|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
9.7.2010 14:50:17   
doroteja23
Kuc-kuc! Evo mene! Izgubljeno!

Pri nas vse po starem. Alina je trenutno na počitnicah pri mojih, vendar sili domov. Danes je naprimer z babico ob štirih zjutraj gledala risanke, ker ona čaka mamo da pride po njo! user posted image  Me je kr srce zabolelo ko mi je mami rekla, da je bla gor. Popoldne je spet jokala, da čaka mamo, tak da bojo počitnice krajše kot smo pričakovali! Sploh od kaj je bla v bolnici ne spi nikjer, še k babici v sosednjo sobo noče spat. Ker bo ona pri meni spala in pika.
Na morju smo že bili prvo rundo! Blo je super. Bli smo sami po štirih letih. Zdaj pa še ena runda avgusta. To pa gremo s kolegi v prikolico. Na Murter. Je že bila katera? Na Jezerih? Me zanima kak je!

Drugače pa je ALina zdaj doma do konc avgusta. Vam pa morem povedat kak je bla zadnjič pogumna. Vedno imamo probleme, da ne poboža nobene živali, da se jih boji. Zadnjič pa sma bile v parku v Mb in so imeli v okviru lent festivala delavnice. In tam je imela zpm kače. in alina je navalila na kače in jih božala in imela v rokah. Meje je kr šokiralo, ker nisem mogla verjet kaj vidim. Res me je presenetila.

Nosečke upam da vam čimprej mine ta čas in da čimboljše prenašate vročino.

Pety vzami voziček. Mi smo ga letos tud imeli in noben nas ni čudno gledal. Kaj pa eni ko so tolko stari in še večji pa se z dudo sprehajajo po mestu! Jaz sem za voziček. Ker če se ne sme naprezat boljše da je v vozičku. Zaradi tega pa res nebote hodli spat ob osmih.

Pia mi smo sprobali zapestnico za komarje in pomaga!

Slikice pa imam na fb! Bom dala še nekaj novih, ker tu gor mi vedno napiše da imam prevelike!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
   [Brisano sporočilo]
11.7.2010 18:32:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
11.7.2010 19:39:04   
benika
Nasedli kit na obali Krkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Več pa jutri, danes sem preveč utrujena. Pa še naporen večer ob navijanju in proslavljanju zmage Špancev me čakauser posted image

Ninocka, jutri prideva z Edotom na ogled stene, na kavico zanj in ledeno kavico zanjouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2128
11.7.2010 19:41:41   
benika
Slikice pa imam na fb! Bom dala še nekaj novih, ker tu gor mi vedno napiše da imam prevelike!

Klikni sliko na FB in izberi kopiraj mesto slike. Potem jo na RR prilepiš tako, da vtipkaš

[img]potem prilepiš link do slike[/img]

Tako se bodo slike avtomatično pomanjšaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2129
11.7.2010 22:16:53   
spelka12
Na morju je bilo super, prvi dan je bila temp.zraka 13C (mraaaaaaz) tko da smo prižgali klimo na GRETJEuser posted image . 3 dan smo šli na plažo, Oskar se je takoj ustrašil valov, jokal in kopanje je "splavalo po vodi"user posted image . No vsak dan sva ga potem bližala morju in predzadnji ter zadnji dan je že sedel v vodi. Spal je pri nama v sobi v prenosni postelji, ampak od takrat vsako noč ful joka v spanju, včasih se zbudi in je čisto preč. Pa spuzal je na morju, pa če mu malo pomagaš že vstane. Tko da na plaži je bilo pestro.

Drugače smo pa spet bolni, tko da smo spet na ventolinu in pediater je rekel, da je kandidat za otroško astmo in če se bo to nadaljevalo pozimi,naj razmišljava o umiku iz vrtcauser posted image . Hm kam naj ga pa dam???????

valla to so mu kožico prerezal ane? Kdaj pa naj bi šla čisto dol?
pety kako pa pri vas zdravje?
ursae a sta se imela dobro z dragim?
doroteja a živali se boji, kače pa boža. Bravo Alinauser posted image
benika a so kita že rešili?user posted image user posted image  Prav čedna si.

A je kdo za kako kavo ta teden? Mora kdo v qulandijo? Tuša? Merkator? Na razprodaje? Al pa na sladoled?????

