Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 16:25:19
|
|
|
|
Lenči_
|
Mi gremo avgusta kar v Rovinj. Rabimo ca. 4 urce. Še to zna bit preveč, če je mala tečka. Nazadnje, ko smo bli smo rabli 6 ur, da smo prišli, ker smo se mogli ustavljat. Mala je jokala in je nisem mogla potolažit. mislila sem, da je lačna in sem ji dala jest. NI hotla zgrabit zize, se je pa pokakala tak, da ji je vse ven vdarlo in ker sem jo držala v naročju sem čutila toplo. Dvignem malo in glej glej moje belo krilo je ratalo rjavo zelene barve. Ves prtljažnik sem morala ven zbasat, da sem prišla do mojih cunj in sem se preoblekla sredi avtobana.. pa same take. Da sem bruhala, ker mi je bilo slabo od vožje zadaj. Malo sem mirila in gledala dolj... ne bom sploh obujala spominov... katastrofa vglavnem :) Sem bla pa z mojo mamo in atejem, ki sta se vsej situaciji pošteno nasmejala.. ja res smešno.. Ata je začel, da sem najbrž spet noseča!?! eh.. no sej zdaj je smešno, takrat pa res ni blo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 16:42:48
|
|
|
|
katy83
|
spet tu gnjavim. Tolko o našem kopanju danes. ah, bo že še čas. hope so. jaz sem pa danes imale za kosilo kruh+pašetaš+kisla paprika. Mhm, pa kapučino navrh. dragi je itak v službi, pa je tam jedo, jaz pa mam to dovolj do večerje (pakl župa) U, madona, če to zdaj kdo s socialne bere, mi bodo še otroka vzeli. no, samo ono z zeljem pa diši , Rina, bom tudi jaz probala to 1x skup spacat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 16:44:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Katere so te "cvetke"? lahko neposredno? kofetime bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avta komaj pozimi ga bome mele do takrat pa bolj težko.. čuj, rina, te pa se 1x zmenimo pa jaz pridem po tebe (kje si že ti doma? Mater sem pozabljiva, no ), pa gremo skup na kofetime
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 16:47:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))): Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja... "Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi " ji že ni bilo všeč ...jaz nikoli več ne bi šla na Rab vidiš, meni tudi Rab ni všeč. pa to samo zato, ker smo bli 1x v campu tam pri Rajski plaži in sem mela mivka...ja ne vem če je kje kjer je nisem imela, no. Pa fullllll gužva. Bljak. no, sem pa bla enkrat nekje drugje na Rabu pa je blo ok. Ampak če mi zdaj kdo Rab omeni takoj dobim asociacijo na tisto presneto mivko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 16:47:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz pa grem kuhat, pa se mi taaaaak ne da eh..jaz bom kar paniran sir počla v olje,pa kruh in kisle kumarce..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 16:49:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Mi gremo avgusta kar v Rovinj. Rabimo ca. 4 urce. Še to zna bit preveč, če je mala tečka. Nazadnje, ko smo bli smo rabli 6 ur, da smo prišli, ker smo se mogli ustavljat. Mala je jokala in je nisem mogla potolažit. mislila sem, da je lačna in sem ji dala jest. NI hotla zgrabit zize, se je pa pokakala tak, da ji je vse ven vdarlo in ker sem jo držala v naročju sem čutila toplo. Dvignem malo in glej glej moje belo krilo je ratalo rjavo zelene barve. Ves prtljažnik sem morala ven zbasat, da sem prišla do mojih cunj in sem se preoblekla sredi avtobana.. pa same take. Da sem bruhala, ker mi je bilo slabo od vožje zadaj. Malo sem mirila in gledala dolj... ne bom sploh obujala spominov... katastrofa vglavnem :) Sem bla pa z mojo mamo in atejem, ki sta se vsej situaciji pošteno nasmejala.. ja res smešno.. Ata je začel, da sem najbrž spet noseča!?! eh.. no sej zdaj je smešno, takrat pa res ni blo to pa so dogodivščine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 16:49:57
|
|
|
|
katy83
|
ne samo da je zadnjih 5 postov od Mariborčank, ampak je od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 17:47:23
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Katere so te "cvetke"? lahko neposredno? kofetime bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avta komaj pozimi ga bome mele do takrat pa bolj težko.. Lahko bi se pa kdaj zmenile pri Lešniku. Me smo bile zadnjič z januarkami pa je zadaj ful lepo poštimano igrišče pa nekaj mizic v senčki, avtomat s pijačo, po kavo smo si šle pa kar v motel zraven. Tam imaš pa ti blizu, ne?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 18:00:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne samo da je zadnjih 5 postov od Mariborčank, ampak je od mene ...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 18:02:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem pa danes imale za kosilo kruh+pašetaš+kisla paprika. kaj je to
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 18:36:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem pa danes imale za kosilo kruh+pašetaš+kisla paprika. kaj je to pašteta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 18:37:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Katere so te "cvetke"? lahko neposredno? kofetime bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avta komaj pozimi ga bome mele do takrat pa bolj težko.. Lahko bi se pa kdaj zmenile pri Lešniku. Me smo bile zadnjič z januarkami pa je zadaj ful lepo poštimano igrišče pa nekaj mizic v senčki, avtomat s pijačo, po kavo smo si šle pa kar v motel zraven. Tam imaš pa ti blizu, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 18:58:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem pa danes imale za kosilo kruh+pašetaš+kisla paprika. kaj je to pašteta
