tintara
|
Hojla! Dve stvari sem hotla pokomentirat. Kolo oz sedež za kolo. Mi smo tudi kupili tistega, ki se mu naklon spreminja, pa mi je tudi bilo pol žal. Je ful dražji, koker se spomnim, pa se res ne splača. Mi smo vozili že tudi prej, ko je dober sedel. Sam problem je v čeladah, k take majhne ne dobiš. No pri punci smo pa res počakal, ampak zarad drugih razlogov (tehnično ni bilo izvedljivo kolesarit vsi skupaj zaradi ta večjega, ki še ni bil samostojen za na cesto). Mislim, da bo tudi Vane čakal do drugega leta. Sicer pa prvič slišim za mejo leto in pol. Kaj še? Aja, meja 9 kil. Naša dva ta prva sta imela 9 kil komaj pri enem letu, eden še to ne čist. Tak da... Mis mo šalatal okoli 9 meseca (še nekaj prej) in s kakimi 7 ali 7 in pol kil. Sta pa oba že dober sedela, res stabilna takrat. Pojma nimam (pa tretji otrok je) al Vane sedi al ne. Mu znese tud po 15 minut sedet, sam prestreza se pa na stran še ne najbolj, tako da včas pade tud po minuti, dveh (čeprav je to že res redko). Zdaj se ga upam že tud sama pustit sedečega na blazini. Itak vedno lepo počasi spušča, tolk se že kontrolira (no skor vedno). Ajde, ko tkole berem, bi rekala, da že sedi. NAtaša 28, morda se pa ta vikend vidimo. Sem že napokala večino, in mislim da zaenkrat zmagujejo Moravci, čeprav so tud še Banovci v igri. Lenči, kolk je pa imela Urška hemoglobina? Naš ima zdaj 108, sam ma neke druge vrednosti nizke, tak da smo zdaj tudi mi na železu. Pa kontrola čez en mesec, na pediatrični pa septembra. Pri nas so pa pošiljali nove odločbe za vrtec, pa spet nismo dobili, pa bi najbrž mogli, glede na to da smo 5 na čakalni in da se vrtec odpre šele 1.10., ko bomo že 11 mesecev stari. Ma, za pop..... To, da so pošiljali sme pa itak po ovinkih zvedela. Ma če jim ne dihaš skoz za ovratnik ni nič. Najbolj bi bilo, če bi mi podaljšali porodniško (do septembra 2011 ). Nič, spat bo treba, komaj čakam pravzaprav
|