|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
2.7.2010 20:04:56   
Tinky
črpalka, jaz imam ročno Aventovo in je super, samo moraš znat uporabljat, za kar rabiš dosti treninga. Gre res bolj počasi, za elektronsko sem pa slišala, da je taka "neosebna" in, da full boli.
No, vsega skupi sem uporabljala full malo časa, ker itak nisem mela mleka user posted image

FB, dejte poslat podatke na zs, da se še tam dobimo user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
2.7.2010 20:51:03   
Ploha
evo sem vas dodala, kere ste poslale, če ima še katera željo naj mi pošlje, pa jo dodam, saj bi jaz, sam nočm vas silit user posted image user posted image

tinky: kaj pa tvojmu ni všeč?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
2.7.2010 20:53:42   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kaj to?
sm blond in imam ksno paljenje user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.7.2010 20:58:35   
žabica13
Hvala za info glede črpalke. Bom res raje počakala do poroda, saj v porodnišnici jih itak verjetno imajo (vsaj v ljubljanski), če bo treba bomo pa naknadno jo kupili. Ker je kar strošek, in je itak že drugih trenutno dovolj. Mi je pa prijateljica pravla da je drugi dan po porodu dobila tak naval mleka da ji je mogel mož ob 5-ih zjutraj v porodnišnico to črpalko prinest. Sicer se jaz bolj bojim druge opcije - da ga bo premalo. Upam da to ne gre po genih, ker so strani od moje mame da je bilo pri vseh zelo, zelo švoh z mlekom.

Hvala za vse user posted image za našega user posted image Saj moram reči da sem trenutno zelo srečna ker naš user posted image pridno brca in raste, in sem vesela da mi je tako hitro spet uspelo zanosit po tistem SS, včasih se pa vseeno spomnim tudi na angelčka. Ampak pravijo da se večina splavov ki se zelo zgodaj zgodi, zgodi zaradi kakšne kromosomske napake - tako da usoda včasih po svoje uštima.

Sem pa tudi jaz na FB-ju...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.7.2010 21:07:08   
listek1
hej čvekice user posted image

ste ful pridne s čvekanjem. Jest sem pa že celo popoldne v kuhinji. Sem spekla bači tortico in vanilijevo krostato s sadjem. Mamo jutri veliko praznovanje (moj dragi, moj ati in moj dedek). Tako, da ga bomo cel dan feštali. Hvalabogu pri nas doma, da se bom lahko vmes mal dol ulelgla.

Tinky - kako sem ti fouš za tole klimo. Sej mamo drugač prijetno hladno, ampak v Davidovi sobi je pa za pop........ Ful ma vroče, pa nikakor mu ne uspem prelufatat. Kar se pa tiče mojega dan D, pa zaenkrat sem ok. Moram rečt, da sem pomirjena ker mi ga bo Pušenjak delal. Vpraši me 1 teden pred tem, pol me bo pa panika grabila ja user posted image  Kdo pa tebe tako jezi, da ti vsakič reče NE??? Po moje je kar Teo ane user posted image user posted image  Smo na istem, je pač taka faza in upam, da čimprej mine.

Vse, ki greste na morje uživajte maksimalno, še namesto tistih, ki ne gremo letos na morje  user posted image .

No, jest sem tud na FB, sam mam tok zaklenjen profil, da me ne morte najdet. A mi ena pošlje ZS pa vas jest pofočkam user posted image

grem še do konca tortico sfiniširat.

nočko

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.7.2010 21:07:50   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kaj to?
sm blond in imam ksno paljenje user posted image user posted image

joj, sori, jaz pa prehitro berem...si bla žalosta zarad Tea, k si rekla, da nič ne uboga, jaz sem pa ubogega moža krivila, kaj se ma zdaj za bunit in ne ubogat user posted image user posted image user posted image

sicer je mal starejši kot meta, samo jaz mete sploh ne upam spustit na tla. v voz jo dam, ker drugače leta po trgovini, kot bi iz divjine ušla, vse prešlata, po možnosti se mi pa še po tleh vrže in se dere kot jeshar...pol jo pa čem uzignt pa se nardi čudn trdo in mehko hkrati, da jo komaj vzignem user posted image user posted image pa sploh ne vem, kako naj jo kultiviram, da bo za med ljudi??? no saj zdaj je še malo majhna, sam dret pa vsega prešlatat ji pa tud ni treba....

