|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
7.7.2010 7:43:35   
Mišyka
Kaj jamrate nosečke... jst mam prvi pregled šele 2.8., ko bom v 11. tednu! Pa pomislite kolk se bo šele meni vleklo!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.7.2010 7:44:01   
Mišyka
Mal nas dajejo hormončki...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.7.2010 8:11:08   
5ra8
Mišyka, kako pa to da je tebe tok pozno naročila?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.7.2010 8:22:34   
Mišyka
Dopusti
user posted image

Vse že pišete, da ste ble na pregledu, nekatere mate kmalu UZ...
Ravno me je prijelo, da bi se kam samoplačniško naročila. Sem se hotla k Strahovi in ma tudi dopust. Tile hormončki so res zoprna stvar. Jst sem en čas čist pomirjena, potem me pa nekej prime... user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 579
7.7.2010 9:03:28   
Mišyka
Evo, mi ni dalo miru in sem se naročila v Kranj na UZ, pač samoplačniško, ga mam že jutri. Jupi!!! Samo upam da ne bo prezgodej, da bi se vidu srček. V katerem tednu ste imele UZ tiste, ki ste že videle svoje fižolčke?

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
7.7.2010 9:14:40   
KLARA 1
5ra8, jaz sm tud z dolenjskega konca.

Slabost pa še kr traja, sm hotla zjutraj malo pospravit, ker imam res obupno, saj že 2 tedna samo ležim, pa se ne morem sklanjat, tako da sm se odločla, da bom delala počasi, pa kokr bo, pač bo.

Kar se pa tiče UZ in prvega pregleda, sm ga tud jaz imela šele sedaj, ko sm že v 10.tednu, pa se mi ne zdi nič narobe, da je blo tako pozno,ker se vsaj konkretno že vse vidi. Če ga imaš pa prej, pa se slabše vidi, in potem si spet lahko ves prestrašen, da ni kaj narobe. Je pa težko čakat, vem.

Lep dan, vsem.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
7.7.2010 9:26:23   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1
Kar se pa tiče UZ in prvega pregleda, sm ga tud jaz imela šele sedaj, ko sm že v 10.tednu, pa se mi ne zdi nič narobe, da je blo tako pozno,ker se vsaj konkretno že vse vidi. Če ga imaš pa prej, pa se slabše vidi, in potem si spet lahko ves prestrašen, da ni kaj narobe. Je pa težko čakat, vem.

S tem se p popolnoma strinjam. V prejčnji nosečnosti sem bila na prvem preledu okrog 5. tedna in se ni videlo še nič razen da sem noseča. Potem ko sem prišla domov pa sem začela razmišljat kaj in kako še posebej ker so me sčasoma manj bolele prsi in ni mi bilo več tako slabo. Tako da sem do naslednjega pregleda bila že čist zmešana in sem komaj čakala kaj bo samo da že enkrat bo. Tokrat sem pregled imela okrog 6. tedna pa se je že videl srček tako da lažje čakam na pregled, ki ga imam v ponedeljek, ne morem verjet, da je že mesec dni okrog;)

Kar se knjig tiče, sem jaz v nosečnosti kupila - Nosečnost, odgovori na vsa vaša vprašanja, moram rečt da mi je bila ok, ker je not tudi cel kup drugih stvari, podatkov in nasvetov. Edino kar mi ni bilo všeč je to da ni poteka nosečnosti iz tedna v teden ampak opisuje sklop štirih tednov, sem pa potem na Ringarajinem koledarčku spremljala vsak teden posebej. V knjižnici sem si sposodila tudi knjigo Od spočetja do rojstva, je tud fajn. Všeč pa mi je tudi Otroci so z nebes in V vrtcu bo morda že prepozno. Knjige o vzgoji, iz katerih pa si je treba izluščit nekatere stvari zase. Za nič pa ne bi zamnjala Velike knjige o dojenčku, ki sem jo tu in tam vzela v roke po rojstvu, da vidim kaj bi se naj dogajalo z mojim otrokom.

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 582
7.7.2010 9:30:18   
5ra8
Jaz sem imela pri prvi nosečnosti UZ v 9 tednu.
Videl se je plod, srčka pa ne. G je sklepala da je pač prišlo do kasnejše zanositve, ampak že tako je bil plod ful premajhen za svojo starost.
Sem šla čez en teden, je bilo isto, malo je zrasel, vendar utripa ni bilo, zato so me poslali na čiščenje. Tam me je še enkrat pogledal G, in je bilo isto.

