|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
28.6.2010 15:00:29   
naty6
Ojla

Nončika mi tude nemamo še niti enega  zobeka user posted image , zato pa je tak tečen; no malo je prehlajeni tude. Glij san našemi pravla, ka če zdaj ne ido vo, te nikdar nedo user posted image  user posted image  user posted image .

Serendipity  se priporočam za posteljko in se ti že vnaprej zahvaljujem....javi te user posted image .

Štera za to, ka bi se dobile na kavi...pravijo ka bo lepše vreme...ha?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
28.6.2010 15:26:57   
Nončika
mi pa mamo malo spobekslan urnik. do zdaj mi je dnevno 3x spal, pa še vnoči 11-12h. zaj pa vidin, ka njemi je malo preveč či iden čez den 3x spat. zaj ga navajan na ritem 2x in nama počasi uspeva.

naty, neja, mi mamo skoro isto stare malčke. kelko vama in kelkokrat spite čez den?

naty, uau, je san pa mislila, ka smo mi edini in mo ger nazadnje brez zobekov. hehe, vej tvoj je malo starejši pa či še izda nema, te smo mi še dobri. je san njemi po nasveti moje cimre z P kupila jantarjevo ogrlico. pa pomaga. menje se slini, menje je tečko in boljše spi. samo ene 3dni je trebelo,ka se je ta stvar vklopila. oz. začala deluvati.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
28.6.2010 16:10:53   
Nej@
Nončika
Taja spi zvečer od 20:00 do 6:00 potem od cca 7 do 9:30, sledi od cca 11 do 13 ure če ima dober dan (morda 2x tedensko) potem do 20ih ne gre več spat, ampak ponavadi gre potem spet ob 16h do 17:30. To je tak približno - gre za odstopanja po 30minut

Prenosna posteljka: mi smo kupili takši bazenček ka ma napihljivo dno (serendipity - ma tude takšoga) in je kao primeren za zasilno postelko. Mi mo jo avgusta testerali v Bovci. Na morje pa tak idemo v hotel in jih tan majo user posted image

Me pa neka zanima, vaši malički tude oponašajo pa se delajo "norca" na primer če čujejo ka što kašla te kašlajo ali pa oponašajo smejanje? Meni je zdaj že parkrat prav nerodno gratalo ka mala kda čuje kašel sama zača kašlatiuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
28.6.2010 19:48:32   
naty6
To...to....forum je malo oživel...user posted image  user posted image  user posted image

Nončika, naš Anej spi 2x dnevno, ednoug tan okoli 10.00 -12.30, drugič pa tan okoli 16.00- 17.00; so odstopanja, seveda.
Nončika kaj je to za ene verižice- janterjeve user posted image . Kje kupiti in ali res pomaga ali začara user posted image .

Nej@ ste se li odločili za morje? Pa še v gore te šli? Ja, superca user posted image .

Iden, ka je gnes žmeten den...Aneju nej  pa nej za nikaj....Damjan pa je gnes dobil drugo dozo cepljenja. Ges san njemi pravila, ka de medek njegov dobil gnes  tude pikico, ka ga naj vzeme sebof. Te pa z našim prideta domov, mali ves razočaran, pa ga pitam kaj je zdaj? Te pa vrže medeka v steno in ga 2x brcne. Pitan ga ali je medek nej bil cepljen, a kaj? Te pa pravi glasno in z globokim glasom:" Nej, samo ges san dobil." Skoro san v smeh prasnula; morala san se zadržati ka ne bi. user posted image  user posted image  user posted image

Eh, zdaj pa iden ženskice...fajn mi bojte....

