|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
7.7.2010 8:18:47   
marusi
jutro! eno kavico!

araz, daj prosim, še meni:) spisek:)

mi imamo pa še en zobek- zdaj že dvauser posted image user posted image

tulpika: moja dva sta pa franjo v majičkah tour de france skupaj gledala (mojemu sem majičko jaz kupila, maj je pa dobil čisto enak body)... pa tudi ne vem, če so mu specialke všeč... ali bi raje gorca!

našemu otroku uspe še kake 2 metra priti naprej. je ugotovil, da če premika kolena naprej, ko kleči na vseh štrih, da se premika.

no, samo toliko, da veste, da sem še tuuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
7.7.2010 10:38:18   
Ninča77
Jutro, jst bi tud mela en seznam araz prosim

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
7.7.2010 11:00:37   
Elly79
Jz bi tud za seznam prosila!!! :)

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
7.7.2010 11:34:40   
Poopsy
araz, a ga pošlješ prosim še meni? Hvala!

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
7.7.2010 11:41:24   
Poopsy
A že kaj razmišljate o nakupu sedeža za na kolo? Mogoče katera ve, na kaj je treba bit pozoren? Trenutno je v ožjem izboru tale:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=185148

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
7.7.2010 14:59:00   
Zibka
Živjo!

Jaz sem pa mojmu komaj dopovedala, da ima naša user posted image  prenmalo igrač: in smo jih šli mal nabavit- par reči, 60Eur user posted image  Te igrače so res drage. sem danes ugotovila, zakaj nam vsi prinesejo obleke za Klaro in nihče nobene! igrače: zato ker imamo starejše otorke v žlahti, ki že imajo dovoj igrač in potem obvelja: igrač je tako dovolj, cunje pa pridejo vedno prav. Smo bili včeraj na obsiku pri prijateljih, da je moj vidu kaj to pomeni imeti veliko igrač user posted image

Z GH se še vedno zelo počasi hecamo: včeraj je imela prvič korenček+krompirček, pa ni nič pojedla. Sedaj spet nekaj menjava ritem in potem sem ji ponujala takrat ko zgleda še ni bila lačna, pa ni hotla nič. Ob kateri uri imate vi kosilo? Oz kar vse obroke....kako jih časovno razvrstite? Midve sva najmreč imele kosilo okrog 13.30h, sedaj pa že tri dni okrog 13h šele zaspi (za kosilo okrog 15h je pa prepozno, ane?), kar pomeni, da bo verjetno kosilo treba prestavit- samo kaj, ko je bilo zdaj tako fajn, da sem v miru skuhala za obe, ko je mala zaspala. Sedaj bom pa mogla hkrati pazit na malo lačno zaspanko in še skuhat, potem pa najbolje da greva obe spatuser posted image  Kdaj ve kuhate? HELPuser posted image

Jaz se tudi priporočam za seznam- ga sicer imam nekaj malega anrejenega, tako da če imam katero, ki je še na tvojem ni, dodam.

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
7.7.2010 15:09:06   
Zibka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobke, pridno hranjenje, stanje na nogah, obračanje, plazenje! Mi še nič od tega nimamo. Je pa začela lepo samostojno sedeti. Ja, seveda je še ne morem pustit samo, ampak če sem zadaj v pripravljenosti, se pa kar lepo zamoti. Sploh z novimi igračami user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obmesečnice.

O sedežu za na kolo še ne razmišljamo, za našo je še prekmalu. Razmišljamo pa počasi o avtosedežu- ve jih imate še v lupinicah? V igri sta Maxicosi in Romer. Izkušnje?

