|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
5.7.2010 10:46:51   
TaMaSa
oj Njamkauser posted image

Bijem hud boj z osami. Mislim, da mi je ze skoraj uspelo. Na drugi strani je veliko mrtvih, mi je sicer zal, samo kaj naj drugega. Jih zalivam z vodo z dodatki. So se se na steni omarice zbirale...

Pa pucam, pucam...vroce je za znort. Smo se ze vse kopale, sicer bi zgorele.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.7.2010 10:52:54   
Anonimen
Pa ti itak obvaladaš vse nakmal narest.user posted image Pa tud če je treba komplicirat s kosilom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si kej brala? Jaz niti ne grem, ker mi gre na kozlanje.user posted image  

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.7.2010 11:02:31   
TaMaSa
Ja sem, vceraj do enihuser posted image . Provocirajo. Mi je zal, da sem sploh kaj napisala. Itak pa, saj ni vazno. Je pa hecno, da so se javile samo tiste, ki se z avtorico strinjajo. Itak si druge niso upale. Se ti kaj sanja, ktera je mackica? Mislim, da ena bivsa nasa z dvema otrokoma, ki se je pred casom izpisala.
S. se je zbudila. Grem komplicirat z malicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
5.7.2010 11:04:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Ja sem, vceraj do enihuser posted image . Provocirajo. Mi je zal, da sem sploh kaj napisala. Itak pa, saj ni vazno. Je pa hecno, da so se javile samo tiste, ki se z avtorico strinjajo. Itak si druge niso upale. Se ti kaj sanja, ktera je mackica? Mislim, da ena bivsa nasa z dvema otrokoma, ki se je pred casom izpisala.
S. se je zbudila. Grem komplicirat z malicouser posted image

Ne vem kdo je tista mačkica.user posted image Pa sej je vseeno, napisala sem kar sem imela, drugo me ne zanima. Res, niti brat sploh še nisem šla.user posted image   Imam itak svoje mnenje o določeni, tak da......user posted image

Jest pa šibam v Lj mal v šoping. Za dušo.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.7.2010 12:08:20   
mačkicamala
OOOO,njamka,tebe sem pa vesela.Čist slučajn sem te tlele zasledila.Fullll rada te berem,se v marsičem strinjam s tabo.
V katerih temas se kaj javljaš???Jst zadnje čase bolj berem kot pišem,ker mimogrede kak kreg naredimuser posted image
Za ktero temo se je pa to šlo,če nisem preveč radovednauser posted image

P.S.

Se opravičujem,ker skar vskočila,upam,da ktera ne zameriuser posted image

UŽIVAM.............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.7.2010 13:05:54   
TaMaSa
hehe, bom kar jaz odgovorila, ker njamka zapravlja na velikouser posted image . Kerensina tema, zakaj tolk komplicirate. Saj si en post napisalauser posted image . A pol nisi nasa? Sem se zgleda zmotila, ampak saj je vseeno. Ti kar pridi k nam, ker si meni ravn tko zanimivauser posted image .

Drage moje, no, sicer ni nikjer nobene. Ne vem kje se me glava drzi, pol pa se ose. hudo je iz dopusta pridt na realna tlauser posted image

(odgovor članu mačkicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.7.2010 15:28:32   
slovenka
O, TMS is back, zdaj bo pa spet več akcije pri junijkah 2008 user posted image

Danes sem imela prvič punco, ki mi bo pomagala in sem super zadovoljna, zanimiva, še za mene čvek, da je bolj pestro, sicer pa jo je Sofija vzela kar za svojo, vse razkazala... bile smo na dveurnem sprehodu z obema ta malima... ponudila se je, da nam kaj skuha, da lahko skoči v trgovino po kaj itd. v glavnem, sem tako srečna danes, čist neobremenjena... prej pa me je vse skrbelo...

Njamka, saj pri nas ni bil problem, da se Sofija ne bi sama zaigrala, tudi več ur, samo jaz sem imela slabo vest gledat dveletnega otroka, ko mora biti sam na strani, jaz pa polne roke dela... malega pa je tudi treba pocartat, vem... ampak danes je bilo vse super. Sedaj gremo v posvetovalnico za ta malega, da vidimo koliko je zrastel... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.7.2010 19:36:54   
RMRM
Dan!

