Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:15:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla ) Pa ne,da te jaz nazaj držim!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:15:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla ) zdaj ša žemene tebušne mišice bolijo. V katerem jeziku je pa to?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:15:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla ) zdaj ša žemene tebušne mišice bolijo. ahjoj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:16:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj si opravla maturo? Čestitke!!!!! pa pri vrabcu...spet ne bereš jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa))))))))) Če pa je blo 6 strani za prebrat.Kdo bo te to bral vse? Vidis zdaj...pol bi bila tak ko jaz...ko rabis dan in pol,da nazaj prides Ja,bi do ju3 glih prebrala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:16:09
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Cvetka oz. Marjetica.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:16:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla ) zdaj ša žemene tebušne mišice bolijo. V katerem jeziku je pa to? Cvetliščina je to! Ne poznaš?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:17:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko Cvetka oz. Marjetica. Pa Potonka pa Vijolica si pozabla!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:17:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Dobro saj jaz bi tudi raje šla na Bali al pa v Kenijo, Malezijo, na Kubo pa še kam. Ampak če ni finančno izvedljivo je Umag odlično nadomestilo. Najpomembneje je pa itak da uživate skupaj. eh meni pa je hrvaška obala fajn.....me niti ne vleče nekam tja v tujino sedaj Ah mene pa.Zelo. Včasih sva z dragim hodila malo po svetu, zdaj je pa recesija pa to. mene je..dokler sva bila sma...z otroci pa ni to to...edino sicilijo in new york bi še enkrat rada vidla
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:17:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla ) zdaj ša žemene tebušne mišice bolijo. V katerem jeziku je pa to? V žemenščini.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:18:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko Cvetka oz. Marjetica. Pa Potonka pa Vijolica si pozabla! Se opravičujem.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:18:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla ) zdaj ša žemene tebušne mišice bolijo. V katerem jeziku je pa to? Cvetliščina je to! Ne poznaš? pa daj))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))crknila bom od smeha danes
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:19:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko Cvetka oz. Marjetica. Pa Potonka pa Vijolica si pozabla! Se opravičujem. Nič hudega!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:19:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zdaj pa jaz vas vprašam: Kdo bo ribam bučo spucal? kdo bo cote zložil s stojala? kdo bo šel spat za tri ure? Jaz zgleda ne,če se koj po Mariborskih cvetkah pasem...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:20:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 kdo bo šel spat za tri ure? saj ne voziš...ali?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:20:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla ) zdaj ša žemene tebušne mišice bolijo. V katerem jeziku je pa to? Cvetliščina je to! Ne poznaš? pa daj))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))crknila bom od smeha danes Samo tega mi ne delaj!Bom še to kriva!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:20:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me bi se lahko preimenovale v Mariboske cvetke...Ne,še boljše Marjetke! (ribo si že eno uro grejem...pa še nisem do kuhne prišla ) zdaj ša žemene tebušne mišice bolijo. V katerem jeziku je pa to? Cvetliščina je to! Ne poznaš? pa daj))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))crknila bom od smeha danes Ojej
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:21:01
|
|
|
|
petea
|
Joj, bi rada napisala en resen dopis, pa ves čas špegam, kaj se vam dogaja ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:21:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Dobro saj jaz bi tudi raje šla na Bali al pa v Kenijo, Malezijo, na Kubo pa še kam. Ampak če ni finančno izvedljivo je Umag odlično nadomestilo. Najpomembneje je pa itak da uživate skupaj. eh meni pa je hrvaška obala fajn.....me niti ne vleče nekam tja v tujino sedaj Ah mene pa.Zelo. Včasih sva z dragim hodila malo po svetu, zdaj je pa recesija pa to. mene je..dokler sva bila sma...z otroci pa ni to to...edino sicilijo in new york bi še enkrat rada vidla Ja ni isto z otroci, se je treba malo prilagodit pa seveda it tja kjer je varno in kvalitetna zdravniška oskrba dokler ne zrastejo. Ampak je za njih tudi fajn, da vidijo čim več.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:21:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zdaj pa jaz vas vprašam: Kdo bo ribam bučo spucal? kdo bo cote zložil s stojala? kdo bo šel spat za tri ure? Jaz zgleda ne,če se koj po Mariborskih cvetkah pasem... Od kdaj pa majo ribe bučo?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:21:56
|
|
|
|
arabela*
|
grem si večerjo segret in radler spit
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:22:11
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zdaj pa jaz vas vprašam: Kdo bo ribam bučo spucal? kdo bo cote zložil s stojala? kdo bo šel spat za tri ure? Jaz zgleda ne,če se koj po Mariborskih cvetkah pasem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:22:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zdaj pa jaz vas vprašam: Kdo bo ribam bučo spucal? kdo bo cote zložil s stojala? kdo bo šel spat za tri ure? Jaz zgleda ne,če se koj po Mariborskih cvetkah pasem... Od kdaj pa majo ribe bučo? bučko je mislila
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:22:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Joj, bi rada napisala en resen dopis, pa ves čas špegam, kaj se vam dogaja ... Hanza,ju3 ga napiši,pa se z nami rajši druži,cvetkami!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?