Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 5.7.2010 18:06:56
|
|
|
|
zaljubljena23
|
naja iskrene čestitke
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.7.2010 9:07:51
|
|
|
|
jacki
|
moja M je prišla in morem 6.8. ugledat....zdej mi pa že pripada
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.7.2010 9:53:41
|
|
|
|
witch
|
jacki zdaj nam pa že vsem pripada počasi... da bomo vse kmalu
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.7.2010 10:18:32
|
|
|
|
jacki
|
Hvala Witch! Se strinjam!!!!! Zdej bi pa že lohk ble srečke nosečke! Sem glih razmišljala, da če bi v prvo zanosila, bi bla že v petem mescu...uf...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.7.2010 10:26:43
|
|
|
|
ribica77
|
jacki joj no. Sam res, nam mora že uspet!!!! Veliko sreče vsem v prihajajočih dneh, tednih
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.7.2010 10:28:01
|
|
|
|
ribica77
|
Hej jacki, jaz že v osmem hitro se obrne čas, ni kej. Upam, da nam kmalu uspe! Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.7.2010 10:47:40
|
|
|
|
zaljubljena23
|
jacki
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.7.2010 18:16:16
|
|
|
|
jacki
|
Hvala vsem za lepe besede in .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.7.2010 18:26:18
|
|
|
|
witch
|
oh ja jaz če bi v prvo uspelo, bi zdaj bila ene 6 tednov pred porodom zdaj pa nič
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.7.2010 20:16:43
|
|
|
|
xoxox
|
Čao punce! Kako ste kej? Vidim kar nekaj novih. Že dolgo se nisem oglasila, saj sem morala malo preboleti vse kar se mi je zgodilo v zadnjih 2 mesecih. No danes sem imela UZ in kot je že ginekologinja posumila imam zelo veliko pregrado, ki jo moram odstraniti. Kot kaže je bil res to vzrok za SS. No vsaj upam, da nimam kakšnih drugih težav. Sedaj moram v septembru poklicati in se naročiti na operacijo. In glede na to, da se čaka od 3-4 mesece in moram potem še počakati po operaciji, moram žal odmisliti za skoraj leto dni. Torej bom najprej lahko objemala svoj zakladek šele leta 2012. Sedaj se poskušam ponovno pobrati in preboleti še to dejstvo. Hvaležna sem samo, da lahko imam otroke. Nekatere žal nimajo te sreče. witch zelo lep podpis.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.7.2010 20:24:07
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox Hvaležna sem samo, da lahko imam otroke. Nekatere žal nimajo te sreče. Lepo da tako razmišljaš!!! Tvoj podpis... Vov...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 7:45:35
|
|
|
|
witch
|
xoxox tebe sem pa že kar malo pogrešala tukaj Boš videla kako hitro bodo minili ti meseci... se boš dvakrat obnila okrog pa boš že držala svojo štručko v naročju čas ful hitro teče.... Ti probaj uživati vse kar ti življenje da, ker se vse zgodi z enim določenim namenom. Vem da je težko.... Ko je meni dala G tablete, zaradi katerih naj 3 mesece nebi zanosila sem se kar zjokala. Spet tri mesece dlje... Tablet nisem jedla, ampak glej že drugi mesec bo kmalu mimo. In so šli ti meseci s svetlobno hitrostjo. Upam, da bo tako hitro tudi tebi minil ta čas čakanja. Sem pa vesela da pozitivno razmišljaš. Res je.... nekatere sploh nemorejo/nebodo mogle imeti otrok. Ti kar lepo pozitivno pa boš videla da bo pikica prišla in ostala pri tebi Tvoj podpis pa je itak najlepši
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 7:47:30
|
|
|
|
witch
|
MEGi si že lulala? povej kakšne so novičke? kopriva, mladika, LuNaMi kako kaže pri vas? Vprašam ker nimam pojma v katerem delu meseca izveste novičke jaz navijam za vse vas
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 8:07:02
|
|
|
|
ribica77
|
xoxox hitro bo minilo, boš videla. Saj tko pozitivna kot si, sploh ne bo problema vsem puncam in lep vikend!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 8:13:23
|
|
|
|
vesna_b
|
ojla se pridružujem sicer bomo tokrat drugič poizkušala srečo, pa upam, da nama tudi rata takoj no, jaz mu nisem povedala, ker... je bil zraven mene, ko sem delala test. sem mu mogla obljubit, da ga ne bom delala sama. in pol, ko je treba kao počakat minuto, sem rekla, da greva stran, da ne bova zraven stala, pa ga nisem stran spravla. je kmalu zaklical, da ni treba čakat, pol pa s testom priletel do mene, ves srečen. in potem je vsako jutro najprej pozdravil najino bebo, pol je šele meni rekel dobro jutro in mi dal lupčka. ja, lepi trenutki - upam, da jih bom spet kmalu podoživljala...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 8:14:42
|
|
|
|
ribica77
|
Vesna_b dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 8:32:39
|
|
|
|
vesna_b
|
hvala :) upam, da nam vsem čim prej uspe zagledat plusek - no, midva začenjava drug mesec, tako da... konec avgusta :)
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 8:48:21
|
|
|
|
zvezdan
|
xoxox sem ravno zadnjič razmišljala, če si kaj bolje. No sreča v nesreči je tudi to da so ti odkrili pregrado in vsaj veš zakaj je do ss sploh prišlo in ko jo bodo odstranili boš lahko povila zdravega otročka. Drži se !!!!