Tako da me je kar panika ko bom šla v torek user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 583
7.7.2010 9:38:27   
KLARA 1
5ra8, držim pesti, da bo tokrat vse OK

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 584
7.7.2010 9:41:03   
N.M.
Pozdravljene vse nove nosečke. user posted image

Tudi jaz komaj čakam na UZ. Ko sem poklicala na GK, da se naročim, mi je rekla, joj, zdaj bo šel pa dr. na dopust in bo šele avgusta - septembra lahko. Me je že kr malo zaskrbelo, potem je pa rekla, da lahko pa 14.7. preden gre. Ja, kul. Samo da ne čakam zdaj 2 meseca preden grem na prvi pregled. user posted image  Saj NS je pa itak samoplačniška, ne? Potem za naslednji pregled pa upam, da bo dr. že z dopusta prišel. 2 meseca pa tudi ne more biti, ali?user posted image

hayabusa tudi mene vsake toliko zaskrbi, če sem sploh še noseča.user posted image  Nimam nobenih slabosti niti napadov lakote, prsa so me nehala boleti, pa tudi špika me ne več v trebuhu. Na srečo nimam nikakršnih izcedkov, da bi me skrbelo, ampak vseeno. Verjetno bi morala biti srečna, ampak ker še nisem bila na UZ sploh še nimam občutka, da je  user posted image  v meni. No, še en teden moram počakati.user posted image

5ra8 tudi jaz držim pesti zate.

< Sporočilo je popravil N.M. -- 7.7.2010 9:43:02 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 585
7.7.2010 9:47:07   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1

5ra8, držim pesti, da bo tokrat vse OK

imaš ZS user posted image

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.7.2010 9:48:26   
Mišyka
Tudi jst držim pesti, da bo tokrat vse ok.

Kar se tiče pa zgodnjih nosečniških težav, pa se počasi res umiri, razen slabosti so pri nekaterih zlo dolgo prisotne. Jst od ponedeljkove grozne slabosti zjutraj preden grem od doma kakšno malenkost v usta stlačim in zaenkrat je ok. Nikol pa ne veš kaj pride jutri.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 587
7.7.2010 10:00:26   
Jane77
Pozdrav tudi tebi 5ra8! No, jaz sicer nisem dolenjka, delam pa na dolenjskem user posted image Sem pa drugače iz Posavja iz okolice Krškega. Dobrodošla med nami.
To je moja prva nosečnost, ki smo jo kar dolgo čakali. POsebnih nosečniških težav pa nimam - še user posted image
S katerega konca Dolenjske pa si ti?

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 588
7.7.2010 10:02:57   
Jane77
IZVIRNO SPOROČILO: mica13

Hvala za lep sprejem!Jane77 jaz sem pri dr. Zagode v Sevnici. Iz katerega konca Posavja prihajaš? To je moja prva nosečnost in sem čist navdušena. Pol leta smo se trudili in potem je pokazalo plusek ko sem že mislila da bo user posted image .Tistim ki je zjutraj slabo pa pravijo da je dobro imeti ob postelji zjutraj ko se zbudiš že pripravljene slane krekerje in še preden vstaneš poješ kakšnega. Kar se tiče zaprtja nimam teh problemov ampak pojem veliko sadja in popijem veliko tekočine mogoče to pomaga, jem normalno samo včasih imam kakšne napade kislega in čokoladnega pa jem ob nemogočih urah da se mi moj kar smeji. Vsem nosečkam želim čim manj nosečniških tegob in čim več lepih in mirnih dni s svojimi sončki.user posted image

No, jaz sem iz okolice Krškega, zate pa predvidevam, da iz sevniškega konca. No, veliko lepih trenutkov v nosečnosti ti želim, pa se tipkamo!

(odgovor članu mica13)
Neposredna povezava do sporočila: 589
7.7.2010 10:33:58   
Ribi Bibi
Ojla punce!

Da se še jaz pofočkamuser posted image

antoniap, najprej moram tebe vprašat: kaj pa so "pocani murki", mene mal na kake bučke spominja, ampak res ne vem user posted image

5ra8 veš, da te maramo! Mi imamo vse februarke radi user posted image  in več ko nas je , bolj se mamo radiuser posted image

Meni sicer še ni uspelo bruhat, niti v prvi nosečnosti, niti zdaj, je velikokrat čisto na robu, ampak se potem umiri, ena je dobro napisala, da je tako kot bi bil ves "zmačkan", tako da razen tega, da sem vsa povožena v službi niti ne morejo nič opazit.

