Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:54:51
|
|
|
|
lunca14
|
moja stran ................pa lahko noč
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:55:34
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:55:59
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM pojma nimam, o čem ti to tvoje stanje pred, ob in po cokoladi zdej pa vse jasno. Dobr nazorni prikaz
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:56:02
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 moja stran ................pa lahko noč ...........neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rmrm,ti packa,ti si jo odprla...... ........................
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:56:42
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 fuuuuuuuuul dobr tole
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:56:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ne, nism laufala. Bom jutr mal skakala po trampolinu, pa bodo odvečne kalorije šle da se ne bo pretrgal . Jauc si te predstavljam, se bolj pa sebe 150 kg pa ravno nimam no
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:57:04
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 moja stran ................pa lahko noč ...........neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rmrm,ti packa,ti si jo odprla...... ........................ hahahoho, prepocas
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:57:36
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 moja stran ................pa lahko noč sorry, namen ni bil slab
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:57:43
|
|
|
|
lunca14
|
se tipkamo jutri
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:57:54
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ne, nism laufala. Bom jutr mal skakala po trampolinu, pa bodo odvečne kalorije šle da se ne bo pretrgal . Jauc si te predstavljam, se bolj pa sebe 150 kg pa ravno nimam no kako, mislis da jih imam jaz
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 22:59:56
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ne, nism laufala. Bom jutr mal skakala po trampolinu, pa bodo odvečne kalorije šle da se ne bo pretrgal . Jauc si te predstavljam, se bolj pa sebe 150 kg pa ravno nimam no kako, mislis da jih imam jaz 150 kg je bilo mišljeno glede na zgoraj napisano
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 23:00:09
|
|
|
|
TaMaSa
|
misija uspela . Lahko noc obema
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 23:00:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 se tipkamo jutri nočko, lepe sanje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 23:01:29
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa misija uspela . Lahko noc obema tudi tebi aja, a si nokio dobila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 23:02:48
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa misija uspela . Lahko noc obema tudi tebi aja, a si nokio dobila jaaaaa, ful ti hvala . Nisi se odgovorila na mojo zahvalo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 23:04:48
|
|
|
|
RMRM
|
ups. grem gledat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 23:18:38
|
|
|
|
TaMaSa
|
ne morem ti odpisat. nekaj zeza . Bom jutri. Priprav se na roman Nocko. Moj nekej caka...da dvd not dam, al kaj
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 6.7.2010 23:19:39
|
|
|
|
RMRM
|
TaMaSa, odgovorila . Se tipkamo, nočko
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 7.7.2010 7:49:42
|
|
|
|
TaMaSa
|
morgen RMRM odgovorila tudi jaz. sem prav vesela, da sem danes mal bolj zgodna, pa sem ze ene par stvari postorila, v miru kavo spila... Gremo lahko s tamalima pol prej ven, pa ne da me skrbi ce mi bo vse uspelo opravit preko dneva. Safijica ponoci vec ne je. Zjutraj okol sestih flasko, pa se to bolj malo spije. Zdaj je samo zlica aktualna, mleka sploh vec ne slivi. Sicer mi je mal skoda, samo vazno, da drugo je. V Slo. je sicer vec, je bla prava pozresnica, tu je zgleda prevroce in ji niti ne pase. Se pa obraca iz hrbta na trebuh in obratno. Samo da jo dam v leze, so ze obrati. je hecna. M. sem mogla "ucit"
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 7.7.2010 7:54:12
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Pridne čveke, vidim da mam mal dela. Jaz sem namreč že v službi neki časa, pa še nikjer nikogar. Saj ni kak praznik danes a ne?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 7.7.2010 7:55:41
|
|
|
|
TaMaSa
|
oj BS. Za praznik ne vem, po moje da ni, edin ce bodo vsi doma zarad fuzbala Ti pa se malo in dojencek bo tu. Te je kaj strah kako bos pol, al ze komaj cakas?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 7.7.2010 7:56:30
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Eno vprašanje, če katera obvlada, preden kličem v P: v prvi nosečnosti sem šla na tista predavanja za epiduralno, ker so obvezna pri nas. A moram it zdaj še enkrat al kao še vedno obvladam? Najbolje da pokličem, se mi zdi, da ima to vsaka P po svoje urejeno? Mislim, da moraš spet it ponovno. Nisem ziher, ampak najbolje da kar pokličeš. Pa fajn, da ste lepo preživeli dopust. Tamasa, si se naspala? Ja, sem počekirala, pa imajo ravno ob petkih ta predavanja, tako da bom kr šla. Škodit ne more. Pa imam že zapolnjen prvi dan dopusta.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 7.7.2010 8:00:23
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Kako sama, a kar tus drzi, pa se umiva? Moja se tusa boji in to ze od nekdaj. se posebej pa od decembra, ko smo kupli en bolj mega nastavek. grem kavo spit, pol p naprej "veselo" na delo. BS, jaz sem ze vcerej vse razpakirala, oprala, spucala stanovanje.....zato nismo sle ven, je sla samo tali z Mariso. Bravo, kapo dol. Meni je uspelo skončat včeraj zvečer, ko sem dala Sabinči spat - pa še to sam zato, ker pride danes moja mami, pa da mi ne bo pametovala, kako mam. Tuširanje - naša tudi ni bila preveč navdušena, potem pa smo ji kupli tisto mehko podlogo, da se ji zdi bolj stabilno stat, pa ko gre pod tuš, jo zapremo in potem neki cajta sama poliva in se sama stušira - od takrat bi se pa tuširala vsak dan. Sama se zmoči, jaz jo potem namažem pa sperem, potem pa še mal polivanja in je zakon.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 7.7.2010 8:03:34
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka ragu je zakon, naša ga ima kar rada. Za vodo se ne sekiram, ker ve, da lahko samo gor in dol zapre, nič vstran. Je že sprobala pa je blo ajs. To obvlada v nulo. Sam včasih je sitna s tem svojim sama bom, jest bom Tudi mi imamo eno tako doma. Se tudi sama namaže pri tuširanju, pipe pa sploh ne obrača, ker je postavljena malo višje in je še ne doseže. Do takat imamo mir, potem bomo pa videli, kaj bo.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 7.7.2010 8:08:29
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 No sam da sem da je črno na belem . Pa sej veš, zarečenega kruha se največ poje. A vseeno lahko navijamo za eno lunco? Midva se tudi zmišljujeva, al bi potem še enega al bo to to. Bomo videli, kako bo nova beba pridna - v trebuhu mi tolk razsaja, da mam včasih filing, da jih je notri pet.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?