|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
2.7.2010 12:05:31   
nadka30
no glede morja je pa pri nas tako, letos verjetno odpade, ker moj ima kolektivnega šele po 15.avgustu takrat pa zameni ni več ziher da bi nevem kam daleč hodila, da tako kot je rekla T.Z. ne bo otrok imel državo vpisano Hrvaško, ker potem bi mene po mojem kap zadela.Če smo delali ga v sloveniji pa naj še slovenec bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( ziher je ziher)

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.7.2010 12:35:55   
lidik
ha ha ha obcinarka ja očitno ste imeli tako noblih šipe da jih ni znala spucat. .... user posted image user posted image user posted image

ojej nadka30 tako pozno se pa ti res nič ne špilaj, sploh glede na to, da si se odločila da boš 1.9. že doma s šturčko.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.7.2010 12:39:49   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ojej nadka30 tako pozno se pa ti res nič ne špilaj, sploh glede na to, da si se odločila da boš 1.9. že doma s šturčko.

ja saj zato bom pa pridno doma, pripravljala cunjice, se releksiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( če verjameš)in čičala ter čakala da me zgrabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bo pa drugo leto tolk boljš, nas bo več, user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa saj če po resnic povem me v tej vročini sploh ne vleče nekam daleč, nekam v vročino, ker zdaj ko sem doma se lahko če mi ne paše vležem, v glavnem počivam, vprašaj kako bi bilo na morju, ker nadja bi hotela biti kar naprej v vodi,...tako pa ima sedaj doma bazen, ki ni glih mali in uživa jaz jo pa lahko brez problema mirkamuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.7.2010 12:47:33   
nadka30
nekaj me zanima tiste, ki nakupujete oz ste že bile v trgovini NKD v Celju, kakšna je kaj izbira cunj za bejbije, sem domov dobila neko reklamo in me kar malo grabi da bi šla mal gledat, škoda le ker koliko sem gledala reklamo je vse v modri ali roza barvi; no mogoče pa v ponedeljek točno izvem kaj nosim, ker sedaj sem pa že mal firbčna, pa čeprav je čist vseeno samo bi bilo pa fajn kak kos  kupit tak mal za moj guštuser posted image
Tako da punce povejte

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.7.2010 12:56:27   
urskaf
nadka30 in T.Z., vidve se potem res ne smeta več hecat, da ne boste imeli "Hrvatekov" doma. user posted image
V NKD je pa naša mama kr naprej kupovala cotke in mi jih nosila za Mihca. Meni so bile ful všeč, pa rekla je, da sploh niso drage. Sam jst še pa nisem bila tam.

obcinarka, ti pa le pridi naslednji petek na srečanje, se boma skupaj vsedle, pa šimfale taščice, da ju bo do stropa metalo. user posted image

lidik, moj se je nekaj menil o nekem kraju na S, sam se ne spomnim več, kateri kraj je bil. user posted image Je bil z osnovno šolo doli v koloniji.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.7.2010 12:57:48   
lidik
no super, samo da se bo nadja nakopala čez poletje. Da izkoristi zadnje poletje pred šolo. Kaj se je že kaj veseli?

hmmm za NKD pa ne vem no.... moram priznati, da že dolgo nisem bila tam, in nazadnje ko sem bila še nisem gledala stvari za bebice, tako da ti na to ne znam odgovoriti. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.7.2010 12:59:06   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

lidik, moj se je nekaj menil o nekem kraju na S, sam se ne spomnim več, kateri kraj je bil. user posted image Je bil z osnovno šolo doli v koloniji.

S? hmmmm pa vsaj približno veš, kje bi bil ta kraj.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.7.2010 12:59:35   
Anonimen
Kje pa je ta NKD? Prvič slišim...

Eto punce, lep vikend. Jaz odhajam domov user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.7.2010 13:04:27   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Kje pa je ta NKD? Prvič slišim...

