Tasmanskivrag
|
Hojla punce!!! Se spet oglašam po zeloooo dolgem času! Brez zamere, preletela sem na hitro 2 strani nazaj, pokomentirala bom tisto, kar sem hitro prebrala. Pipika: moje sožalje!!! Srečanje: hudiča pa sem ga zamudila!!! Pa tako sem se veselila, da bi vas spoznala! Kaj se čmo še kar enkrat zment? Dopust: 14 dni nazaj sva bila z malim sama na Bledu za 4 dni, fotr je imel pa priprave na praznovanje svoje 30-letnice. Al je blo veselo. Ta vikend smo bili pa vsi spet na Bledu in mali je čofotal v njem. Sem mu dala samo nogice namočit in je itak tolk brcal, da se je cel zmočil, pol sem ga dala pa kar sedet v vodo in se ni nič pritoževal zaradi hladne vode. Par minutk pa je bil čist srečen. Sej pol se je v bazenčku kopal, ampak je jezero vseeno bolj zanimivo. Divjak: je pa zdej tako divji ratal. Do pred 3 tednov se mi je zdelo, da je še čist tak dojenčkast, zdej je pa čist naspidiran. Zgodil se mi je tudi prvi tresk-bum: padel mi je s pojstle dol. Za njem je ostala samo duda na pojstli, on pa na tleh. Pol minute je jokal, pomoje zato, ker je meni srce v gate padlo, pol je blo pa dobro. Sploh ne vem kdaj se je skotalil na drugo stran in dol. Obračanje: vrti se v vse smeri, znakov plazenja sicer še kar ne kaže, sedi pa ful lepo. Sicer ga moram jst posest, sam se še tut slučajno ne zna, mu je pa ful všeč in v ležečem položaju dostikrat joka. V naročju je pa postal čisto živo srebro. Divjak uglavnem. Kakanje: vsak dan okoli 5 ure zjutraj, ko se prvič zbudi za jest (in ga ne previjam, ker se mi potem čist zbudi, ga pa dam k sebi v posteljo in mi potem smrduha pod nos). Sej še sama ne vem kaj je bolje; al da se zbudi ob 5 zjutraj, al mi smrdi pod nos. Končni rezultat je skoraj isti! No in kaka potem včasih tudi še 2 krat čez dan. Od kar smo na GH kaka več. GH: je že skoraj vse, kar je dovoljeno (in tudi kar ni dovoljeno) za takšno starost. Zadnič je dobil fleke po vratu ko sem mu dala piščančka, zdej pa ne vem, če niso bili fleki od vročine. Samo mi je bilo čudno, ker so bili fleki in ne izpuščaji. Bom čez čas poskusila spet s piščančkom. Hujšanje: jst bi rabila samo eno vzmet, ki bi me pognala v gibanje. A to kje obstaja? Lena sem, sem se pa zdej spet zredila še za 2 kili, zdej moram pa resno nekaj ukrenit. Pa ne potrebujem ničesar drugega (no se priporočam za tisto vzmet) kot manj ŽRET in laufat! Sigurno sem še pozabila pokomentirat 1001 zadevo. Bom drugič še. Se je zbudu pa moram pogledat, da ne bo spet na drugi strani postelje. Lepo se imejte!
|