metuljcek321
|
praznovanje rdja v vrtcu - ekola, naša frajla je pa danes zažurirala - baje je blo mega - tortica iz fimo mase, koš smeha, veselje, vriskanje, petje - ni, da ni. Sabo je nesla celo darilno vrečko, notri pa je mami spakirala: - knjigico "Gremo v vrtec" - kot darilo Anje, ki ostane vrtcu (tako navado imajo, da vsak prinese knjigico) - take fajn ilustracije so se mi zdele, fajn teme za pogovor o življenju v vrtcu, o pravilih, igranju, prehranjevanju, bla, bla, bla - foto album ( , sem ga včeraj sfiniširala - napisala komentarje k vsem 300-tim fotkam - je danes vzgojiteljica rekla, da sta se tko smejali zraven, da je blo res kul - hi, hi) - napis Happy Birthday + balone, ki se potem obesijo spodaj - to je moralo bit veselja (naša obožuje balone - glih danes sva se igrali na balkonu, potem se je pa na enega usedla (?!) & ga je - jasno - razgnalo na prafaktorje - je take oke dobila, da smo skoraj zrkla lovili po tleh ... no, jokat ni začela, je ponavljala: "Balon je pocil - buuuum, balon je pocil - buuuum") - faca - sprintnla sem pobarvanko pujse Pepe in familije pri zajtrku (eden prvih zadetkov v Googlu, ki se mi je dopadel), napisala spremno besedilce za vsakega mucka & so barvali ma, se mi zdi, da je blo fletno - z veseljem bi se jim pridružila, moram priznat