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.7.2010 21:08:42   
ooooo
zdej pa samo čakam da me sprejmete ;)

aja... kako pa bomo sporočale ko bomo rodile? a bo ena ki bo sprejemala smse in pol objavljala al kaj mislite ve?

tinky hvala za informacijo glede črpalke... pol bom kr ročno nabavla, če bo le dovolj mlekeca

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.7.2010 21:14:09   
Tinky
sem malo smotano napisala ja, Teo me jezi ja :))
sicer mož ne zaostaja dosti, pa vseeno je ta mali mož tisti, ki mi dela sive lase

zdej grem pa pod tuš in ninčkat

se tipkamo jutri

nočko

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.7.2010 21:14:53   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ooooo

zdej pa samo čakam da me sprejmete ;)

aja... kako pa bomo sporočale ko bomo rodile? a bo ena ki bo sprejemala smse in pol objavljala al kaj mislite ve?

tinky hvala za informacijo glede črpalke... pol bom kr ročno nabavla, če bo le dovolj mlekeca

ja najbolje, da ena da številko...lahko tudi jaz...

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.7.2010 21:19:36   
ooooo
mogoče bi blo najbolje da da ena ki ima čisto na koncu avgusta rok... sej čene lahko načeloma sprejemam tudi jaz, ampak imam plan it kar v začetku meseca rodit user posted image alpa mogoče bi lahko dve sprejemale... ena ki ima v začetku in ena ki ima na koncu... čene bova pa midve podelile ploha najine številke user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.7.2010 21:27:23   
Ploha
n
IZVIRNO SPOROČILO: ooooo

mogoče bi blo najbolje da da ena ki ima čisto na koncu avgusta rok... sej čene lahko načeloma sprejemam tudi jaz, ampak imam plan it kar v začetku meseca rodit user posted image alpa mogoče bi lahko dve sprejemale... ena ki ima v začetku in ena ki ima na koncu... čene bova pa midve podelile ploha najine številke user posted image

ja imaš prav, ena ki ima na koncu mesca rok, no jst ga imam na sredini, pa če bom šla tolk čez rok (kar bom šla, ker bog me nima rad )user posted image user posted image bom že bolj proti koncu mesca user posted image user posted image

pr januarčicah sem imela na koncu mesca rok, in sem skos pravla, da bom zadna rodila, ker sem imela tak filing, ker sem si sama drugačen PDP naračunala, počutla sem se fenomenalno in res, rodila sem zadnja in to februarja...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 2.7.2010 21:28:34 >

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.7.2010 21:46:08   
nimanorwen
joj men je vroče za crknt, ker dons gnezdim na polno, sm zlikala zojine oblekiceuser posted image  in pospravla pu bajte, zdej sm pa hinuser posted image  drgač pa jest sm tut na fb, ampak tut "skrita", tk da dejte mi na zs poslat ime pa priimek tiste, k želite, da vs dodam. lepo se mejte, pozdravček

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.7.2010 22:27:29   
žabica13
listek1 tvoj hladilnik (oz. tam kjer so torte) se sliši slastno, njami! Uživajte jutri v praznovanju, in dober tek ! Uf, meni je v štartu tudi nekaj grozil carski, in me je bilo najbolj groza tega da bi imela določen dan D. Ker bi po moje potem enega prijatelja ki dela astrološke karte morila, da bi mi za vse ure tistega dneva naredil karte user posted image Sicer mam jaz kar filing da bom rodila 11. avgusta, pa ne me vprašat zakaj, pa še 2 tedna pred PDP je to.

