bella02
|
Oooooooooo, velik za brat! Toooo anita, super za vrtec!!! Zoja Miša, metuljčke sem risala in barvala sama . Z neta sem potegnila 3 črtne slike, jih sprintala, izrezala in na steno obrisala z navadnim svinčnikom. Kupila sem rumeno barvo, ker pa sem imela rdečo in zeleno še doma, sem potem dobila še oranžno in svetlo zeleno . Meni in mojim je všeč, še je navdušen . Za gatke nimam pojma, jih imam od Tjaše spravljene, sem jih pa kupovala v Intersparu. In ja, za Kajo Lino je nedvomno to bolš, kot da bi bla doma, zato se ne obremenjuj s tem in bodi vesela, da ima kje za bit IZVIRNO SPOROČILO: sayuri AJa, drugače sem pa mislila, da boš napisala, da je GAšper že en teden na poti, da postane starejši bratec Aha, nisem čudna, sem isto pomislila ob tej VELIKI novici Tejka, nisi zato slaba mama, kaj ga serješ . Naša Tjaša je že prespala pri bratu in pri sošolki, pa mislim da pri mojih tud, Teje pa še nisem dala, ker pač ... kaj pa vem, se mi zdi, da ne bi šlo. Pa vem, da bi, ampak kar nekej cincam . In mislim, da je Sayuri mislila isto in ne to,da si zdej slaba mama. Aha, je že razjasnjena situacija in kaj je katera mislila . Pri nas je tko, da če morava midva zvečer kam it, ju popazi tašča, oz. pride gor, ker ima zdej Teja prosto pot za sprehajanje . K mojim ju pa kar ne peljem, ker imam mami službo na 4 šihte, pa sestrica ima glih tolk staro punčko, pa se kar ne odločim. Bo pa treba kdaj, ja. Je pa moj bratec mal lump, ker je nahecal svoje nečake, da bodo prišli gor na počitnice, dubli hrane glih za sproti in da bodo pridni in ..., pa jih je mal prestrašil No, Sayuri, a si zlikala ? Jutri se pa vidiva buhtlčk, vsak zase ve. Sicer pa verjemi, da ljubezni za otroke ne zmanjka, je pa res, da se moraš včasih prav zavestno opozorit, da ni razlike, oz. da se otrokom ne zdi, da bi bla. Ryssa, lepo, da se javiš Erin, ja zate velja enako Nič, poglejmo fuzbal do konca, pol pa v mižule! In vesela sem, da smo kakšno rekle ! Nočka
|