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
11.7.2010 22:50:36   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Ninocka, jutri prideva z Edotom na ogled stene, na kavico zanj in ledeno kavico zanjouser posted image

OK.
Pa kolk si lepa na sliki, res!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalo pa jutri, ker tipkam v temi in z nosom ruzim po tipkovnici, da vidim crke user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
12.7.2010 7:47:47   
tažana
me gremo danes v kranj. Pojemo zajtrk in gremo :)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
12.7.2010 8:06:15   
tažana
špelka: zadnjič nisem shranila telefonske številke user posted image . Me mormo v Mullerja po plenice in v Big bend en CD zamenjat potem bi šle pa recimo mal na gibi gib, da se Katarina mal sprosti. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
12.7.2010 8:38:14   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

špelka: zadnjič nisem shranila telefonske številke user posted image . Me mormo v Mullerja po plenice in v Big bend en CD zamenjat potem bi šle pa recimo mal na gibi gib, da se Katarina mal sprosti. user posted image

Ti jo napišem na ZS, ker preden bo Špelka tole videla boš ti že šla ponovno na šihtuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
12.7.2010 8:44:25   
Nika v službi

... in v Big bend en CD zamenjat...

Tole me je pa nasmejalo za začetek dneva.user posted image user posted image user posted image

Oglasim se kasneje; Tažana, ti pa Big bend pozdravi, mogoče ti kakšno zaigrajo...user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
12.7.2010 9:44:12   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Tole me je pa nasmejalo za začetek dneva.user posted image user posted image user posted image

Oglasim se kasneje; Tažana, ti pa Big bend pozdravi, mogoče ti kakšno zaigrajo...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
12.7.2010 9:45:51   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Morska deklica na obali Krka!

user posted image

Več pa jutri, danes sem preveč utrujena. Pa še naporen večer ob navijanju in proslavljanju zmage Špancev me čakauser posted image

Kok si pa lepa! Res!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
12.7.2010 9:51:28   
pety78
Valla. samo da je mimo. Si kar predstavljam tiste mučne ure, ampak važno, da je sedaj ok.

Doroteja, Alina pa kar kačo???? Frajerka mala. user posted image

Špelka, pri nas je zdravje ok. Vidu se nič ne pozna, da bi bil kaj bolan. Komaj ga mirimo, toooooooliko ima energije.
Včeraj smo bili cel dan zunaj, smo imeli piknik za Kajin RD, pa itak da je slišal 1500x....Vid, ne tekaj, Vid v senco! user posted image Revež!
Danes je pa ponovno v vrtcu.

Jaz pa kooooomaj čakam mooooorjeeeee. Pa ta prelepa Makarska. Pa hotel....Ne bom rabla kuha...user posted image user posted image user posted image user posted image Men se sam smeji! user posted image user posted image user posted image

Vozička bomo pa vzeli dva. Nika, so te preglasile. user posted image No, če sem bolj natančna, potem 3. Da vam povem, kako je Kaja navdušena nad Baby bornom in vozičkom. Neverjetno. Prejšnji teden je šla 2x v vrtec z vso opremo. user posted image Ko se zbudi, ga že poriva po stanovanju.

Lepo se imejte!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
12.7.2010 9:57:00   
Nika v službi
Da počistim zaostanek komentarjev....

Pia, je tekaški in hribovski vikend uspel? Močno pogrešaš Nino? Eh, ona sigurno uživa na morju, sploh v taki vročini, ko se osvežitev res prileže.
Pety, user posted image za odločitev glede dopusta. Kdaj jo torej mahnete?

Doroteja, super morski foto utrinki! Kakšna damica je že Alina in kako pogumna - kače, brr! Se jih ne dotaknem. Murterja pa ne poznam, ampak če je dobra družba, je itak povsod fajn. Prepričana sem, da boste uživali.

Valla, odlično, da je to za vami in da je potekalo dokaj b.p. Čakanje je pa zoprno, to ti pa verjamem, ker mora biti res hudo, ko gledaš otroka, ki ti toži, da je žejen, lačen, da ga boli... Ampak zdaj je za vami in želim vam res hitro okrevanje.

Benika, krasna si! In kako lepa plažica. Po fotkah na FB sodeč, ste imeli super dopust. Poročilo!

Špelka, ja, kje ste bili pa vi na morju, da ste imeli tako nizke temperature?!? In možnost astme ter umik iz vrtca se tudi ne sliši ok. Ampak če ne bo šlo, boš verjetno res morala razmislit o privat varstvu.
Kavica, čvek... oh, sliši se tako mamljivo, ampak jaz nimam časa priti do KR, šlo bi edino tu pri nas. No, če bo katera hodila na naš konec, naj se oglasi.

