2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi 2ursae, eh, no, to pač ni dobra novica. A da bi pa tvoji uskočili z varstvom, to pa ne bi šlo? Ker če tega zdaj, ko sta še 2 otroka, ne izkoristita, bo potem, ko bodo trije, še toliko težje. A pa ti Anže in Bor prespita noč ali se zbujata? Kaj pa če bi t&t prišla k vam domov in pri vas prespala, mogoče bi bilo lažje. Ker vidva bi potem še vedno lahko recimo do polnoči prišla domov in onadva bi še vedno lahko šla bodisi nazaj domov ali pač ostala tam do jutra. ah kje, pri t&t je vse tako zakomplicirano, da scenarij, ko ona2 prideta zvečer mirkat otroka, ni mogoč. Med drugim tudi ne marat vozit ponoči. Moja2 še delata in ju nočem obremenjevat. čeprav mislim, da bi moja mami bila ZA, ji bom ju3, ko jo vidim, to omenila ... mi je pa po eni strani tud zoprno vztrajat, ker ko mi je U. povedal, da z nedeljo ne bo nič, je mirno šel dalje, takoj sprijaznjen s situacijo , o alternativah sploh ni razmišljal, tko da imam zdaj nek občutek, kot da je le meni do tega in posledično potem, da sem slabša mama kot je on oče ... kot pravim, hormončki mi nagajajo in razmišljam traparije. Mi je pa totalno jasno, da ko bova imela še Lučko, ne bo s tem nič, zato bi pa še toliko bolj rada, da se te stvari čim večkrat spelje zdaj. Morda je najboljš, da se kar sprijaznim z realnostjo in neham silit z glavo v zid za nekaj, kar pač ne gre. Ne vem, a je tašča pozabila, kako je, ko si mlad in zaljubljen ali pa je že takrat, ko je imela Uroša bila te miselnosti, kot je zdaj: za otroke se je treba do konca razdat in ko je ženska mama, je le mama in nič drugega (vem, da tako misli, mi je povedala). aha, repelenti: mi ne uporabljamo ničesar, na morju se bomo malo posprejali, Uroš zvečer naspreja prostor in zavese, tistih reči za vtaknit v vtičnico pa ne uporabljamo, čepraa niti ni slaba ideja. Neki se trudimo, da bi imeli natur odganjalce (npr limonsko travo) a žal te stvari ne zaležejo kaj dosti, hočeš nočeš je treba, če ne želiš bit popikan, nabavit pravi sintetični strup.