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 9:54:38
|
|
|
|
zaljubljena23
|
xoxox, lepo da si se oglasila...Kot so ti punce povedala, bo ta čas hitro minil, boš videla...Kam pa greš na OP? Sama sem bila decembra na OP in smo že po prvi M lahko začeli delat na bebici...Tako, da je res bolje, da ti tole odstranijo, kot pa da se zgodi, da ponovno zanosiš in imaš spet SS..Mislim, da bo lažje počakati teh nekaj mesecev kot pa spet iti skozi tole grenko preizkušnjo...Drži se... Vesna, dobrodošla
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 11:57:30
|
|
|
|
jacki
|
xoxox...držim pesti, da probaš čimbolj odklopit, pa da čas čakanja čimhitreje mine
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 12:04:20
|
|
|
|
vesna_b
|
zaljubljena - hvala xoxox - tebi pa tudi jaz želim, da bi vse zdravstvene težave čimprej odpravili, in da se boš kmalu lahko veselila svoje nosečnosti in otročička, ki bo rastel v tebi. saj boš videla, hitro bo minilo.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 12:05:02
|
|
|
|
mladika
|
ojla!! mi smo lih sredi O tako da pridno jutri greva pa še na morje za 10 dni,tako da bo še veselo in upam da se z morja vrnemo trije...lulali bomo pa nič prej kot 26.7.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 13:56:01
|
|
|
|
xoxox
|
Hvala vsem puncam za vzpodbudne besede. Točno to rabim ta trenutek. Sploh od nekoga, ki me razume. naja17 nujno moram pozitivno razmišljati, ker drugače se mi lahko še zmeša od vseh stvari s katerimi me življenje preizkuša. Tebi pa čestitke. Lepo je slišati za kakšno novo nosečko. Balzam za mojo dušo, pa čeprav jaz še nekaj časa ne bom. Hvala witch. Upam, da res hitro mine. Sem ravno ugotavljala, da si moram najti en skoraj nemogoč cilj, da ga do takrat dosežem in mi bo še prehitro minilo. Kot naprimer shujšati kakšen kilogramček. Kako si ti kaj? Mi lahko na kratko razložiš kaj se je kaj dogajalo s tabo v tem času? So ugotovili zakaj nisi dobila tečke? zaljubljena23 najverjetneje bm imela operacijo v LJ. Drugje itak ne vem kje bi se še dalo v moji bližini. Kje si pa ti imela? Si dolgo čakala na datum? Sem videla da si že v 17. tednu. Trebušček že zrastel? No jaz grem pa za vikend malo ven iz Slovenije. Da se malo spočijem od vsega in odmislim malo vse skupaj. Želim vam čim lepši vikend pa če boste doma ali pa na morčku. Pa čimveč , da dvignemo malo rodnost.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.7.2010 14:28:30
|
|
|
|
zaljubljena23
|
xoxox, sama sem šla na OP v MB...Presenetljivo sem bila na vrsti že v prvem ciklu klicanja...Povprečno pa prideš na vrstu v drugem ciklu...Ja, jaz sem že v 17.tednu, glede trebuščka, spremembe so ziher, ampak pri mojih zalogah težko opazne Uživajta...Se spočijta...In napolnite baterije za nove boje...Boš videla, da boš mamica še v letu 2011
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.