bella02
|
bambi14, ne veljaš za staro članico, za pogrešano!!! Lepo, da sta maledva pridna. Pa ne sekiraj se, vsem skačejo prahci sem ter tja, sam ene nočejo priznat . tejka, verjamem, da si ju pogrešala . In to je tko lepo prebrat , ker si lepo napisala, kako izgleda naša ljubezen do otrok! No, dons se pa pockrljajte Zoja Miša, tud men bi blo hudo, če bi jo morala kje pustit, pa naj bo to Teja al Tjaša. Sej Tjaša je že bla na počitnicah, Teja pa še ne in ne vem, kako bi blo men. Verjetno tud grozno hudo . Sej boste kmalu spet skupaj anita, kje je že Robanov kot? Pa smola tole z Zojo . Morda je res le dehidrirala in bo vse uredu. In škoda, da vama ne uspe bit malo sama . No ja, če sem poštena, tudi midva nisva, le v primeru, ko greva zvečer sem pa tja na "sestanek" in sta malidve doma pri tašči. Sem mu zadnjič po enih malo težjih besedah prav rekla, da si želim, da greva sama za vikend nekam, da si malo nafilava baterije, pa bo treba na to še kar malo počakat , se mi zdi . Krisya, prav si se odločila, verjemi Sayuri, želim ti, da uresničiš vse zadane plane . Ta teden bom verjetno eno dopoldne šla sama v Kočevje, pa se lahko zmeniva za kavico v Ribnici, kaj praviš? Mi smo OK. Včerej smo meli doma familiarno kosilo, potem pa smo šli k bratrancu. Zmenjeni smo bili za en daljši sprehod, pa glede na to, da je pri nas okol 15h kar fajn deževalo nisem računala, da bomo res šli. no, pa se je pokazalo sonce in smo šli. Hodili smo cca 3h, Teja je bila 1/4 poti v mojem naročju . Hodit ne, oči pa tud ni bil dober. Največji hec je bil, da si nisem vzela superg, ampak ene balarinke . Škis babji! Tanek podplat, da čutiš vsak kamenček, za povrhu so me pa še ožulile . Sicer ne prehudo, pa vseeno. Jao, bom vedla za drugič . Zvečer sta prvič pri nas prespala moja starša, ker sta se vračala iz izleta po Italiji. Sta bli punci veseli , no, midva tudi . Grem kuhat, pa še malo posesat, preden pridejo moji trije . Lepo se imejte! Pa pa
|