Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: auroraa okej, mal sem pomirjena, čeprav imam še vedno cmok v želodcu. sem si enkrat probala bikini s silkepilom zrihtat, sem misla, da me bo kap zadela. na nogah pa to redno počnem, pa me čist nič ne boli. zgleda imam že ful navajeno kožo. no, upam, da se mi tud tle hitr navadi. no, bo pa vsaj mal dlje mir, kot pa pri britvici. s tem se tolažim. Jaz sem si enkrat hotel bikini z Veet - om dol pocukat, alleuja sem vse zvezde videla, takrat sem si rekla : stara moja bikini ne moreš sama, pejt u salon :). Jaz ponavad mižim tako kot pr zobarju in vsake tolk mal zavzdihnem, sej je pa kr hitro mimo, ene pol urce. Kam si se pa naročila, tam pri vas kje ? A imajo smolo al na trakce ? če greš na trakce boš v največ 10minutah fertik. jst sm bla zdj drugič, pa je rabla cele 6 minut al neki tazga... je ful hitr fertik... za smolo pa ne vem. inigo sam ti verjetno konstantno hodiš čupat in jih imaš dosti manj , kot če greš vsake tolk vmes se pa briješ, na ceniku pri depilacijah je naveden ponavadi tud čas, cca pol urce zdj sm šele drugič šla... pa mam kr neki dlak, no... nism čelava brijem se pa res nč več ne. vedno po menzi grem na depilacijo. dans zjutraj je madam pršla, tko da računam da bom v sredo ali četrtek šla na "puljenje"
|