ninocka
|
Uh, kaksno zatisje pri septembrkah Moji trije se lihkar z legoti igrajo, tko da imam 5 min, da se javim, preden gremo dol... V ponedeljek sem mela zadnji dan porodniske,zdej mam pa se do petka dopust,potem pa sluzba Za en teden, potem pa morjeeee Grem pa delat za 6 ur, naceloma do Lianovega 6 RD. Paviljon - Nika in Pia, sta me narobe razumele - men je FUUL lep, sem bila preseneca na, da je tko lepo izpadel, ker sem ga sama "zdisajnirala" in je pac obstajal samo v mojih mislih. NO, koncni efekt je se ful lepsi, kot sem si predstavljala. Pa ni nic kicast. Tist juhu bruhu je bil pa namenjen barvanju, ker tole barvat...no, pa sva S Samotom kupila tisto pistolo za barvanje, tko da ga je v nedeljo v cca. 2 urah pobarval z osnovno barvo,zdaj je treba pa se en sloj nanest, kar naj bi slo pa se hitreje Polpase stoleinmizo umit in premazat z zascito in jih lahko not postavimo in uzivamoooo Valla, tisto cakanje tudi mene najbolj skrbi, pa kako dopovedat, da ne sme pit,pa jest...bogi Nik,pa se v tej vrocini.... A kozco so mu pa cist obrezali al samo prerezali? Kako je pa zdaj? PA cez noc sta not ostala, a ne? Si bla ti z njim? Sori, ker sem tolk firbcna, ampak nas tolecaka verjetno v avgustu,vkljucno z jajcki, ki se mu siocer spustijo, ampak se pa tud takoj dvignejo...tko da stanje je enako kot januarja, nic ni bolje... Doroteja, a Alina pa kar na kace pali - JA NIC,POL PA VES KAJ JI ZA rd KUPIT Pety, kako je pa Vid? A ze vedo kaksen meningitis je imel? Nika, vas botrcek pa ma bazen, pa se ful razgled Mi nase pocitnice prezivljamo tudi vecino casa v bazenu in pogovoru, kdaj se gremo spet kopat. Vceraj sta bla Evan in Beni tolk casa not,da sta ze skor zabi ratala Ruben je sel pa mal prej ven, ker ga je zeblo Edo je pa priden in moja stena je ze 100% izboljsanje NIka, ja men space ne dela na tipkovnici od takrat, koj e Ruben 3/4 tipk ven iz laptopa pobral...se trudim popravljat, ampak jih ful spregledam, sori...