7.2010 12:08:41   
donna22
Mi pa smo taka res mlada družinica, jaz 23, moj 25user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
9.7.2010 12:20:50   
pinky86
aja Babykitty, za stanovanje pa vem ja...evro na evro, pa še ni dost user posted image midva imava sicer že vse opremljeno, samo imava skos kakšne nove ideje, zdaj si je moj omislil kamin hah in potem se samo spomniva najinih plač in prihajajočega user posted image tko da vedno rečeva ko bo dnar bova pa kupila kej tazga user posted image sam itak mava še 24 let in 1/2 kredit za odplačevat Aaaaaaaaaaaaaa user posted image

Ja nč, pri paketu ob rojstvu bova mi2 vzela €, pa še naša občina da ob porodu družini enak znesek, če zaprosiš seveda...pozanimajte se, ker kar nekaj občin to podeljuje.

Drugače pa da vam povem, država pomaga mladim družinam (mlada starša + predšolski otrok) pri reševanju prvega stanovanjskega problema - če stanovanje ni iz sklada ali da nisi prejel že kakšne denarne pomoči od države (mislm, sej a kej sploh dajo, bedniki user posted image user posted image user posted image ) - uglavnem,  vložit moraš overjeno prošnjo (ne me spraševat kam, ker se to oddaja spomladi in se še nisem pozanimala) in dobivaš 8 let, vsako leto po 300 € / družinskega člana. Tko da tisti, ki ste si kupili stanovanje in boste kmalu dobili novega člana - NE POZABIT!! Ko se bom pozanimala, lahko tut sem gor napišem kaj več, sej je moj stric to letos oddal, sam ga nisem nič zasliševala, ker smo se takrat bolj na hitro vidl.

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 470
9.7.2010 12:25:36   
BabyKitty
pinky86 mi2 se še vselit ne morva user posted image sva rekla, da hočva vse zrihtat preden se vseliva... in potem sej veš kako pridejo želje in nove ideje... zadnja ideja je bila, da hočva zvezdnato nebo z led lučkami user posted image katastrofa user posted image in zadnje 3 mesece gre po cca. 4000 EUR na mesec samo v stanovanje user posted image s tem, da večinoma delava sama... samo parket trenutno mojster polaga, pa vodovoda nisva mogla sama... vglavnem noro! blagor se tistim, ki jim mamice pa očki urihtajo stanovanje user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 471
9.7.2010 12:41:50   
pinky86
Babykitty: lepo za brcike user posted image ja sej pravijo da ful ne veš al maš prebavne al brca al kaj je zdj to...sej še mal počaki, baje dobiš kasneje lahko kar dobre brce v rebra in hrbet user posted image boš takoj vedla da je to to auch jaz itak še nič ne čutim, bo zdaj 15 T.

Donna: res ste mlada družinica ja, sploh ker že imata otročka...LAHKO STA ZELO PONOSNA NASE!!!

Babykitty: ja sej vem...najlepše je pridt v že zrihtano stanovanje - pravi balzam. Midva sva bila brez kuhinje 1 mesec user posted image je dobavna doba pač 2 mesca, kr neki no - a sta jo vidva že naročila!?!?! ... pa predalnik v spalnici sva kasneje kupila, pa omare v predsobi tut, pa kavč tut...no ostalo sva pa mela user posted image sva že kar nekaj stvari kupila v najemnem stanovanju, pa sva samo prenesla sem...

Drugače pa glede tistih, k jim mamice pa očiji vse položijo pred nos...naj uživajo...sam kakšne izkušnje in občutek odgovornosti bodo s tem dobil - NIČ!!! Mi smo vsaj lahko ponosni nase in vemo, da smo v vse kar imamo vložili veliko truda, dela in z lastnim delom prisluženega denarja, tko da cenimo vsako malenkost in se veselimo lepot, ki nam jih prinaša naše pestro življenje juhej jst se imam res lepo...evo pa lubi je že doma user posted image pridem še zvečer kaj gor pokukat....lepo popoldne VSEM

Neposredna povezava do sporočila: 472
9.7.2010 12:43:27   
pinky86
aja skos kej pozabim: nebo z led lučkami - ZAKON!!!! Res lepo pride...a bosta strop nižala s knaufom pa vmes lučke porazdelila?! Sej drgač pomoje sploh ne gre hmmmm

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.7.2010 12:47:59   
BabyKitty
pinky86 kuhinjo greva iskat v IKEO... in še nekaj ostalih zadev... ostalo sva dala delat mizarju po meri, ker sva pač malo preveč zahtevna user posted image naj povem, da bo postelja imela 260kil user posted image user posted image user posted image hočem pa vse novo v stanovanju... nočem si navlečt kakšne "začasne" robe, ker vem da bo ta začanost potem trajaaaaaalaaaa user posted image

Hja samo tistim, ki jim očki pa mamice urihtajo stanovanje sem pa še vedno fouš user posted image tud če se odgovornosti malo kasneje naučijo user posted image mi2 bova odgovornost plačevala 25 let user posted image user posted image user posted image

Lučke so pa nad tuš kabino... spuščena s knaufom ja... k bi ti vedla kakšen podvig je bil to... in 3 dni dela user posted image za 88 lučk user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 9.7.2010 12:49:02 >

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.7.2010 13:14:52   
zaljubljena23
pinky, hmmm...Si ne obetam kaj prehitro brcik...Mogoče čez kakšen mesec...Sem prvorodka in spadam še v klub močnejših, tako da je znano, da naj bi prišle kasneje...Mogoče pa nas kaj preseneti prej ;).. Glede načina poroda, pa vztrajam kar pri naravnem...Zaenkrat...In ti?

BabyKitty, a veš da jaz tudi zavidam tistim, ki imajo takšne mamice in očke, ki jim zgradijo celo hišo in opremijo, ne le stanovanja...Ampak je pa lepše reči, da si sam poskrbel za svoj stanovanski problem in dejansko lahko rečeš, da je to tvoje...Tudi jaz komaj čakam, da najdem kakšno službo, da malo okrepim najino finančno blagajno in bomo lahko šli na svoje...Enkrat ziher...Zaenkrat pa me tudi glava boli, ko bo treba nekaj sob renovirat, ker po eni strani se mi zdi škoda vlagat denar, ker ne bomo večno tukaj, po drugi strani pa še tako hitro tudi ne bomo šli za sebe in je potrebno renoviranjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.