slovenka
|
ojla mamice, glih eno minuto imam, potem pa moram iti kosilo premešati v loncu Še kar odgovarjam maile z založbo, prav neverjetno, koliko punc dela na moji knjigi - urednic, lektoric, tehnični urednik itd. Pa samo 900 strani Oni dan so mi poslali kup predlogov za platnice, pa se nisem kaj preveč poglabljala, kar eno hitro izbrala... Lunca, daj ne jamraj, kako nimaš časa pisati - pa samo 3 otroke imaš, pssssss... TMS, verjamem, da dobiš skomine po pomoči, samo ti si super hiper, jaz pa precej manj sposobna, tako da... Ne, je res dosti boljše. Ko sva dve, izpade vse čisto enostavno, samo pogovarjava se, ena kaj skuha, druga otroke pazi, pa gremo ven, 2 urni sprehod in je že čas za spanje. DAnes smo šli do enega ribnika z igrali, če bi bila sama, bi verjetno šli čez 1 leto Pa punca mi pravi, da čez par tednov komot z avtom skočimo na šoping... prav pozitivna je in mi daje občutek, da bom hitro spet normalno živela Zdaj me po dolgem času ima, da bi si kaka fajn oblačila nakupila... ker prej sem bila itak skoz noseča, pa mi ni nič pasalo... BS, ja, pokliči glede EA, bi pa rekla, da glih na ono skupinsko predavanje ti ni treba. Meni bi že bilo čudno, če bi morala. Jaz bi kar poklicala zdravnico in rekla, da sem že rodila z EA in če lahko še enkrat kar k njej pridem. Sicer pa, kaj jaz govorim, kje je še tretji pri nas Po moje bi ga lahko imeli čez 4, 5 let in še to, če bi otroka rekla, naj ga imamo Sicer pa BS - mene tudi vsi sprašujejo, zakaj nimam koga za čiščenje in kuhanje, pa je glavni odgovor, da mi nekak ni, da nekdo za mano pospravlja. Že v pisarni mi je čuden občutek, ko dlje delam in pride čistilka in mi po mizi briše... doma pa je še bolj privat... Saj ko je otrok večji, gre enostavno, vsaj meni se zdi... Sofijo sem dala na pult in sva rezali - narežem korenček, ona pa meče koščke v lonec in je 15 minut vse notri... Sicer pa - zna se zgoditi, da si premislim pupe, laufam...