Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 9:57:57
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čez točno 1 mesec pa bomo tudi mi že pihali 1. svečko pa čestitke za 11 mesecev. hvala uuu še malo pa bo čaga! :) Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 10:18:58
|
|
|
|
marta82
|
Tinej ponoči zakuhal (39,3). Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči). Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha).
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 11:22:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čez točno 1 mesec pa bomo tudi mi že pihali 1. svečko pa čestitke za 11 mesecev. hvala uuu še malo pa bo čaga! :) Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :) ja, pa še res je samo en dan pozneje Čestitke za 4 mesece
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 11:22:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej ponoči zakuhal (39,3). Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči). Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha). Bogi Upam, da bo čimprej bolje Bravo za prvi stavek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 11:52:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej ponoči zakuhal (39,3). Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči). Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha). da vročina čimprej neha kuhat ter čestitke za 1.stavek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 11:54:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čez točno 1 mesec pa bomo tudi mi že pihali 1. svečko vser najboljše za 11.mesecev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 12:10:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej ponoči zakuhal (39,3). Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči). Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha). Bogi Upam, da bo čimprej bolje Bravo za prvi stavek podpis
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 12:11:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :) Čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 12:34:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čez točno 1 mesec pa bomo tudi mi že pihali 1. svečko vser najboljše za 11.mesecev hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:03:20
|
|
|
|
arabela*
|
...končno doma...da se malo spočijem...celo juto laufala naokoli rihtala osebne,pa zavarovanje, pa malo po štacunah.... Zdaj pa sem si veliko skodelo sladoleda privoščla
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:07:05
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:11:47
|
|
|
|
arabela*
|
eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))): Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja... "Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi "
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:15:37
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej ponoči zakuhal (39,3). Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči). Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha). ojoj, bogi fantek. Upam, da bo kmalu bolje!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:16:25
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :) Čestitke. hvala hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:17:21
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čez točno 1 mesec pa bomo tudi mi že pihali 1. svečko pa čestitke za 11 mesecev. tnx hvala uuu še malo pa bo čaga! :) Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :) ja, pa še res je samo en dan pozneje Čestitke za 4 mesece
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:20:32
|
|
|
|
Lenči_
|
Midve sva ravno iz mesta prišle. Sva kafetkali, potem se je pa začela bunit. In pol sva šibali proti domu. Tak se je drla, da nisem vedla kaj bi. Vedno bolj hitro sva šibali in slačla sem jo, tak da je skor že cela naga bla. Ko sva domov prišli, pa se je umirila in zdaj se smeje in nekaj žlabudra... titi, mala nagajivka :) Z mene pa teče pot
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:21:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))): Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja... "Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi " eh, pa daj no. Eni tak, drugi drugače. Važno je da boste vi 4 uživali v kar pa sploh ne dvomim. Pa to kar je napisano pod majski oddih je meni čisto dovolj, pa če se greš še v morje in bazen osvežit pa si tak zmagal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:26:42
|
|
|
|
katy83
|
Maruška čestitke za 4 mesece.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:30:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))): Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja... "Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi " eh, pa daj no. Eni tak, drugi drugače. Važno je da boste vi 4 uživali v kar pa sploh ne dvomim. Pa to kar je napisano pod majski oddih je meni čisto dovolj, pa če se greš še v morje in bazen osvežit pa si tak zmagal. mislim..katastrofa no...saj sem ji napisala,da enostavno nimam pod njemn post komentarja....pa ne vem no,pa sem bila v več možnih varjantah v istri...v puli tudi in se najdejo lepe plže....da pa je Umag tako nemogoč,pa skorajda ne verjamem ...bomo vidli ko se vrnem)))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:31:28
|
|
|
|
katy83
|
drugače pa naše odpade, ker je neko bedno vreme, pa popoldan je dež napovedan. Smo prestavli na jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:34:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))): Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja... "Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi " eh, pa daj no. Eni tak, drugi drugače. Važno je da boste vi 4 uživali v kar pa sploh ne dvomim. Pa to kar je napisano pod majski oddih je meni čisto dovolj, pa če se greš še v morje in bazen osvežit pa si tak zmagal. mislim..katastrofa no...saj sem ji napisala,da enostavno nimam pod njemn post komentarja....pa ne vem no,pa sem bila v več možnih varjantah v istri...v puli tudi in se najdejo lepe plže....da pa je Umag tako nemogoč,pa skorajda ne verjamem ...bomo vidli ko se vrnem))) ja, ne vem, eni so pač malo bolj zbirčni al kaj. Tudi jaz sem dala vso Istro čez po dolgem in širokem, pa nikjer nisem bla razočarana. Ajde, res da raje grem nekam v Dalmacijo kot pa v Istro, ampak pač, ko imam zdaj otroka malo razmišljam še o čem drugem (vožnja, pa da je senčka, pa...) no, res boš vidla kak bo, ko boš doli, ampak kot pravim, jaz sem same dobre stvari slišala o tem naselju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:40:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, ne vem, eni so pač malo bolj zbirčni al kaj. Tudi jaz sem dala vso Istro čez po dolgem in širokem, pa nikjer nisem bla razočarana. Ajde, res da raje grem nekam v Dalmacijo kot pa v Istro, ampak pač, ko imam zdaj otroka malo razmišljam še o čem drugem (vožnja, pa da je senčka, pa...) no, res boš vidla kak bo, ko boš doli, ampak kot pravim, jaz sem same dobre stvari slišala o tem naselju. ma ja itak...s popolnoma strinjam... Samo me dvigne ko ...ko ti napišejo.....tak zaničljivo..ko enmu bedaku...Eh mislim, brezveze komentirta s takimi sploh...sicer pa je o takih in drugačnih "cvetkah"..že tako ali tako bilo včeraj dost govora tukaj (matcar že ve, o čem govorim)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:41:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 drugače pa naše odpade, ker je neko bedno vreme, pa popoldan je dež napovedan. Smo prestavli na jutri. pa saj je toplo zunaj...samo sonce ne pripeka tako zelo)))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:44:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 drugače pa naše odpade, ker je neko bedno vreme, pa popoldan je dež napovedan. Smo prestavli na jutri. pa saj je toplo zunaj...samo sonce ne pripeka tako zelo))) ja, evo, sva se zdaj s sestrično zmenle, da se bomo dobili, pa verjetno gremo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:46:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej ponoči zakuhal (39,3). Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči). Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha). da vročina čimprej neha kuhat ter čestitke za 1.stavek podpis!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?