Glede obvestil o naših user posted image bi bilo res fajn če bi ena dala telefonsko in bi ji sms poslale. Najbolje da je res kakšna ki je na koncu bolj (pa da jo v zadnjem delu meseca kakšna z začetka avgusta zamenja magari). Če ne bo druge kandidatke lahko tudi jaz sms zbiram, mam PDP 25.8, če ne bo dete prej ven hotelo. Saj potem bomo pa verjetno se s klepeti pod klepet o dojenčkih prestavile, a ne? Bi vas prav pogrešala po 9 mesecih klepeta, da kar ne bi pisale več

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
2.7.2010 22:33:51   
barbet
Živjo souser posted image !

Se že dolgo nisem nič oglasila. Sem podelala vse v službi - včeraj bila na zaključnem pikniku in se poslovila. V sredo sem bila pa tudi jaz za en dan na morju - če bi bilo kaj več, bi bila še bolj zadovoljna, ampak tudi to je vredu. Sva pa še danes naklepala it, pa sva se odločila za delo user posted image . Imava kar še nekaj za porihtat po hiši in ker delava sama, se mi zdi, da gre tako počasi.
Greva pa v nedeljo najbrž mal v Bohinj - pa še psa vzameva s seboj, da se bo malo namočil.

Ali ima še katera psa? Ker midva ugotavljava, kako se bosta z bejbo razumela (sploh ker je psu zdaj jasno, da so bile vse igrače/žoge njegove).
spacebaby super za torbo - jaz sem kar še pri seznamu.
Tudi sicer imam še kar nekaj stvari za pripravit/kupit. Bom začela naslednji teden sistematično urejat stvari za bejbo.

žabica 13 - jaz sem tudi oddala v sredo in dobila danes papirje user posted image (ampak so še na pošti - je zjutraj zvonil poštar ravno ob nepravem času, ko sva z možem malouser posted image in se nisva pustila motit).

novamami in FirstTimeMummy - uživajta na morju!!! Jaz sem vama tudi kar malo nevoščljiva, ampak nama letos ne znese it kaj dlje na dopust. Mi je bilo pa prav fino na morju in nič kaj prevroče - saj itak se nisem pretirano nastavljala soncu, ampak sva bila pa kar nekaj v vodi.

tinky- bravo za klimo. Si prav ne predstavljam, da bi bila v podstrešni spalnici kot lani - sem kar na škrge dihala. Zdaj sva pa v prvem nadstropju in v stari hiši in je poleti prav fino.

nimanorwen  - bravo za net. Eni smo itak z njim tako razvajeni, da nam je logično, da je stalno dosegljiv. Se pa ob tebi spomnim, da sem imela tudi jaz takšnega včasih ... pa še celo zanič signal od mobitela. Kako se človek hitro razvadi, če ima vse na dosegu roke.

streptokok - moja G tudi ni nič tega omenjala in slišim to prvič od vas. A mislite, da je pametno it. Če je tako nevarno, zakaj ne testirajo vse? Ali pa ob rojstvu? Vidim, da vas gre kar nekaj samoplačniško.

Sem vas ene par pokomentirala, prebrat sem pa uspela vseuser posted image .

Bodite lepo in vsaki eno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3089
2.7.2010 22:41:24   
nimanorwen
facebook je zakonuser posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
3.7.2010 6:48:24   
žabica13
No, dobro jutro user posted image Danes za spremembo celo prvi današnji post odpiram. Sem že 2 uri pokonci, nisem mogla spat. Najprej je blo vroče, potem lulat, potem se je dete zbudilo in brcalo - potem so pa že ptiči začeli nažigat. In zdaj strašim po še spečem svetu user posted image

Greva pa danes z user posted image najprej v Kranjsko Goro, nato pa še do Bovca na obisk k moji noni. Tako da lep, lep vikend vsem pa se tipkamo spet jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3091
3.7.2010 7:12:07   
Tinky
Jutro user posted image

Noč je bla megastična, fantastična. A sem že omenila, da imam klimo user posted image user posted image , he he. Ok, dovolj je blo, me imate že pol kufer verjetno user posted image

Bi pa še kr spala.....Teo je že ob 6ih rogovilil po hiši, zdej pa gleda risanke. Mož je pa šel v službo.

glede obveščanja se strinjam, imam telefonsko od žabice13, tko da če ti je ok, bom kar tebi poslala sms. Jaz bom rodila 29. julija user posted image , tako da boš ti še v enem kosu.

