|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
6.7.2010 9:57:57   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

čez točno 1 mesec pa bomo tudi mi že pihali 1. svečkouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa čestitke za 11 mesecev.

hvala user posted image

uuu še malo pa bo čaga! :) Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :)

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
6.7.2010 10:18:58   
marta82
Tinej ponoči zakuhal (39,3).user posted image Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči).

Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha).user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
6.7.2010 11:22:19   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

user posted image user posted image user posted image user posted image pa čestitke za 11 mesecev.

hvala user posted image

ja, pa še res je user posted image samo en dan pozneje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
6.7.2010 11:22:50   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinej ponoči zakuhal (39,3).user posted image Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči).

Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha).user posted image

Bogi user posted image Upam, da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za prvi stavek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
6.7.2010 11:52:37   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image da vročina čimprej neha kuhat
ter čestitke za 1.stavek user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
6.7.2010 11:54:24   
tasa_m

vser najboljše za 11.mesecev user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
6.7.2010 12:10:16   
ly117

Bogi user posted image Upam, da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za prvi stavek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
6.7.2010 12:11:14   
ly117
Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :)

Čestitke. user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
6.7.2010 12:34:16   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

vser najboljše za 11.mesecev user posted image user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
6.7.2010 13:03:20   
arabela*
...končno doma...da se malo spočijem...celo juto laufala naokoliuser posted image rihtala osebne,pa zavarovanje, pa malo po štacunah....

Zdaj pa sem si veliko skodelo  sladoleda privoščlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
6.7.2010 13:07:05   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
6.7.2010 13:11:47   
arabela*

eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))):
Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja...user posted image  

"Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi user posted image "

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
6.7.2010 13:15:37   
Lenči_

ojoj, bogi fantek. Upam, da bo kmalu bolje!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
6.7.2010 13:16:25   
Lenči_

Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :)

Čestitke. user posted image user posted image

hvala hvala user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
6.7.2010 13:17:21   
Lenči_

tnx user posted image
hvala user posted image

ja, pa še res je user posted image samo en dan pozneje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
6.7.2010 13:20:32   
Lenči_
Midve sva ravno iz mesta prišle. Sva kafetkali, potem se je pa začela bunit. In pol sva šibali proti domu. Tak se je drla, da nisem vedla kaj bi. Vedno bolj hitro sva šibali in slačla sem jo, tak da je skor že cela naga bla. Ko sva domov prišli, pa se je umirila in zdaj se smeje in nekaj žlabudra... titi, mala nagajivka :) Z mene pa teče pot user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
6.7.2010 13:21:17   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))):
Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja...user posted image  

"Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi user posted image "

eh, pa daj no. Eni tak, drugi drugače. Važno je da boste vi 4 uživali v kar pa sploh ne dvomim. user posted image
Pa to kar je napisano pod majski oddih je meni čisto dovolj, pa če se greš še v morje in bazen osvežit pa si tak zmagal. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
6.7.2010 13:26:42   
katy83
Maruška čestitke za 4 mesece. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
6.7.2010 13:30:53   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

eh, pa daj no. Eni tak, drugi drugače. Važno je da boste vi 4 uživali v kar pa sploh ne dvomim. user posted image
Pa to kar je napisano pod majski oddih je meni čisto dovolj, pa če se greš še v morje in bazen osvežit pa si tak zmagal. user posted image

mislim..katastrofa no...saj sem ji napisala,da enostavno nimam pod njemn post komentarja....pa ne vem no,pa sem bila v več možnih varjantah v istri...v puli tudi in se najdejo lepe plže....da pa je Umag tako nemogoč,pa skorajda ne verjamemuser posted image user posted image user posted image ...bomo vidli ko se vrnem)))

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
6.7.2010 13:31:28   
katy83
drugače pa naše user posted image   odpade, ker je neko bedno vreme, pa popoldan je dež napovedan. Smo prestavli na jutri. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
6.7.2010 13:34:11   
katy83

mislim..katastrofa no...saj sem ji napisala,da enostavno nimam pod njemn post komentarja....pa ne vem no,pa sem bila v več možnih varjantah v istri...v puli tudi in se najdejo lepe plže....da pa je Umag tako nemogoč,pa skorajda ne verjamemuser posted image user posted image user posted image ...bomo vidli ko se vrnem)))

ja, ne vem, eni so pač malo bolj zbirčni al kaj.
Tudi jaz sem dala vso Istro čez po dolgem in širokem, pa nikjer nisem bla razočarana.
Ajde, res da raje grem nekam v Dalmacijo kot pa v Istro, ampak pač, ko imam zdaj otroka malo razmišljam še o čem drugem (vožnja, pa da je senčka, pa...)
no, res boš vidla kak bo, ko boš doli, ampak kot pravim, jaz sem same dobre stvari slišala o tem naselju.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
6.7.2010 13:40:31   
arabela*

ja, ne vem, eni so pač malo bolj zbirčni al kaj.
Tudi jaz sem dala vso Istro čez po dolgem in širokem, pa nikjer nisem bla razočarana.
Ajde, res da raje grem nekam v Dalmacijo kot pa v Istro, ampak pač, ko imam zdaj otroka malo razmišljam še o čem drugem (vožnja, pa da je senčka, pa...)
no, res boš vidla kak bo, ko boš doli, ampak kot pravim, jaz sem same dobre stvari slišala o tem naselju.

ma ja itak...s popolnoma strinjam...

Samo me dvigne kouser posted image ...ko ti napišejo.....tak zaničljivo..ko enmu bedaku...Eh mislim, brezveze komentirta s takimi sploh...sicer pa je o takih in drugačnih "cvetkah"..že tako ali tako bilo včeraj dost govora tukajuser posted image  (matcar že ve, o čem govorim)user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
6.7.2010 13:41:15   
arabela*

drugače pa naše user posted image   odpade, ker je neko bedno vreme, pa popoldan je dež napovedan. Smo prestavli na jutri. user posted image

pa saj je toplo zunaj...samo sonce ne pripeka tako zelo)))user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
6.7.2010 13:44:37   
katy83

pa saj je toplo zunaj...samo sonce ne pripeka tako zelo)))user posted image

ja, evo, sva se zdaj s sestrično zmenle, da se bomo dobili, pa verjetno gremo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
6.7.2010 13:46:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image da vročina čimprej neha kuhat
ter čestitke za 1.stavek user posted image user posted image

podpis!

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?