Pri pregledih je pa res veliko odvisno od ginokologov. Eni radi pogledajo malo prej, da izločijo možnost izvenmaternične, ampak je potem res stresno, če se srček še ne vidi, tako da ti s tem niti ne delajo nobene usluge. Pri meni se je obakrat videl srček v 7. tednu, stoprocentno se vidi v 8. tednu oziroma v 9., če je bila ovulacija kasneje. Tako da je včasih raje malo počakati kot pa da si v hudih skrbeh brez nekega posebnega razloga. In zato nekateri ginekologi raje naročijo malo pozneje, pa so lahko sigurni v svoji diagnozi.
Nič se preveč jezit, od tega rit raste user posted image , pomaga pa nič ne.

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 590
7.7.2010 10:41:34   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Pozdrav tudi tebi 5ra8! No, jaz sicer nisem dolenjka, delam pa na dolenjskem user posted image Sem pa drugače iz Posavja iz okolice Krškega. Dobrodošla med nami.
To je moja prva nosečnost, ki smo jo kar dolgo čakali. POsebnih nosečniških težav pa nimam - še user posted image
S katerega konca Dolenjske pa si ti?

nm user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 591
7.7.2010 10:53:35   
abv1
lep pozdrav,moj ultrazvok je pokazal bitje srca in natančen izračun nosečnosti pravi,da sem v 8tednu nosečnosti.termin imam 16.02.11.NS pa 11.08.Zanima me,kako kaj vaše razpoloženje?Jaz sem čez dan slabe volje in zvečer polna veselja.Muči me pa strah,da ostanem mati samohranilka.Imam super moža in zelo me ljubi.Strah me spremlja zato,ker sem to že doživela,imam 12letno hčerko iz prejšnjega zakona.Kako naj se rešim teh strahov?Lep pozdrav in hvala za nasvete

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 592
7.7.2010 11:04:29   
cukica
Jaz sem mela prvi pregled v 8 tednu,sedaj ga mam v torek,ko bom v 10 tednu,...komaj čakam,da vidim kako napredujemo,...sem pa danes malo bolje in mi ni toliko slabo,...očitno mi vročina nagaja in,ker je včeraj padal dež je zunaj prav prijetno hladno,....zdaj kuham rižoto z zelenjavo in komaj čakam,ker sem že oreng lačna,....pogrešam partnerja je službeno odsoten in se vrne šele drug petek,amapk tko je nimamo kaj,....
Nič lepo se mejte in lep pozdrav vsem,...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
7.7.2010 11:22:47   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: abv1

lep pozdrav,moj ultrazvok je pokazal bitje srca in natančen izračun nosečnosti pravi,da sem v 8tednu nosečnosti.termin imam 16.02.11.NS pa 11.08.Zanima me,kako kaj vaše razpoloženje?Jaz sem čez dan slabe volje in zvečer polna veselja.Muči me pa strah,da ostanem mati samohranilka.Imam super moža in zelo me ljubi.Strah me spremlja zato,ker sem to že doživela,imam 12letno hčerko iz prejšnjega zakona.Kako naj se rešim teh strahov?Lep pozdrav in hvala za nasvete

Jaz priznam da me dajejo hormoni, vsakih toliko se razcmerim, tečna sem ker sem utrujena (moja 9mesečna hčeka se zbuja okrog 6ure zjtraj) itd... nihanja pač.
Jaz kaj takega kot ti (še) nisem doživela pa sem v prejšnji nosečnosti, drugo polovico nosečnosti imela vsaj 2x na mesec nočne more kako je odšel z drugo ali pa celo za dvemauser posted image . Pa nisva imela nobenih težav, nikoli ni pokazal kakega zanimanja za druge ženske ali kaj podobnega kar bi mi bil povod za to. Res pa da se jaz s tem nisem obremenjevala, samo v sanjah (zgleda da je to nekje v podzaesti le bilo). Ne bom pametna kako se rešiš teh strahov, upam da si možu povedala za to. Meni je pomagalo to, da ko sem o čem takem začela premišljevat, sem razmišljalo da tudi če ostaneva sami, je važno da imava ena drugo, vse ostalo pa se sčasoma zmeraj uredi. Očitno ti je prvič zelo dobro uspelo rešit težavo zato skrbi na stran, prepusti se čarobnosti nosečnosti (verjamem da si že malo pozabila kako je) in moža ter hčerko čim bolj vpleti v dogajanje pa boste vsi uživli.
Upam da čim bolje rešiš user posted image

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 594
7.7.2010 11:35:02   
sara1986
Pozdravljene... Vidim, da vas je kar dosti.. user posted image  

Tudi jaz imam rok februarja , natančneje 02.02.2011.. seveda, če bo vse tako kot je treba.