Mi smo vikend lepo preživeli. V soboto je imela Nika bazen doma, včeraj pa se je kopala v bazenu pri botrčku na Dolenjskem. Videli smo mlade štorklje, male pujske, telička, se nasmejali in naplavali. Zares prijeten dan.

utrinek iz bazena
user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2139
12.7.2010 13:11:06   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

user posted image user posted image ha ha mi ni nobene zaigral, ker sem bila v Big banGU user posted image .

Benika sem klicala Špelko pa sem dobila eno gospo, ki počitnikuje na Rabu- sem narobe številko shranila v imenik user posted image . vskratka me smo bile na gibi gibu. jest sem si privoščila eno dobro kavico, katarina se je najagala , neža pa je še v Kranju mal trave pojedla user posted image .
V tem tednu bom še lahko ponovila gibi gib ker imam avto- a kera pride?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tažana -- 12.7.2010 13:12:32 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
12.7.2010 14:01:23   
Pia67
Evo, končno prišla do kompa, siesta, vročina je popipsala najbolj razigrane današnjega dne (se vidi, da je bil mlaj). Zato v eni roki kofe, v drugi pa miška itd. V nogah pa musklfiber, po teku na katerem se nisem niti pretegnila dobro, gužva prevelika, finiš je bil podoben podiranju zasoplih kegljev, sem včeraj z dragim krenila na kuclje nad Rudnim poljem, falila vrh, grizla kolena in ugotavljala, da planinarjenje meni ne sede, raje imam bližnjice v skalovju. Pa se dragi ni dal. Gledal je Triglav in koval načrte. Bruhuhu. Kje je severna triglavska stenca?
Ja Nika, z Nino se pogrešava. Sem skušala biti optimistična in se z njo veselit morja in ji opisovat kak vroč dolgčas imamo doma. Kaj več raje ne bom komentirala. Sem pa zelo zadovoljna z razsodbo višje inštance.
Madonca a  Nikin botrček ima tak "bazenček". Hudo...
Doroteja, no enkrat končno še novička za nas, ki ne maramo FB in ne beremo kaj se vama lepega dogaja z Alino. Kače, zanimivo, da jih je tako sprejela, ker se ostalih živalic boji. Vse je v glavi, bi mal morala k Nini prit, ker pridno išče poginule martinčke in kani obeske iz njih delat, Še dobro, da domači mačkon obožuje sušene kračice in nesojeni obeski čudežno izginejo.
Benika, ja to je pa linijauser posted image . Ko priveka Manca, boš kot manekenka. Kar siješ.

Hm, kaj bi dala za kako kuglico sladoleda v kavi. Np, potem bi bilo že kičasto.
Nazaj, delat, dopust je še daleč.

< Sporočilo je popravil Pia67 -- 12.7.2010 14:11:43 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
14.7.2010 8:31:53   
benika
A se vam zdi, da bi morala počasi začet pripravljat stvari za prihod nove članice? Meni se kr ne da, prevroče mi je, ni tistega zanosa, kot je bil prvič in delno drugič...mah kaj pa vem, počutim se ko en lenivec, nič se mi ne dauser posted image Edino v šoping za cunjice bi se mi dalo, to pa jauser posted image

Moram mal tole temo dvignit, ker ste jo čist zanemarile. user posted image

Pa še naše dopustovsko poročilo:

1. julija sva zjutraj v avto napokala 3 otroke, naju in enega slepega potnika in smo se odpeljali proti Krku. Pot je minila hitro, brez zastojev in s polno merico smeha na zadnjih sedežih. Ko smo prispeli do apartmaja, nas je najprej presenetila sama prostornost le-tega. Ogromna kopalnica, 2 spalnici z zakonsko posteljo, dnevni prostor, dokaj prostorna kuhinja in terasa je bila pravi balzam napram lanskemu mini aparmaju z mini kopalnico, še bolj mini kuhinjo in malček manj mini spalnico. Cena pa je bila le 5€/dan višja (letos namreč). Plaža je bila oddaljena nekje 300m, vendar ni bila primerna za majhne otroke, tako da smo se lepo spokali v avto in se odpeljali 1 km naprej v Porat, kjer je bila plaža posuta z majhnimi kamenčki in tudi sam vhod v morje je bil primeren za male otročke. Skratka super.

