|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
6.7.2010 14:20:07   
Anonimen
O Lunca. Dej ti imej Luna iz preventive še en teden doma. Res, dobronameren nasvet. Ker zdej je obdobje, ko vsi nekaj čudno kašljajo v vrtcu. user posted image Mal ga imej še ob sebi, da res pride na zeleno vejo zdravja. Ker RTG slika je eno, dejansko stanje pa drugo.user posted image

Drugače pa danes sam šibam sem in tja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
6.7.2010 14:21:46   
lunca14
user posted image user posted image user posted image o tms in njamka mata kužije,nisem prej tega vedela,sploh sem presenčena nad tabo tms,ti maš kužija-superuser posted image user posted image user posted image
In pozabila sem še na našo user posted image ,kok fajn še malo pa bouser posted image tuki.Je bla zadnjič,z lunom v bolnici ena pupika,katere mami je bla noseča in je šla naslednji dan rodit,joj,kaki skomini,in spomini,so prišli na dan,sploh  ker sem vsak dan hodila mimo porodne,in potem še porodnišnice,bi kar čas nazaj prevrtela-pa ne gre.A sem vam že zaupala,da sem sklenila,da pri nas ne bo 4 jenčka,verjetno že,se še prepričujem da je prav tako,da je samo eno življenje,in naj uživam v tem in z njimi.
No en lep dan še naprej vsem skupi.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
6.7.2010 14:23:24   
Anonimen
A pol ne boste mel pupike?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si povedala ja. To je tvoja odločitev.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
6.7.2010 14:25:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

O Lunca. Dej ti imej Luna iz preventive še en teden doma. Res, dobronameren nasvet. Ker zdej je obdobje, ko vsi nekaj čudno kašljajo v vrtcu. user posted image Mal ga imej še ob sebi, da res pride na zeleno vejo zdravja. Ker RTG slika je eno, dejansko stanje pa drugo.user posted image

Drugače pa danes sam šibam sem in tja. user posted image user posted image user posted image

............sej je blo mišljeno,da je še ta teden doma,ker sta sam še dva dneva potem pa vikend,se tud men zdi,da je bolj tako,potem pa veselo nazaj,pa mal jih moram z vitamini nafilat.Sam mal bo hecno ker morava peljat v pon.maja na morje,lun pa prvič po doooooooolgem času spet v vrec,sam vem da je njemu muka se v avtu vozit,tako,da bo kar šel v vrtec.
............ti pa šibej sem ter tjauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
6.7.2010 14:26:33   
lunca14
No sam da sem da je črno na belemuser posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
6.7.2010 14:28:18   
Anonimen
Šibam v vrtec.,

Drugač pa Tamasa nima kužiko v Njemački, v Slo jo ima. Jaz jo imam pa pri starših doma. Še vedno zanjo skrbim.user posted image
Imamo isto pasmo.user posted image

Zdej pa res grem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
6.7.2010 14:34:31   
slovenka
ojla mamice,

glih eno minuto imam, potem pa moram iti kosilo premešati v loncu user posted image

Še kar odgovarjam maile z založbo, prav neverjetno, koliko punc dela na moji knjigi - urednic, lektoric, tehnični urednik itd. Pa samo 900 strani user posted image Oni dan so mi poslali kup predlogov za platnice, pa se nisem kaj preveč poglabljala, kar eno hitro izbrala...

Lunca, daj ne jamraj, kako nimaš časa pisati - pa samo 3 otroke imaš, pssssss... user posted image

TMS, verjamem, da dobiš skomine po pomoči, samo ti si super hiper, jaz pa precej manj sposobna, tako da... user posted image

Ne, je res dosti boljše. Ko sva dve, izpade vse čisto enostavno, samo pogovarjava se, ena kaj skuha, druga otroke pazi, pa gremo ven, 2 urni sprehod in je že čas za spanje. DAnes smo šli do enega ribnika z igrali, če bi bila sama, bi verjetno šli čez 1 leto user posted image Pa punca mi pravi, da čez par tednov komot z avtom skočimo na šoping... prav pozitivna je in mi daje občutek, da bom hitro spet normalno živela user posted image Zdaj me po dolgem času ima, da bi si kaka fajn oblačila nakupila... ker prej sem bila itak skoz noseča, pa mi ni nič pasalo...