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
7.7.2010 15:55:14   
d4rj4.84
sedež za kolo-pravijo, da gre lahko otrok v sedež na kolo pri leu in pol

obroki: ob 7h mlečna kašica,  10h mleko, 12h kosilo zelenjavna kašica, spanje, 16h mleko, 18-18.30 sadna kašica, 21h mleko, spanje. včasih se zamakne za pol ure zaradi spanja ali opravkov.

avto sedež: mi mamo romerja, pa ni nič posebnega, tud tisti iz nižjega cenovnega razreda bi bil dober, samo mora imet naklone.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
7.7.2010 17:03:32   
Tincy90
Mi smo si pa kar od nanie zbrali avtosedež. Ga mormo it še u živo v trgovino it pogledat in sprobat kako bo mali ušeč.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
7.7.2010 18:50:33   
mala bejba
Hej,hej.
Po premoru se še jst mal pofočkat.Smo bli prejšnji tedn na morju.Mala ful uživala,sploh je nismo iz vode vn spravli,sam fredovga obroča ji ne smem pokazat pa je vrediuser posted image .V njem res ne mara bit.
Gosto hrano se trudimo uvajat,sadje že obvladamo,zdj se trudimo z zelenjavo pa mesekom.Zaenkrt mamo dva gosta obroka+3mlečne.Ob 8h dojenje,11h sadje,15h dojenje,18 zelenjavca in  meso,20:30h dojenje in spančkat.
Smo pa meli zdravniškiga.Neki mam trombocite zvišane,tko d  mamo spet kontrolo krvi čez en mesec.Aja mere za 6 mesecev:7000g,64cm.
Jst bi tud seznamček,se že kr neki cajta spravljam pisat d bo lažje ugotovit kera je kera.Sj za večino mi je že počas jasno.
Avtosedež smo že zbrali,od Romerja model safix plus tt,kako se bo obnesu bomo pa kasnej poročali.Ta tedn ga gremo iskat,kr se mi je mala tok smilila v lupinici k smo šli na morje.Že tko je blo vroče zunaj,pol pa še tm notr revca vsa prešvicana.
Za kolo sm pa jst gledala uno prikolico za zadej,tok fajn zgleda.Na morju sm vidla kako lepo sedijo otročki notr...sam bo treba še mal počakat,d bomo mal večji.
Kr se igrač tiče jih mamo pon stanovanje,sam sm ugotovila d če jih ma več na kupu se sploh ne zna igrat.Sam kaj ko se ne morm upret k grem mim trgovineuser posted image .Eh,sj pri drugem dojenčku me bo to minilouser posted image user posted image .Mojga mal nagovarjam če bi mogoč že kej naredili...pa prav d bi še kšno leto počakal...bomo vidli.
Pikec moj je zunaj na sprehodu z babi,teto in psom,jst grem pa hitr likat.Sm pri mami mogla prati kr nam je pralni stroj crknu,pa je komi leto star,tko d jutri pride servis.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
7.7.2010 21:35:53   
Lenč.i
Me smo bile danes pri babici in je bila mala zelooo vesela. Veliko se je smejala, spala in jedlauser posted image .
Naši obroki so sledeči: ob 6h mleko, 8.30 mlečna kašica, 11.30 mleko in 12h mesno zelenjavna kašica, ob 14h mleko, 15.30 sadna kašica, 17.30 mleko, 19 mlečna kašica, 20 mleko za lahkonoč. Ponoči tudi še pije mleko 1x ali 2x. Saj se mi zdi, da sam jemo, ampak so ti dnevni mlečni obroki zelo majhni. Jo pa podojim zato, ker noče nič drugega piti.
O avtosedežih pa pri nas še ne razmišljamo, imamo še fore, ker je user posted image  še majhna.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
7.7.2010 22:52:36   
Momtobe
voziček - sem zadnje dni skoraj doktorirala okol vozičkov. no, hotla sem kupit eno kao marelo (mal bolš), pa al so bli vozički vidt klump, al je moj reku, da so vidt klump, al so bli dragi al so bli pa grdi user posted image - na konc smo kupl quinny senzz-a, ki mi je itak predrag in prevelk za marelo, ampak mi je bil edini všeč user posted image user posted image
včasih mi je žal, da nisem moški, ker čist preveč kompliciram!

