|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
6.7.2010 13:46:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ja, evo, sva se zdaj s sestrično zmenle, da se bomo dobili, pa verjetno gremo user posted image user posted image user posted image

pa ja.....če je preveč vroče pa je spet za tamičkene problem)))

uživajteuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
6.7.2010 13:47:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinej ponoči zakuhal (39,3).user posted image Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči).

Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha).user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da vročina čimprej neha kuhat
ter čestitke za 1.stavek user posted image user posted image

podpis!

pa še en podpisuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
6.7.2010 13:48:37   
katy83
no, zdaj pa misija nemogoče:  Kaj oblečt? katere k0lake so mi prav? kaj vse zraven vzet?

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
6.7.2010 13:49:29   
katy83

no, zdaj pa misija nemogoče:  Kaj oblečt? katere k0lake so mi prav? kaj vse zraven vzet?

user posted image

še napisat ne znam več kopalkeuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
6.7.2010 13:49:52   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja, evo, sva se zdaj s sestrično zmenle, da se bomo dobili, pa verjetno gremo user posted image user posted image user posted image

pa ja.....če je preveč vroče pa je spet za tamičkene problem)))

uživajteuser posted image

bomo, hvala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
6.7.2010 13:52:31   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinej ponoči zakuhal (39,3).user posted image Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči).

Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha).user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da vročina čimprej neha kuhat
ter čestitke za 1.stavek user posted image user posted image

podpis!

pa še en podpisuser posted image

pa še enuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
6.7.2010 13:57:24   
arabela*

user posted image

eh ne kompliciraj....poči nekja gor...pa hitro uživat...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
6.7.2010 14:10:49   
Sacherca

eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))):
Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja...user posted image  

"Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi user posted image "

http://www.hrvaska.net/istra/slo/umag/a_solpolynesia.htm

Tule je videt,da imajo tako plaze kot vodo tam user posted image

Bi pa rekla,da to napise oseba,ki ima polno rit vsega in se lahko malo preserava z denarjem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
6.7.2010 14:11:59   
Sacherca
Katy83 uzivaj in ne kompliciraj user posted image

marta82 upam,da ne bo nic hujsega s skratom user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
6.7.2010 14:13:49   
arabela*
marta...jaz tud škrateku pošiljam kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da bo vse okejuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
6.7.2010 14:14:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Bi pa rekla,da to napise oseba,ki ima polno rit vsega in se lahko malo preserava z denarjem.

kofetimeuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
6.7.2010 15:11:48   
rina22

ja, ne vem, eni so pač malo bolj zbirčni al kaj.
Tudi jaz sem dala vso Istro čez po dolgem in širokem, pa nikjer nisem bla razočarana.
Ajde, res da raje grem nekam v Dalmacijo kot pa v Istro, ampak pač, ko imam zdaj otroka malo razmišljam še o čem drugem (vožnja, pa da je senčka, pa...)
no, res boš vidla kak bo, ko boš doli, ampak kot pravim, jaz sem same dobre stvari slišala o tem naselju.

ma ja itak...s popolnoma strinjam...

Samo me dvigne kouser posted image ...ko ti napišejo.....tak zaničljivo..ko enmu bedaku...Eh mislim, brezveze komentirta s takimi sploh...sicer pa je o takih in drugačnih "cvetkah"..že tako ali tako bilo včeraj dost govora tukajuser posted image  (matcar že ve, o čem govorim)user posted image

Katere so te "cvetke"? lahko neposredno?

vsak nekaj reče.. glavno, da si sam narediš, da ti je fajnuser posted image in jaz vem, da bo vsem, ki greste na morje, enkratno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
6.7.2010 15:12:16   
rina22
Jaz pa grem kuhat, pa se mi taaaaak ne dauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
6.7.2010 15:24:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
6.7.2010 15:25:29   
arabela*

eh..jaz bom kar paniran sir počla v olje,pa kruh in kisle kumarce..user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
6.7.2010 15:27:00   
rina22

bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avtauser posted image komaj pozimi ga bome meleuser posted image do takrat pa bolj težko.. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
6.7.2010 15:27:41   
rina22

eh..jaz bom kar paniran sir počla v olje,pa kruh in kisle kumarce..user posted image

saj jaz tudi ne rabim stat pri štedilniku hbuser posted image bom delala sladko zelje s hrenovko. se praktično samo delauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
6.7.2010 15:31:41   
arabela*

bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avtauser posted image komaj pozimi ga bome meleuser posted image do takrat pa bolj težko.. user posted image

aja...kaj pa avtobus?......
ni mi tu za izpostavljat..res ne))))določenih ljudi in stvariuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
6.7.2010 15:32:14   
arabela*

saj jaz tudi ne rabim stat pri štedilniku hbuser posted image bom delala sladko zelje s hrenovko. se praktično samo delauser posted image

kar narediš to?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
6.7.2010 15:39:00   
arabela*
nič..grem delat naprej....se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
6.7.2010 15:39:47   
rina22

aja...kaj pa avtobus?......
ni mi tu za izpostavljat..res ne))))določenih ljudi in stvariuser posted image

razumem.. user posted image

vem, da je avtobus edina možnost, samo mi je malo težko vozičeka vlačit gor, ker je full težki :( meja pa sama še ne stoji, tak da ne vem, kak bi to zgledalo.. zaenkrat še bolj težko user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
6.7.2010 15:42:16   
rina22

kar narediš to?

si hotla vprašat, kak?

zelje narečem (ali naribam), ga dam v lonec, gor narežem na kocke krompir, nato dam papriko, korenček in malo paradižnika, solim, popram in dam malo kumine, nato se to kuha, dokler ni kuhano (približno 20 min), pretlačim, nato narežem not hrenovko, pustim, dokler ni kuhana, nato naredim prežganje, vlijem not, in pustim, da se kuha še 5 minut. In to je touser posted image full na easy in full dobrouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
6.7.2010 15:42:49   
botrca

eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))):
Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja...user posted image  

"Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi user posted image "

ji že ni bilo všeč user posted image ...jaz nikoli več ne bi šla na Rab

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.7.2010 15:43:22 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
6.7.2010 15:44:01   
botrca

Maruška čestitke za 4 mesece. user posted image user posted image user posted image

user posted image

podpis!

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
6.7.2010 15:50:56   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

http://www.hrvaska.net/istra/slo/umag/a_solpolynesia.htm

to mi pa mamljivo deluje user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?