BS, ja, pokliči glede EA, bi pa rekla, da glih na ono skupinsko predavanje ti ni treba. Meni bi že bilo čudno, če bi morala. Jaz bi kar poklicala zdravnico in rekla, da sem že rodila z EA in če lahko še enkrat kar k njej pridem. Sicer pa, kaj jaz govorim, kje je še tretji pri nas user posted image user posted image user posted image Po moje bi ga lahko imeli čez 4, 5 let in še to, če bi otroka rekla, naj ga imamo user posted image

Sicer pa BS - mene tudi vsi sprašujejo, zakaj nimam koga za čiščenje in kuhanje, pa je glavni odgovor, da mi nekak ni, da nekdo za mano pospravlja. Že v pisarni mi je čuden občutek, ko dlje delam in pride čistilka in mi po mizi briše... doma pa je še bolj privat... Saj ko je otrok večji, gre enostavno, vsaj meni se zdi... Sofijo sem dala na pult in sva rezali - narežem korenček, ona pa meče koščke v lonec in je 15 minut vse notri... Sicer pa - zna se zgoditi, da si premislim user posted image

pupe, laufam...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
6.7.2010 14:53:38   
TaMaSa
helou, smo ze na drugi strani?

slovka, dej nehej. Da ti zdejle priznam kolk sem sposobna. Gledam film, zraven S. gujsam, da mal pospi se, pa nekej iz kuhinje zavoham...spagetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Smrdi k pri...

Oj Lunca. A ves, das em ze hotla v zavetisce po psa, ko sem pri vas novice brala, pa so se mi eni tolk smilili. Samo potem sem premisljevala, da ni prostora v avtu za nazaj, pa nismo se se selili, pa T. ze tolk casa za psa navija, a zdaj naj jaz kar enega prinesem, pa ne bo haski. No, z tezkim srcem nisem sla ponj. moza bi pa itak kap, ko bi moral se kuza peljat.

...............evo, pa je s, budna. samo, da ni gujsa gujsa, je ze veeeee.

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 6.7.2010 15:06:31 >

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
6.7.2010 14:57:54   
slovenka
TMS user posted image user posted image user posted image A špagete kuhaš? Nisi ti mene nekaj hecala, da samo špagete znam naredit? user posted image JAz pa piščančja bedrca tinstam, ima pupa rada omakico user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
6.7.2010 15:00:19   
slovenka
TMS, imaš na FB slikice od Safije? Jo moram iti malo pogledat... pupa mala, ko že tako pridno papa... a jo daš sedet v stolček? JAz komaj čakam na ta čas... ko lahko nekam malega lepo odložiš in gleda okrog...

Sicer pa komaj sedaj, ko imam to punco, da mi pomaga, vidim malo naprej, da bodo hitro šli trije, štirje meseci... prejšnje dni se mi je pa zdelo, da ne bom nikakor sfolgala, niti do naslednjega vikenda ne, tako da res vsaka ti čast TMS, da tako  lepo vse rihtaš, pa špageti gor ali dol...

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
6.7.2010 15:16:26   
TaMaSa
samo prvi mesec je res hudo.Ko se spomnim...pa krce je imela, sem jo vsak dan masirala, pa mazala. Kj pa Maxim, ga ze kaj trbuscek matra?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
6.7.2010 15:39:18   
slovenka
TMS, MaKSima user posted image tudi trebušček matra, ja. Bolj kot je Sofijo. Ona ni nikoli jokala zaradi tega, samo malo se je pačila, njega pa prav muči občasno in se napenja in joka. Komaj čakam, da mine tole, ja... Včeraj smo imeli posvetovalnico in ima + 1kg - 4800g, pa 56 cm je že velik... kmalu bo že Sofijo prehitel, sploh če bo rad jedel user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
6.7.2010 16:03:19   
TaMaSa
joj sorci, ne vem kaj mi je blo da sem napisala z x. Se mi je zdelo pravilnouser posted image

Bolj malo novih slikc imam na fb, ker me nalaganje zeza. Sem jih dala vceraj 5gor, se eno znano puncouser posted image

Tamalo hranim kar v narocju, ker bi M. kap da jo dam v NJEN stolcek.

Priden MaKSimuser posted image user posted image  Bo bajsek k Safijicauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
6.7.2010 21:21:22   
TaMaSa
enibadi kleuser posted image user posted image ??

Mam par min. casa, dokler mi ga T. ne zaseze.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
6.7.2010 21:28:47   
RMRM
OJLA

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
6.7.2010 21:34:00   
TaMaSa
kaj bos povedalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
6.7.2010 21:39:00   
RMRM
TaMaSa, a haskija boste nabavili? Krasen kuža, sam zahteven pa ful. Je pa super za otroke. Naš L. je čist navdušen nad našo psetko. Na začetku je ni maral, je sploh pobožat ni upal, zdej pa tko lepo po glavi boža, da ne morš verjet. Prav z občutkom.

Njamka, ja fajn da se Sara sama tušira. Pr nas ga pa po tuširanju komaj ven spravim, obožuje vodo.
Sem mu zadnjič naštimala bazenček s toplo vodo, pa ni blo nekega hudega navdušenja, ko sem ga pa dala v tavelk bazen, pa cviljenje, vriskanje do onemoglosti. Tko da bo ziher užival na morju.