Po dolgem času mi je spet mal uspelo pridt pogledat sem gor. Jaz ne vem, ampak meni kronično primanjkuje časa. Ne vem, a se ne znam več zorganizirat al kaj. Dan se koj obrne.

Rojstnodnevna zabava uspela, bom ob priliki kakšno slikco pripopala. Lukas nagaja na ful, je taka faca mala. Je res začel izražat svoj pravi jazuser posted image user posted image user posted image .

AS, jaz tud ne vidim razlike pri Lovlu. Je pa facka mala, kakšne dolge laske ima. Ma naš je proti njem kratkolasec, sploh zdej ko smo ga spet postrigli. user posted image

Počasi odštevamo dneve do morja, še ta teden. Se kr veselim, ker v službi je noro. Ne razumem ljudi, da se jim v današnih časih j......e za vse. Zadevo požoka v predal in gre na dopust. user posted image pol pa čaraj kot veš in znaš.

TaMaSa, no, upam da se res srečamo v avgustu. Z veseljem pridem če se kje zmenimo za kavo, al pa pridete do mene. Pa mogoče se še katera pridružiuser posted image . .Ti na ZS pošljem mobi.

Lunca, kako kaj Lun?Ste se pozdravili?

Pa Slovenka, super za varuško. Bo takoj lažje.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.7.2010 22:39:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala

OOOO,njamka,tebe sem pa vesela.Čist slučajn sem te tlele zasledila.Fullll rada te berem,se v marsičem strinjam s tabo.
V katerih temas se kaj javljaš???Jst zadnje čase bolj berem kot pišem,ker mimogrede kak kreg naredimuser posted image

P.S.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se hecaš, ne?user posted image user posted image

(odgovor članu mačkicamala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.7.2010 23:09:32   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala

P.S.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se hecaš, ne?user posted image user posted image

user posted image  je tezko verjet a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovka, dej nehej delat skomine z varuskami. Sem imela tezek dan, bi mi prav prisla. No, samo, da ti je lazjeuser posted image

RMRM, ti kar poslji mobi, samo glej da bo Nociauser posted image .
Lunca, wer are you???

Mateja, nekaj si mi pisala na zid na fb, pa nisem mogla prebrat, ker je blo kao prepozno. Sorci, ker te nisem klicala. Sem te sparala za ta teden, pa evo kje sem pristala. Se z eno sestro se nisva vidli, sva bli zmenjeni ta tedenuser posted image .

VSEEEEE NAJJJJBOOOOLLLJJJSEEEEEE JUNIJCKOM IN ENI JULIJKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 5.7.2010 23:12:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
6.7.2010 9:15:19   
babysolza
Živjo moje junijke!

Evo mene nazaj z dopusta - bilo je kratko, al sladko. Vreme super, 25 stopinj, nobene vročine, razen zadnje 3 dni, sem sopihala kot slon, kar je nad 27 stopinj res ni zame. Zdajle sem pa ta teden še v službi, potem pa off. Pa bom tudi jaz bolj pridna za čvekat.

RMRM - se strinjam glede pomanjkanja časa. Meni se zdi, da je glavni krivec lepo vreme - pozimi imam dovolj časa za vse, zdele pa že par dni gledam stvari z morja, se sploh še nismo uspeli razparkirati do konca. user posted image user posted image  Oprala sem 5 strojev, ki seveda tudi še likarco čakajo, tako da... Pa še ta teden sva s tamalo sami, moj službeno odsoten, tako da itak vse na petek prelagam, ko bom doma pa kao vse v red spravla. No, da še jaz mal pojamram, se hitr vidi, kak šok je priti nazaj z uživanja v kruto realnost. user posted image user posted image

Lunca - kako je Lun? Upam, da veliko bolje in pridno gradite bazen. Mimogrede - lahko bi imele eno srečanje v njem, ko bo fertik. user posted image user posted image

Slovenka - jaz sem ti tudi fouš za varuško. Čeprav meni bi kakšna čistilka/kuharica bolj prav prišla in imam resen namen najti kako gospo, ko bom šla nazaj v službo po porodniški. Ker takrat pa res ne bom zgubljala časa s pucanjem.

