metuljcek321
|
... holy smokes - frend je poslal filmček, k je bil par dni nazaj na Djerbi na šoli kajtanja - ej, obvlada zadevo - noro!!!! da mal pokomentiram: mega filmčki Svitovi modri učki - ej, da sem ****-let mlajša, bi se zaljubila v njega garant! Celo osnovno šolo bi bil moja nr. 1 ljubezen - jaz sem za blond/modrook varianto (3jemi, očitno se ne bi tepli za fanta ) populis, odlično, odlično, da si pretopila zarjavelo, past tense ljubezen v denar - tko se dela- Povej, kaj boš ubodla. tims, thanks for asking, sem kl, v šoli je zelo na easy, mal hodim preluftavat poletne cunjice - v tej vročini res hodimo po šoli bolj slečeni kot oblečeni - moj pravi, da sem kot 15-letnica - he, he ... Anja je pravi biserček, res. Taka pridna pupa je, da samo gledam --- naj traja, traja, traja - nepozabno lepi dnevi/meseci so zdaj. glugluglu, sta kaj predaha naredila s tvojim? Naužijta se drug drugega do max. mojček, I'm so happy, da ritka spet deluje bp - lepo, lepo brat, da je malčica back to normal. IZVIRNO SPOROČILO: zimska Moj Vid je včeraj tehtal 10.100g (4 mesce) , Lan pa 15.300 in 95cm, noga 26. Kolk bodo moji otroci velki, ko bodo šli v 1r? S tem tempom izgleda da tolk kot četrtošolci... Ajoj ej, mi imamo v šoli 2 brata, k sta za cca. pol glave višja in 10kg (ali pa raje še več) kot ostali sošolci - zdaj gresta v 7. in 5. razred - ta velik je imel že sredi leta 1,80 ... could be sth like that, yes A bi katera lubenico? Tko je osvežujoča, da kar ni res. Mam še ene dva kosa ...