žabica13, uživaj danes na hladu

Lep dan, mi ga bomo preživeli kar doma

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
3.7.2010 7:42:06   
ooooo
Dobro jutro.

pa sem tudi jaz pokonci in morem rečt da mi ni všeč user posted image ma bom pa popoldne malo zalegla... zadnje čase čim primem knjigo v roke morem malo odspat user posted image

listek1
želim vam fajn praznovanje ob vseh dobrotah, ki si/ste jih spekli.

barbet upam da čim prej zaključita z rihtanjem hiške pa uživajte v Bohinju. drugače pa kar se tiče psa po moje ne bo problemov zaradi otroka. se mu ga da povohat ko pride in ga bo sprejel za svojega. boš vidla kako ga bo čuval, ne bo mogu noben niti pogledat otročka user posted image edino za igračke bo mogoče problem, ampak ne vem povedat ker nimam izkušenj. mogoče bo pa kuža vedel da jih ne sme tikat.

žabica13 imej lep dan

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.7.2010 8:09:03   
sky77
Dan

Spet se nam obeta en vroč in sončen dan. Tamalčka še spita, moj pa že zunaj prodaja moj mali avtek. Ker je brezveze da imamo zdaj 2 avta pri hiši, ko tako ne hodim več v službo. In ta je bil res samo za v službo.

Sem pa tudi jaz včeraj imela en čuden napad. Sem se odločila, da če mi že je vroče, naj mi bo vroče z razlogom. In sem do 2 prala in sušila in likala. Sej ni treba rečt, da je vse teklo od mene. Tako da so mi zdaj res ostale samo še cunjice od jenčka. Ampak mora najprej en stric prit, da mi zmeri in naredi omaro. Baje pride v ponedeljek.

Sta pa tamalčka včeraj zaključila z vrtcem in sedaj sta do septembra doma. Juhuhu bo pestro.

Glede sporočanja rojstev. Lahko pošljete sms tudi meni. Sem na zasebnem forumu tako že objavila številko, pa še po porodu mislim it takoj domov (seveda če bo vse ok) tako da komot.

Evo en škratek je že pokonci ...

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.7.2010 8:38:00   
žabica13
evo še eno javljanje pred odhodom, ki se pri nas itak vednoooo vleče ko kurja čreva.

tinky sem pozabla napisat čestitke za klimo! Je verjetno čisto drugače zdaj spat!

barbet tudi mi imamo peseka, samo se zaenkrat še ne sekiram preveč kako bo (ker je itak pol pri nas, pol pri tašči), ker opažam da je psička odkar sem (vsaj zdaj zadnja 2 meseca) noseča nekako bolj "kultivirana in prijazna" do mene. Prijazna je bila vedno, samo je mešanc z enim lovskim psom in zeloooooo rada zbeži in se gre potepat. In me je prej zelo rada na take fore metala, moram pa rečt da zadnja 2 meseca vsem ostalim še vedno zbeži, meni je pa samo 1x probala in se po 200 metrih skesana vrnila user posted image upam da jo bo ta prijaznost se držala tudi po porodu. Me edino bolj skrbi kako bo kasneje, ko se bo otroček začel plazit - pri nas je pes navajen da gre tudi v stanovanje, pozimi je pravzaprav cel čas noter, in kako bodo šle dlake ki jih ko nor pušča za sabo skupaj z plazečim se otročkom. Očitno bom cel čas s sesalcem okrog skakala.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.7.2010 16:36:34   
NatašaC
Da se vam še jaz malo oglasim. Včeraj sem bila na dolgem potepu po živalskem vrtu, ker sem mojima sončkoma to obljubljala že nekaj časa, da bomo naredili, ko bom mela dopust in onadva počitnice. Pa smo s seboj vzeli še njunega bratranca, ki je star 7 in smo se meli prov luštno. Smo bli pa noter od 10 do 15 in smo se kar nahodili. Tako na izi. Še dobro, da je toliko sence tam in nam ni bilo preveč vroče.
Listek1, dobra si, da te nič ne gane, ker maš že določen dan D. Meni vem da se je pri drugem, ko sem bila naročena na datum, tako vleklo, ker sem upala, da bom dobila svoje popadke prej in ne bo treba na CR. Zdaj pa tudi jaz čakam, kdaj grem na PDC, da dobim datum. Mi je pa moja G rekla, da mi bo napisala napotnico za Pušenjaka, ker sem rekla, da bi rada njega. Bomo vidli, če bo uspelo. Zdaj ga tako ali tako baje ni, pa nimam kam hodit k njemu na kake preglede. Pa itak je drgač vse ok. Sam upam, da ne bodo hoteli mi delat CR prehitro. Ker je moja G rekla, da mogoče že v začetku avgusta. Pa ne vem zakaj še ne bi takrat. Tut zato, ker bosta moja sončka še doma in še ne bosta začela z vrtcem. Bomo videli. Bo kar bo. Glede datuma poroda je pa itak tako, da zdaj sploh ne vem kdaj ga mam. Za CSD mi je napisala 12.08., ker sem tako želela, sam po UZ je rekla, da je 18. 08., tokrat je pa rekla, da bo enkrat tam vsem. Tako da nič ne vem. Baje pa spet lahko pričakujem okrog 3500g težko dete, kot sta bla prva dva. Ma bomo vidli.
Pripravljeno nimam še skoraj nič, vse še čaka za oprat in pripravit. Kaj pa vem, se mi kar nikamor ne mudi. Počasi pospravljam stanovanje, drgač pa uživam z mojima sončkoma.