Eno vprašanje, če katera obvlada, preden kličem v P: v prvi nosečnosti sem šla na tista predavanja za epiduralno, ker so obvezna pri nas. A moram it zdaj še enkrat al kao še vedno obvladam? Najbolje da pokličem, se mi zdi, da ima to vsaka P po svoje urejeno?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
6.7.2010 12:11:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Eno vprašanje, če katera obvlada, preden kličem v P: v prvi nosečnosti sem šla na tista predavanja za epiduralno, ker so obvezna pri nas. A moram it zdaj še enkrat al kao še vedno obvladam? Najbolje da pokličem, se mi zdi, da ima to vsaka P po svoje urejeno?

Mislim, da moraš spet it ponovno. Nisem ziher, ampak najbolje da kar pokličeš.
Pa fajn, da ste lepo preživeli dopust.user posted image user posted image

Tamasa, si se naspala?

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
6.7.2010 12:20:29   
TaMaSa
neuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
6.7.2010 12:33:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest tud ne. Sem bla pa pridna danes, sem že  pasjega prijatelja skopala, njeno prebivališče očistila, avto spucala, zdej pa lenarim.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
6.7.2010 12:44:25   
TaMaSa
jaz sem zadnc tut hotla nasga psa skopat-jih ponavad vedno,ko pridem,ze vcasih,ko smo imel manjse...no, nazadnje ni blo nic,sem ji pa kupla nov pascek in ovratnicouser posted image . kako jo spravis v banjo, al jo kr zunaj?

Tamali2 sem dala spat. S. zaspala v momentu, M. zaenkrat se vsa zivahna.

Smo ble zunaj, je blo prav fino hladno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
6.7.2010 12:46:57   
Anonimen
Sem jo kar na šlauf.user posted image
Včeraj smo jo s tamalo prečesale zvečer in je tamala še sebe po lasah s tisto krtačo.user posted image user posted image user posted image user posted image Še dobro, da se je šla pol tuširat. Zdej se že sama.user posted image

Neke male ohladitve so pa tud pri nas zdele.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
6.7.2010 12:57:17   
TaMaSa
Kako sama, a kar tus drzi, pa se umiva?
Moja se tusa boji in to ze od nekdaj. se posebej pa od decembra, ko smo kupli en bolj mega nastavek.
grem kavo spit, pol p naprej "veselo" na delo.

BS, jaz sem ze vcerej vse razpakirala, oprala, spucala stanovanje.....zato nismo sle ven, je sla samo tali z Mariso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
6.7.2010 12:59:31   
Anonimen
Ja, sama. Sam pridem, ji dam milo gor, se razmaže in voila se spere. Bog ne daj, da jaz zaprem vodo, mora sama.user posted image
Ponori totalno. Al pa fen držat, obvezno mora pomagat mamici.user posted image

No, kar pejt komplicirat kosilo.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
6.7.2010 13:05:47   
TaMaSa
Ena ZAKOMPLICIRANAuser posted image  juha, je ze skor kuhana-cvetaca,cebula,korenje. Pol moram se spagete, in pazi zdaj, v Slo. sem kupila ze pripravljen raguuser posted image . Mi je bil tolk dober, da sem sla koj se po 10 konzervuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
6.7.2010 13:15:34   
TaMaSa
Glede tusa in odpiranja-zapiranja vode. jaz moji niti pod razno ne pustim, da bi se kaj pipe dotikala. Nima kej pipat, da se slucajno ne opece, zato ti fejst pazi. ko bo enkrat na vrelo-vroco naletela, ne bo vec upala v banjo.

