|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
9.7.2010 14:26:25   
BeeBee
Punce, punce, punce, punce, puuuuuuuunceeeeeeeeeeeeeee

Jaz upam,da imam eno veselooo novičko za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko da držite pesti zdaj, pa vam potem javim rezultat.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
9.7.2010 14:30:20   
mala bejba
BeeBee,jst in moja princeska držimo pesti zate na vso moč.user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
9.7.2010 15:06:28   
Poopsy
Zdaj pa še Frutek!!! Spet nevarna embalaža.
http://www.delo.si/clanek/112763

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
9.7.2010 15:08:05   
Poopsy
BeeBee, s Hano drživa pesti!!!

mala bejba, mi uporabljamo marelo in je ful praktična.

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
9.7.2010 16:49:34   
Elly79
Jeeee, BeeBee! user posted image

Super!!!!! Držimo pesti!!! user posted image

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
9.7.2010 17:13:54   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: BeeBee

držiiiiiiiiiiiiim ....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
9.7.2010 18:25:25   
blondy_81
BeeBee držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
9.7.2010 20:32:39   
zoja88
ojla punce!
Po celi većnosti se javlama z Tarikom,ker nama na use ker mam cele dneve obilo dela.
HRANA:Mi jemo že skoraj vse razen goveje,svinsko,beljak,morske stvari še ne.Mleko je še vedno največji sovražnik:(
PITJE:pije že tudi sam iz flaške lonček še ne gre k se ustraši pa ful polije.
Velikost:veliki smo 71cm težki 8900g
SEDENJE...:sedi že samostojno kako minuto,plazi še ne stoji pa ob opori lepo z celim stopalcem že tudi kake 2 do 3 minute,in stanje mu je najbolj ušeč se.Se pa ob opori driča po ritki naprej.
AVTOSEDEŽ:Brevi in sma izredno zadovoljna.
Drugače mamo pa težave z njegovim obnašanjem:Izsiljevanje in dretje na polno.Skozi v rokah ali v vozeku in ga vozit.Ko ga je pedijatrinja na pregledu opazovala je rekla da čim več ga puščat samega na dekici z igračami pa iti stran pa ga od daleč opazovat.ker noče niti sekunde počakat nč si ne da dopovedat uglavnem norišnica.In pol podnevi spi kako uro če drgač pa skoz gibanje.Ne zanimajo ga igrače.Z možem sma že čist ubita.
Bomo že nekak počas upam da ga bomo navadli na red.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
9.7.2010 21:43:00   
araz
Joj BeeBee, šele zdej sem prišla na forum in kaj vidim. Tolk držim pesti od zdej naprej in upam ,da že imaš veselo novico.

(odgovor članu zoja88)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
9.7.2010 22:12:20   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: BeeBee

Punce, punce, punce, punce, puuuuuuuunceeeeeeeeeeeeeee

Jaz upam,da imam eno veselooo novičko za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste zagledali plusekuser posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
9.7.2010 22:18:39   
Zibka
Bee bee, močnooooo držimo pesti tudi mi.

Mi imamo pa zobek čisto čisto pod dlesnijo- mislim, da mora jurti pokukati ven, ker vidim cel rob. Revica je že nekaj dni tako nejevoljna. Saj potem, ko prileze zobek čez dlesen je pa konec tega sitnarjenja, ane? user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
10.7.2010 8:26:44   
Zibka
Celo noč nismo spali, zobek je pa še kar tik pod dlesnijo. Po močni kavi, je najbolje da gremo na sprehod, da se zbrihtamuser posted image

Lep dan vsem biserčkom, mamicam in atijemuser posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
10.7.2010 11:07:02   
*nivea
kot zanimivost prilepim tole -

http://www.stat.si/novica_prikazi.aspx?id=3247

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
10.7.2010 11:11:24   
*nivea
pozdravljene

berem kolkotolko redno, sam pisat se mi pa ne da user posted image

čestitke vsem za obmesečnice, zobeke [user posted image user posted image user posted image

BeeBee držim pesti, da bo tako, kot si vidva želita user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja je okej, rastemo. smo poredni že. cvilimo na velko, pa se pogovarjamo v svojem jeziku. obračamo se nonstop po tleh, sedimo še ne čisto sami, ampak vedno lepše in vedno bolj samostojno. vodo še vedno obožujemo user posted image user posted image user posted image

gremo pa konec julija na morje in sicer v njivice, na krk user posted image user posted image user posted image komaj čakam

toliko. sedaj mala spi, jes pa grem hitro hišo pospravit. zvečer pa gremo na abrahama. user posted image

uživajte

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
10.7.2010 11:28:51   
METULJ1
Beebee - no, no.Čakamo veselo novico. Upam, da se mi pridružiš. Pri nas začne v pon teč 7. teden. Zaenkrat nič posebnega. Čakamo prvi pregled, ki bo 15.