Na plažo smo odhajali okoli 10h, se vračali ob 12h-13h, potem pa zopet nazaj nekje med 16. in 17. uro. Večeri so nam minevali ob obisku Malinske, Krka in Baške ter obveznem crkljanju s sladoledom ter občasnim gledanjem nogometa (ja, tudi na morju ni šlo brez tegauser posted image ).

Jakob v vseh 10. dneh ni dal enkrat gor rokavčkov, Beni pa jih ni dal doluser posted image . Nabrali smo en kup školjk, pa kamenčkov za v domači akvarij, opazovali smo ribe, rakce in polže ter prekladali kamenčke po plaži. Vsaka tretja gospa je bila noseča in vsaki drugi punčki je bilo ime Mancauser posted image

No in tukaj se sedaj pojavi vprašanje oz. dilema:

Naši dečvi ne bo ime Manca, ker jih je res tu mač. Kaj pa sedaj? Kako naj ji damo ime?????

Zbiram predloger in tukaj je Ninockin izbor:
- Filipina
- Benjamina
- Žana
- in meni najljubša Manja (ta je še najboljši približek Manci)

Potem pa mi je všeč še:
- Ana
- Anja
- Alja
- Hana

Hilfe, lepo prosim help miuser posted image

Nika, kdaj vi odhajate na dopust? A bi se dalo kej zmenit za prevzem oblekic? Da ne bom konec avgusta prala in likala?

Danes in jutri smo v Ljubljani, gremo delat Ninocki družbo in ji grenit še zadnje proste dniuser posted image user posted image user posted image  

Zdej grem pa na FB naložit še mal morskih slikic, tako da si jih boste lahko ogledale.

Neposredna povezava do sporočila: 2142
14.7.2010 8:34:18   
pety78
Glasujem za MANJO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
14.7.2010 8:45:38   
ninocka
Uh, kaksno zatisje pri septembrkah user posted image

Moji trije se lihkar z legoti igrajo, tko da imam 5 min, da se javim, preden gremo dol...

V ponedeljek sem mela zadnji dan porodniske,zdej mam pa se do petka dopust,potem pa sluzba user posted image  Za en teden, potem pa morjeeee user posted image  Grem pa delat za 6 ur, naceloma do Lianovega 6 RD.

Paviljon - Nika in Pia, sta me narobe razumele - men je FUUL lep, sem bila preseneca na, da je tko lepo izpadel, ker sem ga sama "zdisajnirala" in je pac obstajal samo v mojih mislih. NO, koncni efekt je se ful lepsi, kot sem si predstavljala. Pa ni nic kicast. Tist juhu bruhu je bil pa namenjen barvanju, ker tole barvat...no, pa sva S Samotom kupila tisto pistolo za barvanje, tko da ga je v nedeljo v cca. 2 urah pobarval z osnovno barvo,zdaj je treba pa se en sloj  nanest, kar naj bi slo pa se hitreje user posted image user posted image Polpase stoleinmizo umit in premazat z zascito in jih lahko not postavimo in uzivamoooo user posted image user posted image
Valla, tisto cakanje tudi mene najbolj skrbi, pa kako dopovedat, da ne sme pit,pa jest...bogi Nik,pa se v tej vrocini.... A kozco so mu pa cist obrezali al samo prerezali? Kako je pa zdaj? PA cez noc sta not ostala, a ne? Si bla ti z njim? Sori, ker sem tolk firbcna, ampak nas tolecaka verjetno v avgustu,vkljucno z jajcki, ki se mu siocer spustijo, ampak se pa tud takoj dvignejo...tko da stanje je enako kot januarja, nic ni bolje...
Doroteja, a Alina pa kar na kace pali -user posted image  JA NIC,POL PA VES KAJ JI ZA rd KUPIT user posted image

Pety, kako je pa Vid? A ze vedo kaksen meningitis je imel?
Nika, vas botrcek pa ma bazen, pa se ful razgled user posted image user posted image

Mi nase pocitnice prezivljamo tudi vecino casa v bazenu in pogovoru, kdaj se gremo spet kopat. Vceraj sta bla Evan in Beni tolk casa not,da sta ze skor zabi ratala user posted image  Ruben je sel pa mal prej ven, ker ga je zeblo user posted image

Edo je pa priden in moja stena je ze 100% izboljsanje user posted image user posted image user posted image