Lep pozdravček

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 595
7.7.2010 11:48:05   
abv1
najlepša hvala hayabusa.Ko sem prebrala sporočilo so se mi solze nabrale v očeh.Ubogala bom tvoj nasvet in nebom več mislila na to,ampak samo na lepe stvari.lep dan ti želimuser posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 596
7.7.2010 13:19:52   
Jane77
IZVIRNO SPOROČILO: abv1

Pozdravljena abv1 user posted image Ja, ti imaš pa točno isti dan rok kot jst user posted image No, pa bova lahko skupaj čakale dan D. NS imam pa jaz dva dni prej kot ti.  NO, razpoloženjske motnje mam pa tud jst...sem včasih tko žalostna in bi kr jokala....pa niti ne vem točno, česa me je strah...
Joj, ti pa nikar ne razmišljaj o samohranilki, no. Če se ti je to enkrat zgodilo , ne pomeni, da se bo še enkrat. pa sploh če imaš razumevajočega moža. Raje se znebi strahu in uživaj v nosečnosti user posted image   Poskusi zavestno idganjati take slabe misli...in verjemi, da se bo vse dobro izteklo. Tako tudi jaz poskušam, ko me napadejo razni strahovi. Pa srečno! Oglasi se še kaj.

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 597
7.7.2010 13:25:09   
Jane77
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Evo, mi ni dalo miru in sem se naročila v Kranj na UZ, pač samoplačniško, ga mam že jutri. Jupi!!! Samo upam da ne bo prezgodej, da bi se vidu srček. V katerem tednu ste imele UZ tiste, ki ste že videle svoje fižolčke?

Mišyka, jaz sem imela tudi prvi UZ zelo zgodaj v 6. tednu, tako da se je videla samo en majhna bela lisa - to je bil plod in G mi je rekel, da je plod živ. user posted image
Sedaj imam naslednji UZ v 9. tednu in verjetno se bo pa zdej že zlo ornk videl otročekuser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
7.7.2010 15:39:03   
alyiah
Pozdravljene!
Za mano je tretji pregled. Skoraj se mi je zmešalo od čakanja - 2 URI!!!Na tem lubem Ptuju je vedno tak.
Če ima katera voljo, bi prosila, če popravi seznam. PDP prestavljam iz 5.2. na 4.2.
Antoninap - če lahko vprašam - iz kje pa si? Ti pocani murki so mi sumljivi. Tudi pri pas je to zelo aktualno.
Joj, utrujena sem pa tak... Samo spala bi cele dneve. pa ta slabost. Zjutraj se z velikim veseljem spravim nad kruh z margarino in medom. Potem pa sem v sebe spravila točno tri grižljaje. Hja, saj bo minilo. No, lepo mi bodite.

P.s. A ni fajn, da se je malo ohladilo...user posted image Lakše se diše. He he

Some people wait a lifetime for a moment like this....

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 599
7.7.2010 16:35:10   
DIANE
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Jaz sem imela pri prvi nosečnosti UZ v 9 tednu.
Videl se je plod, srčka pa ne. G je sklepala da je pač prišlo do kasnejše zanositve, ampak že tako je bil plod ful premajhen za svojo starost.
Sem šla čez en teden, je bilo isto, malo je zrasel, vendar utripa ni bilo, zato so me poslali na čiščenje. Tam me je še enkrat pogledal G, in je bilo isto.

Tako da me je kar panika ko bom šla v torek user posted image

Držim pesti!

Jaz sem včeraj bla na UZ smo veliki 7,2 mm srček bije. Sedaj sem ostala doma na bolniški ker se tok slabo počutim, ne morem bit zbrana v službi pa številke gledat. Pa še antibijotike jem zaradi bakterij v vodi. In po tem sirupu mi je šele slabo kriza.

Ampak bo kmalu bolje.

Ja tale ohladitev pače pa še kako paše.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.