Eto punce, lep vikend. Jaz odhajam domov user posted image

no saj tudi jaz točno ne vem kje je, domov sem dobila reklamo pa sem mal si lušte delala.
Glede nadje je pa tako enkrat se full veseli drugič pa ne. Bomo videli kako bo septembra ko bo vse na kupu dojenček, šola,..No zaenkrat ji je pomembno samo to da ji najdemo rdečo torbouser posted image , ker njej je rdeča zakon, je čist po mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.7.2010 13:07:01   
lidik
hmmm potem pa le v lov za rdečo torbo. To je itak pomembno, da ima takšno da ji bo všeč. Joj po mojem ji bo kr malo zoprno v šolo ko bo imela dojenčka doma. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.7.2010 13:11:03   
nadka30
no jaz v vsakem primeru upam d anajedm kakšno lepo rdečo torbo.A sedajle sem se spomnila ali mogoče veš imajo kaj torb v akvonijuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja glih tega me je mal strah da ji ne bo za v šolo ko bo dojenček prišel domov, že zaradi tega bi bilo fajn če bi rodila v avgustu in da bi bila potem že par dni doma da bi se mal navadla in da bi prvi dan šla z njo v šolo da mi ne bo zamerla, ker nikoli ne veš kako bo prvi otrok sprejel drugega in jaz upam da ne bo prevelike ljubosumnosti, da kao ona mora v šolo jaz bom pa doma z dojenčkomuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
2.7.2010 13:14:33   
lidik
hja to je po mojem tudi odvisno od tega kako ji bo všeč v šoli. Kaj bo imela kakšno sošolko ali sošolca s katerim sta prijatelja že od prej? V tem primeru bo po mojem veliko lažje in če ji bo v šoli všeč, mislim da je tvoj strah odveč.

V akvoniju imajo veliko torb ja, samo ti pa povem po pravici, da ne vem če rdeče. Lahko pa grem malo pogledat in ti sporočim če imajo kakšno rdečo.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.7.2010 13:17:50   
nadka30

hja to je po mojem tudi odvisno od tega kako ji bo všeč v šoli. Kaj bo imela kakšno sošolko ali sošolca s katerim sta prijatelja že od prej? V tem primeru bo po mojem veliko lažje in če ji bo v šoli všeč, mislim da je tvoj strah odveč.

V akvoniju imajo veliko torb ja, samo ti pa povem po pravici, da ne vem če rdeče. Lahko pa grem malo pogledat in ti sporočim če imajo kakšno rdečo.

sošolci bodo isti, kot so bili v vrtecu, tako da se vsi med sabo poznajo, tako da tega me sploh ni strah v bistvu sami poznani, ker gre v šolo, kjer sploh ni veliko otrok v prvem razredu jih je komaj 12 in vsi se med sabo poznajo, tako da tega me ni strah, pa še učiteljico poznam.
Če ti ni odveč bi pa te prosila ča greš malo pogledat, da nse ne bom brez potrebe jaz tja vozila.Hvala že vnaprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
2.7.2010 13:25:47   
nadka30
punce uživajte odhajam grem mal k mami na obisk, čaooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
2.7.2010 13:27:08   
urskaf

S? hmmmm pa vsaj približno veš, kje bi bil ta kraj.

Niti sanja se mi ne kje je, še nisem uspela preverit. Mislim, da so Selce, sam tud nisem čist ziher. Bom vprašala, pa povem. user posted image

T.Z. in nadka30, lep vikend!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
2.7.2010 13:27:18   
lidik
aha bom šla pogledat. Kaj če grem v ponedeljek bo prepozno? Ne vem če mi bo čez vikend uspelo. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
2.7.2010 13:28:11   
urskaf
Ja, točno, Selce pri Crikvenici. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
2.7.2010 13:28:54   
lidik
ups T.Z. oprosti, sem zgrešila tvoj post ko se poslavljaš.

No uživaj čez vikend, prav tako ti nadka30, pa se tipkamo če ne prej v ponedeljek.

urskaf
no le vprašaj ga, ker to me pa firbec matra.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
2.7.2010 14:00:39   
urskaf
lidik, ne vem al nimaš časa, al si zgrešila post. user posted image
Selce pri Crikvenici

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
2.7.2010 14:03:37   
lidik
ups zgrešla sem post. Joj, kaj je danes z mano? user posted image

Oooo tja bi jaz tudi šla. Sem bila enkrat in je bilo super fino.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
2.7.2010 14:05:31   
urskaf
user posted image Se lahko midve na tiho zmenima, pa gremo "slučajno" skupaj tja. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
2.7.2010 14:16:34   
lidik
ha ha ha...ja ta bi bila pa dobra. Samo če mojega prepričam za hrvaško. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem takoj za. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
2.7.2010 14:20:51   
urskaf
Boma naslednji petek naredli cel načrt. user posted image
Počasi si bom mogla seznam naredit kaj vse moram v petek predebatirat pa s kom. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.7.2010 14:24:29   
obcinarka
ne pozabi na tašče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
no upam da najdeva kej vmesnega tud... jaz upam da pridem

sm še v službi... edina.. vsi pač šli... ???????????????? a naj grem domov??user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.7.2010 14:27:29   
lidik
ha ha ha urskaf ja začni pisati seznam ja...drugače pa sej se bomo še kdaj potem tudi srečali, tako da če kaj pozabiš tudi ne bo takšna katastrofa.....

obcinarka
pojdi domo !!!!

jaz pa tudi grem. Tako da upam, da se oglasim kaj čez vikend, če bo katera tu, drugače pa se sigurno tipkamo v ponedeljek. Lep, sončen vikend vam želim !

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?