|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
5.7.2010 12:20:59   
anita goitan
danuser posted image
kuham kosilo, oz je že skor gotovo, še kup cot zložim, od vikenda se zelo nabere..včeraj bili na Gorenjskem, Sv.Peter nad Begunjami, lepo ampak zelo vročeuser posted image tako da nama je ponoči Zoja zakuhala, proti jutru bila že ok, očitno je bila dehidrirana, gor celo pot hodila, dol jo je nesel v nahrbtniku, potem še na igralih..pop.doma na ploščadi norela..ob 19ih rekla da gre ninat, men se je zelo čudno zdelo, ob 22ih me pokliče in pokaže da jo nogica boli, jo primem in aua je kar speklo, imela 38°C ampak ji nisem dala nobenega paracetamola, spila mi je v hipu 2dcl vode in zaspala...

Ja pit in pit je treba, pa ob 12ih definitivno v senci..pač sva bla nespametna, grda mi2user posted image

V petek gremo na morje, Metanja na Pagu, šli bomo zgodaj zjutraj, okrog 4ih..da nam spita, ja pač kolikor že bosta..

Mi2 pa v dveh letih še nisva bla sama..bova 1x, ko se Ula neha dojit..

se še beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.7.2010 14:05:42   
bella02
bambi14, ne veljaš za staro članico, za pogrešano!!! Lepo, da sta maledva pridna. Pa ne sekiraj se, vsem skačejo prahci sem ter tja, sam ene nočejo priznatuser posted image .

tejka, verjamem, da si ju pogrešalauser posted image . In to je tko lepo prebratuser posted image , ker si lepo napisala, kako izgleda naša ljubezen do otrok! No, dons se pa pockrljajteuser posted image

Zoja Miša, tud men bi blo hudo, če bi jo morala kje pustit, pa naj bo to Teja al Tjaša. Sej Tjaša je že bla na počitnicah, Teja pa še ne in ne vem, kako bi blo men. Verjetno tud grozno hudouser posted image . Sej boste kmalu spet skupajuser posted image

anita, kje je že Robanov kot? Pa smola tole z Zojouser posted image . Morda je res le dehidrirala in bo vse uredu. In škoda, da vama ne uspe bit malo samauser posted image . No ja, če sem poštena, tudi midva nisva, le v primeru, ko greva zvečer sem pa tja na "sestanek" in sta malidve doma pri tašči. Sem mu zadnjič po enih malo težjih besedah prav rekla, da si želim, da greva sama za vikend nekam, da si malo nafilava baterije, pa bo treba na to še kar malo počakatuser posted image , se mi zdiuser posted image .

Krisya, prav si se odločila, verjemiuser posted image

Sayuri, želim ti, da uresničiš vse zadane planeuser posted image . Ta teden bom verjetno eno dopoldne šla sama v Kočevje, pa se lahko zmeniva za kavico v Ribnici, kaj praviš?

Mi smo OK. Včerej smo meli doma familiarno kosilo, potem pa smo šli k user posted image bratrancu. Zmenjeni smo bili za en daljši sprehod, pa glede na to, da je pri nas okol 15h kar fajn deževalo nisem računala, da bomo res šli. no, pa se je pokazalo sonce in smo šli. Hodili smo cca 3h, Teja je bila 1/4 poti v mojem naročjuuser posted image . Hodit ne, oči pa tud ni bil dober. Največji hec je bil, da si nisem vzela superg, ampak ene balarinkeuser posted image . Škis babji! Tanek podplat, da čutiš vsak kamenček, za povrhu so me pa še ožulileuser posted image . Sicer ne prehudo, pa vseeno. Jao, bom vedla za drugičuser posted image . Zvečer sta prvič pri nas prespala moja starša, ker sta se vračala iz izleta po Italiji. Sta bli punci veseliuser posted image , no, midva tudiuser posted image .
Grem kuhat, pa še malo posesat, preden pridejo moji trijeuser posted image . Lepo se imejte! Pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.7.2010 14:18:04   
Zoja Miša
Moja sestra je včeraj našla muco. Lepo, malo, belo, stare ene 3 mesece. Deluje naučena bit v stanovanju, je igriva in navihana in carkljiva...v glavnem, da ju komu, ki ji bo nudil dom! Če poznate koga...javite. Hvala!