Punce, glede nabav raznih črpalk ipd. - ne prehitevajte, ker vse šare, ki jo reklamirajo, mogoče sploh ne boste rabile. Jaz sem oba dojila (prvega sicer na pol 13 mesecev, pol je lavfal Aptamil), drugega polno do 2 leta, pa nisem enkrat uporabla črpalke. Tako da je nimam. Če bi jo rabla, bi poslala mojga v nabavo takrat. Vem da so ene kupovale čudo stvari, sploh prvič, potem pa ugotovila, da jih niti v roke niso prijele. Tako da ne mečite denarja prehitro skozi okno. Sicer pa tudi v P (vsaj Lj) lahko hodiš tja na črpanje.
Enako velja za razna mazila in kremice, ne si delat zaloge, ker ne veste, kaj bo vašemu dojenčku pašalo. Jaz mam mislim da celo oblek trenutno bolj malo (moram še presortirat), ker zimsko vse odpade, pa ne mislim ne vem kaj kupovat. Bomo pa bolj pogosto prali oz. mogoče bom prosila svakinjo, če mi še kaj posodi. Tako ali tako malčki vse tako hitro prerastejo, da ne vem zakaj bi si delala nepotrebne stroške. Tudi za naprej oblek ne kupujem veliko, ker jih precej dobim, za doma sta pa moja fanta tut v roza, pa jo ravno tako umažeta kot če bi mela novo modro.

Sm se mal načvekala. Pejmo delat, dokler spita. Fajn bodte!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.7.2010 18:34:01   
limma
Drage sonosečke,

mi smo nazaj z morja... pravzaprav smo prišli že v četrtek zvečer, ker je Neža tako kašljala, da sem mislila, da se bo zadušila..po pol ure v kosu, brez predaha... cele noči nismo spali, ker je kašljala in kašljala, doker se ni zbruhala user posted image Pred tem je imela 2 dni vročino in je tečkala, potem pa še ta kašelj... sumili smo celo na virusno pljučnico, za katero je značilna nizka vročina. Doma je bilo takoj 90% boljše, tako da je šlo najbrž za alergijo.. apartma je bil sredi borovega gozdička, okrog pa ogromno sivke in rožmarina.. in tudi P pravi, da je bila najbrž alergija, ker pljuča ima čista, HB user posted image Imamo pa napotnico za alergološko ambulatno, kjer jo bodo testirali tudi na astmo user posted image user posted image

No, včeraj sem pa jaz zbolela.. imam vročino, boleče grlo, kašljam, zabasan nos... skratka, sem na kavču in se smilil sama sebi, noč sem prebedela... in od nenehnega kašljanja imam grozne krče user posted image

Upam, da ste ostale v redu, da kolikor toliko dobro prenašate vročino... meni so na morju tako zatekale noge, da je bilo prav grozno za videti.... ne morem pa nositi kompresijskih žab user posted image Pa saj bo boljše.. kmalu user posted image

Kaj sem zamudila pomembnega? Se da kateri obnoviti, ker ne morem brati (se mi zolzijo oči)?