gh - naš tamau je kr pridn, enkrat bolj drugič manj. sem mu kar hitro začela dajat GH pri vsakem obroku, razen ponoči. zjutraj mu dam kakšno kašico (riž, čokolada, frutolino, ...), potem dobi zelenjavo, kasneje sadje, zvečer pa kaki griz z vanilijo, al pa kaj takega ... sicer ne poje celih obrokov in po vsakem pije še mleko, ampak je priden. zelenjave ne mara preveč - kr strese se od sile včasih user posted image .

mi smo še v lupinci, baje je najbolj varna, pa dokler še orng ne sedi bo kar ostal v njej. švica itak na polno kjerkoli je...

je pa mali faca - skoz je na trebuhu in se ful okol premika. glavo nekak v stran vrže in se z drugim delom telesa premakne naprej user posted image - pride pa do vsega ... sam še ne sedi prav dolgo, je pa vsak dan bolj stabilen.

< Sporočilo je popravil Momtobe -- 7.7.2010 22:53:03 >

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
7.7.2010 23:19:11   
Elly79
Mi smo tudi že kupili avtosedež, sam moramo še malo pridobit na teži, da ga lahko začnemo uporabljat...

In sicer Römer King Plus... Sem gledala na netu, da ima ful dobre ocene, pa ker smo glih konec maja šli v Nemčijo na dopust, sva ga kar tam kupila, ker je veliko cenejši kot v Sloveniji... Sej, ko pomislim... v Nemčiji, kjer imajo ful višji standard kot pri nas, so avtosedeži veliko cenejši kot v Sloveniji... user posted image Če je to logika?!? user posted image

Tko sva tudi šla v Avstrijo kupit vozička (k ima vse - od posteljice, lupinice, športnega dela, pa ruzaček in ostale pripomočke kot npr. zaščita pred dežjem) in naju je prišel 240 EUR!!! Tuki pa bi za vse to zihr dala najmanj 500 EUR...user posted image

V glavnem, zdej čakamo, da se mogoče še kdaj kej poredimo... user posted image Pol pa veselo presedlamo na novi avtosedež... Sam 9 kg pa mora le met...  user posted image

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
7.7.2010 23:24:56   
dreamz
Ciao, po nekaj dnehuser posted image

Jaz sem prebolela neko virozo in hvala bogu, zgleda, da tamaladva nisem okužila user posted image

user posted image  je dobil še 3. zobek lih danes, ta ni prišel tako neopazno kot prvadva, ampak ok, lahko bi bilo še hujše user posted image

Pitje: Končno mi je začel pit s flaške in tudi pogoltnit pijačo!! Danes mi je spil celo flaško. user posted image  Sicer sem se tudi jaz vdala in mu dala malo sokca v vodo, čeprav sem proti, ma samo da pije. Nimam recepta kako mi je uspelo, ma naenkrat se je sprijaznil in začel pit user posted image  Prejšnje dni sem že mislila, da bom poklicala pediatrinjo, ker je imel čez dan kar suho pleničko. NIti moje mleko ni hotel piti, čeprav sem mu dostikrat ponujala čez dan.

Evo, zdaj več nevem kaj sem hotela pokomentirat..user posted image

Avtosedež: Roemer in Maxicosi sta oba vrhunska in varna, pač izbereš kaj ti je bolj všeč user posted image  Imamo sedeže obeh znamk. Pri izbiri avtosedeža je fajn edino bit pozoren na material oblačila. Meni je za vsak sedež važno, da ima isofix. 
Nania je poceni ja, ma ni varna.