Bella, ja za obutev drugič bolje predvidetiuser posted image . Važno, da ste se imeli fino.

Anita, tole z Zojo pa res ni fajn, HB je danes že bolje. Ja, saj veš, ko bi znali vse predvideti...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
5.7.2010 22:13:06   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

danuser posted image
kuham kosilo, oz je že skor gotovo, še kup cot zložim, od vikenda se zelo nabere..včeraj bili na Gorenjskem, Sv.Peter nad Begunjami, lepo ampak zelo vročeuser posted image tako da nama je ponoči Zoja zakuhala, proti jutru bila že ok, očitno je bila dehidrirana, gor celo pot hodila, dol jo je nesel v nahrbtniku, potem še na igralih..pop.doma na ploščadi norela..ob 19ih rekla da gre ninat, men se je zelo čudno zdelo, ob 22ih me pokliče in pokaže da jo nogica boli, jo primem in aua je kar speklo, imela 38°C ampak ji nisem dala nobenega paracetamola, spila mi je v hipu 2dcl vode in zaspala...

Ja pit in pit je treba, pa ob 12ih definitivno v senci..pač sva bla nespametna, grda mi2user posted image

V petek gremo na morje, Metanja na Pagu, šli bomo zgodaj zjutraj, okrog 4ih..da nam spita, ja pač kolikor že bosta..

se še beremo

mi gremo pa v petek na morje :) metajna na pagu :) zanimivo :)

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
6.7.2010 7:43:03   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

danuser posted image

se še beremo

mi gremo pa v petek na morje :) metajna na pagu :) zanimivo :)

ja, super, potem se pa itak srečujemo, mi smo čist blizu morja-apartma

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.7.2010 7:53:23   
Zoja Miša
user posted image Jutrouser posted image user posted image user posted image , naj vsa prebudi v lep dan!

Mi2 sva včeraj zvečer preživela v Ljubljani. Smo šli s prijatelji najprej na čevape, v ''Sarajevsko restavracijo'' pozabila kako se ji reče. Potem pa še na pijačko ob Ljubljanici. Res luštno je bilo. Pa še v Intimisimi sva se prej ustavila in je bil moj res prijazen in me opremil s spodnjim perilomuser posted image (od nosečnosti dalje nisem nič kupila, sem že kar malo raztrgana okoli hodilauser posted image ). Zdej sem pa zopet lepa.user posted image

Sayuri, koliko časa ti vzame beljenje in kako se tega lotiš.user posted image Tudi mi2 bi morala, pa se nekako ne znam tega postopit. In s čim beliš - mislim oprema - valjer in to...a maš kaj posebnega, da ne kaplja in ne curjla?user posted image  A ja, pa pridna si, če to delaš kar samauser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.7.2010 9:56:05   
tejkaz
Dan

Beljenje - tudi nas še čaka. Zdaj izbirava barve za v dnevno sobo. Dnevna je bela. Edino kavč ima rdečo podlogo in dve rdeči blazini, tako da bo verjetno dnevna ostala bela z nekaj rdečega vzorca. Otroška bo pa svetlo zelena in bež.

Včeraj smo bili popoldan na pikniku pri sosedih. Eva se je preveč najedla čevapčičev, posledično smo celo noč bedeli, ker jo je bolel trebušček.

Včerajšnje prvo varstvo pri bratu se ni dobro končalo. Čisto sta ga izmučila. Menda nista nič ubogala in stalno sta se cmerala, prepirala in trmala. Je bil že prvi dan čisto bogi. Danes ju je odpeljal k mojim, vsaj ta teden bomo poskušali zdržati, potem pa če ne bo drugače bosta pač morala v vrtec do avgusta.

Anita, vročina zaradi dehidracije - obstaja. Tudi na med-over.net pišejo o tem. Najprej nisem verjela dokler nismo doma tega izkusili. Samo da je zdaj vse dobro. Uživajte na dopustu.

Mi2 pa v dveh letih še nisva bla sama..bova 1x, ko se Ula neha dojit.