NIka, ja men space ne dela na tipkovnici od takrat, koj e Ruben 3/4 tipk ven iz laptopa pobral...se trudim popravljat, ampak jih ful spregledam, sori...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
14.7.2010 9:14:13   
Nika v službi
Benika, seveda lahko prideš pobrskat po naših vrečah. V principu bi se lahko oglasili tudi danes popoldan ali proti večeru. Od cca. 17. ure dalje sem doma. Druga možnost je sobota dopoldan med 11:00 - 13:00 ali potem popoldan, ampak za to bi se še morali slišati, ker imamo še eno zadevo planirano, ki bo bodisi v petek ali v soboto popoldan. Če pride še Edo, je lahko z mularijo zunaj na igrišču, midve pa v miru premečeva cunjice.user posted image Tudi kakšen sladoled zrihtamo, ni blema. Sporoči na sms!

Meni je od vseh naštetih imen všeč Hana. Vse ostalo - no go. Sploh Filipina in Benjamina mi je mimo, sorči. Itak pa Benjamina že imate.

Najin zadnji delovni dan je sicer 23.07. (torej konec prihodnjega tedna). Tisti vikend bo samo najin, saj bova sama doma, Nika bo od 21.07. z babi in dedijem na morju.user posted image user posted image user posted image 29.07. pa odhajamo za 4 dni na Pohorje.user posted image user posted image user posted image Dejansko bomo doma na voljo zgolj 26. - 28.07.

Ninočka, kaj če bi ti tale tvoj projekt malo poslikala in objavila? Da vidimo ta prelep paviljonček.

Ja, moj bratranec (to je ta, ki ima mizarstvo) ima krasno hiško, ogromno posestvo in huuuud bazen.user posted image Smo radi pri njih, ker so tudi sicer ena luštna familija. Sploh pa je on že od mojih prvih otroških dni moj daleč najljubši bratranec, sva oba vodnarčka, tudi karakterno sva si podobna in se že dolga leta izredno dobro razumeva. Fejst dečko je, ki ima tudi eno fejst ženko in 3 zelo fejstne otroke. Itak bi ga pa jaz poročila, če ga ne bi nobena hotela, krvno sorodstvo gor ali dol.user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
14.7.2010 9:21:03   
benika
Benika, seveda lahko prideš pobrskat po naših vrečah. V principu bi se lahko oglasili tudi danes popoldan ali proti večeru. Od cca. 17. ure dalje sem doma. Druga možnost je sobota dopoldan med 11:00 - 13:00 ali potem popoldan, ampak za to bi se še morali slišati, ker imamo še eno zadevo planirano, ki bo bodisi v petek ali v soboto popoldan

Jaz sem čez vikend tako ali tako brez otrok tako da mi ni panike. Edo bo najbrž delal in spal in nanj ni za raćunat. Sej se slišiva, a velja?

Neposredna povezava do sporočila: 2146
14.7.2010 9:44:22   
pety78
Ja, moj bratranec (to je ta, ki ima mizarstvo) ima krasno hiško, ogromno posestvo in huuuud bazen.user posted image Smo radi pri njih, ker so tudi sicer ena luštna familija. Sploh pa je on že od mojih prvih otroških dni moj daleč najljubši bratranec, sva oba vodnarčka, tudi karakterno sva si podobna in se že dolga leta izredno dobro razumeva. Fejst dečko je, ki ima tudi eno fejst ženko in 3 zelo fejstne otroke. Itak bi ga pa jaz poročila, če ga ne bi nobena hotela, krvno sorodstvo gor ali dol.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful lepo napisano. Sem kar kurjo kožo dobila. Meni tudi zelo veliko pomeni družina, ožja in širša in si sploh ne predstavljam, da bi meli kake zdrahe in kregarije, ker bi me potrlo. Se ful radi družimo, res! Ni lepšega, a ne?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
14.7.2010 10:16:47   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful lepo napisano. Sem kar kurjo kožo dobila. Meni tudi zelo veliko pomeni družina, ožja in širša in si sploh ne predstavljam, da bi meli kake zdrahe in kregarije, ker bi me potrlo. Se ful radi družimo, res! Ni lepšega, a ne?

Se strinjam. Nisem ga zaman izbrala za krstnega botra najini Niki.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
14.7.2010 11:12:31   
spelka12
ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2149
14.7.2010 14:41:56   
doroteja23
Jaz glasujem za Hano ali Aljo! Ana je vsaka drug, predvidevam da jih je še več kot Manc!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.