Sedež za na kolo: Ma zakaj naj ne bi smeli user posted image  gor do 1,5 leta? Ko lepo samostojno sedi, gre lahko komot gor. Seveda ne na neke ture, ker ne zdrži, saj hitro zaspijo gor. Za manjše je baje boljši sedež, ki je na balanci (zdej sem kupila tega, da bom mlajšega jaz vozila). Za prvega smo kupili sedež za odzadaj, ki ima možnost naklona, ko otrok zaspi, ampak je brezveze. Jaz načrtujem, da bomo šli prvič en krog s tamalim avgusta ali septembra.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
7.7.2010 23:34:16   
dreamz
Igrače: MI smo eni tistih, ki imamo igrač več kot trgovinauser posted image  Jaz sem full proti temu, da imajo otroci dosti igrač, ker pol jih ne cenijo in se ne znajo več igrat. To se je zgodilo pri mojem prvem. Sploh ne ceni kjar dobi. Vse hoče dokler je v trgovini ali v katalogu...ko dobi je dobro pet minut, pol pozabi user posted image
Tako je, če mu vsi kupujejo igrače za r.dan, za božička in še vmes, največ tašča... včasih mu je večkrat na mesec kaj prinesla (npr. že tri različne vrtalne stroje...) Zdej je bolj mir, ker smo rekli, da je že vsega preveč, saj ima še nekaj zapakiranih igrač na podstrešju za par let naprej user posted image  Ma kaj, ko bo imel spet kmalu r. dan. Tamali pa ima sedaj že kupe igrač za dojenčke od brata.

Mali se je že zbudil za prvo rundo, grem, lahko noč user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
8.7.2010 0:14:35   
tintara
Hojla!
Dve stvari sem hotla pokomentirat. Kolo oz sedež za kolo. Mi smo tudi kupili tistega, ki se mu naklon spreminja, pa mi je tudi bilo pol žal. Je ful dražji, koker se spomnim, pa se res ne splača. Mi smo vozili že tudi prej, ko je dober sedel. Sam problem je v čeladah, k take majhne ne dobiš. No pri punci smo pa res počakal, ampak zarad drugih razlogov (tehnično ni bilo izvedljivo kolesarit vsi skupaj zaradi ta večjega, ki še ni bil samostojen za na cesto). Mislim, da bo tudi Vane čakal do drugega leta. Sicer pa prvič slišim za mejo leto in pol.

Kaj še? Aja, meja 9 kil. Naša dva ta prva sta imela 9 kil komaj pri enem letu, eden še to ne čist. Tak da... Mis mo šalatal okoli 9 meseca (še nekaj prej) in s kakimi 7 ali 7 in pol kil. Sta pa oba že dober sedela, res stabilna takrat.

Pojma nimam (pa tretji otrok je) al Vane sedi al ne. Mu znese tud po 15 minut sedet, sam prestreza se pa na stran še ne najbolj, tako da včas pade tud po minuti, dveh (čeprav je to že res redko). Zdaj se ga upam že tud sama pustit sedečega na blazini. Itak vedno lepo počasi spušča, tolk se že kontrolira (no skor vedno). Ajde, ko tkole berem, bi rekala, da že sedi.

NAtaša 28, morda se pa ta vikend vidimo. Sem že napokala večino, in mislim da zaenkrat zmagujejo Moravci, čeprav so tud še Banovci v igri.

Lenči, kolk je pa imela Urška hemoglobina? Naš ima zdaj 108, sam ma neke druge vrednosti nizke, tak da smo zdaj tudi mi na železu. Pa kontrola čez en mesec, na pediatrični pa septembra.

Pri nas so pa pošiljali nove odločbe za vrtec, pa spet nismo dobili, pa bi najbrž mogli, glede na to da smo 5 na čakalni in da se vrtec odpre šele 1.10., ko bomo že 11 mesecev stari. Ma, za pop.....  To, da so pošiljali sme pa itak po ovinkih zvedela. Ma če jim ne dihaš skoz za ovratnik ni nič. Najbolj bi bilo, če bi mi podaljšali porodniškouser posted image  (do septembra 2011user posted image ).

Nič, spat bo treba, komaj čakam pravzapravuser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
8.7.2010 8:28:16   
Poopsy
dreamz, tintara - torej sta obe načeloma proti sedežem za na kolo z naklonom? Še dobro, da sem vprašala, ker sem mislila glih takega z naklonom kupit. Bomo pa zdaj vsaj par evrčkov prihranili user posted image , ker so brez naklona res cenejši. Kateri sedež pa sta uporabljali oz. kje sta ga kupili? Bomo pa tudi mi šli že hitro na kolo, sam počakamo, da bo lepo sedela.

