Nika v službi
|
2ursae, WB! Kakšne krasne sličice. Meni so najbolj všeč tisti mozaiki na Nissirosu (sploh na poti ob plaži), pa tvoj komentar ob lepotah Kardemene , jasno pa, da sta otročička živa cukrčka in hotelski kompleks zelo lep. A torej bo madam Lučka? Ne Lucija? Imam namreč sodelavko Lučko, ki je v osnovi Lucija, pa jo vsi kličemo nekako mešano - enkrat Lucija, enkrat Lučka. Oboje mi je dokaj všeč, mogoče Lucija še malce bolj. Marina mi pa sploh ne potegne, tako da - kar se mene tiče - sem zadovoljna z izborom. In kako sta proslavila obletnico? Valla, Tažana, tudi vam vsem skupaj želim en čudovit dopust. Da bi bili otročki zdravi, vi pa v najboljši formi! Benika, kakšna sprememba. Wow! Odlično. Barva je pa taka kot stena Nikine sobice. In kje je zdaj sedežna? A sta kupila novo ali ostaja tista bela? A kugle so pa tam zgoraj v sredini? Povej, Edotu, da sem se že sprijaznila s porazom Italijanov; itak mi je bilo že tako hudo za naše, potem pa še izpad mojih azzurov, ah, tale fuzbal me je čisto razočaral. Sedaj navijam za Nemce in vse ostale, ki se bodo srečali z ZDA in GB. Da jih napacajo!!!! Pety, a ti je Vid zbolel? Kaj pa je? Ninočka, a se dobimo na kakšni kavici? Midve z Niko lahko popoldan od 14:30 oz. 15:00 naprej, recimo. Bi še kdo bil za? Benika mogoče? Mi smo pa včeraj preživeli krasen dan kontrastov. Najprej na 2.700 m sneg, veter in prava zimska idila (0°C), smučarji, boardarji, gorniki..., potem pa vročina Baškega jezera (Faaker See), sprehod, ogled makete železnice in povratek v domovino. Toplo priporočam tole železnico za vsakogar, ki ga vlakci vsaj malce zanimajo. Impresivno, res! Pa tako blizu, da res lahko skočiš eno popoldne do tja. Odprto imajo do 18. ure, pa striček je tako prijazen, da vse z navdušenjem pokaže, Niko je spustil celo zastonj noter (vstopnica je 3€ za otroke nad 3 leti, odrasli pa 6€). Slike sledijo na FB.