|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
1.7.2010 20:53:53   
glugluglu
oj,
flower, user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image

3jemi, zelo lepo si napisala za julijkeuser posted image

metuljcek, ni še predaha, prehitevaš, jutri zjutraj prideuser posted image

zdaj pa grem, moram najprej otroke dat spat, potem pa še sebe zrihtatuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
1.7.2010 20:54:00   
metuljcek321
flower, ojej, ojej, ojej - uboga revica ... upam, da bo tale tragedija čim prej za tabo, pozabljena in bosta pogumno stopala naprej ... tkole na začetku se velikokrat zaplete in žal človek ne more narediti nič ... sigurno ti pa ni vseeno, prav gotovo ...

Kako pa to, da ne bo abrazije? Kako daleč boš v ponedeljek? Ne štekam čist - če se zarodek ne razvija, kako boš potem sploh lahko splavila? Aha, dali ti bojo tabletko ... ma, grozljivo se sliši - resnično mi je hudo, jokam s tabo, verjemi.

K sreči imaš doma že svojega sončka Lana, stisni ga k sebi, povej mu, kako rada ga imaš, pogovori se z možem, z bližnjimi (praviš, da si jim zdaj povedala, kaj in kako), izlij svojo bolečino, daj jo na plan, solze naj iztečejo kolikor morejo, potem pa zajemi sapo, predaj se počitniško-dopustniškim radostim s svojo družinico in pogumno dalje ... vem, da nekje zelo blizu sije sonce za vas in že namiguje, da bo prihodnjič vse radostno, veselo, nepozabno lepo.

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4452
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 20:54:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4453
1.7.2010 20:56:33   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

metuljcek, ni še predaha, prehitevaš, jutri zjutraj prideuser posted image

zdaj pa grem, moram najprej otroke dat spat, potem pa še sebe zrihtatuser posted image

o, šit, se vidi, da sem prehitro brala prej v službi - to mi ni podobno, da tkole zbrkljam podatke - ojej, I need a break

dobr se popedenaj so that you'll sweep him off his feet

grrrrruser posted image

ma, kolk bo fino, da boste spet together again - tudi otroci ga sigurno že ful nestrpno čakajo, a ne?

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 20:57:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
1.7.2010 20:57:24   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Uradno odpiram trgovinico:

http://www.popolna.eu/

user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4456
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 20:58:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4457
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 21:03:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4458
1.7.2010 21:03:43   
metuljcek321
praznovanje rdja v vrtcu - ekola, naša frajla je pa danes zažurirala - baje je blo mega - tortica iz fimo mase, koš smeha, veselje, vriskanje, petje - ni, da ni.

Sabo je nesla celo darilno vrečko, notri pa je mami spakirala:

- knjigico "Gremo v vrtec" - kot darilo Anje, ki ostane vrtcu (tako navado imajo, da vsak prinese knjigico) - take fajn ilustracije so se mi zdele, fajn teme za pogovor o življenju v vrtcu, o pravilih, igranju, prehranjevanju, bla, bla, bla
- foto album (user posted image  user posted image  user posted image , sem ga včeraj sfiniširala - napisala komentarje k vsem 300-tim fotkam - je danes vzgojiteljica rekla, da sta se tko smejali zraven, da je blo res kul - hi, hi)

- napis Happy Birthday + balone, ki se potem obesijo spodaj - to je moralo bit veselja (naša obožuje balone - glih danes sva se igrali na balkonu, potem se je pa na enega usedla (?!) & ga je - jasno - razgnalo na prafaktorje - je take oke dobila, da smo skoraj zrkla lovili po tleh ... no, jokat ni začela, je ponavljala: "Balon je pocil - buuuum, balon je pocil - buuuum") - faca

- sprintnla sem pobarvanko pujse Pepe in familije pri zajtrku (eden prvih zadetkov v Googlu, ki se mi je dopadel), napisala spremno besedilce za vsakega mucka & so barvali

ma, se mi zdi, da je blo fletno - z veseljem bi se jim pridružila, moram priznatuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4459
1.7.2010 21:04:42   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica: si tako lepo napisala flower, da sem kr zajokala zravenuser posted image user posted image . Podoživljam svoje izkušnje in mi je hudo hudo........................

love you too, babyuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4460
1.7.2010 21:06:20   
metuljcek321
rožica, le pogumno, vse bodo popedanali tako, da bo OK!

Good night, tudi jaz grem via postelja, tatko me že čaka - it's gonna be nice, very nice, I feel it in my fingers, I feel it in my toes.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4461
1.7.2010 21:32:44   
nanka

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Uradno odpiram trgovinico:

http://www.popolna.eu/

user posted image user posted image

Umpa suoer sem pregledala in legice si+o mi super, samo kakšne številke pa so to naše? Oziroma jaz nosim 42, a je to možno dobiti?