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
28.6.2010 19:59:51   
Nončika
neja, ja ja. naša dečica nas znajo spraviti v zadrego. naš či njemi što pravi bu. on nazaj bu.
točno, hvala za idejo. mi mamo tuj te bazenček. super ideja.

naty, ogrlica se dobi v mullerju. stane tan nendri 10€, samo resnično pomaga. rejsan. menje se slini, bole miren je in bole mirno spi. v petek san njemi pozabila djati gor in je proti večeri že cvilo, celi cmizdravi bil. či zemeš te mi povej in ti še edne finte poven, kere san jes tudi tak zvedla. in delujejo.

nivea, dobra tura. vutro tudi?

< Sporočilo je popravil Nončika -- 28.6.2010 20:01:38 >

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
29.6.2010 9:42:59   
naty6
Ojla.

Hvala Nončika..gnes poglednem za to ogrlico. Naš Anej pa ima navado nos zvihati gor( tak kak ko je človek čemeren in njemi nikaj ne paše)...kak je smešen...to ga je babica navčila....user posted image .

Gnes se nan obeta pa lepi den. San že pitala, če se zmenimo za kavico kaj, ali user posted image ? Nihče nešče?!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
29.6.2010 17:21:13   
Nončika
naty, po pravici povedano nej mi je za iti v tou zmejšano MS. uaj, san zadnjič tuj telko čakala, vse razkopano. mater. pa še vrouče je. se dobimo pri Bukovniškon jezeri v hladi? vej, nekak smo skoro vse z okolice, razen Naty, pa Neja. ka pravite ostale?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
29.6.2010 21:43:54   
naty6
Večer.

Ja v tej Soboti ves čas nekaj razidrajo...user posted image . Bukovniško jezero pa je idealno, samo takšnoga časa, ko še komarji nejso na vidiki user posted image . Muve z Nej@ bove se že malce potrudile za to ka prideve, čeprav sve malce odaljene....a ne Nej@ ? POvejte kdaj ka uskladimo termine user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
29.6.2010 23:15:11   
TuBoLina_86
voah, ste se razpijsale user posted image user posted image user posted image

kavica - na bukovniškon nas komare pogejo user posted image user posted image user posted image   prijden, če vej tude prijdete....

zobeki - mij mamo 2 spodaj, pa v tej dnejvaj sta še 2 zgoraj vo pokukala, samo glij telko... pa dlesni ma malo krvave zgoraj, kak njemi zdaj idejo vo zobeki.... user posted image user posted image
tude ges san razmišljala o jantarjevi ogrlici... v mulleri jo majo? gda dobin plačo, mo šla v nabavo...

prenosna postelka - mij jo mamo, gda smo na K....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
30.6.2010 10:36:48   
julieb
Jantarjeva ogrlica - mamo jo mi tudi, meni je super, mali je pravi cuker či jom agor, zadnjič ko sen jo pucala pa na novo punila na sonce, je ene tri ure neje meja pa je bla že kriza.
Jaz jemi dan na nogico ali rokico, neje mi glih ka bi meja za vraton, nigdar ne veš.

Nončika kake pa so še skrivnosti pri toti ogrlici?

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
30.6.2010 21:50:31   
Nej@

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

naty, ogrlica se dobi v mullerju. stane tan nendri 10€, samo resnično pomaga. rejsan. menje se slini, bole miren je in bole mirno spi. v petek san njemi pozabila djati gor in je proti večeri že cvilo, celi cmizdravi bil. či zemeš te mi povej in ti še edne finte poven, kere san jes tudi tak zvedla. in delujejo.

ti samo povej trike, ka nikdar ne vejš kda komi kaj prav pride, za to jantarjevo ogrlico san zdaj prvič slišala sicer je ne rabimo ali vedno je dobro če si pripravljeni user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
1.7.2010 20:59:45   
Nončika
skrivnosti nega v toj ogrlici. julieb me je izdala. hehe. na mullerovi etiketi ne piše, ka se more dati punit, v bipi pa ti povejo. hehe. 1x moreš dati punit 2h, te pa kedensko 1x zapereš pod vodo in daš nazaj punit za 1h.

