Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:51:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz full jezo lahko krozim..tak v javnosti...edino pred kakim mescem se spomnim..ko mi je baba v Mc drivu dekl dvignila....pa sem se pred vsemi drla na njo..... Opa!Ti si se drla na nekoga? Ki pa sem te haz bla? heee ja..na tisto ko je pri okencu,ker je zmučkala vse skupaj...mala pa se v avtu pizdla..pa vroče je bilo....pa se več nisem mogla kontrolirat ...Še mojga je bilo sram
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:51:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Madoniš,ste same hude tete... eh....to že ne
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:51:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz full jezo lahko krozim..tak v javnosti...edino pred kakim mescem se spomnim..ko mi je baba v Mc drivu dekl dvignila....pa sem se pred vsemi drla na njo..... Madoniš,ste same hude tete... Igen.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:52:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz full jezo lahko krozim..tak v javnosti...edino pred kakim mescem se spomnim..ko mi je baba v Mc drivu dekl dvignila....pa sem se pred vsemi drla na njo..... Opa!Ti si se drla na nekoga? Ki pa sem te haz bla? heee ja..na tisto ko je pri okencu,ker je zmučkala vse skupaj...mala pa se v avtu pizdla..pa vroče je bilo....pa se več nisem mogla kontrolirat ...Še mojga je bilo sram Idi nekam... To bi mogla videt.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:52:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz full jezo lahko krozim..tak v javnosti...edino pred kakim mescem se spomnim..ko mi je baba v Mc drivu dekl dvignila....pa sem se pred vsemi drla na njo..... Madoniš,ste same hude tete... Igen. Silvike...ne pa Cvetke
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:53:10
|
|
|
|
matcar
|
Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:53:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz full jezo lahko krozim..tak v javnosti...edino pred kakim mescem se spomnim..ko mi je baba v Mc drivu dekl dvignila....pa sem se pred vsemi drla na njo..... Madoniš,ste same hude tete... Igen. Silvike...ne pa Cvetke Pa Žuže tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:53:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz full jezo lahko krozim..tak v javnosti...edino pred kakim mescem se spomnim..ko mi je baba v Mc drivu dekl dvignila....pa sem se pred vsemi drla na njo..... Opa!Ti si se drla na nekoga? Ki pa sem te haz bla? heee ja..na tisto ko je pri okencu,ker je zmučkala vse skupaj...mala pa se v avtu pizdla..pa vroče je bilo....pa se več nisem mogla kontrolirat ...Še mojga je bilo sram Idi nekam... To bi mogla videt. ja..pa full kolona vse pred okenci,pa ljudje gledli,kot da sem zmešana za nameček..pa pridemo domov in itak ona ni dala solate zravn....pa mi je dekl spet dvignilo in sem mojga nazaj k tej babi poslala po solato...seveda še je dve piti dobil zraven
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:54:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana! Joj je že tolko. Jaz tudi morem počasi it. Pa še tudi nič zaspana.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:54:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz full jezo lahko krozim..tak v javnosti...edino pred kakim mescem se spomnim..ko mi je baba v Mc drivu dekl dvignila....pa sem se pred vsemi drla na njo..... Opa!Ti si se drla na nekoga? Ki pa sem te haz bla? heee ja..na tisto ko je pri okencu,ker je zmučkala vse skupaj...mala pa se v avtu pizdla..pa vroče je bilo....pa se več nisem mogla kontrolirat ...Še mojga je bilo sram Idi nekam... To bi mogla videt. aja...na parkingu smo mogli čakat malo...ene pet minut
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:55:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz full jezo lahko krozim..tak v javnosti...edino pred kakim mescem se spomnim..ko mi je baba v Mc drivu dekl dvignila....pa sem se pred vsemi drla na njo..... Opa!Ti si se drla na nekoga? Ki pa sem te haz bla? heee ja..na tisto ko je pri okencu,ker je zmučkala vse skupaj...mala pa se v avtu pizdla..pa vroče je bilo....pa se več nisem mogla kontrolirat ...Še mojga je bilo sram Idi nekam... To bi mogla videt. ja..pa full kolona vse pred okenci,pa ljudje gledli,kot da sem zmešana za nameček..pa pridemo domov in itak ona ni dala solate zravn....pa mi je dekl spet dvignilo in sem mojga nazaj k tej babi poslala po solato...seveda še je dve piti dobil zraven In kaj si se iz tega naučila? Da se je dobro včasih malo zdret!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:55:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz full jezo lahko krozim..tak v javnosti...edino pred kakim mescem se spomnim..ko mi je baba v Mc drivu dekl dvignila....pa sem se pred vsemi drla na njo..... Madoniš,ste same hude tete... Igen. Silvike...ne pa Cvetke Pa Žuže tudi! Knedl.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:55:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana! Jaz bom vstala pred tabo-...samo jaz ne grem delat Kdaj vstaneš? Pa zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:56:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marjetka al pa Vijolica al pa Potonka al pa...Glih Cvetko je najdla! ne...ampak ta je danes zmagovalna
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:56:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana! Joj je že tolko. Jaz tudi morem počasi it. Pa še tudi nič zaspana. Jaaaaa!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:56:51
|
|
|
|
ly117
|
Sami da ne pozabim. Malo sem ti fauš , drugač pa uživajte.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:57:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana! Jaz bom vstala pred tabo-...samo jaz ne grem delat A daj se zdaj ven meči no...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:57:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana! Jaz bom vstala pred tabo-...samo jaz ne grem delat Kdaj vstaneš? Pa zakaj? Viš,kaj pa ne bereš... NA MORJE GREM!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:57:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar In kaj si se iz tega naučila? Da se je dobro včasih malo zdret! ja...pa če se ne bi...bi še do danes tam čakali
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:57:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marjetka al pa Vijolica al pa Potonka al pa...Glih Cvetko je najdla! ne...ampak ta je danes zmagovalna Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:58:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana! Jaz bom vstala pred tabo-...samo jaz ne grem delat A daj se zdaj ven meči no...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:58:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...na parkingu smo mogli čakat malo...ene pet minut Zakaj? Da so je tvoj luknje naredo na vrečko? kaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:58:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar In kaj si se iz tega naučila? Da se je dobro včasih malo zdret! ja...pa če se ne bi...bi še do danes tam čakali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?