Kdor čaka, dočaka user posted image Midva sva bila zdaj drugič, prej pa več kot tri leta nič. In dokler jih moji ali od user posted image starši rade volje vzamejo za kakšen dan ali dva in dokler ne bo kaj narobe, ju bom tudi jaz kdaj pa kdaj dala na počitnice. Ustreza tako njima (menda sta full pridna, če naju ni), kot nama, da imava malo časa samo za naju. Čeprav nisva vedela kaj počet. user posted image In se zato nič slabo ne počutim.

Zoja Miša, a vidva sta ta teden tudi sama? Pridta kakšen popoldan ali na večer pogledat naše novo stanovanje. Bom poklicala še Claro, če so že iz dopusta in lahko še z njenim user posted image prideta malo naokrog.

Mi smo pa ta teden čisto dopustniški. Samo midve s praktikantko sva v službi, in se nama nič ne da user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.7.2010 11:06:52   
sayuri
Zoja Miša jaz vedno sama belim. user posted image  MA če kaj sfalim al če kaj pocurlja se ne sekiram. user posted image user posted image user posted image . Vsaj vem, da sem sama zafušala user posted image Zdajle sem se lotila najprej  sam kuhinjo. Potem bom šla naprej na dnevno sobo in na hodnik. Če si priden, je lahko en prostor v dveh dneh gotov. Drugače se pa lotim vsega tako, da najprej pospravim vse iz polic v škatle. Elemente  (kavč, mizo, stole...) znesem v drug prostor ali pa enostavno porinem na sredino sobe, tko da imaš stene frej. user posted image  Prekrijem stvari z rjuhami al kakšnim polivinilom, po tleh dam tud kakšen papir, karton....je lažje potem očistit tla.

BArvo si zberem vnaprej - pri nas imamo eno trgovino, kjer si izposodim barvno lestvico, potem pa skombiniram barve. NApišem, kolk kvadratnih metrov imajo stene in oni potem zmešajo barvo. ZA beljenje pa uporabljam mrežico za odcejanje, velikega mačka user posted image  in malega mačka user posted image  Mi tko tistim valarjem rečemo user posted image Pol pa začneš belit. Če greš prvič, začni tam, kjer bojo obiski najkasneje opazili user posted image user posted image user posted image  Drugače pa ni neka umetnost. Ponavadi je treba it 2x čez, oz še večkrat, če hočeš kakšno barvo prekrit. JAz bi rada eno rdečo steno zdaj spravila na BEŽ barvo. user posted image  Bomo videli, kok bo to šlo. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.7.2010 11:44:34   
anita goitan
ima katera seznam kaj vse vzet za na morjeuser posted image ja sem na komotuser posted image ..ma bi sam kljukala, sej obstajajo na netu, ampak je tega veli, pa če ima katera že tak uporaben...hvala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.7.2010 11:51:46   
buhtlčk
anita pojma nimam, kam se mi je seznam izgubil, žal. Sam vem, da smo si lani nekaj ''podajale'', pa kaka mogoče še najde.

Beli pa pri nas dragi, jaz samo vse u nulo zaščitim s folijo, pa pol ni treba skot nič pucat.

Evo jaz imam pa veliko novico. Naš mali je danes en teden brez plenice (razen za spat). Res je priden, moj moj.

Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.7.2010 11:55:18   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Evo jaz imam pa veliko novico. Naš mali je danes en teden brez plenice (razen za spat). Res je priden, moj moj.

user posted image bravo Gašper, za fanta je res hiter.
Zoja večkrat na dan reče kaka, pa ji snamem plenico in gre lulat, tudi na igrišču, ampak da bi jo pa kar v gatke že dala..po morju.
Zjutraj se je zbudila čist suha, gre lulat, nesem kahlico zlit v školjko in v tem času se polula (ogromno) še po parketu, ja.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.7.2010 12:01:23   
tejkaz

