mavo
|
oj, punce, kako bi jaz rada prišla jutri na kavo v BTC, pa si ne upam sama z obema, ker imam Matevža tudi doma. Tako bo ostalo vse do februarja, ko grem delat. Če bi hotela z našim dvoletnikom kam sama, bi moralo biti igrišče kar tam, pa okrog ograja, ker je hiter kot , uboga pa zdaj bolj malo, ko je bil teden dni na počitnicah pri babi in dedu in je navajen, da je vse po njegovo. Žal nismo dobili vrtca, čeprav sem upala, da ga bo vsaj Matevž dobil, ko je letnik 2008. Zdaj pa bomo na račun tega, da bosta oba doma, varčevali za drugo polovico leta, ko bo mesečni strošek privat varstva za oba okrog 600 - 700 evrov. A ni grozno, se mi kar želodec obrača Zofy, vsak tisti, ki pametuje o tem, kako moraš imeti oba otroka doma med porodniško, verjetno ni nikoli imel otrok s tako malo razliko v letih, al pa je enostavno bedak! Lahko pa pride k nam za varuško, pa bo hitro v norišnici pristal . Mah, bomo že preživeli nekako, sem pa ful žalostna, ker moj sin nima možnosti igre s sovrstniki, tako kot ostali otroci v vrtcu. Ko smo še živeli v Celju in je hodil v vrtec, je bil ful vesel in zadovoljen, z veseljem je hodil tja, zdaj pa pri dobrih dveh letih ni dobil mesta v Ljubljani. In to samo zato, ker smo se šele letos preselili... Mah, bom kar nehala, nisem pri volji...jutri je nov dan