Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 7:40:39
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutrooooo Wiiiiiiiiiiiiii, pa je petek tukaj . Še 8x gremo spat, pa na morje
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 8:09:59
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro! ne štekam zakaj sem tako zalimana... šla spat ob 22h... med 1 in 2 dvakrat vstala, ker je imel mali neke probleme sam s sabo, sem bila itak tolk zapopana, da vem samo to, da sem ga malo poujčkala in pokrila... potem pa spala do jutra, nadrla mojega zakaj me budi, če ne en dec pa drug ... pa je rekel, da me ne bi, samo moramo v službo ... suma sumarum... kriva je služba včeraj smo v "varstvu" imeli prijateljico Anjo (stara 23 let)... sva jo z Lovrom peljala v ZOO... kako sta uživala... skoz je bilo: Anja, ič! (Anja, sladoled!)... Anja, gan! (Anja, tobogan!)... gre Anja samo malo stran od njega: Anja, ne!... Anja, Anja, Anja!... metuljcek... za žurkico... majuska&tims... čakita vidve, da neboglasnica tole prebere... bo tudi ona hotela zravn ... aja, bajdpotka... kaj je danes za malico? nanka... uživjate... umpa... ... naj laufa!!! glugluglu... uživaj ... nič, zdaj si grem pa malo služit... za sladoled seveda
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 8:25:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 8:51:30
|
|
|
|
tims
|
Ojoj, bogi Staš. Upam, da je samo muha enodnevnica Populis, jaz sem dons po moje prvič odkar imam otroke skor zaspala v službo. Me je moj pet do šestih zbudu:"A ti pa dons ne greš v lužbo?" Me je kr katapultiral iz pojstle. Imela sem točno 13 minut fore, da se stuširam, namažem, oblečem in še spijem kafe. Ampak mi je ratal . Sem pol mojmu rekla, zakaj me je pustu tok časa spat, pa mi je odgovoru, da sploh ni vedu da še spim 3jeMi, še ni gostilna odprta, da bi lahko preverla .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:02:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 9:08:12
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, evo me ...zaspana sem pa do amena. Sicer smo lepo prespali noč, ampak očitno je bila zame prekratka - Aleksander je ponoči spil celo flašo čaja, tako da sem sredi noči še tavala v kuhinjo po novo dozo. Pokofetkala sem že, zdej šibam mal delat, da nadoknadim zamujeno ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 9:08:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska&tims... čakita vidve, da neboglasnica tole prebere... bo tudi ona hotela zravn ... aja, bajdpotka... kaj je danes za malico? mene nič ne moti, če je še kdo zraven malice pa še nisem šla preverit
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:09:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 9:10:32
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa jaz grem pa ob 13.30 na brazilsko. mam kr mal treme auučččč upam, da nau preveč bolel... prvič je mal hudo... pol naslednjič je pa že fuuuuuuuul bolš! ampak je super... boš ful zadovoljna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:11:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:15:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 9:16:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ojla! Glej to, same suhice pravijo, da bojo pogledale, če je kaj za njih punce, tims in zimska, garantiram, da ni nič za vaju Hvala lumpa, sem hotela že včeraj to povedat, pa si nisem upala
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:17:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:20:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:23:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:26:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:28:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:31:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 9:32:59
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: auroraa okej, mal sem pomirjena, čeprav imam še vedno cmok v želodcu. sem si enkrat probala bikini s silkepilom zrihtat, sem misla, da me bo kap zadela. na nogah pa to redno počnem, pa me čist nič ne boli. zgleda imam že ful navajeno kožo. no, upam, da se mi tud tle hitr navadi. no, bo pa vsaj mal dlje mir, kot pa pri britvici. s tem se tolažim. Jaz sem si enkrat hotel bikini z Veet - om dol pocukat, alleuja sem vse zvezde videla, takrat sem si rekla : stara moja bikini ne moreš sama, pejt u salon :). Jaz ponavad mižim tako kot pr zobarju in vsake tolk mal zavzdihnem, sej je pa kr hitro mimo, ene pol urce. Kam si se pa naročila, tam pri vas kje ? A imajo smolo al na trakce ? če greš na trakce boš v največ 10minutah fertik. jst sm bla zdj drugič, pa je rabla cele 6 minut al neki tazga... je ful hitr fertik... za smolo pa ne vem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:33:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 9:35:02
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: auroraa jaz grem pa ob 13.30 na brazilsko. mam kr mal treme auučččč upam, da nau preveč bolel... prvič je mal hudo... pol naslednjič je pa že fuuuuuuuul bolš! ampak je super... boš ful zadovoljna Ja, če sploh prideš do naslednjič Populis, ja mal mi že krul po želodčku. Še dober, da mam napolitanke. No, nimam jih več No, jedla bom pa za malco: piščančje pečene kračke, pečen krompir in solata . Umpa, pol pa nič. Pol pa ne bom kšeftala s tabo. Jest pa že odprla denarnico. Auroraa, bom držala pesti, da ne bo tok hudo k porod Me pa neki zanima: A Pušenjak je že rodil in bil na depilaciji, da lahko eno z drugim primerja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:35:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:38:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:39:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 9:40:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?