turbolina, gda si nazadnje bila voni pri jezeri? jes san bila včera, pa so komari, ali pa ka bi me pogeli? eja, še san tu. pa maliva tudi. posebej v vročini, zapelaš se ta. nika je nej prevroče, bole znosno kak doli v vejsi in tuj menje komarov gej.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
1.7.2010 21:43:21   
TuBoLina_86
nončika - z komarame san nej dobesedno mislila ka bi te pogeli, samo jih je pri vodi ponavadi več, kak indri, ge nega vode poleg.... gda smo pa nazadnje bilij, pa so me spikali, pa san še tude tu user posted image saj ne praven, ka jih prinas nega... čez den jih je pa tak menje, kak proti večeri....

glede igrlice - mij idemo ju3 v mullera, pa jo kupimo....te mo pa vidli, če kaj pomaga user posted image bomo jo  punili, pa prali, pa spet punili, kak je pravila nončika...

no, mij smo se včera pa gnes čopkali v bazenčki, in je mali tak užival, pa cvijlo, pa se smejo user posted image user posted image škoda ka smo njemi tak maloga kujpili, ka bi se še ges notri sejla, ga je užitek glejdate...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
2.7.2010 10:32:22   
naty6
Ojla.

TuBoLina ges tude vupan ka mo gnes sprobali bazenček....že san včeraj ščela, pa te smo hodili na otvoritev kioska z hitro prehrano...mimogrede od našoga teta je odprla...pa te je vse splavalo po vodi :)

Ges san še do Mullerja nej prišla...vupan ka te dneve pridem :)))))))

Kraj smo zdaj izbrale za kavico...zdaj pa še samo datum in uro...ajmo kak komi paše. Ges pravim ka tam drugi teden med tednom, ali? Ta vikend mi nede šlo, ka vutro mamo igre treh vasi, nedelo pa iden na kolektivni piknik...tak ka mislim, ka je najbokše med tednom, ka za vikende vsi nekaj planiramo, saj je poletjeeeee...

ajd....se beremo....

Neposredna povezava do sporočila: 1539
5.7.2010 8:56:07   
naty6
Jutro.

Gnes pa je Anej dopolnil 9 mesecev user posted image ....zobekov še nimamo, plazimo se, stojimo ob opori...kelko vagamo in smo dugi, pa mo vidli v četrtek ko mamo posvetovalnico.
Vreme  gnes ne kaže na lepo...pravijo kakšno de gnes vreme, takšno bo naslednjih 5 tednov...user posted image ....je rejsan tak?

se beremo kaj...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.7.2010 10:30:39   
TuBoLina_86
pozdravlene pupike!

kak ste kaj?

naty6 - čestitke za mini 9 user posted image user posted image user posted image user posted image

nan pa idejo zgornje dvojkice ven, ali kero številko majo že tisti poleg prvih zgornjih zobekov?user posted image user posted image user posted image user posted image

vrejme je pa super, tak kak je.... nej vroče, lepo sveže..... nega lepšega...

no, mij pa smo gnes najšle presenečenje v utici, v keroj je pikica doma... skotila nan je 2 kužeka malivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če kera ščej meti... eden je črno bejli, eden pa kak sijvi škotski ovčar.... slikice bom dala večer goruser posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.7.2010 13:05:51   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Jutro.

Gnes pa je Anej dopolnil 9 mesecev user posted image ....zobekov še nimamo, plazimo se, stojimo ob opori...kelko vagamo in smo dugi, pa mo vidli v četrtek ko mamo posvetovalnico.
Vreme  gnes ne kaže na lepo...pravijo kakšno de gnes vreme, takšno bo naslednjih 5 tednov...user posted image ....je rejsan tak?

mij mamo tudi v četrtek posvetovalnico.