Jaz nimam še nič pripravljeno za user posted image .. počasi se bom lotila pranja cunjic in kupila še par stvari.

Lep preostanek vikenda user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.7.2010 21:55:38   
nimanorwen
drage moje user posted image ,

dons na kolpi joooj kera neumnost se mi je nrdila user posted image user posted image  modrc mi je razpaduuser posted image  sej ne vem al je to za smejat al za zjokat, ker je poču KOVINSKI del zaponke, ne rečem, če bi bla plastična, ampak je bla kovinska , taka ornk in je sm narazn paluser posted image user posted image pa polnu folka okul ... še dobr, da mam reflekse ... mislm že tk mam velike joške, pol mi pa še mudrc razpade praktično takoj, k smo ke pršliuser posted image user posted image user posted image  in zdej sm brez kopalk, ker mi je moj pol tak focl naredu, da ga nism narazn dobila, sm lhk sm še odstriglauser posted image

ostlo vas pokomentiram jutr, zmatrana s mful, je biu pa super dan. sta šla še moja 2 brata, mož, mati in fotr in ni biu noben nč tečn, skratka superuser posted image user posted image  nočko vsem

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.7.2010 22:20:00   
ooooo
drage user posted image ... upam da ste uživale v soboti...

drugače sem v sredo v ljubljani... a bi šla katera na kavico? okoli 17h?

Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.7.2010 7:47:10   
nimanorwen
dobr jutruser posted image

joj punce, jest ne vem, kaj je z mano, ampak bl k je vroče, bl sm prsmojena, bl mi grejo neumnosti po glav. se morm prou zadržvt (v virtuali in reali), da ne prbijam kšnih neumnosti vsepovprekuser posted image sploh ne vem, kaj mi jeuser posted image user posted image user posted image očitno se mi možgani kisajo. zdej vs bom pa mou pokomentirala, da vidm, kaj sm zamudila. da bom ja na takočemuser posted image
klepetanje - valda, pol se prestavmo med dojenceljne! jest sm vs čist za svoje vzelauser posted image , bi prou pogrešala, da ns ne bi blu več!
barbet - midva sicer nimava psa, ampak mački. in se kr neki okul zibke smukata, pa zanč, k sm oblekce likala, jima ni blu glih najbl jasn. pa kdr kej za user posted image  prneseva, je treba obvezno vse prevohat. se prav, se obnašata k psauser posted image  pa ful sm se smejala, k si napisala, da se je poštar ob nepravem trenutku oglasuuser posted image user posted image user posted image , faca siuser posted image user posted image user posted image
torba za p - jest še torbe nimam splohuser posted image
sky77 - a mi pošlješ svojo št. na privat? bom teb sms poslala, ko rodim. jest mam sicer 15. 8. rok, mam abčutk, da bo prej. v mislih vidim št 8 al pa 10. sm ne vem, a zatu mislm k bo prej, k kumej čakam, da dobim v roke tamalo (in tut kumej čakam, da bo čimprej mim - prej si rezan prej si zdrovuser posted image ) al je res kej na teh filingih. pr spolu sm popušila čist, je moj še zmer vs važn, k on je pa "vedu"user posted image
žabica13 - lep vikend ti želim!
limma - boga ej, nimate srečeuser posted image  upam, da bosta s tamalo čimprej ok!user posted image user posted image user posted image
ooooo - glih v sredo, k mi pop pride električaruser posted image

lep vikend user posted image , joj hmal ne bomo več user posted image  ... bi mogli izumt enga smajlija, k vozičk furauser posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?