Naša gospodična ima na poti 3. zobek, vsaj zdi se mi tako.

Sicer smo pa včeraj začeli samostojno sedeti.

Čestitike tudi vsem vam za prve zobke, obmesečnice in uvajanje GH.

Lep vikend

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
10.7.2010 12:03:27   
BeeBee
Živjo punce.
Včeraj je vse skupaj "padlo v vodo" tako,da smo komaj danes lahko šli v akcijo.
Drugaće sem pa rahlo zmedena in nevem kakšen je rezultat user posted image

Evo,da nebom samo pisala v "šifrah" vam pokažem slikico..

user posted image

Je + ali ni ??

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
10.7.2010 12:34:34   
Lenč.i
BeeBee, jaz se na to ne spoznam, ampak držim pesti, da je + (mah, sigurno je +user posted image ).

Moja user posted image  že 1 uro spi - joj, kaj lahko vse narediš v 1 uri. Še za RR imam malo časa.
Lepo soboto vsem.

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
10.7.2010 12:56:23   
d4rj4.84
BeeBee meni se je tudi prvič pokazalo malo čudno tako kot pri tebi in sem od razočaranja takoj test fliknila v kanto smeti. Potem naslednji dan mi pa nekaj ni dalo miru in sem zjutraj ob šestih brskala po kanti (ker so kasneje vozili smeti), da sem našla test, in glej, bil je jasno viden plusek.

Želim vama veliko sreče in držim pesti ter upam, da bo iz te črtice ratal plusek.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
10.7.2010 14:23:51   
Tincy90
Ja no mi smo se mal premisnli in kupil tamali sedež od Kiddy-ja Infinity pro. Je lih u akciji znižan iz 189 na 119€ se mi zdi. Sva zadovoljna z mojim tamala pa lih tko, lepo pridno čiča in se vozka. smo probala tud unga od Nanie in morm rečt d je ta miljonkrat boljši od Nanie, kok so pol lahk dobri šele od Maxi cosi itd. Nania se mi je zdela na sliki ok, sm k sm pa u živo tamalo notr dala je pa čist polom, res. Js osebno ne priporočam. sva mela srečo z mojim d je biu ta od Kiddy-ja u akciji. Zdj so pa od Romerja u akciji tud ja.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
10.7.2010 14:25:08   
Tincy90
Aja, nivea mi gremo tud na Krk u Njivice na morje konc julija.user posted image d se ne bomo kje srečal.user posted image

BeeBee držim pesti d je tisto biu plusek!!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
10.7.2010 14:45:58   
dreamz
Ciao!

BeeBee: Upam, da je plus!!user posted image user posted image user posted image Mogoče je še zgodaj in zato ni tako poudarjen... več časa ko si noseča, več je tega hormona v urinu in se plus močneje in hitreje vidi.

Tincy90: tudi ta od Kiddy je full varen in ok! Se splača te zadeve kupovat ko so akcije, ja.
Jaz sem vse sedeže kupila v spletnih dnevnih akcijah od BC in sem ogromno prihranilauser posted image

Počitnice: Končno smo tudi mi rezervirali počitnice konec julija na Pagu in kar v hotelu. Bom kupila električni kuhalnik in bom malemu kaj skuhala na hitro kar v sobi. Saj ne bodo videli user posted image
Pa tudi kako hippovo kašico bo vmes dobil pa bo user posted image

Danes smo dopoldne čofotali na svetilniku, bilo je čudovito, mirno in čisto morje, brez pretirane gužve in maladva sta uživala v obročih, user posted image  je v Fredu vsaketoliko pobrcal in ves čas cuzal slan obročuser posted image

Noči so še vedno katastrofa... pri nas je vedno slabše ponoči, namesto da bi že počasi spal celo noč. user posted image

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
10.7.2010 20:24:23   
METULJ1
beebee - jz bi rekla, da je začetek pluska. Ti kr lepo čez dva dni ponovi test pa bo. Želim ti, da zagledaš velik +.

