Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:58:56
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana! Jaz bom vstala pred tabo-...samo jaz ne grem delat A daj se zdaj ven meči no... Uživajte!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:59:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana! Jaz bom vstala pred tabo-...samo jaz ne grem delat Kdaj vstaneš? Pa zakaj? Viš,kaj pa ne bereš... NA MORJE GREM! Mater,sem ti fauš! Upam,da boste uživali.Kam pa grete? Pa ne mi spet:kaj pa ne bereš...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:00:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kolko je že ura.Mater,kak se bom te zjutraj vstala? Hmmm....Pa še nisem nič zaspana! Jaz bom vstala pred tabo-...samo jaz ne grem delat Kdaj vstaneš? Pa zakaj? Viš,kaj pa ne bereš... NA MORJE GREM! Mater,sem ti fauš! Upam,da boste uživali.Kam pa grete? Pa ne mi spet:kaj pa ne bereš... pa jaz tudi.... ampak komaj avgusta
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:01:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami da ne pozabim. Malo sem ti fauš , drugač pa uživajte. hvala,bomo..če bomo imeli kje spat Je vprašal M. mojega,kje bomo spali,pa mu moj reče,da še ne ve. Pol pa mali reče:ata tako velki si,pa ravno nič ne veš! Bravo,M!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:01:53
|
|
|
|
arabela*
|
Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:02:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...na parkingu smo mogli čakat malo...ene pet minut Zakaj? Da so je tvoj luknje naredo na vrečko? kaj Ja,če si pa rekla,da ga je blo sram.Sem misla,da je z vrečko na glavi pelal domu
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:03:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...na parkingu smo mogli čakat malo...ene pet minut Zakaj? Da so je tvoj luknje naredo na vrečko? kaj Ja,če si pa rekla,da ga je blo sram.Sem misla,da je z vrečko na glavi pelal domu
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:03:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami da ne pozabim. Malo sem ti fauš , drugač pa uživajte. hvala,bomo..če bomo imeli kje spat Je vprašal M. mojega,kje bomo spali,pa mu moj reče,da še ne ve. Pol pa mali reče:ata tako velki si,pa ravno nič ne veš! Bravo,M! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:03:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ja,če si pa rekla,da ga je blo sram.Sem misla,da je z vrečko na glavi pelal domu aja...nisem te razumela
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:04:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Saj ni čudno, če se pa z nami družiš - Cvetkami.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:04:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Zakaj pa? a septemberke ne hodijo v Umag? Ta je dobra!Ne,one hodijo v LJ na kofe!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:04:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zakaj pa? a septemberke ne hodijo v Umag? ja očitno je preslabo za nekatere
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:04:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Saj ni čudno, če se pa z nami družiš - Cvetkami.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:05:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Zakaj pa? a septemberke ne hodijo v Umag? Ta je dobra!Ne,one hodijo v LJ na kofe! bom drugič napisala raje da grem na havaje
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:05:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Tisti del (Stella Maris, Katoro in Punta) je res fajn. Veliko sprehajalnih poti, plaža od kamenčkov, do peska, betona - kaj češ, do centra glih fajn za peš al pa z vlakcom, tudi tam maš možnost kaj pojest, se gostilne, pekarna, slaščičarne,...men se zdi super za družino.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:06:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Zakaj pa? a septemberke ne hodijo v Umag? Ta je dobra!Ne,one hodijo v LJ na kofe! Pha,te pa grem rajše v Umag
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:06:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj ni čudno, če se pa z nami družiš - Cvetkami. ja saj...čist ste me pokvarle ...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:06:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Zakaj pa? a septemberke ne hodijo v Umag? Ta je dobra!Ne,one hodijo v LJ na kofe! bom drugič napisala raje da grem na havaje Ne,Morje pri Framu!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:06:39
|
|
|
|
Sacherca
|
O tristo kosmatih medvedov, nenormalne ste ...Boljs,da nic vec zvecer ne gledam tvja,ker pol rabim dan in pol,da preberem vase klofanje....Vceraj sem lepo uzivala v druzbi 007 in potem se moje policistke...Sem vas potem po koncu na hitr precekirala pa sla spat....Zjutraj sem se pa tako mastila ob kavici s trojanskim krofem ( hvala tasca), da mi je falila ena roka za tipkanje Zdaj pa odgledala Ljubezen je slepa pa grem tudi pocasi k mojemu skratu. Taveliki po je v nocni. Cikn fajt - tudi mene zanima umazano perilo MCdrive...sva midva z malim poknila tja kar s kolesom...Ni bilo neke guzve pa sva sla kar med avte tam in ti studenteki studentski so pozabla dat nagece zraven...Narocila sem samo happy meal te pa pozabijo meso not dat Ce bi takrat bil moja doma bi sla nazaj in jih tak nakurla...Z malim pa se mi ni vec dalo,pa,da ga ne bi strah postalo,ko bi se kurla tam Trikrat na leto gremo tja pa vedno nekaj pozabijo Saraya cestitke za opravljeno maturo Sami uzivajte na morju Botrca fajn,da je oma boljse,naj cimprej se porihta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:06:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Tisti del (Stella Maris, Katoro in Punta) je res fajn. Veliko sprehajalnih poti, plaža od kamenčkov, do peska, betona - kaj češ, do centra glih fajn za peš al pa z vlakcom, tudi tam maš možnost kaj pojest, se gostilne, pekarna, slaščičarne,...men se zdi super za družino. ma sja pravim.....eni letijo nad oblaki
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:07:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Zakaj pa? a septemberke ne hodijo v Umag? Ta je dobra!Ne,one hodijo v LJ na kofe! Pha,te pa grem rajše v Umag Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 23:08:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na septembrkah sem napisala da grem v umag...pa sem zgleda čudna... ...ma svašta rodi majka Tisti del (Stella Maris, Katoro in Punta) je res fajn. Veliko sprehajalnih poti, plaža od kamenčkov, do peska, betona - kaj češ, do centra glih fajn za peš al pa z vlakcom, tudi tam maš možnost kaj pojest, se gostilne, pekarna, slaščičarne,...men se zdi super za družino. Podpis
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?