Vav, bravo, Gašper. user posted image user posted image Pri nas še nič. Včeraj ni želel plenice, smo bili zunaj brez, ampak je kar naprej lulal v hlače. Sploh še nima občutka. Mah bo že, še nihče ni v plenicah ostal.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.7.2010 12:21:58   
buhtlčk
Ja sej vem, da je hiter. Pa nismo nič forsiral. Kakat hodi na kahlo že eno leto, lulat pa par mesecev. Kakšen mesec zdaj smo pa že nonstop metal suhe plenice stran, tko da smo se pa kar odločil, glede na to, da je poletje in je u bistvu najbolj ugoden čas, ker je toplo. V vrtcu me je precej nenavdušeno gledala, sam pol, ko je bil pa suh, je blo pa ok. Sam upam, da ga ne dajejo na kahlo nonstop, ker od ene 2h naprej noče več na kahlo v vrtcu user posted image Mel je 5 nesreč do zdajle, od tega 3 v avtu in dve v peskovniku. Mamo pa kahlo kar v prtljažniku pa v ruzaku, če gremo na sprehod, ker on pa ne bo na travico lulal hahaha. Nesreče bodo še, sej vem, sam je pa izjemno priden in mi ni žal, da smo ukinil. Med spanjem pa takrat, ko se bodo suhe plenice začele pojavljat, nč prej. Sej popoldne se že zgodi, ampak redko, zjutraj je pa še vedno precej polna.

Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.7.2010 12:30:40   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Vav, bravo, Gašper. user posted image user posted image Pri nas še nič. Včeraj ni želel plenice, smo bili zunaj brez, ampak je kar naprej lulal v hlače. Sploh še nima občutka. Mah bo že, še nihče ni v plenicah ostal.

Se samo podpišem. Kahlica in WC še nista bili deležna njenega pridelka, ne tekočga ne kaj bolj kompaktnega user posted image . Zunaj jo dam 5x, ni nič, pol pa je takoj mokrauser posted image .

beljenje: to dela možek, jaz sam povem barvo (dnevna = rumena, hodnik in spalnica = modra, otroška soba in kabinet = zelena, stopnišče = bež ). Na hodniku imamo metuljčkeuser posted image . Je pa vedno najprej belil z emulzijo, potem pa z barvo. In ja, zaščita je tud tle pomembna user posted image .

Zoja Miša, si ti pridna s kavouser posted image . Pa vesela bodi, da te je tvoj peljal v Intimisimi. Moj še ve ne, kaj je touser posted image . Uživaj v novem perilu ion ga ponucaj v pravi namenuser posted image

Anita, če se ne javim več, uživajte na morjuuser posted image . Seznama nimam, sem ga pa glih prej dopoldne začela pisat. Prejšnji teden smo dobili osebni za malidve in zdravstvene kartice za vse 4. Sicer je še skor 3 tedne do morja, sam jaz sem človek planovuser posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.7.2010 12:30:43   
anita goitan
evo, Zoja dobila vrtec, sam še ni zgrajenuser posted image , 8 dni pred odprtjem bomo obveščeni, dobili pa pogodbouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.7.2010 12:34:26   
buhtlčk

evo, Zoja dobila vrtec, sam še ni zgrajenuser posted image , 8 dni pred odprtjem bomo obveščeni, dobili pa pogodbouser posted image

superuser posted image

lepo se imejte na morju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.7.2010 12:40:43   
Zoja Miša
Sayuri, hvala za izčrpen odgovor! Sem vedela, da ne more to biti kar v enem vikendu fertik, kot si to user posted image  predstavlja.user posted image  Pa sej mi tudi rečemo maček, sam spomnila se nisemuser posted image . Pa še enkrat ti rečem, pridna pridna!

Tejkaz, hvala za povabilouser posted image , ampak tale teden sem že polno zasedenauser posted image . Pa kdaj drugič, prav? Danes malo doma porihtam (pospravim...), pa na banko moram...jutri se dobim s sestrično, greva popoldne malo v šoping in na kavico. V četrtek imam en pozni sestanek in pakiranje, v petek mam bolniško - zopet pregled za ščitnicouser posted image in na morjeuser posted image . Pa Kaja Lina pride domov in bo en teden doma. user posted image  2 dni bom kar jaz na dopustu, drugače 3 dni jo bo pa čuvala moja sestra, pri nas. Bo verjetno pri nas tudi spala.