Srečno

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
10.7.2010 20:39:00   
evangelie
ojla punce...se še jaz javlam po dolgem času, da ne boste mislile, da sem čisto ušlauser posted image Zadnje čase nisem nič ob računalniku,ker mi je kliknilo, da bom glih zdj mogla nazaj v službo, tam bo pa itak računalnika čez glavo dost...U glavnem, z računalnikom sem do decembra skreganauser posted image

Najprej naj povem, da je tudi naš fant začel jest Gh in sicer kar naenkrat, iz danes na jutri. Zdaj je nekje 2-3 konkretne obroke na dan,včasih že 1 obrok brez dojenja, drugače pa ga še veliko dojim. Je pa sadje in zelenjavo, redno jemo ovsene kosmiče, pa kus kus in proseno kašo je tudi že jedel, pa 2 dni nazaj celo nekaj koščkov piščanca, v sadne kašice mu vmešam malo skute in jogurta... Pravzaprav nič ne kompliciram in malemu je očitno všečuser posted image

Pred časom sem že pisala, da mi je začel v čebričku vstajat, a kakšen teden nazaj pa se je naučil vstat tudi na suhemuser posted image (Elly, me veseli, da nismo ediniuser posted image ) in sicer tako, da se me prime za roke in potegne navzgor. In potem ves dan tečnari, da mu držim roke, da lahko vstajauser posted image In ko vstane, ves ponosen in srečen gleda naokrog...Je pa res prav neverjetno, da je že tako močen - ker stat je kolikor toliko lahko, vstat pa veliko težje. Kakorkoli,  v teh dneh grem po stajico...

tintara žal še nismo kampirali, gremo na dopust šele konec avgusta oz. začetek septembra. Sva se pa ravno odločila, da bomo nabavili enga gumenjaka, da se bomo lahko zapeljali na kakšno bolj osamljeno plažo, wiiiiii...samo še kamp izberemo....
Smo pa tudi mi otvorili kopanje v bazenih (delam v toplicah, pa imamo brezplačno) in je mali ful užival, tako da bomo še večkrat šli..in ja, tudi midva sva ga potunkala, pa je tudi preživeluser posted image

Pije tudi Vitan zelo malo, ampak se mi zdi, da vsak dan kakšen požirek več. Imam magični lonček, čez dan mu ponujam vodo, popoldan pa mu dam ponavadi sok brez dodanega sladkorja(kot mini obrok, da lažje počaka večerjo), ki pa je vseeno sladek in potem tako veselo cmokauser posted image . Se pa itak doji ćez cel dan, tako da tekočino tudi dobi.  Mu bom pa ponujala vodo čimvečkrat -  če mu ponudim 20x na dan, pa vedno naredi požirek, to konec dneva tudi nekaj znese, a ne?

BeeBee tudi jaz močno, močno držim pesti za tvoj +

tako, zdaj sem se pa razpisala za vse nazaj...lepo se imejte....

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
10.7.2010 22:50:13   
araz
Ojla,

Spet je en mesec naokrog in naša miška je danes stara že 7 mesecev.

Smo bili pa da nes v Bohinju in cel dan uživali ob in v jezeru. Ne morem verjet kolk je bla topla voda. Sem bila skor skoz v vodi, ker mi je Zoja ful velik spala. Očitno ji gorski zrak zelo paše. Zdej pa komaj čakam na zadnji teden v juliju, ko gremo za cel teden v Bohinj.

BeeBee močno upam, da se plusek čez dva dni še bolj pokaže user posted image user posted image user posted image .

Grem zdej kar spat, ker sem tko utrujena. Pa čez eno uro bo treba spet vstat. Mi je spet tko mal jedla dons, da se bo sigurno kmal zbudila.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.7.2010 9:44:23   
Puffy
Jutro.

Moj hudiček spi, tako da mam cajt za kaj nahitro napisat. Ponoči skoz skoz joče v spanju (danes smo se zbujale spet vsako uro). Kaj ji fali? Ma kera kako idejo? Meni se že malo user posted image .

Danes mamo že 7 mesecev, hitro gre to. Še dobro da mi ni treba it delat user posted image  Čestitke tudi vsem drugim za obmesečnice. 1 2 3 bo eno leto okrog user posted image

BeeBee srečno, tudi midve s Kajo stiskamo pesti user posted image

Ah konec blaženega miru, šibam. Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?