Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 IZVIRNO SPOROČILO: smuki Punce, jst sem pa tako.... razočarana, jezna... v glavnem slabe volje. Kličejo me iz službe, da bi radi videli, da bi že v avgustu začela delat... tako po uro do štiri ure, češ da bi me direktor rad začel upeljevati v neke nove projekte. Sem bila tolk šokirana, da kr nisem vedela kaj naj rečem. Halo!!! moje dete je staro 5 mesecev, še vedno dojim, varstva ni oz. tudi če bi imela bi trenutno bilo neizvedljivo, ker se joče pri vsakem... Rekla sem seveda ne, vendar da bom vse skupaj prespala in jim sporočila jutri. Itak se ne bom premislila in mislim, da imam zelo lepe možnosti, da bi me potem ko bo to mogoče, tudi odpustili (prišla pa bi naj namesto enega sodelavca, katerega so odpustili z razlogom da ni dela). Čist sem gotova in sploh mi ne gre iz glave, kaj bi mi radi vzeli... najlepši čas z mojo malo bibo. služba bo vedno druga, tvoja biba je samo enkrat majhna! Ne dovoli, da ti vzamejo lepe trenutke z njo. Ko boš šla v službo, bo itak samo še dirkanje od vrtca do službe pa spet nazaj, pa doma kaj narest... se strinjam Ja, tudi jaz se strinjam! Sicer je res totalno totalno zajebana situacija .... zoprno in ja, svetovat je lahko, tebi, ki si na tem, pa je težko. Samo pomoje je res najboljš, da rečeš ne. Kje pa boš dobila varstvo. Pa, otrok je takole res še premajhen .... ne vem, jaz bi verjetno rekla ne! Poznam eno, ki je šla nekaj mesecev prej v službo, je kao dobila napredovanje, s pogojem, če pride prej, sicer bi jo vrgli ven. Zdaj pa je cele dneve v službi, malega niti ne vidi, samo zvečer malo, ful potuje okol, non stop ima slabo vest in se sekira .... skratka grozno! Baje, da ko so šli na morje, sploh ni mogla niti na wc, ker je tamal skoz hotel biti z njo .... ker jo sicer nič ne vidi .... jao jao jao. Pomoje je res boljš rečt NE!
|