Neposredna povezava do sporočila: 4462
1.7.2010 21:33:09   
nanka
Flower user posted image user posted image drži se.

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.7.2010 21:41:07 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
1.7.2010 21:34:38   
nanka
Za mano je dolg teden, ampak ga je že konec, ker jutri odhajamo na službeni izlet, Soča, Bovec, raft. Juhu komaj čakam.

V soboto smo pa v MB koncu, gremo v Ruše k sorodnikom na piknik, tako da bo spet luštno.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
1.7.2010 21:40:21   
nanka
Ej Zimska a si predstavljaš moji dve ko bosta šli v šolo? Zoja ima točno 13 kg, velika je pa 105. Natka pa čisto nič ne zaostaja, ima točno 8900 zdravnica se kar križa.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
1.7.2010 21:48:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

prov no, saj greš lahko z nama na sladoled... user posted image

a mene pa ne boš prej nič vprašala? user posted image

ojej, se pardoniram... pa glede na to, da ti častiš user posted image ... A gre lahko Tims z nama na sladoled? Prosim, mami, prosim... user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
1.7.2010 21:48:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A bi katera lubenico? Tko je osvežujoča, da kar ni res. Mam še ene dva kosa ...

dobro da si me spomnila, jo grem kar narezat ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4467
1.7.2010 21:49:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

- napis Happy Birthday + balone, ki se potem obesijo spodaj - to je moralo bit veselja (naša obožuje balone - glih danes sva se igrali na balkonu, potem se je pa na enega usedla (?!) & ga je - jasno - razgnalo na prafaktorje - je take oke dobila, da smo skoraj zrkla lovili po tleh ... no, jokat ni začela, je ponavljala: "Balon je pocil - buuuum, balon je pocil - buuuum") - faca

o kako sem se zdajle nasmejala, ko sem si Anjo v živo predstavljala user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4468
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 21:51:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4469
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 21:52:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4470
1.7.2010 22:05:16   
tims
Samo na hitrco sem vas preletela in obnemela, ko sem prebrala, kaj se ti je dogajalo Floweruser posted image . Čisto sem brez besed ostala, ampak tako kot ti je tudi Metuljčica že napisala: nekje že sije sonček.... Tudi ti verjemi v to. Vse smo s tabo in držimo pesti, da se bo vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4471
1.7.2010 22:21:27   
tims

ojej, se pardoniram... pa glede na to, da ti častiš user posted image ... A gre lahko Tims z nama na sladoled? Prosim, mami, prosim... user posted image

user posted image

No, kaj zdaj to pomeni - da ne smemuser posted image ? Sej za eno kepco bom pa jest dalauser posted image

Metuljčica, pa ste res uživali na polnouser posted image . Super. Jaz sem pa ravno danes srečala eno mamico iz Ninine skupine, pa sem vprašala, če kaj ve, a bomo kaj pripravili, al ne. Pa mi je rekla, da jih je ene par vprašala, pa ni nihče nobene zainteresiranosti pokazal. Žal. Sem si pa jest tud Anjo predstavljala, kakšen šok je doživela,ko je balon počil,user posted image pa kako je praznovalauser posted image

Umpa, jest bom pa kar jutri v službi prečekerala, kaj bi lahko kaj kupila. Želim da ti orng zalaufa biznisuser posted image

Nanka, kok lepo, da boste mel izlet user posted image Lepo se imejte.Pa tudi na pikniku uživajteuser posted image .

Rovarka, si pol bolj moje sorte (bereš - ne pišeš)user posted image  Lepo da si se oglasilauser posted image

Nč. Grem spat. Lepo se imejte in

lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
1.7.2010 22:30:44   
glugluglu
 še to sem pozabila komentirat
pakoštani ponudba je zelo ugodna, meni je v agenciji tudi ponujala ravno to ponudbo - slamnate hišice, bi nas dosti eneje prišlo kot to kar gremo sedaj, samo, v hišici ni vode, ni elektrike, imaš malo stran skupen wc, dejansko je res kot , da si v šotoru, samo, da spiš na postelji. je pa fajn, ker imaš ALL inclusive, to je pa super., pa lokacija, plaža je fajn. Ampak mi letos še ni pasalo, mogoče kasneje, saj kampirali smo že, samo smo vzeli parcelo z elektriko in vodo.

BTW, Tian je komaj sedaj zaspal, mi ni jasno kako bo jutri zjutraj vstal ob 5.45.user posted image Najbrž ga bom samo iz postelje v avto preložilauser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
1.7.2010 22:41:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

user posted image

No, kaj zdaj to pomeni - da ne smemuser posted image ? Sej za eno kepco bom pa jest dalauser posted image

ne ne ne ... samo 3jeVi me vedno nasmeji do konca ... user posted image user posted image   ti kar pridi zraven, lahko plačaš smetano pa čokoladni preliv user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
   [Brisano sporočilo]
2.7.2010 7:09:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?