Buhtlček, bravo Gašper! Res je hiter. Pri nas, Tejkaz, tudi to še ne laufa. Je bila zdej na morju nagica, pa se pokaka pač kjer pride (tudi pod baldahinomuser posted image ) in potem reče kahlica, kakat in se ali pa tudi ne vsede na kahlo. Hmmm...Ja, kot praviš bo že, še nihče ni v plenicah ostal. Se ne obremenjujem.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
6.7.2010 12:43:50   
Zoja Miša
Anita super. Se jim vsaj sanja, kdaj bo zgrajen?
Bella, ful lep hodnik imate! user posted image A so metulčki in sonček nalepljeni - folija, ali narisani?

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4193
6.7.2010 12:45:00   
sayuri

Bravo GAšper. Je pa res hiter.user posted image

AJa, drugače sem pa mislila, da boš napisala, da je GAšper že en teden na poti, da postane starejši bratec user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
6.7.2010 12:45:03   
tejkaz

user posted image user posted image Super. Upam, da bo kmalu zgrajen

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4195
6.7.2010 12:51:42   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

AJa, drugače sem pa mislila, da boš napisala, da je GAšper že en teden na poti, da postane starejši bratec user posted image

Ne ne....se mi je zdel, da bo kaka taka asociacija user posted image Bo kar edinček ostal, odločitev je kar ista.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
6.7.2010 12:54:04   
sayuri
anita, super za vrtec user posted image

ZojaMiša sm ti kar fouš za novo spodnje perilo. user posted image  Priznam, da bi tud jaz mogla kaj novega nabavit. user posted image SPloh ne vem, kdaj sem si nazadnje kupila kakšen modrc user posted image

KAhlica - L&Z sta pridna. Predvsem zvečer in med vikendom po popoldasnkem spancu oba lulata. Drugače sta pa zdaj zunaj kar brez pleničke. user posted image  ZAro itak vse moti in si plenico stalno odpenja user posted image , Lovro začne vpit, ko se polula, da je "BAK BAK" in mormo plenico zamenjat user posted image  Sem se jima pa včeraj tok nasmejala. Kopala sta se na vrtu in igrala v bazenčku. v trenutku sem vidla, da oba čepita in kakata user posted image  Oba naenkrat v travo user posted image Zara je pol vpila: "Mami, baso dila sem!"user posted image Lovro pa "Bak bak!" user posted image user posted image user posted image

Berem, da imate otroke na počitnicah. JAz si sploh ne znam predstavljat, da vse tri dam nekam čez noč user posted image Filip je bil tri dni pri mojih na počitnicah, pa je blo tok prazno user posted image . L&Z pa nista še nikol nikjer čez noč bla. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
6.7.2010 12:55:49   
sayuri

Ne ne....se mi je zdel, da bo kaka taka asociacija user posted image Bo kar edinček ostal, odločitev je kar ista.

AMpak veš kuk bi bla prsrčnu lepa ena pupika s takimi velikimi učki, pa temnimi laski user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
6.7.2010 12:59:02   
buhtlčk

AMpak veš kuk bi bla prsrčnu lepa ena pupika s takimi velikimi učki, pa temnimi laski user posted image
user posted image user posted image user posted image

a daj noooooooooooo!!! Ne ne, bo edini dedič, bom raj snaho eno tako lepo z velkimi učki zbrala (ja mami, dej se zresni user posted image )

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
6.7.2010 13:03:25   
tejkaz

Buhtlčk, zakaj pa samo Gašper? Sej ti ni treba odgovorit, če je osebno, če pa ni, pa odgovori user posted image

Sayuri, pri treh bom tudi jaz razmišljala a jih dam na počitnice ali ne. user posted image Takrat bom še o obiskih razmišljala, ker če bi bil še tretji takšen gavnar kot sta ta dva nas nihče ne bo hotel na počitnice user posted image Ok, malo šale. Jaz mislim da ni nič narobe, če sta do zdaj dvakrat za dva dni prespala pri babi in dediju. A bi se mogla zdaj slabo počutit in bit slaba mama?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?