ROmama
|
Ha, haaa sem hotela napisat dobro jutro, čisto avtomatsko, ker ponavadi zjutraj pišem sem. Dober dan želim. Še dobor, da je malo pohladilo, sem hotela prej iti malo ven, pa je ravno deževat začelo, bom pa malo tu gor, ker nimam drugega dela . No ja, kuham zraven. Goveje meso, pa tenstano zelje in krompir. Lahko ima vročino tudi od zobkov, pa tudi nočni jok je lahko zarad tega. Naša je tako neutolažljivo jokala v petek ponoči, najprej sem ji morala sčistit nosek, je imela čisto rumen šmrkeljček, potem sem ji pa tudi kar pol žliške Calpola dala. Zobkov za enkrat še ni na vidiku, razen dveh spodaj. Včeraj sem naši mali za kosilo naštimala malo juhice s korenčkom, pa se je spet obračala stran, potem pa sem ji dala malo maline in glej ga zlomka, kar cvilila je, naj ji dam še. So se ji vsi smejali. Danes pa spet noče in pljuva ven. Izgleda, da se mojega mlekca še vedno dovolj naje. Drugače pa mi še ne sedimo, če jo dam sedet in obložim z vzglavniki, takoj dvigne ritko in že leži. Pa tako komaj čakam, da se vsede, ker je tako lepa ko sedi . Najbolj ji paše ležat na hrbtu, zdaj v prenosni posteljicic) in en kup igračk zraven. Danes sem spet (ti ti mama) pustila Emo pri Luku na veliki postelji, ko sem šla na wc. Ko sem prišla nazaj, pa Luka leži na njej, sicer mi je govoril, da gre na njeno drugo stran, pa je očitno kar na njej pristal. No Ema je bila čisto navdušena, je kar vriskala, jaz sem mu potem pveedala, da na njo ne sme, ker je še premajhna, naj še malo počaka, da zraste, da se bosta potem pregnjala. A sem jaz mogoče spregledala slikice iz živalskega vrta, ste jih mogoče obljavile, ali je javna tajna Ja se moram še pohvalit, da smo se odločili, da gremo kljub recesiji na morje , preko službe gremo na slovensko obalo - konec avgusta, v Lucijo, v apartma, kake so kaj plaže tam?
|