Avtosedež pa imamo od Recarota Young Sport. Na testih sicer ni bil najboljše ocenjen, ampak sem raje zaupala izkušnjam tistih, ki ga že uporabljajo in so z njim zadovoljni.  

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
8.7.2010 9:41:52   
Lenč.i
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Lenči, kolk je pa imela Urška hemoglobina? Naš ima zdaj 108, sam ma neke druge vrednosti nizke, tak da smo zdaj tudi mi na železu. Pa kontrola čez en mesec, na pediatrični pa septembra.

Urška je imela pred 14 dnevi hemoglobina 64, zdaj pa je vrednost 79. V začetku avgusta imamo spet kontrolo. Prava vrednost naj bi bila nekje okoli 100. Pijemo pa sirup LEGOFER, 2x 3 mll.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
8.7.2010 15:37:24   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Nania je poceni ja, ma ni varna.

Js mam že zdj mislm d najcenejšo lupinco od Pikolo in sm dala zanjo 60€ pa smo mel že nesrečo in se je lupinca supr odnesla, tamali HB ni blo nč. Men se zdi brezveze dat 300€ za prvi avtosedež, če bo kasnej dobila še enga. Ne vem zakaj pol dajejo take izdelke na trg, če niso nič varni. Mislm d saj neki pa je varen, drgač ga ne bi prodajal. Moje mnenje.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
8.7.2010 16:06:15   
dreamz
Tincy90: Ma ni panike, vsak kupi kar se mu zdi ok. Zato je več izbire v trgovinah.user posted image
Vsi sedeži, ki jih pri nas prodajajo zadovoljujejo standardom.
Obstajajo pa neodvisni testi, ki ocenjujejo avtosedeže v bolj ali manj varne in udobne in nevem katere še kategorije.
Moje razmišljanje je pa bilo pred nakupom sedeža to: Kupila bom nekaj najboljšega kar se tiče varnosti in ne bom šparala na avtosedežu, ker če bi slučajno kdaj imeli nesrečo in da bi se otrok poškodoval, si nebi nikoli oprostila, da mu nisem nudila najboljše zaščite. Še posebno, če bi se izkazalo, da je sedež zatajil. No, na žalost so tudi tako hude nesreče, da ti nobena stvar ne pomaga... ma raje ne razmišljam user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
8.7.2010 22:26:33   
araz
Heej,

Nekaj me računalnik heca in sploh nisem mogla nič pisat. Sem sigurno ene 5x začela pa mi je kar vse zbrisal user posted image .
Vglavnem tiste, ki ste me prosile za seznam sem vam ravnokar poslala ZS.

Komentarji:
avtosedež - se še vozimo v lupinici. mi je pa všeč tisti avtosedež, ki se ga lahko zasuče, čeprav ni najbolj varen zaradi slabih testov pri bočnih trkih. verjetno se bom pa odločila kar za maxi cosi ali römer.

sedež za kolo - zaenkrat se še nisem poglobila kako in kaj. bo pa verjetno prišlo v poštev bolj proti jeseni.

igrače - nima jih veliko. itak pa so ji najbolj zanimive druge stari kot so cunje, škatlice, robčki. najbolj pa se zaigra z dudo. trenutno pa je aktualno kotalenje in sedenje user posted image .

