evangelie
|
ojla punce...se še jaz javlam po dolgem času, da ne boste mislile, da sem čisto ušla Zadnje čase nisem nič ob računalniku,ker mi je kliknilo, da bom glih zdj mogla nazaj v službo, tam bo pa itak računalnika čez glavo dost...U glavnem, z računalnikom sem do decembra skregana Najprej naj povem, da je tudi naš fant začel jest Gh in sicer kar naenkrat, iz danes na jutri. Zdaj je nekje 2-3 konkretne obroke na dan,včasih že 1 obrok brez dojenja, drugače pa ga še veliko dojim. Je pa sadje in zelenjavo, redno jemo ovsene kosmiče, pa kus kus in proseno kašo je tudi že jedel, pa 2 dni nazaj celo nekaj koščkov piščanca, v sadne kašice mu vmešam malo skute in jogurta... Pravzaprav nič ne kompliciram in malemu je očitno všeč Pred časom sem že pisala, da mi je začel v čebričku vstajat, a kakšen teden nazaj pa se je naučil vstat tudi na suhem (Elly, me veseli, da nismo edini ) in sicer tako, da se me prime za roke in potegne navzgor. In potem ves dan tečnari, da mu držim roke, da lahko vstaja In ko vstane, ves ponosen in srečen gleda naokrog...Je pa res prav neverjetno, da je že tako močen - ker stat je kolikor toliko lahko, vstat pa veliko težje. Kakorkoli, v teh dneh grem po stajico... tintara žal še nismo kampirali, gremo na dopust šele konec avgusta oz. začetek septembra. Sva se pa ravno odločila, da bomo nabavili enga gumenjaka, da se bomo lahko zapeljali na kakšno bolj osamljeno plažo, wiiiiii...samo še kamp izberemo.... Smo pa tudi mi otvorili kopanje v bazenih (delam v toplicah, pa imamo brezplačno) in je mali ful užival, tako da bomo še večkrat šli..in ja, tudi midva sva ga potunkala, pa je tudi preživel Pije tudi Vitan zelo malo, ampak se mi zdi, da vsak dan kakšen požirek več. Imam magični lonček, čez dan mu ponujam vodo, popoldan pa mu dam ponavadi sok brez dodanega sladkorja(kot mini obrok, da lažje počaka večerjo), ki pa je vseeno sladek in potem tako veselo cmoka . Se pa itak doji ćez cel dan, tako da tekočino tudi dobi. Mu bom pa ponujala vodo čimvečkrat - če mu ponudim 20x na dan, pa vedno naredi požirek, to konec dneva tudi nekaj znese, a ne? BeeBee tudi jaz močno, močno držim pesti za tvoj + tako, zdaj sem se pa razpisala za vse nazaj...lepo se imejte....
|