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:05:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Katere so te "cvetke"? lahko neposredno? kofetime bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avta komaj pozimi ga bome mele do takrat pa bolj težko.. čuj, rina, te pa se 1x zmenimo pa jaz pridem po tebe (kje si že ti doma? Mater sem pozabljiva, no ), pa gremo skup na kofetime z brezja sem. ja, to bi lahko, samo bi pol mogla zmontirat avtosedež not
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:06:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Katere so te "cvetke"? lahko neposredno? kofetime bi..... z veseljem........ pa težko prideme do mesta, ker večinoma nimave avta komaj pozimi ga bome mele do takrat pa bolj težko.. Lahko bi se pa kdaj zmenile pri Lešniku. Me smo bile zadnjič z januarkami pa je zadaj ful lepo poštimano igrišče pa nekaj mizic v senčki, avtomat s pijačo, po kavo smo si šle pa kar v motel zraven. Tam imaš pa ti blizu, ne? To bi pa bilo več kot super Samo ne vem, kolko bi jih/vas bilo pripravljenih prit do sem Blizu mam pa res, ja Sva skoraj soseda
< Sporočilo je popravil rina22 -- 6.7.2010 19:09:30 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:09:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Mi gremo avgusta kar v Rovinj. Rabimo ca. 4 urce. Še to zna bit preveč, če je mala tečka. Nazadnje, ko smo bli smo rabli 6 ur, da smo prišli, ker smo se mogli ustavljat. Mala je jokala in je nisem mogla potolažit. mislila sem, da je lačna in sem ji dala jest. NI hotla zgrabit zize, se je pa pokakala tak, da ji je vse ven vdarlo in ker sem jo držala v naročju sem čutila toplo. Dvignem malo in glej glej moje belo krilo je ratalo rjavo zelene barve. Ves prtljažnik sem morala ven zbasat, da sem prišla do mojih cunj in sem se preoblekla sredi avtobana.. pa same take. Da sem bruhala, ker mi je bilo slabo od vožje zadaj. Malo sem mirila in gledala dolj... ne bom sploh obujala spominov... katastrofa vglavnem :) Sem bla pa z mojo mamo in atejem, ki sta se vsej situaciji pošteno nasmejala.. ja res smešno.. Ata je začel, da sem najbrž spet noseča!?! eh.. no sej zdaj je smešno, takrat pa res ni blo Kolko pa je bla stara takrat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:28:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 To bi pa bilo več kot super Samo ne vem, kolko bi jih/vas bilo pripravljenih prit do sem Blizu mam pa res, ja Sva skoraj soseda Če mam avto ni problema.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:28:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne samo da je zadnjih 5 postov od Mariborčank, ampak je od mene
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:28:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pri Rajski plaži in sem mela mivka...ja ne vem če je kje kjer je nisem imela, no. Kaj češ boljše? Saj ko bo večji pa boš iskala take plaže da boste lahko gradove gradili.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:28:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, samo ono z zeljem pa diši Ja je ful dobro. jaz tud to delam, mogoče samo malo drugače ampak osnovne sestavine so pa iste.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:42:42
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne samo da je zadnjih 5 postov od Mariborčank, ampak je od mene čestitam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:44:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Mi gremo avgusta kar v Rovinj. Rabimo ca. 4 urce. Še to zna bit preveč, če je mala tečka. Nazadnje, ko smo bli smo rabli 6 ur, da smo prišli, ker smo se mogli ustavljat. Mala je jokala in je nisem mogla potolažit. mislila sem, da je lačna in sem ji dala jest. NI hotla zgrabit zize, se je pa pokakala tak, da ji je vse ven vdarlo in ker sem jo držala v naročju sem čutila toplo. Dvignem malo in glej glej moje belo krilo je ratalo rjavo zelene barve. Ves prtljažnik sem morala ven zbasat, da sem prišla do mojih cunj in sem se preoblekla sredi avtobana.. pa same take. Da sem bruhala, ker mi je bilo slabo od vožje zadaj. Malo sem mirila in gledala dolj... ne bom sploh obujala spominov... katastrofa vglavnem :) Sem bla pa z mojo mamo in atejem, ki sta se vsej situaciji pošteno nasmejala.. ja res smešno.. Ata je začel, da sem najbrž spet noseča!?! eh.. no sej zdaj je smešno, takrat pa res ni blo Kolko pa je bla stara takrat? 3 mesece pa nekaj malega :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:49:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 To bi pa bilo več kot super Samo ne vem, kolko bi jih/vas bilo pripravljenih prit do sem Blizu mam pa res, ja Sva skoraj soseda meni ni problem itak se moram pripeljat iz Kungote...vseeno kam
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 19:58:24
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 pošlji mi slike
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 20:36:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saj jaz tudi ne rabim stat pri štedilniku hb bom delala sladko zelje s hrenovko. se praktično samo dela kar narediš to? si hotla vprašat, kak? zelje narečem (ali naribam), ga dam v lonec, gor narežem na kocke krompir, nato dam papriko, korenček in malo paradižnika, solim, popram in dam malo kumine, nato se to kuha, dokler ni kuhano (približno 20 min), pretlačim, nato narežem not hrenovko, pustim, dokler ni kuhana, nato naredim prežganje, vlijem not, in pustim, da se kuha še 5 minut. In to je to full na easy in full dobro hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?