hranjenje - pri nas je pa to ratal cel projekt. danes mi je pojedla zjutri ob 8 čokoladno kašico od Milupe (polovico od tistega kar piše v navodilih), potem ob 12.30 100ml spasiranega sadja, ob 14 50ml mleka, ob 16 6 žličk zelenjavne kašice (polenta + špinača + meso) in ob 20.30 žitno kašico (še kar velim) ter 60ml mleka. Skratka zelo malo, če pogledam čez cel danuser posted image . Še dober, da ima mal zaloge.
Kar pa se pitja tiče, jo pa kar mal silim, da pije. Še največ pa mi spije ponoči.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
8.7.2010 22:45:09   
tintara
Lenči, pol ima pa prbl take vrednosti kot naš. No, mi smo imeli 62 in potem 60 isti dan kontrola na pediatrični. Sam pol je pa transfuzijo dobil, je šlo pa takoj navzgor. Naj bi šlo sam za kakih 20 enot, pa je šlo kar za 40 takoj.
A pa to sta brez transfuzije zvozili in dvignili? Ker meni so razlagali, da skoraj ni možno, sam mislim da zato, ker je imel še bronhiolitis zraven.
V glavnem mi smo imeli pred 1o dnevi kontrolo (14 dni po transfuziji), vmes brez zdravil, pa je imel 108, sam kao da neke druge vrednosti nakazujejo, da je vseeno premalo in da bi spet padlo?
Očitno imajo tile nedonošenčki res radi problem s tem. Meni so razlagali, da je kao ful hitro rastel (no, saj an teži je šel res hitr gor).

Kolo in sedež: mi smo uporabljali tega z naklonom, sam to se čist mal poleže, tak da je bil kar gor ponavad. Firme se pa ne spomnim, je vseen že 6 let nazaj. Bi mogla pogledat, sam zdajle ne grem v klet, oprosti. Bom drugič, upam da se bom spomnila.

Takole, punce, mejte se. T

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
9.7.2010 9:31:47   
Lenč.i
Dobro jutro s user posted image .
Joj Tintara, nisem mela pojma, da je to tako nizka vrednost, da se ji ne bi popravila s tem sirupom (še dobro, če ne bi se samo sekirala). Sem ji pa v tem času tudi velikokrat špinačo naredila za kosilo - ne vem, če je kaj pripomoglo. Glede transfuzije pri nas ni bilo nič govora. Je pa drugače zdrava. P jo je po barvi kože pogruntala - je bila bolj bleda. Redila se je in rasla zelo počasi, saj še zdaj vidiš, slabih 5 kg in 63 cm.  
A vi ste pa pri redni kontroli krvi to ugotovili? No, user posted image   za vaju, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
9.7.2010 10:58:35   
natasa28
Danaja je imela ko so ji konc maja pregledali urin in kri tudi nekoliko nizek hemoglobin 108 (110 je spodnja meja na normalno) pa je P rekla da bomo septembra še enkrat kontrolirali, do takrat pa naj pridno papca jetrca domačih živali (kur , jagnjet...) ne farmskih kur. Pa meso da tudi ima kar nekaj železa predvsem rdeče.  Tako da vsaj 4x na teden ji kar zmešam zraven nekaj od navedenega, pa kar lepo poje, sicer na začetku se ob jetrcih nekaj zmrdovala, zdaj pa jih tudi že kar lepo je.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
9.7.2010 14:18:50   
mala bejba
Dons majo v bc akcijo na romer avtosedeže...-20%.Mi smo kr kupli safefix plus tt,sicer smo hotli zelenga,mel so pa v rjavo bež barvi,ker je akcija na lanske barve.Jst tud raj dam mal več za sedežek,kako se bo obnesu bomo pa še vidl.
Pa kupla sm še marelo za voziček...sj ne vem a kdo še to uporabljauser posted image .Včasih pa le pride da je ne morem stran od sončka obrnat,pol ji morm pa tetra pleničko čez dat,to pa itak vse dol zvlečeuser posted image .
Zdele je končno po polurnem matranju zaspančkala,se je revica ful matrala pa ni šlo.Dons bomo prvič probal blitvo,k je na vrtu.Bomo vidli kak bo,ker mi je frajerka včer vse vn pljuvala,k je blo pol ljudi okol k so se ji smejal in je ugotovila d bolj nagaja,bolj se smejijo.
Grem mal pospravit,predn se zbudi.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?