čestitke za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image .

se beremo kaj...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.7.2010 13:06:47   
protina
ma cejla klobasa mi je gratala.

ja ena no rokaj ena pa na ušesu nonstop gučij...user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.7.2010 21:39:32   
Nončika
Anej, bravo za 9ko. mi pa dirkamo za vami.

naš T šiba po štiraj kak velki, se san vsede v sekundi, non stop mi skoči na nogice ob opori hodi. pa glasen postaja in pomalen zača izsiljevati. pokavec mali. zobeki? na vidiku, baje počena dlesen, ali je jih ne vidin, ne čutin.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
7.7.2010 8:42:02   
TuBoLina_86
hej hej!

kak ste kaj? mij smo ok...

san si včera kujpila biciklin, ka va z malin terenskiva, pa mi sicek ne paše gor user posted image user posted image user posted image user posted image ovi ka se naprej dene....

zaj pa iščemo prikolico.... nekaj takšoga:

http://ritosa.si/images/alpen_prikolica_3754v.jpg

ma kero mogoče to? bi priporočale to? napijšite, bilo kaj, ka san fejst razočarana.... user posted image

ovi sicek ka se dene zadaj gor, se mi ne zdij ok, ka mi dejte pri rijti sidij user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
7.7.2010 11:11:33   
Serendipity
naty - daj mi na FB pošlji svojo telefonsko, ka najverjetneje vutro turim proute MS, pa ti te posteljko odstavin :)

Neposredna povezava do sporočila: 1546
7.7.2010 11:13:50   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

hej hej!

kak ste kaj? mij smo ok...

san si včera kujpila biciklin, ka va z malin terenskiva, pa mi sicek ne paše gor user posted image user posted image user posted image user posted image ovi ka se naprej dene....

zaj pa iščemo prikolico.... nekaj takšoga:

http://ritosa.si/images/alpen_prikolica_3754v.jpg

ma kero mogoče to? bi priporočale to? napijšite, bilo kaj, ka san fejst razočarana.... user posted image

ovi sicek ka se dene zadaj gor, se mi ne zdij ok, ka mi dejte pri rijti sidij user posted image user posted image

glij gnjes se je kolegica s tauf k meni pripelala (si je fčera nabavila - ma pa za dva, pa paseki so notre, pa fajn ide pelate)  user posted image user posted image user posted image MUČO ZADOVOLJNA! user posted image user posted image user posted image Mislim ka je ista. Tan pogledni kak majo bicikline paulek BTC-ja. Bikers neka... ali kak se zove...

Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.7.2010 13:59:55   
Nončika
Turbolina, ges vidin kak furajo našoga soseda z ten vozekon. je vredi stvar, samo ne ven, či je gli za 10m staro dejte. no, sicer pa nabavi, boš vidla in či drugo nej de malo pač te vozek počakal. jes man zic na prtlažniki in nega nevol. N se je sigdar rada vozila, T pa de počakal na to uživancijo do drugoga leta. te mo šibali vsi z biciklinami. zaj smo pri ton, ka malo včimo samostojne vožnje na cesti. user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
7.7.2010 14:03:37   
Nončika
aja, nabavili so pa v Intersparu, te je gli bila reklama.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
7.7.2010 14:25:30   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
glij gnjes se je kolegica s tauf k meni pripelala (si je fčera nabavila - ma pa za dva, pa paseki so notre, pa fajn ide pelate)  user posted image user posted image user posted image MUČO ZADOVOLJNA! user posted image user posted image user posted image Mislim ka je ista. Tan pogledni kak majo bicikline paulek BTC-ja. Bikers neka... ali kak se zove...

ja? saj mij smo tude bilij glij na ton, ka kujpimo prikolico  v BC, samo san te vseeno sicek zela, samo ne paše gor user posted image user posted image če kera nuca, namontejra se naprej na biciklin, je pa do 15 kg... niti smo ga nej namontejrali nikan, tak ka je vse v originalnoj embalaže...

gda mo po ms lutala, se staven, pa poglednen še tan...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?