Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:46:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, evo, sva se zdaj s sestrično zmenle, da se bomo dobili, pa verjetno gremo pa ja.....če je preveč vroče pa je spet za tamičkene problem))) uživajte
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:47:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej ponoči zakuhal (39,3). Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči). Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha). da vročina čimprej neha kuhat ter čestitke za 1.stavek podpis! pa še en podpis
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:48:37
|
|
|
|
katy83
|
no, zdaj pa misija nemogoče: Kaj oblečt? katere k0lake so mi prav? kaj vse zraven vzet?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:49:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, zdaj pa misija nemogoče: Kaj oblečt? katere k0lake so mi prav? kaj vse zraven vzet? še napisat ne znam več kopalke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:49:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, evo, sva se zdaj s sestrično zmenle, da se bomo dobili, pa verjetno gremo pa ja.....če je preveč vroče pa je spet za tamičkene problem))) uživajte bomo, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:52:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej ponoči zakuhal (39,3). Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči). Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha). da vročina čimprej neha kuhat ter čestitke za 1.stavek podpis! pa še en podpis pa še en
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:57:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, zdaj pa misija nemogoče: Kaj oblečt? katere k0lake so mi prav? kaj vse zraven vzet? eh ne kompliciraj....poči nekja gor...pa hitro uživat...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 14:10:49
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))): Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja... "Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi " http://www.hrvaska.net/istra/slo/umag/a_solpolynesia.htm Tule je videt,da imajo tako plaze kot vodo tam Bi pa rekla,da to napise oseba,ki ima polno rit vsega in se lahko malo preserava z denarjem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 14:11:59
|
|
|
|
Sacherca
|
Katy83 uzivaj in ne kompliciraj marta82 upam,da ne bo nic hujsega s skratom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 14:13:49
|
|
|
|
arabela*
|
marta...jaz tud škrateku pošiljam kup ...da bo vse okej
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 14:14:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Bi pa rekla,da to napise oseba,ki ima polno rit vsega in se lahko malo preserava z denarjem. kofetime
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:11:48
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, ne vem, eni so pač malo bolj zbirčni al kaj. Tudi jaz sem dala vso Istro čez po dolgem in širokem, pa nikjer nisem bla razočarana. Ajde, res da raje grem nekam v Dalmacijo kot pa v Istro, ampak pač, ko imam zdaj otroka malo razmišljam še o čem drugem (vožnja, pa da je senčka, pa...) no, res boš vidla kak bo, ko boš doli, ampak kot pravim, jaz sem same dobre stvari slišala o tem naselju. ma ja itak...s popolnoma strinjam... Samo me dvigne ko ...ko ti napišejo.....tak zaničljivo..ko enmu bedaku...Eh mislim, brezveze komentirta s takimi sploh...sicer pa je o takih in drugačnih "cvetkah"..že tako ali tako bilo včeraj dost govora tukaj (matcar že ve, o čem govorim) Katere so te "cvetke"? lahko neposredno? vsak nekaj reče.. glavno, da si sam narediš, da ti je fajn in jaz vem, da bo vsem, ki greste na morje, enkratno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:12:16
|
|
|
|
rina22
|
Jaz pa grem kuhat, pa se mi taaaaak ne da
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:24:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Katere so te "cvetke"? lahko neposredno? kofetime
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:25:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz pa grem kuhat, pa se mi taaaaak ne da eh..jaz bom kar paniran sir počla v olje,pa kruh in kisle kumarce..
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:27:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Katere so te "cvetke"? lahko neposredno? kofetime bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avta komaj pozimi ga bome mele do takrat pa bolj težko..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:27:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz pa grem kuhat, pa se mi taaaaak ne da eh..jaz bom kar paniran sir počla v olje,pa kruh in kisle kumarce.. saj jaz tudi ne rabim stat pri štedilniku hb bom delala sladko zelje s hrenovko. se praktično samo dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:31:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avta komaj pozimi ga bome mele do takrat pa bolj težko.. aja...kaj pa avtobus?...... ni mi tu za izpostavljat..res ne))))določenih ljudi in stvari
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:32:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saj jaz tudi ne rabim stat pri štedilniku hb bom delala sladko zelje s hrenovko. se praktično samo dela kar narediš to?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:39:00
|
|
|
|
arabela*
|
nič..grem delat naprej....se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:39:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avta komaj pozimi ga bome mele do takrat pa bolj težko.. aja...kaj pa avtobus?...... ni mi tu za izpostavljat..res ne))))določenih ljudi in stvari razumem.. vem, da je avtobus edina možnost, samo mi je malo težko vozičeka vlačit gor, ker je full težki :( meja pa sama še ne stoji, tak da ne vem, kak bi to zgledalo.. zaenkrat še bolj težko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:42:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saj jaz tudi ne rabim stat pri štedilniku hb bom delala sladko zelje s hrenovko. se praktično samo dela kar narediš to? si hotla vprašat, kak? zelje narečem (ali naribam), ga dam v lonec, gor narežem na kocke krompir, nato dam papriko, korenček in malo paradižnika, solim, popram in dam malo kumine, nato se to kuha, dokler ni kuhano (približno 20 min), pretlačim, nato narežem not hrenovko, pustim, dokler ni kuhana, nato naredim prežganje, vlijem not, in pustim, da se kuha še 5 minut. In to je to full na easy in full dobro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:42:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))): Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja... "Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi " ji že ni bilo všeč ...jaz nikoli več ne bi šla na Rab
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.7.2010 15:43:22 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:44:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Maruška čestitke za 4 mesece. podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 15:50:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.hrvaska.net/istra/slo/umag/a_solpolynesia.htm to mi pa mamljivo deluje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?