Lunca, a zidan bazen delate. Bo pokrit? Super. Bodo tvoji mušketiri uživali. Pa oči in mami tud user posted image user posted image user posted image .Mi mamo tistega površinskega, pa tud ful odvrne. Sploh zdej ko je tko vroče.

Babysolza. še malo, pa bo user posted image . Glede pomoči v gospodinjstvu se pa jaz nikakor ne morm prepričat, da je to dobr. Vedno rečem, da zdej bom pa eno poklicala ko je treba mal bol generalno, na koncu pa sama pošlihtam. Tko kot Slovenka prav, men je tud ful zoprn da mi kdo po bajti šnofa. Sem pa zadnjič dala par strojev za polikat. Sam to ni to. Če ne drugega je drug sistem zlaganja perila, pa smo spet tam. Mi pa zdej S. ful pomaga, ko nima šolskih obveznosti, pa še kak ojro ji prav pride, to je pa tud nekaj. Sam pol je frajla mislila da bo za vsako polikano cunco dobila plačanouser posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
6.7.2010 21:39:45   
RMRM
TaMaSa, vidiš, kaj sem povedalauser posted image user posted image user posted image . Sem kr neki časa rabila da sem cel roman spisala

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
6.7.2010 21:47:33   
TaMaSa
aha, dobr si tole spisala, sem ze skor zaspalauser posted image

Ne, ne haskija. Sicer si ga T. zeli, ampak trenutno ne bi velikega psa. Me je strah, zaradi tamalih dveh, pa kako bo na sprehodu... Sicer je meni vsec nemska doga, pa jo sparam za stara leta, ko ne bom mogla vec hitro, da me bo za sabo vleklauser posted image .

Bomo sli v zavetisce, itak, ni sans drugace-no, edino, ce kaksnega na cesti najdemo- pol pa vzamemo tistega, ki nam- meniuser posted image , koj v oko pade.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
6.7.2010 21:53:18   
lunca14
user posted image user posted image hojla čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem odlaufala svojih 10 km,sedaj pa sam še pod tuš in spat.Smo pa danes naše fante k frizerju peljali in jih ostrigli,ampak so še vedno dolgolasci,tko,da mam še vedno tri punčkeuser posted image ,pa mami si je nabavla eno napravco za laufat,da mi kilometrino kaže,pa še par zadevic,tko,da bom sedaj na tekočem,kolk prelaufam.Madonca sem važnauser posted image .
Ne rmrm,zaenkrat še ne zidamo bazen,ker je to prehud strošek,smo tistega od intexa 4,5 m in višine 1,2m vkopali v zemljo,enkrat,ko bo pa višek denarja,bomo pa večjega naredili,pa tud če bo pokrit,bova nekaj sama pogruntala,ampak tako,da bo funkcionalno,pa ne tako fensi.
In ja haski lušen,dober pes,ampak res zahteven,sva ga mela,za otroke cuker.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
6.7.2010 21:59:47   
TaMaSa
Lunca kaj res, haskija ste imeli?
Daj napisi mal vec prosim? Pa kaj je tolk zahteven? Mislis glede laufanja, da se mora velik zletat, al nujno sola-no, to bi mogla t. z njim opravit, sicer ga ne bi vzela sploh. Saj meni je zelo vsec, samo kot pravim se bojim. pa se iz zavetisca bi rada koga resila.

Lunca, ne nabijaj mi slabo vest s tem tvojim tekom. A ves da ni zdravo! Pa kolena trpijo,pa..user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
6.7.2010 22:16:48   
lunca14
user posted image user posted image user posted image spet me net zaj...........user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja tms,kaj pa čem,če pa uživam ko laufam,pa se moram mal pohvalit,pa začni še ti,pa bodo še tebi kolena pa sklepi mal trpeliuser posted image .Ja sva mela haskija,10 let je bla stara potem pa je dobila sladkorno in sva jo lani uspavala,ji ni blo več pomoči,tud z inzulinom ni šlouser posted image .Zakaj so zahtevni,ker so zelo pametni in svojeglavi in zelo trmasti,moraš bit zelo vstrajen in nepopustljiv,strog hkrati nežen,ma je ful zakompliciran pes,ja pa laufat mora kar dosti,drugače pride pa zelo len pes,ki bi samo spal in nič drugega.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
6.7.2010 22:18:58   
lunca14
.................no kaj ni nobene več gor sem mislila,kok bom mela za prebrat,pa ničuser posted image ,ja bejbe jaz grem pod tuš pa spat..........................nočko...................spet moje pikiceuser posted image user posted image .............to bo nekaj za matejo al njamko eno vem da je tole mal motilo,mislim da je bla mateja...........................mateja,kje si?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
6.7.2010 22:19:06   
TaMaSa
Ste jo imeli v soli?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
6.7.2010 22:20:13   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?