Smo nakupli v Slo. fulll salam, tako da jeuser posted image HAHA, na salamah. Se vmes pride, da mal pomalcauser posted image user posted image user posted image . Pol samo drobtine pa olupke pospravim. sej se bom se pretegnila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je blo hecno zadnjic, ko sem z eno kolegico v slo govorila. Ima zdaj tut dojencka, pa od prej 2velka otroka. no, zdaj ima novega tipa. prejsni je bil hud kurbir. Pa pravi, kolk je njen DECuser posted image  priden. ponoci vstaja-kako se tole pravilno napise?, pa oh in sploh...Samo zakaj je pol dec, prejsnji je bil pa skos lubi??user posted image

evo, recimo, da je Meri koncno zaspala, zato se je pa ze s. zbudila. jaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
6.7.2010 13:41:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image ragu je zakon, naša ga ima kar rada.user posted image

Za vodo se ne sekiram, ker ve, da lahko samo gor in dol zapre, nič vstran.user posted image Je že sprobala pa je blo ajs.user posted image To obvlada v nulo. Sam včasih je sitna s tem svojim sama bom, jest bom user posted image

A spanje imate pa mal deljeno še vedno?  škoda, bi blo lepo, da obe spita naenkrat.user posted image Ma, sej važno, da jih med budnostjo tako lepo popedenaš, brez vsake hude jeze. Sem te prav opazovala zadnjič.user posted image user posted image user posted image Sta že tamalidve usklajeni glede vsega.user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
6.7.2010 13:46:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Ena ZAKOMPLICIRANAuser posted image  juha, je ze skor kuhana-cvetaca,cebula,korenje. Pol moram se spagete, in pazi zdaj, v Slo. sem kupila ze pripravljen raguuser posted image . Mi je bil tolk dober, da sem sla koj se po 10 konzervuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ti?

Pismu, še ne vem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mam mal župe v hladilniku še od nedelje, pa pečen krompir ji bom nardila.

Nenene, greva na obisk, bova šnicl jedle.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se zdej spomila, da greva direkt iz vrtca.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
6.7.2010 13:59:21   
TaMaSa
Ja probam cim bolj umirjeno s tamalima. Si ne predstavljam, da se vse tri deremouser posted image  M. res fejst trmari vcasih, mi pride, da bi tut eksplodirala, samo ne pokazem. Itak jo kmal mine.

Saj sta sli skupaj spat, samo M. ene pol ure ni zaspala, ko je, se je pa ze S. zbudila. zdaj greva pogledat en film. komedijo, haha, to bo.

Ti pa kuhat, nc okol hodituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
6.7.2010 14:09:14   
lunca14
user posted image da se vam javim,zmanjka mi časa za pisanje,preberem še,potem pa koj kdo uleti,no sedaj lun spi,in upam,da še neki časa bo.Drugače je on ok,jutri mava še kontrolo-slikanje pljučk,da nama za 100%potrdi da je vse ok,potem gre v vrtec,po treh tednih,to bo luštno.No sej je ful priden,sam ga moraš met skoz na oku,tako,da zunaj ne morem nič naredit,sploh sedaj ko mamo vsepovsod nekaj skopano,in lahko kje pade not.SEJ bo drug teden bolje,ko bo vse zasipano,pa pred bazenom ograja.Enej je v vrtcu,maj je pa na oratoriju tukaj v našem kraju,drug teden pa že gre na morje za 14 dni.Midva pa se počasi pobirava,in filava z novo energijo,jaz pridno laufam vsak večer-sem si kupila nove teniske,ker so prejšnje raspadle.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
6.7.2010 14:15:23   
lunca14
..........mi net nekaj šteka,pa z nadzvočno hitrostjo dela,tako,da ne vem kdaj se bo sesul,in kako bo delal-no tud zarad tega se ne javljam,ker ko že mislim kaj napisat me vrže ven in potem cela procedura,in bla,bla,bla,bla...........skratka,lepo da uživate v poletju,slovenka super za neni,sedaj boš lahko čvekala,in uživala s tamalim
tms.....lepo da si nazaj in da je kafe uspel z njamko,drugič pa še z matejo in rmrm
rmrm........ja ni kej naši so v drugem letu in trma gre zdraven,je tko kar prav,men je tud moj tko ušeč,ker je čisto svoj karakter,pa svoje fore ma,pa govorec,ma še kak mesec pa bo boljegovoril kot enej,pa lubčkat me je začel,pa stiskatuser posted image ,pa blagor se ti ko že odštevaš za morje,jaz ga letos ne bom videla,razen ko peljemo maja na morje,nam finančno ne znese-žal ne morem met vsega.
njamka,mateja en lep pozdrav obema,in vajinima pupamauser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?