Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:08:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj bi še pol za mene rekle,ko grem v Šilo? ...ma to so take cvetke.....na kofeju...okej))))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:09:05
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,kaj si opravla maturo? Čestitke!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:09:12
|
|
|
|
arabela*
|
sami...samo spomni me))))))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:09:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj si opravla maturo? Čestitke!!!!! pa pri vrabcu...spet ne bereš jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)))))))))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:09:44
|
|
|
|
Sacherca
|
Meni je vse ok,samo,da je morje .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:10:35
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,te pa si ti mislila,da nas bojo Lj-srake dobile? Če so pri prvem delu komaj.Me pa bomo počasi na 12-em!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:10:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj si opravla maturo? Čestitke!!!!! pa pri vrabcu...spet ne bereš jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa))))))))) Matcar vidiš kaj vse zamudiš ko ne bereš.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:11:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,te pa si ti mislila,da nas bojo Lj-srake dobile? Če so pri prvem delu komaj.Me pa bomo počasi na 12-em! ma ne.......sem izpostavila njihov naziv
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:11:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj si opravla maturo? Čestitke!!!!! pa pri vrabcu...spet ne bereš jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa))))))))) Če pa je blo 6 strani za prebrat.Kdo bo te to bral vse?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:11:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Tisti del (Stella Maris, Katoro in Punta) je res fajn. Veliko sprehajalnih poti, plaža od kamenčkov, do peska, betona - kaj češ, do centra glih fajn za peš al pa z vlakcom, tudi tam maš možnost kaj pojest, se gostilne, pekarna, slaščičarne,...men se zdi super za družino. ma sja pravim.....eni letijo nad oblaki Dobro saj jaz bi tudi raje šla na Bali al pa v Kenijo, Malezijo, na Kubo pa še kam. Ampak če ni finančno izvedljivo je Umag odlično nadomestilo. Najpomembneje je pa itak da uživate skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:11:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar vidiš kaj vse zamudiš ko ne bereš.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:12:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,te pa si ti mislila,da nas bojo Lj-srake dobile? Če so pri prvem delu komaj.Me pa bomo počasi na 12-em! ma ne.......sem izpostavila njihov naziv Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:12:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Dobro saj jaz bi tudi raje šla na Bali al pa v Kenijo, Malezijo, na Kubo pa še kam. Ampak če ni finančno izvedljivo je Umag odlično nadomestilo. Najpomembneje je pa itak da uživate skupaj. eh meni pa je hrvaška obala fajn.....me niti ne vleče nekam tja v tujino sedaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:13:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Meni je vse ok,samo,da je morje . Meni tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:13:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,te pa si ti mislila,da nas bojo Lj-srake dobile? Če so pri prvem delu komaj.Me pa bomo počasi na 12-em! ma ne.......sem izpostavila njihov naziv Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:13:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla )
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:13:52
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj si opravla maturo? Čestitke!!!!! pa pri vrabcu...spet ne bereš jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa))))))))) Če pa je blo 6 strani za prebrat.Kdo bo te to bral vse? Vidis zdaj...pol bi bila tak ko jaz...ko rabis dan in pol,da nazaj prides
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:14:17
|
|
|
|
matcar
|
Nič,zaj pa res moram gret.Mater,pa mi tak ni še za it. Se ju3 tipkamo. Nočko,cvetke moje!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:14:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla ) zdaj ša žemene tebušne mišice bolijo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:14:41
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Dobro saj jaz bi tudi raje šla na Bali al pa v Kenijo, Malezijo, na Kubo pa še kam. Ampak če ni finančno izvedljivo je Umag odlično nadomestilo. Najpomembneje je pa itak da uživate skupaj. eh meni pa je hrvaška obala fajn.....me niti ne vleče nekam tja v tujino sedaj Ah mene pa.Zelo. Včasih sva z dragim hodila malo po svetu, zdaj je pa recesija pa to.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:15:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj si opravla maturo? Čestitke!!!!! pa pri vrabcu...spet ne bereš jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa))))))))) Če pa je blo 6 strani za prebrat.Kdo bo te to bral vse? Ja ti, valda.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:15:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,te pa si ti mislila,da nas bojo Lj-srake dobile? Če so pri prvem delu komaj.Me pa bomo počasi na 12-em! ma ne.......sem izpostavila njihov naziv Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:15:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj bi še pol za mene rekle,ko grem v Šilo? ...ma to so take cvetke.....na kofeju...okej)))) To bo pa zeeeelo poučna kava,se mi zdi boljše več vedet o nekaterih,ko premalo)))
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?